Dodaj do ulubionych

Dworczyk o "kadrach" pisu

23.06.23, 07:57
Takiej tępoty połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem, dawno nie widziałem teraz rodzi się pytanie, czy to była spowiedź, czy dał w szyję, że tak się otworzył? I to o ministrze infrastruktury Adamczyku, ależ tam są zgrani, "jedna drużyna", jak to wykwiczała krętoroga szydło.

wiadomosci.wp.pl/dworczyk-o-ministrze-takiej-tepoty-nie-widzialem-wyciekl-kolejny-mail-6803109909314208a
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Dworczyk o "kadrach" pisu 23.06.23, 09:02
      no-popis napisał:

> Może miał na myśli podsumowanie nagrań w SOWA i Przyjaciele :)

Bez wątpienia masz rację. Jak zwykle, właśnie :)

• czan-dra Re: Dworczyk o "kadrach" pisu 23.06.23, 09:28
        Ale troll chce przykryć udział w knajpie matousza morawieckiego, skoro ten jego bzdet jest podsumowaniem, spotkań, czyli pełnym pyskiem pisia swołocz. Bez sensu, bez logiki, aby bronić pisich złodziei kacapskich.
    • stasi1 Re: Dworczyk o "kadrach" pisu 23.06.23, 10:58
      Ale to jest odgrzewany kotlet. O tym pisali już rok wczesniej
      • pies.na.czarnych Re: Dworczyk o "kadrach" pisu 23.06.23, 11:01
        Kotlety nawet na zimno są smaczne :)
        • stasi1 Re: Dworczyk o "kadrach" pisu 01.07.23, 22:03
          Skoro poprzednio na nikim to nie zrobiło wrażenia to i teraz też zapewne nie zrobi
      • czan-dra Re: Dworczyk o "kadrach" pisu 23.06.23, 11:18
        Nie zawadzi przypomnieć jak wygląda "życie" w pisie, jakim szacunkiem się darzą, i jaka to biało-czerwona drużyna, a tak naprawdę łączy ich tylko zamiłowanie do kradzionej kasy.
        • j-k alesz chandra 26.06.23, 00:23
          czan-dra napisał:
          PiSowcy, dyskusja z Wami jest stratą czasu, przejdźcie od razu do obelg.

nie jestem PiSim - ale strzyzenie PeOviecek
          to moja ulubiona zabawa:
          .
          www.google.com/search?q=strzy%C5%BCenie+owiec&oq=strzyzenieowiec&aqs=chrome.1.69i57j0i13i512l9.5062951j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:f5e87c48,vid:jA5LKNSgAOI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka