Dodaj do ulubionych

Nowy ukŁad,

13.03.21, 17:13
Prawo i Sprawiedliwość zaprezentowało spot promujący Nowy Ład. Dlaczego zaprezentowała to organizacja przestępcza pis, a nie rząd, albo chcą poprawić wizerunek potargany Obajtkiem, albo szykują się wybory, przecież rząd jest odpowiedzialny za wdrożenie tego chłamu, idealnego dla Obajtków pisich, a nie mafia kaczorowa.
Mam nadzieję na nowe wybory, i będę patrzeć jak te miernoty dostają lanie, i będę patrzeć, i będę.

next.gazeta.pl/next/7,151003,26878274,kaczynski-i-morawiecki-zapraszaja-na-prezentacje-nowego-ladu.html#s=BoxOpImg5
Obserwuj wątek
    • kaczupek Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 17:26
      W nowych wyborach pis sfalszuje wyniki i nadal będzie rządził.
      • kaczupek Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 17:29
        Po wyborach w Polsce będzie Białoruś.
    • adam111115 Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 17:27
      Okupant coś proponuje? To musi być pułapka na naiwnych. Głównie patusów 500 plus
    • taniarada Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 17:40
      Już taki trzeci wątek na tym forum.Pierwszy napisał czarny pies.Wedle regulaminu wątki nie mogą się dublować.
      • kaczupek Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 17:46
        Co ci się stało, że raptem jesteś przeciwnikiem Nowego Ładu?
      • czan-dra Re: Nowy ukŁad, 14.03.21, 09:06
        Jako katolik powinieneś donieść ten zaistniały fakt na milicję
    • pies.na.czarnych Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 18:32
      https://koduj24.pl/wp-content/uploads/2017/09/program-partii-programem-narodu.jpg
      • aga-kosa Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 18:54
        Oglądałam i byłam przekonana, że to program kabaretowy i parodiują czasy wczesnego PRL ;( aga
        • taniarada Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 19:46
          aga-kosa napisała:

> Oglądałam i byłam przekonana, że to program kabaretowy i parodiują czasy wczesn
          > ego PRL ;( aga
          Nie lubisz kabaretów agusia? Piwo sączymy,wino sączymy,wódkę duszkiem tak.
          • aga-kosa Re: Nowy ukŁad, 14.03.21, 09:23
            Lubię kabarety, szczególnie te dawne - nie podpowiadali kiedy trzeba się śmiać. Ten "Nowy Ład" był naprawdę dobry. Warto go we własnym archiwum dobrych dowcipów umieścić ;)
            aga - taka żaba

• kaczupek Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 18:53
      Kaczyński długo szukał ukladu w czasach rządów PO, widać, że wreszcie go znalazł.
      • oczyszerokozamkniete66 Re: Nowy ukŁad, 13.03.21, 22:24
        UKŁAD ZAMKNIĘTY
    • czan-dra Re: Nowy ukŁad, 14.03.21, 10:17
      Ale tak po prawdzie, fajnie PiS potraktował przystawki, coś jak Kochanowski, są, a jakoby ich nie było.
      • snajper55 Re: Nowy ukŁad, 15.03.21, 04:10
        czan-dra napisał:

> Ale tak po prawdzie, fajnie PiS potraktował przystawki, coś jak Kochanowski, są
        > , a jakoby ich nie było.

Wielkieś mi uczynił pustki w domu moim,
        Mój drogi Gowinie, tym zniknienim swoim.

S.
    • meflst0feles Re: Nowy ukŁad, 14.03.21, 17:45
      czandra3 napisał:

> Prawo i Sprawiedliwość zaprezentowało spot promujący Nowy Ład. Dlaczego
      > zaprezentowała to organizacja przestępcza pis, a nie rząd

Bo to na razie przymiarki, trzeci dzwonek przed kolejnym aktem spektaklu pod tytułem „Pinokio przedstawia: Nowe Pisie Łgarstwa.”
      • oczyszerokozamkniete66 Re: Nowy ukŁad, 14.03.21, 19:09
        nowy układ - jeszcze większy zamordyzm + kasa dla swoich
    • szwampuch58 Re: Nowy ukŁad, 15.03.21, 00:05
      CDU przegralo wybory w Niemczech,zaszkodziła afera związana z pobieraniem potężnych prowizji przy zakupie maseczek przez ich posłów, którzy w międzyczasie nie są już w partii i zrzekli się mandatów parlamentarnych..
      Z punktu widzenia Polski wygląda to dosyć egzotycznie. U nas po aferach z maseczkami z respiratorami, czy ostatnio z majątkiem Obajtka wyborca polski specjalnie nie reaguje na te patologie władzy.....durny ten polski wyborcza...nie pytam,stwierdzam fakt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka