superspec1 20.05.22, 12:21 aborcję. oko.press/66-proc-za-prawem-kobiety-do-przerwania-ciazy-do-12-tygodnia/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k aborcja jest. 20.05.22, 12:34 na wszystkich polskich granicach. tamtejsi lekarze maja niezle zrodlo dochodu na Polkach. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: aborcja jest. 20.05.22, 18:06 j-k napisał: > > na wszystkich polskich granicach. > > tamtejsi lekarze maja niezle zrodlo dochodu na Polkach. To podobnie jak w Chinach i Korei Płn mają żródło dochodu w zabijaniu jak jest zamówienie na organ do transplantacji dla chorego i bogatego człowieka z powodu głupich zakazów pobierania takich organów np od żebraków na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k aborcja jest. 21.05.22, 15:03 no-popis napisała: > j-k napisał: > > > > > na wszystkich polskich granicach. > > > > tamtejsi lekarze maja niezle zrodlo dochodu na Polkach. > To podobnie jak w Chinach i Korei Płn mają żródło dochodu w zabijaniu jak jest > zamówienie na organ do transplantacji dla chorego i bogatego człowieka z powodu > głupich zakazów pobierania takich organów np od żebraków na ulicy. byc moze. - nie wiem. ale tu forum polskie. i wole , zeby na legalnych abocjach zarabiali lekarze polscy - a nie obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: aborcja jest. 21.05.22, 09:02 Jestem w sprawie aborcji politycznym bankrutem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Przegrałem 20.05.22, 12:43 Budujące jest to, że mężczyźni maja w tej sprawie takie samo zdanie jak kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Przegrałem 20.05.22, 12:47 Na początek wystarczy odpolitycznić prokuratora generalnego, a co za tym idzie odebrać nad nim władzę ministra od sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Przegrałem 20.05.22, 12:49 Dobre badanie. Jednoznacznie wskazuje na poraźkę postaw i propagandy antyaborcyjnej. Zaskakujące jest, że największy ruch w kierunku dozwolenia aborcji do 12 tyg ciąży jest wśród elektoratu PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Przegrałem 20.05.22, 15:56 Czemu "przegrałeś"? To był dla Ciebie temat zakładu? Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon A jakie to ma znaczenie ile jest za aborcją? 21.05.22, 09:07 superspec1 napisał(a): > aborcję. > oko.press/66-proc-za-prawem-kobiety-do-przerwania-ciazy-do-12-tygodnia/ Liczy się zdanie Zawistnego Kurdupla, Kleru i mgr. Julii Lewe L 4 Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: A jakie to ma znaczenie ile jest za aborcją? 21.05.22, 09:27 Pierdole ich.:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A jakie to ma znaczenie ile jest za aborcją? 21.05.22, 11:26 I to jest właściwa postawa :) Odpowiedz Link Zgłoś