stasi1 20.05.23, 20:03 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29781466,przedziwny-spot-wyborczy-pis-u-zapewnia-o-wyjatkowosci-kobiet.html#s=BoxOpMT po prostu na siłę musieli im wtłaczać to dobro co im kaczyński dawał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
99venus Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 06:27 Mam nadzieję, że panie zrewanżują się tym damski bokserom przy urnie. Czy wiadomo co się dzieje z tym bandytą od składanej pałki? Otrzymał jakież odznaczenie? Awans? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 19:59 99venus napisał: > Mam nadzieję, że panie zrewanżują się tym damski bokserom przy urnie. Czy wiad > omo co się dzieje z tym bandytą od składanej pałki? Otrzymał jakież odznaczenie > ? Awans? Zasłużył na order Orła Białego z wstęgą i kutasikiem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 23.05.23, 12:07 Raczej większość kobiet na nich zaglosuje. Mówiłem o tym biciu kobiet mojej prawie teściowej. Ona na to. A to były kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Pamiętasz projekt PiSiej ustawy przemocowej? 22.05.23, 08:38 Która proponowała by pierwsze pobicie kobiety przez męża się nie liczyło i nie było go w aktach policyjnych. Takie to sukinsyństwo chciał Kaczor zafundować polskim kobietom, bo aż tak ich nienawidzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Pamiętasz projekt PiSiej ustawy przemocowej? 22.05.23, 08:48 Dziwi cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Pamiętasz projekt PiSiej ustawy przemocowej? 22.05.23, 12:53 zlamas-kutany napisał: > Która proponowała by pierwsze pobicie kobiety przez męża się nie liczyło i nie > było go w aktach policyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pamiętasz projekt PiSiej ustawy przemocowej? 22.05.23, 20:05 zlamas-kutany napisał: > Która proponowała by pierwsze pobicie kobiety przez męża się nie liczyło i nie > było go w aktach policyjnych. > Takie to sukinsyństwo chciał Kaczor zafundować polskim kobietom, bo aż tak ich > nienawidzi!!! Wysoki sądzie, skoro pierwsze sie nie liczy, to drugie jest pierwsze i też sie nie liczy. Tak więc dkoro 999 się nie liczą, to tysięczne jest pierwsze. Jak więc jasno widać oskarżony jest niewinny, ponieważ pobił żonę pierwszy raz. S Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 10:05 Rodzić też martwe dzieci też jest dla ich dobra bo dobry Bóg za zerwanie jabłka przez Ewę te kobiety skazał,w bólu będziesz rodziła tak powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 10:34 Zdechnąć od sepsy wywołanej gniciem martwego płodu też jest dobre. Ale Kaczyński wcale nie zabrania kobietom aborcji; przypomniał, że powinny robić to za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:36 Ty żyjesz chociaż mózg sprawia wrażenie matrtwego. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:49 Przyganiał gerlalt, jak to u pisowców - oskarżają innych o to kim/czym są Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:45 Ale jazda... Ja też chcę to czego zażywa PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:49 Uzywa mozgu, tobie to nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:54 wsk175 napisał: > > Uzywa mozgu, tobie to nie grozi. Dlatego Tusk leje żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 24.05.23, 22:58 pozytonium napisał: > wsk175 napisał: > > > > > Uzywa mozgu, tobie to nie grozi. > > Dlatego Tusk leje żonę? A rzeczywiście leje? Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 24.05.23, 23:37 tapatik napisał: > A rzeczywiście leje? > Jak zwykle fejk. Rzeczywiście lał niejaki Piasecki, pisowiec oczywista oczywistość. Głośna sprawa, zwłaszcza za sprawą nagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 25.05.23, 08:15 margit49 napisała: > tapatik napisał: > > > A rzeczywiście leje? > > > Jak zwykle fejk. > Rzeczywiście lał niejaki Piasecki, pisowiec oczywista oczywistość. > Głośna sprawa, zwłaszcza za sprawą nagrania. Czyli coś na zasadzie: a w Moskwie na placu Leningradzkim rozdają samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 20:45 Dobre jest dla nich czekanie na poród płodu bez mózgu, płodu bez powłok brzusznych. Jeśli dopadnie je z tego powodu przygnębienie, będzie można się wypłakać po porodzie w pokoju do płaczu. Dobra jest dla nich niepewność, czy wyczekana ciąża przebiegnie zgodnie z marzeniami, czy może dostarczy kłopotów i lęków, z którymi kobieta zostanie pozostawiona sama sobie, bo lekarze rozłożą ręce, albo nabiorą wodę w usta. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 21:20 hana2 napisała: > Dobra jest dla nich niepewność, czy wyczekana ciąża przebiegnie zgodnie z marze > niami, czy może dostarczy kłopotów i lęków, z którymi kobieta zostanie pozostaw > iona sama sobie, bo lekarze rozłożą ręce, albo nabiorą wodę w usta. > No i czy ona sama przeżyje Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 21:29 Kobieta, patrząc na test ciążowy myśli: przez najbliższe 9 miesięcy jestem według prawa jedynie inkubatorem. To znaczy nie mam praw. Świadome zachodzenie w ciążę wymaga dziś ogromnej odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 24.05.23, 23:36 stasi1 napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29781466,przedziwny-spot-wyborczy-pis-u-zapewnia-o-wyjatkowosci-kobiet.html#s=BoxOpMT > po prostu na siłę musieli im wtłaczać to dobro co im kaczyński dawał "Jak się baby nie bije, to w niej wątroba gnije" - czy tego nie powiedział Czarnek? S. Odpowiedz Link Zgłoś