Dodaj do ulubionych

Tak jakby dawali

14.01.21, 11:15
Jarosław Gowin ostrzega zbuntowanych przedsiębiorców: Kto złamie rozporządzenie, ten nie otrzyma pomocy z tą pomocą jest jak z Yeti, każdy o nim słyszał, ale nikt go nie widział.
A teraz trochę humoru w tych ciężkich czasach, Nie chcę bagatelizować skali problemów branż, które są zamknięte, ale skoro wszyscy Polacy składają się na pomoc, to ta nadzwyczajna sytuacja wymaga poczucia odpowiedzialności Oczywiście za wyjątkiem swołoczy z pisu, Piechów różnorakich, damskich wersji Golluma, oni to mają w doopie, te zakazy są dla maluczkich, a nie dla kulawego który śmigał po cmentarzach jak kikimora.
Naprawdę oni mają nas za swoich, czyli durni.

www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,26685025,jaroslaw-gowin-ostrzega-zbuntowanych-przedsiebiorcow-kto.html#s=BoxOpImg6
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Tak jakby dawali 14.01.21, 11:27
      Jest szansa, że będzie się działo. Jakaś tam, wzdech.
    • topiramax Re: Tak jakby dawali 14.01.21, 12:00
      Proponuję spotkanie dla forumowiczów sekcji Kraj. W Sheratonie. Zorganizujemy krajowy konkurs pasjansa;)
      • yoma Re: Tak jakby dawali 14.01.21, 12:15
        Pewna knajpa zorganizowała kurs używania sztućców :)

Wiosną to wiedziałam, gdzie można iść na piwo w lockdownie, ale teraz pogoda jakaś taka nie taka...
        • czandra3 Re: Tak jakby dawali 14.01.21, 12:31
          Kurs używania odpowiednich kieliszków do wina, po czymś takim każdy mistrzem, każdy kiperem, każdy ma kaca giganta.
          • yoma Re: Tak jakby dawali 14.01.21, 13:19
            Trudno, wliczone w koszty. Jakby było gdzie, tobym się poświęciła :)

I znowu trzeba będzie po lockdownie wspomagać pilnie ulubione knajpy, żeby się odbiły, ech.
      • czandra3 Re: Tak jakby dawali 14.01.21, 12:40
        Ale w tym w Sopocie?
        Bo jakoś tam mam bliżej, i jakoś go znam, i jakoś lubię.
    • eiran Re: Tak jakby dawali 14.01.21, 12:44
      To chyba znaczy, że e-Milewicz nie dostanie 500+ na synów-narciarzy.
      • czandra3 Re: Tak jakby dawali 14.01.21, 12:51
        Raczej 1000 plus, bo ma narciarzy, to chyba tak się w pisie liczy.
        Im bułka z banananem nie wystarcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka