Dodaj do ulubionych

Chłopak ;]

13.01.10, 21:47
A więc... Jest taki chłopak. Jest o rok młodszy ode mnie, i jest strasznie ładny big_grin Czasami
się na mnie spojrzy tak przez dłuższą chwile a wiem, bo moja przyjaciółka mi mówiła.
Prawie na każdej przerwie gra w ping-ponga z kolegami. Jutro jest dyskoteka i możliwe że
przyjdzie... nie wiem co zrobić sad czy jakoś do niego zagadać czy co ? Nie wiem sad
Chciałabym zwrócić na niego swoją uwage, lub zagadać czy coś, ale boje się odrzucenia i
tego, że mnie wyśmieje... Moje koleżanki go tak jakby znają, i możliwe że mu sie
podobają... Ale gdybym im coś powiedziała to od razu by cała buda wiedziała... Co zrobić
w tej sytuacji ? HELP ! cry I dodam że nie jestem taka, że normalnie sobie do niego
podejde... jestem troche nieśmiała ale nie do końca... Z góry dzięki kiss
Obserwuj wątek
    • zabuu Re: Chłopak ;] 13.01.10, 21:50
      POMOCY ! sad
      • cute_princess :D Wejdź! 13.01.10, 21:53
        Łihi! Widzę, że chyba bede 1-sza.. nudze sie strasznie, więc przynajmniej ci
        odpisze : A więc, najlepiej odważ się i podejdź zagadaj, zapytaj sie czy mu sie
        podoba DYSKOTEKA, i wogóle, np. czemu nie tańczy .. coś wymyśl LASKAA! dasz
        radę.. ja narazie nie mam takiego problemu, nie mam chlopaka, nie ma u mnie w
        szkole NICC totalnie, a u Ciebie jak jest oprócz twojego są jeszce jacyś? big_grin
      • mo. Re: Chłopak ;] 13.01.10, 21:55
        jeśli jesteś całkowicie nieśmiała to ubierz się ładnie, i takie tam ;] i spróbuj się na niego patrzeć,
        jeśli mu się podobasz i zobaczy, że ty też się na niego patrzysz to może coś z tego będzie ;]
      • dulce17 Re: Chłopak ;] 13.01.10, 21:55
        Skoro masz jutro dyskotekę , to może poproś kogoś kto organizuje konkursy żeby
        np. do konkursu na najlepiej tańczącą parę wybrał/ła ciebie i go . Może w jakiś
        sposób to pomoże . smile Niestety więcej pomóc ci nie mogę , jednak dla pocieszenia
        mojej kuzynce taka próba zakończyła się szczęśliwie smile . Powodzenia
    • lovedisneystars Re: Chłopak ;] 13.01.10, 21:56
      Jak ty mu się podobasz to on sam do ciebie podejdzie i poprosi Cię do tańca .wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka