Gość: Druss IP: 62.233.138.* 27.08.01, 10:00 Wiem, potraktujecie to jako prowokację... Naprawdę czuję się Papuasem i myślę, że nie jestem jedyny. Proponuję więc stworzyć listę Papuasów w Polsce. Czekam na Waszą reakcję... 1. Druss... 2... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabina Re: Jestem Papuasem!!!! IP: *.prem.tmns.net.au 27.08.01, 10:08 Gość portalu: Druss napisał(a): > Wiem, potraktujecie to jako prowokację... Naprawdę czuję się Papuasem i myślę, > że nie jestem jedyny. Proponuję więc stworzyć listę Papuasów w Polsce. Czekam > na Waszą reakcję... > > 1. Druss... > 2... Nic z Twojego listu nie wynika. Dlaczego ktokolwiek mialby traktowac "bycie papuasem" jako prowokacje??? Ja spotkalam w swoim zyciu paru Papuasow i, bynajmniej, nie bylo to dla mnie prowokacja!! Spotykanie moich ZIOMKOW czesto takaz prowokacja jest. Wytlumacz mi wiec, coz jest prowokacyjnego w "byciu Papuasem" ???? Nie rozumiem Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo flaga ci sie odwrocila stary... IP: 10.25.1.* / 165.21.83.* 27.08.01, 10:18 a moze on sie chce uwolnic od indonezji? pozwol mu sabinko, choc podejrzewam, ze tylko mu wystarczy odwrocic flage gora do gory... tak jak mialo byc od poczatku... pozdrawiam - nostromo Odpowiedz Link Zgłoś