Dodaj do ulubionych

PiS biło kobiety dla ich dobra

20.05.23, 20:03
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29781466,przedziwny-spot-wyborczy-pis-u-zapewnia-o-wyjatkowosci-kobiet.html#s=BoxOpMT
po prostu na siłę musieli im wtłaczać to dobro co im kaczyński dawał
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 06:27
      Mam nadzieję, że panie zrewanżują się tym damski bokserom przy urnie. Czy wiadomo co się dzieje z tym bandytą od składanej pałki? Otrzymał jakież odznaczenie? Awans?
      • snajper55 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 19:59
        99venus napisał:

> Mam nadzieję, że panie zrewanżują się tym damski bokserom przy urnie. Czy wiad
        > omo co się dzieje z tym bandytą od składanej pałki? Otrzymał jakież odznaczenie
        > ? Awans?

Zasłużył na order Orła Białego z wstęgą i kutasikiem.

S.
      • stasi1 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 23.05.23, 12:07
        Raczej większość kobiet na nich zaglosuje. Mówiłem o tym biciu kobiet mojej prawie teściowej. Ona na to. A to były kobiety?
    • zlamas-kutany Pamiętasz projekt PiSiej ustawy przemocowej? 22.05.23, 08:38
      Która proponowała by pierwsze pobicie kobiety przez męża się nie liczyło i nie było go w aktach policyjnych.
      Takie to sukinsyństwo chciał Kaczor zafundować polskim kobietom, bo aż tak ich nienawidzi!!!
      • 99venus Re: Pamiętasz projekt PiSiej ustawy przemocowej? 22.05.23, 08:48
        Dziwi cię to?
      • margit49 Re: Pamiętasz projekt PiSiej ustawy przemocowej? 22.05.23, 12:53
        zlamas-kutany napisał:

> Która proponowała by pierwsze pobicie kobiety przez męża się nie liczyło i nie
        > było go w aktach policyjnych.

• snajper55 Re: Pamiętasz projekt PiSiej ustawy przemocowej? 22.05.23, 20:05
        zlamas-kutany napisał:

> Która proponowała by pierwsze pobicie kobiety przez męża się nie liczyło i nie
        > było go w aktach policyjnych.
        > Takie to sukinsyństwo chciał Kaczor zafundować polskim kobietom, bo aż tak ich
        > nienawidzi!!!

Wysoki sądzie, skoro pierwsze sie nie liczy, to drugie jest pierwsze i też sie nie liczy. Tak więc dkoro 999 się nie liczą, to tysięczne jest pierwsze. Jak więc jasno widać oskarżony jest niewinny, ponieważ pobił żonę pierwszy raz.

S
    • rzewuski1 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 10:05
      Rodzić też martwe dzieci też jest dla ich dobra bo dobry Bóg za zerwanie jabłka przez Ewę te kobiety skazał,w bólu będziesz rodziła tak powiedział
      • horpyna4 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 10:34
        Zdechnąć od sepsy wywołanej gniciem martwego płodu też jest dobre. Ale Kaczyński wcale nie zabrania kobietom aborcji; przypomniał, że powinny robić to za granicą.
      • gerlalt Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:36
        Ty żyjesz chociaż mózg sprawia wrażenie matrtwego.
        • margit49 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:49
          Przyganiał gerlalt, jak to u pisowców - oskarżają innych o to kim/czym są
    • pozytonium Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:45
      Ale jazda...

Ja też chcę to czego zażywa PO.
      • wsk175 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:49

Uzywa mozgu, tobie to nie grozi.
        • pozytonium Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 12:54
          wsk175 napisał:

>
          > Uzywa mozgu, tobie to nie grozi.

Dlatego Tusk leje żonę?
          • tapatik Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 24.05.23, 22:58
            pozytonium napisał:

> wsk175 napisał:
            >
            > >
            > > Uzywa mozgu, tobie to nie grozi.
            >
            > Dlatego Tusk leje żonę?

A rzeczywiście leje?
            • margit49 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 24.05.23, 23:37
              tapatik napisał:

> A rzeczywiście leje?
              >
              Jak zwykle fejk.
              Rzeczywiście lał niejaki Piasecki, pisowiec oczywista oczywistość. Głośna sprawa, zwłaszcza za sprawą nagrania.
              • tapatik Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 25.05.23, 08:15
                margit49 napisała:

> tapatik napisał:
                >
                > > A rzeczywiście leje?
                > >
                > Jak zwykle fejk.
                > Rzeczywiście lał niejaki Piasecki, pisowiec oczywista oczywistość.
                > Głośna sprawa, zwłaszcza za sprawą nagrania.

Czyli coś na zasadzie: a w Moskwie na placu Leningradzkim rozdają samochody.
    • hana2 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 20:45
      Dobre jest dla nich czekanie na poród płodu bez mózgu, płodu bez powłok brzusznych. Jeśli dopadnie je z tego powodu przygnębienie, będzie można się wypłakać po porodzie w pokoju do płaczu.

Dobra jest dla nich niepewność, czy wyczekana ciąża przebiegnie zgodnie z marzeniami, czy może dostarczy kłopotów i lęków, z którymi kobieta zostanie pozostawiona sama sobie, bo lekarze rozłożą ręce, albo nabiorą wodę w usta.

• margit49 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 21:20
        hana2 napisała:

> Dobra jest dla nich niepewność, czy wyczekana ciąża przebiegnie zgodnie z marze
        > niami, czy może dostarczy kłopotów i lęków, z którymi kobieta zostanie pozostaw
        > iona sama sobie, bo lekarze rozłożą ręce, albo nabiorą wodę w usta.
        >
        No i czy ona sama przeżyje
        • hana2 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 22.05.23, 21:29
          Kobieta, patrząc na test ciążowy myśli: przez najbliższe 9 miesięcy jestem według prawa jedynie inkubatorem. To znaczy nie mam praw.

Świadome zachodzenie w ciążę wymaga dziś ogromnej odwagi.

• snajper55 Re: PiS biło kobiety dla ich dobra 24.05.23, 23:36
      stasi1 napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29781466,przedziwny-spot-wyborczy-pis-u-zapewnia-o-wyjatkowosci-kobiet.html#s=BoxOpMT
      > po prostu na siłę musieli im wtłaczać to dobro co im kaczyński dawał

"Jak się baby nie bije, to w niej wątroba gnije" - czy tego nie powiedział Czarnek?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka