Dodaj do ulubionych

Imperium Kulczyków

09.11.04, 09:47
www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_041109/kraj/kraj_a_1.html
-od początklu wiedziałem że Kulczyk to medna złodziejska że do tej fortuny
nie doszedł uczciwie. wg mnie to najwi ększy aferał w Polsce. Czas mu sie
zatem dobrać do skóry prześwietlić go na wylot i jak się potwierdzi że
nieuczciwie zdobył ten majatek to puscić doktora Jana w skarpetkach!
Obserwuj wątek
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Imperium Kulczyków 09.11.04, 16:31
      lewactwo milczy..czyżby i forumowicze siedzieli w kieszeni doktora Jana?
      • yossarian18 Re: Imperium Kulczyków 09.11.04, 16:38
        P. T. forumowicze to zwolennicy różowych, czyli UW i PO, a ich prezydent
        Grobelny opylił Kulczykowi działkę w Poznaniu zaniżając 3-krotnie jej wartość.
      • neceser nie ma lewactwa , wszyscy za kapitalizmem. 09.11.04, 18:04
        LPRaki nienawidza kapitalistow nie w sutannach. Mozesz kulczykowi podskoczyc.
        kapital ucieknie od was jesli go dotkniecie. Nie macie ropy, jak Rosja, wiec po
        prostu was zaglodza jak Argentyne. Zebracy wyborow nie maja.

nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> lewactwo milczy..czyżby i forumowicze siedzieli w kieszeni doktora Jana?
        • yossarian18 Re: nie ma lewactwa , wszyscy za kapitalizmem. 09.11.04, 18:13
          LPR jest partią prokapitalistyczną. Wcale nie chcemy tu wprowadzić narodowej
          bolszewii, jak niektórzy sugerują.
          • neceser Re: nie ma lewactwa , wszyscy za kapitalizmem. 09.11.04, 18:18
            Chcecie. Kulczyk juz to widzi i zabiera swoje miluardy i prace , bo
            komufaszystow ala Hitler trzeba unikac. Zle to dla biznesu.yossarian18
            napisał:

> LPR jest partią prokapitalistyczną. Wcale nie chcemy tu wprowadzić narodowej
            > bolszewii, jak niektórzy sugerują.
            • yossarian18 Re: nie ma lewactwa , wszyscy za kapitalizmem. 09.11.04, 18:21
              Bronisz Kulczyka? Pewnie on ci płaci za to plucie na LPR na forum! Widać kogo
              przekręty się boją!
    • Gość: antybydle Re: Imperium czarnej sotni IP: *.lublin.mm.pl 09.11.04, 18:21
      nie ma bardziej złodziejskiego, szmatławego, pazernego, obłudnego i fałszywego
      imperium jak kler katolicki.A kulczyk tylko uczył sie na ich przykładzie. Wolę
      dać Kulczykowi 100 zł niż wam 1 gr.
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Imperium czarnej sotni 09.11.04, 20:41
        oby ci kiedyś Kulczyk zlecil jakąś robotę... pewnie pomyślisz że ci dobrze
        życzę, ostrzegam za wczasu pan Jan nie płaci za usługi które komus zleca
    • leje-sie Zaraz - a gdzie w artykule cokolwiek 09.11.04, 18:46
      o tym jakoby Kulczyk nieuczciwie do majatku doszedl?

> -od początklu wiedziałem że Kulczyk to medna złodziejska że do tej fortuny
      > nie doszedł uczciwie. wg mnie to najwi ększy aferał w Polsce. Czas mu sie
      > zatem dobrać do skóry prześwietlić go na wylot i jak się potwierdzi że
      > nieuczciwie zdobył ten majatek to puscić doktora Jana w skarpetkach!

Oszolku, ze Tobie cos sie wydaje, ze jestes o czyms swiecie przekonany to zaden
      powod, by kogokolwiek przeswietlac, puszczac w skarpetkach czy co tam
      proponujesz. Wielu ludziom rozne rzeczy sie roja i niektorzy nawet w ciezszych
      przypadkach sa hospitalizowani.

A jesli ta Twoja partia tak zamierza Polska bezprawnie zarzadzac po zdobyciu
      wladzy, to - biedna Polska.
      • Gość: czyzunia Re: Zaraz - a gdzie w artykule cokolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:56
        problem w tym ze to katoliki.gdyby byli chrzescijanami to co innego.
        • Gość: antybydle Re: Zaraz - a gdzie w artykule cokolwiek IP: *.lublin.mm.pl 09.11.04, 19:25
          Rydzyk i Jankwski, o tak! ci uczciwie doszli do kasy złodzieje pier....e
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Zaraz - a gdzie w artykule cokolwiek 09.11.04, 20:51
        o tym że Kulczyk zdobył majątek nieuczciwe to nie tylko moje przekonania ale i
        fakty, ostatnio w Poznaniu kupił dzialkę w atrakcyjnej części Poznania za cenę
        4 krotnie nizszą niż wynosiła jej faktyczna wartość. Do majątku doszedł on
        dzieki wykorzystywaniu luk prawnych układów z politykami oraz..niepłaceniu
        podwykonawcom za zlecone roboty..wiem o czym pisze bo mo ojciec też padł jego
        ofiarą...ludzie Kulczyka zlecili mojemu ojcu wykonanie remontu siedziby Zremb
        Kulczyk. Zrobiliśmy wszystko jak należy bez żadnych opóźnien a ten nam nie
        zapłącił..procesowaliśmy sie z nim przez 5 lat. Cud Boży sprawił ze wygraliśmy
        z nim było to 6 lat temu a sprawę wnieśliśmy w 1995. Musłą nam zaplacić z
        odsetkami...z tego co potem słyszałem obićiążył kosztami przegranego procesu
        swego prawnika który go w procesie przeciw nam Kulczyka
        prerezentował..tajemnica poliszynella w Poznaniu jest to że Kulczyk wisi z
        zapłatą za usługi wykonane na rzecz Starego Browaru ponad setce fim..kilku z
        tych neszcęścników p[opadłow długi zostali zlicytowani i popełnili
        samobójstwa. mogę ci śmiało sypać nazwiskami tych co sie przez tego chama
        powiesili. Dlatego uważam ze ta menda nie zasługiuej na jakikolwiek szacuek i
        powinien on siedzieć. On sie dorobil na krzywdzie innych w ty takze na
        krzywdzie mojego ojca. Też żesmy przez tego gnoja wpadli w długi na szcęście
        stary byl na tyle zaradny że znalazł pracę zagranica..spłacił długi z tytułu za
        niezapłacony towar z racji tego że Kulczyk mu nie zapłacil za robotę i jeszcze
        zdobyl fundusze na walkę z Kulczykiem i ją wygrał..ale tego zdrowia tego ze
        omal nas do grobu nie wpędzil nikt nam tego niezwróci...
        • gregorak Re: Zaraz - a gdzie w artykule cokolwiek 09.11.04, 21:35
          Trzeba było się z ta sprawą ZREMBU od razu do redaktor Jaworowicz zgłosić!
          • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Zaraz - a gdzie w artykule cokolwiek 10.11.04, 17:29
            podobno było coś u niej w sprawie Browarów Wielkopolskich ale to dawno temu
        • yossarian18 Re: Zaraz - a gdzie w artykule cokolwiek 09.11.04, 22:00
          Serdeczne współczucie dla Twojego ojca i dla Ciebie. To skandal, że takie
          sku..ele jak dr Kulczyk żerują na cudzym nieszczęściu i potem praktycznie nic
          im nie można zrobić, bo co to dla takiego Kulczyka wypłacić parę złotych
          odszkodowania.
          mam nadzieję, że jak LPR dojdzie do władzy to prześwietli jego majątek i
          interesy, które prowadzi. I my nie popuścimy!
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Imperium Kulczyków 09.11.04, 21:28
      no prosze ,...parę słów prawdy i obrońców Kulczyka zatkało
      • Gość: czyzunia Re: Imperium Kulczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:12
        a tyn kluczyk to katolik, czy chrzescijanin?
        • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Imperium Kulczyków 09.11.04, 23:57
          katolik i chrześcijanin to to samo..jest jedno chcreścijaństwo ale w kilku
          wersjach (katolickiej protestanckiej i prawosławnej), poza tym myśle ze Kulczyk
          moz e i jest jakims tam chreścijaninem ale tylko i wył z metryki..jest
          zlaicyzowanym postchrześcijaninem
      • neceser Ladna historyjka, gdyby jeszcze byla prawdziwa... 10.11.04, 00:04
        napisana jak dla ND. Ten sam poziom , ta sama puenta.

nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> no prosze ,...parę słów prawdy i obrońców Kulczyka zatkało
        • nowy.oszolom.z.radia.maryja ona jest prawdziwa 10.11.04, 00:09
          wystarczy tylko zajrzeć w sądowe akta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka