Dodaj do ulubionych

Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzelon...

IP: *.rz.uni / *.rz.uni-saarland.de 27.10.04, 09:04
a jak mnie zastrzelą to ma być przynajmniej 300 tysięcy.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxxxxxxxxxx Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:10

a ja bym zastrzelila tego policjanta.
      • Gość: dam Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:18
        mozesz go zastrzelic w obronie koniecznej =)
        • Gość: franciszek a co z cywilami którzy pojechali sobie na tą akcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:50
          sprawa szybciutko ucichła. na tej akcji gliny jechały sobie w aucie swojego
          szwagra.on prowadził.z kilku kroków wystrzelili 30 pocisków (tyle trafiło)
          przeciez to egzekucja.kowboje precz z policji.a tych którzy zrobili sobie
          strzelanine wsadzić do paki.
          • Gość: lolo Jaka policja? To budzet czyli podatnicy!!!! IP: 206.47.220.* 27.10.04, 14:55
            Kowboje precz z policji a my badzmy madrzejsi i po prostu sie zatrzymajmy...
            • Gość: JoeT Policjanci czy bandyci, nie sposob bylo odroznic IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 27.10.04, 15:34
              Gość portalu: lolo napisał(a):
              > Kowboje precz z policji a my badzmy madrzejsi i po prostu sie zatrzymajmy...

Problem byl, ze zastrzelony przypuszczal, ze policjanci w cywilnych ubraniach i
              nieoznakowanym samochodzie to bandyci. Uciekal aby nie zostali obrabowani lub
              zastrzeleni. Jednak nie udalo mu sie uciec i zostal zastrzelony. Mozna
              powiedziec z punktu widzenia ofiar, ze zostali ostrzelani przez bandytow,
              ktorzy byli na etacie policji i mieli policyjne legitymacje w kieszeni. Jest to
              przesada. Wiadomo, ze nastapila tragiczna omylka. Ale przesada bliska prawdy.
      • Gość: Terry Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: 5.5R* / 217.153.50.* 27.10.04, 18:10
        Głupia dupo, dobrze plicjant zrobił. Miał się dać przejechać gnojowi ?
    • Gość: izis_k Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.pzpn.info 27.10.04, 09:11
      200 tys?? To chyba jakas kpina? Zastrzelili chlopaka przez pomylke i zaplaca za
      to rownowartosc mieszkania?? W jakim kraju zyjemy...
      • Gość: Max Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: 156.17.253.* 27.10.04, 09:35
        Bardzo potaniało ludzkie życie.Ciekawa jestem, czy życie policjanta,który
        zastrzelił dzieciaka ma taką samą cenę.
        • Gość: WalDo Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: 217.8.186.* 27.10.04, 14:49
          A co Max? Chcesz robić zrzutkę? Ja się dokładam. Ale to może nie przejść.
          Zabijać wolno tylko policjantom, a policjantów jak zabijasz to kara.
          • Gość: miop Re: zywy prezes kanciarz z orlenu --6 milionow IP: 195.136.193.* 27.10.04, 17:46
            za to ze raczy swe dupsko usunac ze stolka
            6,000,000
            200,000
            =30 razy cenniejszy stolek prezesa niz zycie obywatela

czyli kazdy stolek wladzy na 30 trupach polakow
            moze byc oparty

40lat pracy x 1,000 x12=
            480,000 mogl wynosic jego zarobek
            plus fundusz emerytalny daje okolo 700,000
            plus swiadczona opieka dla rodzicow
            plus zadoscsuczynienie

pan mecenas honorowo sprzedal policji
            isadowi poszkodowanych
      • Gość: Mario Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:39
        To prawda, ze to jakies smieszne grosze w Stanach takie odszkodowanie wyniosło
        by pare ladnych milionow dolkow a u nas... Ale z drugiej strony za to i tak
        zapłacimy MY - PODATNICY, wiec dla nas lepiej. A te niebieskie szmaty i tak sie
        niczego nie naucza bo to przeciez nie oni placa tylko..
        • Gość: XYZ Re: Mario a Marcin ci to powiedział ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:22
          ... Mario bo wiesz a Marcin powiedział , że zna takiego Mario co ma tego, no
          tego , no wiesz pod sufitem. No bo wiesz Marcin powiedział, że ... u nas w
          USA no wiesz to... krowy latają jak jubojety... ( Mario to ty jesteś Marcin czy
          Mario )

Mario litości.
    • Gość: pitowiec Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.aster.pl 27.10.04, 09:14
      To mamy bogatą i rezolutną Policję. Szkoda tylko, że rodzinie zastrzelonego
      zapłacimy my wszyscy, tj. podatnicy...
    • Gość: BELIAL Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:22
      Czyżby pan komendant i jego nieudacznicy złożyli się na odszkodowanie?
    • Gość: xxx Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:43
      Ja bym nie dał złotówki. Jednego mniej.
      • Gość: zwykly do rodziny! IP: *.dialup.online.no 27.10.04, 09:57
        ...szkoda mlodego zycia, odebranego przez bezkarnych zwyrodnialcow z milicji, a
        jeszcze bardziej szkoda i zal, za jego przyglupiasta rodzine... udala mu sie,
        nie ma co!!!
        • Gość: Pikuś Re: do rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:27
          W tym roku zginęło 16 policjantów z tego 8 w służbie. Kto zapłaci ich rodzinom.
          Ilu z was o tym wie.

Ile dzieci nie będzie już miało swoich ojców?
          • Gość: pyz Re: do rodziny IP: *.ujf-grenoble.fr 27.10.04, 17:30
            "Ja obywatel Rzeczypospolitej Polskiej, świadom podejmowanych obowiązków
            policjanta, ślubuję: (...) strzec bezpieczeństwa Państwa i jego obywateli,
            nawet z narażeniem życia.(...)"
            Dlatego porównywanie poległych policjantów z człowiekiem zamordowanym przez
            policjantów jest cokolwiek nie na miejscu.
          • Gość: miop Re: ilu zginelo od pijanych policjantow ? IP: 195.136.193.* 27.10.04, 17:49
      • Gość: wal Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 10:01
        jutro ciebie mogą zastrzelić ytlko za to że jedziesz samochodem
    • Gość: j. Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.pro-internet.pl 27.10.04, 10:10
      A kto zaplaci ofiarom Drewniaka i innych,,tez budzet ?!
      Odsylam do lektury zamieszczonej w dodatku do poznanskiej G.W. pt.Poznan
      bandytow cz.1,2,3i4.
    • Gość: leo dobre i to IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 27.10.04, 10:12
      może następnym razem BRUDNY HARRY z CBŚ się zastanowi zanim zacznie strzelać,
      a swoją drogą to i tak podatnicy płacą za głupotę innych,
    • Gość: Paw Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: 159.134.169.* 27.10.04, 10:17
      Pewnie 20 lat temu i tak sie zastanawiali...: "skrobać", "nie skrobać"... .

No i te 200 tysiecy to jak znalazł. I tak juz był prawie dorosły, niedługo by
      sie wyprowadfził na swoje.

Nie rozumiem tylko, jak mozna pisac :"Policja zapłaci", skoro te 200.000 nie
      biorą się z urwanych pennsji tych, co strzelali lub ich dowódców, tylko jak
      zwykle z naszej wszystkiej kasy.
      Powinno więc brzmieć: "Polacy zapłaca rodzinie 200.000 zł" .
      A jesli już tak się stanie, to ciekaw jestem jakie konsewkwencje nie "jakies
      tamn policyjne sankcyjki wewnętrzne ze wcześniejszymi wczasami emerytalnymi
      włącznie"
      • dzieciaczek5 Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel 27.10.04, 12:35
        Gość portalu: Paw napisał(a):

> Pewnie 20 lat temu i tak sie zastanawiali...: "skrobać", "nie skrobać"... .
        >
        > No i te 200 tysiecy to jak znalazł. I tak juz był prawie dorosły, niedługo by
        > sie wyprowadfził na swoje.
        >
        > Nie rozumiem tylko, jak mozna pisac :"Policja zapłaci", skoro te 200.000 nie
        > biorą się z urwanych pennsji tych, co strzelali lub ich dowódców, tylko jak
        > zwykle z naszej wszystkiej kasy.
        > Powinno więc brzmieć: "Polacy zapłaca rodzinie 200.000 zł" .

A JAK SOBIE TO INACZEJ WYOBRAŻASZ ? TO MOŻE POWINNO SIĘ TEŻ PISAĆ, ŻE "POLACY
        ZASTRZELILI CHŁOPCA"? TAK JEST SKONSTRUOWANE PAŃSTWO, MOŻE NIE DOSKONALE, ALE
        JAKOŚ INACZEJ SIĘ NIE DA.
        NIGDY NA TYM FORUM NIE UCIEKAŁEM SIĘ DO OSOBISYCH UWAG POD CZYIMKOLWIEK
        ADRESEM, ALE CO DO CIEBIE MAM PODEJRZENIA, ŻE JESTEŚ "INTELIGENTNY INACZEJ".
      • Gość: ada Paw szkoda,że ciebie nie wyskrobali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:26
    • Gość: Adrian A mogli dostać kilka razy więcej IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 27.10.04, 10:17
      A mogli dostać kilka razy więcej odszkodowania gdyby poszli do instytucji które
      się w tym specjalizują...a tak to tylko 200 tyś.
    • Gość: wosq PIEPRZ IP: 150.254.99.* 27.10.04, 11:26
      PIEPRZYĆ POZNAŃSKĄ POLICJĘ!!!
    • Gość: marek Policja zapłaci ale z mojej kieszeni ... IP: 213.25.136.* 27.10.04, 13:28
      Czy chociaż jedna z poznańskich pał odda na ten cel cośby złotówke ?
      • Gość: :-( wartosc naszego zycia... IP: *.vogel.pl 27.10.04, 13:35
        w polskich sądach mniej dostajesz za zycie bliskiego niz w amerykanskich za
        oparzenie sie w McDonaldzie kawą...

brawo

zyc.. zyc.. i koniecznie nie umierac, bo sie po prostu nie oplaca

• Gość: NKWD Policjanci zapłaca 200 tys. zł ze swoich zarobkow IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:29
      koledzy solidarni,
      z patalachami,
      tez sie dorzuca,
      moze ich to czegos w koncu nauczy?
    • Gość: xxxxxxxxxxxxxx Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.infonet.bial.pl / 193.151.66.* 27.10.04, 15:38
      a ja to jestem tylko ciekaw czemu oni zaczeli uciekać? racja zle sie stało
      ale,... coś tu jest nie tak. to dziwne że niewinny odrazu ucieka od
      funkcjonariusza policji. chyba zatrzymanie podejżanego nie polega na
      przesstrzeleniu kolan nie... . jeszcze więcej powinno sie wydoić z "gliniarzy"
      a co nie stać niech na konikach z szabelką porządek spróbują utrzymać. aż dziw
      że akurat ci policjanci mieli broń, po co i tak strzelać nie mogą. zabrać
      wszystko policji-żyć w haosie tego chcecie?.
      • chilum Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel 27.10.04, 15:54
        > a ja to jestem tylko ciekaw czemu oni zaczeli uciekać?

Przejrzyj archiwa,użyj Googla,"Use the Force.."

--
        " Talk is cheap "
    • Gość: cywil Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:58
      Bardzo dobrze gnojowi że jest kaleką.Jednego drania mniej na ulicy
      • chilum Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel 27.10.04, 17:30
        Skąd ta pewność,ze "drań"?
        Podłe słowa wymkneły się zza zagrody Twych zębów.

--
        " Talk is cheap "
    • Gość: OS Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 17:28
      Nie policja - tylko ja płacę, pan płaci, społeczeństwo...
    • Gość: koles Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.15.14.vie.surfer.at 27.10.04, 17:59
      Idz sie lepiej powies .Bedzie jednego glupka mniej
    • Gość: szarak Re: Policja zapłaci 200 tys. zł rodzinie zastrzel IP: *.21.pl / 213.199.204.* 27.10.04, 18:56
      szkoda tylko, że pan, który przeżył powiedział, że "zaczeli strzelać dopiero
      jak ruszyli samochodem w stronę policjantów"
      Jeszcze jedna rzecz, kto będac otoczony przez uzbrojonych ludzi ucieka ??
      przecież wiadomo, że czy to policja czy bandyci to będą strzelać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka