no-popis Re: Wuc 12.02.24, 12:17 oby.watel napisał: Kto nie rozumie, musi wierzyć. Problem w tym, że wielu tylko wydaje się, że rozumieją :) Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Wuc 12.02.24, 12:19 no-popis napisała: > Problem w tym, że wielu tylko wydaje się, że rozumieją :) To coming out czy samokrytyka? Odpowiedz Link Zgłoś
hell-raiser1 Re: Wuc 12.02.24, 12:27 Otworzyłem i wrzuciłem do kosza. Wysportowany jakiś człowiek. Długaśny link. A teraz opisz to własnymi słowami o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Wuc 12.02.24, 13:21 hell-raiser1 napisał: > Otworzyłem i wrzuciłem do kosza. Wysportowany jakiś człowiek. Długaśny link. A > teraz opisz to własnymi słowami o co ci chodzi? Potrafisz skrócić link? Ja zdjęć nie widzę. Nawet tych, które sam wklejam. Jeśli chodzi o opis, to tak wygląda prawdziwy mąż stanu w dresie. Takiego kogoś Trump nie ośmieli się nabić w butelkę, choć może się okazać, że chodziło o 2% PKB USA. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Wuc 12.02.24, 13:51 to tak wygląda prawdziwy mąż stanu w dresie. > 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wuc 12.02.24, 13:56 On jest na lotnisku CPK, czy w fabryce Izera? Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Wuc 12.02.24, 15:26 margit49 napisała: > to tak wygląda prawdziwy mąż stanu w dresie. Ciekawe, to zdjęcie widzę. Jak to zrobiłaś? Takiego zawodnika nawet Trump nie odważy się zlekceważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wuc 12.02.24, 13:43 Co to jest za gluip watek, obatelu? O czym wy tu gadacie? Odpowiedz Link Zgłoś