dbender 04.06.22, 05:19 Czerwiec to miesiąc LGBT. Jak będziecie obchodzić? U nas w pracy jest już plakat na drzwiach do pokoju socjalnego i tęczowa flaga na maszcie przed budynkiem firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prze.nick Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 06:38 Jak będziecie obchodzić? To proste - bardzo szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 21:53 prze.nick napisał: > Jak będziecie obchodzić? > > To proste - bardzo szerokim łukiem. Dlaczego nie wąskim? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 23:33 to wynka z definicji miary łukowej kąta pl.wikipedia.org/wiki/Miara_łukowa_kąta l – długość łuku okręgu, r – promień okręgu, którego wycinkiem jest łuk Przy wąskim łuku stosunek l/r (czyli rozpatrywany kąt) byłby zbyt mały Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 00:10 errata Przy wąskim łuku stosunek l/r (czyli miara rozpatrywanego kąta) byłby zbyt mały teraz jest dokładne wytłumaczenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 15:09 To najważniejsze kryterium wszystkiego stosowane na pis.orgy Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 20:56 prze.nick napisał: > to wynka z definicji miary łukowej kąta > pl.wikipedia.org/wiki/Miara_łukowa_kąta > l – długość łuku okręgu, > r – promień okręgu, którego wycinkiem jest łuk > Przy wąskim łuku stosunek l/r (czyli rozpatrywany kąt) > byłby zbyt mały A nie wynika to raczej z poziomu twojej kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Czerwiec miesiącem LGBT 06.06.22, 00:07 mam prawo wyboru i z niego korzystam - nie chcę uczestniczyć/przeszkadzać w świętowaniu pewnej grupy ludzi do której nie należę czy to jest akceptowalna odpowiedź na poziomie twojej kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 06.06.22, 07:50 prze.nick napisał: > mam prawo wyboru i z niego korzystam - nie chcę uczestniczyć/przeszkadzać w świ > ętowaniu pewnej grupy ludzi do której nie należę > czy to jest akceptowalna odpowiedź na poziomie twojej kultury? No tak, chyba źle sformułowałem pytanie, bo nie chodziło mi o świętowanie. Ja też nie mam zamiaru świętować czy obchodzić specjalnie, nie planuję brać udziału w pokazach, wydarzeniach, wykładach czy marszach. Chodziło mi o to, jak się zaznacza poszanowanie osób LGBT w miejscach pracy w czerwcu w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol już odpowiadam 04.06.22, 07:00 ani przed budynkiem mojej firmy,ani na drzwiach pokoi socjalnych tęczowe znaki nie wiszą staramy sie jak możemy zaspokoić oczekiwania naszych klientów w zdecydowanej większości są zadowoleni czemu dają wyraz w anonimowych ankietach jakie wypelniają po zakończeniu naszej uslugi. nie ma w nich uwag n/t lekceważenia ich orientacji seksualnej ani ja,ani żaden z moich kolegów/koleżanek w pracy nie zastanawia się jaka jest orientacja seksualna naszych klientów.nie jest to nam do niczego potrzebne. amen Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Wszystko zależy jakie usługi świadczy dbender? 04.06.22, 17:24 Może satysfakcja seksualna klienta jest wymagana i jest kluczem do sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: już odpowiadam 04.06.22, 18:15 Faktycznie, starają się, bez względu na płeć. A leszab to napisał kiedyś, że obsługuje samego prezesa: "A jakże!" Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Że też wasz się chcę śledzić pokolenie? 04.06.22, 19:31 buldog2 napisał: > Faktycznie, starają się, bez względu na płeć. > A leszab to napisał kiedyś, że obsługuje samego prezesa: "A jakże!" Gdyby sanajper nie zaabonował leszaba, to ten by pisał dalej pod swym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Że też wasz się chcę śledzić pokolenie? 04.06.22, 22:15 leszab wciąż tu pisze. Ja to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Że też wasz się chcę śledzić pokolenie? 05.06.22, 20:37 Ukrywa się. Tu: bigthink.com/the-past/t-rex-hatchling/ możesz go zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: już odpowiadam 04.06.22, 21:57 hordol napisała: ...j > ani ja,ani żaden z moich kolegów/koleżanek w pracy nie zastanawia się jaka jest > orientacja seksualna naszych klientów.nie jest to nam do niczego potrzebne. Tu nie chodzi o zastanawianie się, jaką orientację ma twój klient. A poza tym - skąd wiesz nad czym się zastanawiają inni? Wszczepiles I'm czipy do mózgów? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: już odpowiadam 04.06.22, 22:04 wiem bo nie opracuję w korporacji z wyścigiem szczurów tylko w normalnym zespole pracowniczym Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: już odpowiadam 05.06.22, 20:57 hordol napisała: > wiem bo nie opracuję w korporacji z wyścigiem szczurów tylko w normalnym zespo > le pracowniczym I dlatego czytasz ludziom w myślach? Nie nazywa się to przypadkiem urojenie? Odpowiedz Link Zgłoś
tamtownikniebezpieczny Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 07:16 Mam nadzieję, że nie będziecie obchodzić w taki sposób: wpolityce.pl/spoleczenstwo/542106-to-jest-niepojete-aktywista-lgbt-znowu-hanbi-flage-polski Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 10:40 tamtownikniebezpieczny napisał: > Mam nadzieję, że nie będziecie obchodzić w taki sposób: > wpolityce.pl/spoleczenstwo/542106-to-jest-niepojete-aktywista-lgbt-znowu-hanbi-flage-polski Tak to obchodzą pislamiści. S. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k kazdy pali to co (palic) lubi 04.06.22, 15:03 poki co nie jest to w Polsce karalne - wiec palcie sobie na zdrowie ale w Reichu nie radze - bo tam za to mozna siedziec : . www.dw.com/pl/niemcy-zero-tolerancji-dla-palenia-flag/a-53445878 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a islamisci - to tak: 04.06.22, 15:12 snajper55 napisał: > Tak to obchodzą pislamiści. a islamisci - to tak: . www.rp.pl/swiat/art911351-iran-firma-z-chomejn-produkuje-flagi-usa-i-izraela-do-spalenia Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 21:58 tamtownikniebezpieczny napisał: > Mam nadzieję, że nie będziecie obchodzić w taki sposób: > wpolityce.pl/spoleczenstwo/542106-to-jest-niepojete-aktywista-lgbt-znowu-hanbi-flage-polski Nadzieja matką wynalazków. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Lipiec miesiącem normalnych hetero 04.06.22, 22:50 i moze tego sie trzymajmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Lipiec miesiącem normalnych hetero 05.06.22, 20:58 j-k napisał: > i moze tego sie trzymajmy ? 3maj czego się chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 13:10 Komitet Zakładowy PIS w naszej firmie obchodzi jedynie rocznicę Wielkiej Rewolucji Październikowej 7-go listopada oraz miesięcznice. Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 21:58 eeee-emeryt napisał: > Komitet Zakładowy PIS w naszej firmie obchodzi jedynie rocznicę Wielkiej Rewolu > cji Październikowej 7-go listopada oraz miesięcznice. > Komitet PiS nie zawodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 13:24 Czerwiec jest miesiącem Narodowego Robotnika, kiedy najechaliśmy kremlowskiego belzebuba, 22 czerwca 1941 roku, tylko nikt nie chciał nas wspomóc.. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k pieknie, ladnie... 04.06.22, 16:21 qwardian napisał: > Czerwiec jest miesiącem Narodowego Robotnika, kiedy najechaliśmy kremlowskiego > belzebuba, 22 czerwca 1941 roku, tylko nikt nie chciał nas wspomóc.. pieknie, ladnie... - tylko tym sie to skonczylo: . www.rbb-online.de/doku/b/berlin-1945.html Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 21:59 qwardian napisał: > Czerwiec jest miesiącem Narodowego Robotnika, kiedy najechaliśmy kremlowskiego > belzebuba, 22 czerwca 1941 roku, tylko nikt nie chciał nas wspomóc.. A miał wspomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 22:02 > Czerwiec jest miesiącem Narodowego Robotnika To wy wszyscy LGBT jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 20:59 pies.na.czarnych napisała: > > Czerwiec jest miesiącem Narodowego Robotnika > > To wy wszyscy LGBT jesteście? > Nie, nikt poza tobą nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium 1GA 04.06.22, 17:07 dbender napisał: > Czerwiec to miesiąc LGBT. Jak będziecie obchodzić? U nas w pracy jest już plaka > t na drzwiach do pokoju socjalnego i tęczowa flaga na maszcie przed budynkiem f > irmy. eurosport.tvn24.pl/video/slowa-wsparcia-igi-swiatek-dla-ukrainy-po-zwyciestwie-w-roland-garros-2022,2026915.html?playlist_id=14515 Wstążka jest niebiesko-żółta Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: 1GA 04.06.22, 18:41 pozytonium napisał(a): > Wstążka jest niebiesko-żółta > A Iga nie boi się tęczowych barw Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: 1GA 04.06.22, 19:28 margit49 napisała: > pozytonium napisał(a): > > > Wstążka jest niebiesko-żółta > > > A Iga nie boi się tęczowych barw Mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: 1GA 05.06.22, 16:45 Ciekawe czy Niemcy wiedzą że ich czarno-czerwono-żółte barwy są tęczowe Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: 1GA 05.06.22, 17:46 Taki sam zestaw barw posiada również Belgia Och, na pewno z uświadomieniem w tej kwestii pospieszą pisowscy aktywiści. Ale akurat te państwa nie mają problemu z akceptacją tęczy Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: 1GA 05.06.22, 21:13 prze.nick napisał: > czarny to kolor tęczowy? Ale to twoja sugestia! Przeczytaj swój post z troską o niewiedzy Niemców, ja tylko załączyłam wyjaśnienie tej kwestii :D Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: 1GA 05.06.22, 23:58 ktoś tu próbuje wybrnąć z wpisu pod zdjęciem z Igą że "A Iga nie boi się tęczowych barw"? otóż to nie są tęczowe barwy a przynajmniej takie nie są czarny, biały i różowy. Sa one na zamieszczonym zdjęciu ale w widmie promieniowania elektromagnetycznego tych kolorów nie ma. Iga zaś ma strój wzorowany częściowo na fladze Niemiec lub jak zauważyłaś - Belgii. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: 1GA 06.06.22, 03:39 prze.nick napisał: > ktoś tu próbuje wybrnąć z wpisu pod zdjęciem z Igą że "A Iga nie boi się tęczow > ych barw"? > No próbuje, stąd tak wnikliwa analiza specjalisty od teorii koloru i wzornictwa. Takie rzeczy tylko w Pisie Tak właśnie jest - nie boi się feerii barw. Bez względu na jakąkolwiek teorię. Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: 1GA 04.06.22, 22:00 pozytonium napisał(a): > dbender napisał: > > > Czerwiec to miesiąc LGBT. Jak będziecie obchodzić? U nas w pracy jest już > plaka > > t na drzwiach do pokoju socjalnego i tęczowa flaga na maszcie przed budyn > kiem f > > irmy. > > eurosport.tvn24.pl/video/slowa-wsparcia-igi-swiatek-dla-ukrainy-po-zwyciestwie-w-roland-garros-2022,2026915.html?playlist_id=14515 > Wstążka jest niebiesko-żółta > > Tam jest błąd, miało być Poland Garros. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: !!!!! 04.06.22, 17:42 Chodzenie do kościoła jest dla głupków. A wiara w wymyślone niebo i piekło to totalny odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ee tam... 04.06.22, 17:54 eeee-emeryt napisał: > Chodzenie do kościoła jest dla głupków. A wiara w wymyślone niebo i piekło to totalny odlot. a chodzenie do burdelu jest dla frajerow. prawdziwy mezczyzna idzie na dworzec - gdzie przyjezdzaja Ukrainki - z tablica na piersiach: " Шукаю дівчину українку, добре заробляю" (szukam dziewczyny Ukrainki. ja dobrze zarabiam) i zawsze jakas zdesperowana sie. zalapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: !!!!! 04.06.22, 17:58 eeee meryt-mnie absolutnie nie przeszkadza,że posiadasz waginę. Niech ci Bóg da jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: !!!!! 04.06.22, 18:01 hordol napisała: > eeee meryt-mnie absolutnie nie przeszkadza,że posiadasz waginę. > Niech ci Bóg da jak najlepiej a to nawet i dobrze. po co ta wagina ma sie paletac samopas po ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: !!!!! 04.06.22, 18:16 Hordol, nie mam żadnej waginy. Mam dzieci i wnuki. Ale LGBT mi absolutnie nie przeszkadza, kochać się w kimś to wspaniała sprawa. Obojętne czy to jest murzyn, cygan, hińczyk czy gej. Miłość miedzy różnymi ludźmi jest wspaniała. Chociaż ja osobiście nie mógłbym chyba zakochać się w geju. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: !!!!! 04.06.22, 18:22 rozumiem. chodzenie do kościola jest dla głupków, a chodzenie na marsze LGBT jest dla intelektualistów Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: !!!!! 04.06.22, 18:30 hordol napisała: > chodzenie do kościola jest dla głupków, a chodzenie na marsze LGBT jest dla int > elektualistów raczej dla impotentow. - bo ci z potencja - to nie traca czasu na marsze. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: !!!!! 04.06.22, 18:33 Nie chodzę na marsze LGBT, ale jako demokrata zgadzam się na demonstracje zwolenników różnych przekonań z wyjątkiem penalizowanych (faszyzm, komunizm itp.) Skoro niebo i piekło to jest wymyślona głupota (muzułmanie wieżą w niebo z hurysami) to nie mogę ich zwolenników nazywać inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: !!!!! 04.06.22, 18:39 ' a propos :tak przypadkowo wpadł mi dziś w ręce wywiad sprzed roku z nieżyjącym już niejakim profesorem Marianem Zembalą. Niezły był z niego głupek Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: !!!!! 04.06.22, 18:54 Uważasz go za głupka, bo popierał finansowanie in-vitro, wbrew Kościołowi? Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: !!!!! 04.06.22, 19:01 Dla mnie wzorem jest prof. Religa, który nie chciał żadnego w czarnej sukience, na swoim pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: !!!!! 04.06.22, 18:55 hordol napisała: > eeee meryt-mnie absolutnie nie przeszkadza,że posiadasz waginę. Och, rozczarowanie? więc jednak to nie waginy szukasz.. niech Ci Bóg da jak najlepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: !!!!! 04.06.22, 22:01 hordol napisała: > legnica.franciszkanie.pl/?p=7186 Ten czerwiec LGBT jest też dla franciszkanów LGBT. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 18:35 hordol napisała: > rozumiem. > chodzenie do kościola jest dla głupków, a chodzenie na marsze LGBT jest dla int > elektualistów Eee tam. Przesadził. Marsze dla tych którzy chcą maszerować. A kościół dla tych, którzy chcą do niego uczęszczać. Nie należy nikogo tutaj wyśmiewać. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 18:44 Masz rację i nie masz racji. Bo ci którzy chodzą do kościoła ustalają prawa dla mnie demokraty i tu już nie chodzi o samo chodzenie do kościoła, a podporządkowanie się im. Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 22:01 storima napisał: > hordol napisała: > > > rozumiem. > > chodzenie do kościola jest dla głupków, a chodzenie na marsze LGBT jest d > la int > > elektualistów > > Eee tam. Przesadził. > Marsze dla tych którzy chcą maszerować. > A kościół dla tych, którzy chcą do niego uczęszczać. > Nie należy nikogo tutaj wyśmiewać. > Proste. Oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 18:57 Teraz kolej na tęczowe majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 19:08 adalberto3 napisał: > Teraz kolej na tęczowe majtki. No, brawo! Już się zaopatrzyłeś, jesteś prekursorem mody! Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 19:18 Majtki to jego fetysz, lubi je wąchać. Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 22:01 adalberto3 napisał: > Teraz kolej na tęczowe majtki. To żadna nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 19:23 eeee-emeryt napisał: > Masz rację i nie masz racji. Bo ci którzy chodzą do kościoła ustalają prawa dla > mnie demokraty i tu już nie chodzi o samo chodzenie do kościoła, a podporządko > wanie się im. > No. Temu jak i Ty jestem przeciwny. Ale gdy ktoś chodzi do kościoła to fajnie, że znajduje tam wspólnotę wiary. Tak jak tak ładnie napisałeś o tych, którzy odnajdują swą miłość. I to też jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 19:46 Oddzielasz ich wspaniałą wiarę od zmuszania innych, by razem z nimi ją wyznawali. Oni ingerują bezwzględnie w życie innych ludzi, którzy tej wiary nie chcą. Ich piękna wspólnota gwałci bezwzglednie innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 20:03 eeee-emeryt napisał: > Oddzielasz ich wspaniałą wiarę od zmuszania innych, by razem z nimi ją wyznawal > i. Oni ingerują bezwzględnie w życie innych ludzi, którzy tej wiary nie chcą. I > ch piękna wspólnota gwałci bezwzglednie innych ludzi. > Przecież napisałem, że jestem temu jak Ty przeciwny. Pisałem o normalnych osobach wierzących. Nie o fanatykach i oszołomach. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 20:20 Jestem pełen podziwu dla Ciebie. Jak odróżniasz normalnych wierzących od fanatyków i oszołomow?. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 20:38 eeee-emeryt napisał: > Jestem pełen podziwu dla Ciebie. Jak odróżniasz normalnych wierzących od fanat > yków i oszołomow?. > Normalni zachowują się wg zasady nie czyń innym tego co komu niemiłe. Fanatycy, oszołomy pragną zawładnąć czyimś życiem i wymuszają u innych swe praktykowane wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czerwiec miesiącem LGBT 04.06.22, 22:04 tvn24.pl/premium/uchodzcy-lgbti-czy-znajda-schronienie-w-polsce-5735711 Także Polska na mocy ustawy z dnia 13 czerwca 2003 r. o udzielaniu cudzoziemcom ochrony na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej uregulowała (przynajmniej formalnie) tę kwestię. - Cudzoziemcowi nadaje się status uchodźcy, jeżeli na skutek uzasadnionej obawy przed prześladowaniem w kraju pochodzenia z powodu rasy, religii, narodowości, przekonań politycznych lub przynależności do określonej grupy społecznej nie może lub nie chce korzystać z ochrony tego kraju - zaznacza Anna Kabulska z Biura Rzecznika Praw Obywatelskich. A osoby LGBTI należą właśnie do określonej grupy społecznej. Grupy nierzadko prześladowanej ze względu na swoją nieheteronormatywność, inność, odstępstwo od odgórnie obowiązującej normy, którą narzuca reżimowa władza bądź radykalnie konserwatywne w tym zakresie społeczeństwo. No bo czym innym jak nie prześladowaniem właśnie nazwać pozbawianie kogoś wolności lub nawet wymierzanie kary śmierci za bycie osobą homoseksualną? Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 20:52 pies.na.czarnych napisała: > tvn24.pl/premium/uchodzcy-lgbti-czy-znajda-schronienie-w-polsce-5735711 > Także Polska na mocy ustawy z dnia 13 czerwca 2003 r. o udzielaniu cudzoziemcom > ochrony na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej uregulowała (przynajmniej form > alnie) tę kwestię. - Cudzoziemcowi nadaje się status uchodźcy, jeżeli na skutek > uzasadnionej obawy przed prześladowaniem w kraju pochodzenia z powodu rasy, re > ligii, narodowości, przekonań politycznych lub przynależności do określonej gru > py społecznej nie może lub nie chce korzystać z ochrony tego kraju - zaznacza A > nna Kabulska z Biura Rzecznika Praw Obywatelskich. A osoby LGBTI należą właśnie > do określonej grupy społecznej. Grupy nierzadko prześladowanej ze względu na s > woją nieheteronormatywność, inność, odstępstwo od odgórnie obowiązującej normy, > którą narzuca reżimowa władza bądź radykalnie konserwatywne w tym zakresie spo > łeczeństwo. No bo czym innym jak nie prześladowaniem właśnie nazwać pozbawianie > kogoś wolności lub nawet wymierzanie kary śmierci za bycie osobą homoseksualną > ? > Za długi wpis, nie chce się czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadzidzia Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 06:44 Macie w socjalnym wersalkę do figli? Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 07:00 zimnadzidzia napisał: > Macie w socjalnym wersalkę do figli? To wy figlujecie w pracy? Koleżanka opowiadała nam ostatnio o swojej instytucji w Warszawie, gzie chłopak z dziewczyną z pracy czekają z niecierpliwością aż wszyscy wyjdą, żeby zostać razem po godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 18:00 dbender napisał: > zimnadzidzia napisał: > > > Macie w socjalnym wersalkę do figli? > > To wy figlujecie w pracy? Koleżanka opowiadała nam ostatnio o swojej instytucji > w Warszawie, gzie chłopak z dziewczyną z pracy czekają z niecierpliwością aż w > szyscy wyjdą, żeby zostać razem po godzinach. A co to ma wspólnego z tęczą i LGBT? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 18:09 > A co to ma wspólnego z tęczą i LGBT? To samo co z Ukrainą. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 18:21 pies.na.czarnych napisała: > > A co to ma wspólnego z tęczą i LGBT? > > To samo co z Ukrainą. Ukraina nie przez jedno przeszła. Polaków przeżyła, to i kacapów też przeżyje. Gorzej z kacapami. Ponoć im zwinęli samolot na Cejlonie. www.rp.pl/transport/art36444791-samolot-aeroflotu-zatrzymany-na-sri-lance-firma-leasingowa-chce-go-odzyskac Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 20:54 pozytonium napisał(a): > dbender napisał: > > > zimnadzidzia napisał: > > > > > Macie w socjalnym wersalkę do figli? > > > > To wy figlujecie w pracy? Koleżanka opowiadała nam ostatnio o swojej inst > ytucji > > w Warszawie, gzie chłopak z dziewczyną z pracy czekają z niecierpliwości > ą aż w > > szyscy wyjdą, żeby zostać razem po godzinach. > > A co to ma wspólnego z tęczą i LGBT? > No właśnie nie wiem, co "wersalka do figli" ma mieć wspólnego z wątkiem. Odpowiedziałem po prostu na wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czerwiec miesiącem LGBT 05.06.22, 18:08 zimnadzidzia napisał: > Macie w socjalnym wersalkę do figli? W pewnej instytucji, o której nie można mówić, że jest finansowana przez Kreml mają wygodne kanapy w każdym pomieszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś