superspec1 07.03.24, 05:06 Zaatakowali dziennikarzy! m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/protest-rolnicy-atak-dziennikarze-polsatu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Bandyci?:) 07.03.24, 10:34 hordol napisała: > ile płaci ten putin? 200 zł za obecność. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Bandyci?:) 07.03.24, 09:57 tanebo001: > Wsioki Noli iudicare ut non iudiceris . Do demonstracji często przylepiają się bojówki jakichś kiboli czy innych nacjonałów. Skąd wiesz, że ci, co atakowali, to ,,wsioki'', a nie zwykła żulia miastowa? Mnie nie podobają się te rolnicze demonstracje i uważam je za szkodnictwo. Ale nie dlatego, że jakiemuś dziennikarzowi ktoś stłukł okulary. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
hell-raiser1 Re: Bandyci?:) 07.03.24, 09:59 stefan4 napisał: > tanebo001: > > Wsioki > > Noli iudicare ut non iudiceris . Do demonstracji często przylepi > ają się bojówki jakichś kiboli czy innych nacjonałów. Skąd wiesz, że ci, co at > akowali, to ,,wsioki'', a nie zwykła żulia miastowa? > > Mnie nie podobają się te rolnicze demonstracje i uważam je za szkodnictwo. Ale > nie dlatego, że jakiemuś dziennikarzowi ktoś stłukł okulary. > > - Stefan > Ale podoba ci się takie zachowanie policji i robienie prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Bandyci?:) 07.03.24, 10:15 hell-raiser1: > Ale podoba ci się takie zachowanie policji i robienie prowokacji. Pytasz, czy stwierdzasz? Jeśli stwierdzasz, to ryzykujesz, że kłamiesz, bo przecież nie możesz wiedzieć, co mi się podoba. Jeśli pytasz, to powinieneś zdanie kończyć nie kropką tylko znakiem zapytania. Przeszukaj starannie klawiaturę, na pewno go znajdziesz, on wygląda jak wygięty łabądek i ma kropkę pod spodem, a nie zamiast; o, jakoś tak: A teraz: jakie zachowanie policji ma mi się podobać lub nie podobać? Wiele zachowań policji mi się nie podoba; każda służba mundurowa musi być trzymana krótko przy pysku, bo inaczej popełnia zbrodnie (takie jak morderstwo Igora Stachowiaka w 2016, albo bicie kobiet metalowymi pałami w 2020). Ale w tym przypadku nic mi nie wiadomo o podobnych ekscesach. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Bandyci?:) 07.03.24, 10:20 nie odpowiem bo w zdaniu jakoby pytającym na końcu nie ma odpowiedniego znaku hehehe naści , masz -> (?) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Bandyci?:) 07.03.24, 09:40 hordol napisała: > za pisanie na forum? Zapewne płaci mu polskie państwo. Jednym z obowiązków nominatów partyjnych w sektorze państwowymbyło i jest pisanie na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Bandyci?:) 07.03.24, 09:45 superspec1 napisał(a): > Zaatakowali dziennikarzy! > > m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/protest-rolnicy-atak-dziennikarze-polsatu Środowisko Tuska nienawidzi dziennikarzy, którzy nie akceptują jego polityki i metod. Najeżdżał już kiedyś na redakcję Wprost siłami służb specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Bandyci?:) 07.03.24, 09:47 póki co to doskonale ci idzie prezentowanie własnej głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Bandyci?:) 07.03.24, 11:01 Superspecu. To nie byli bandyci. Państwo ma do takich spraw odpowiednie służby. Tajne służby. Oczywistą oczywistością jest, że antysystemowe protesty pacyfikuje się nie tyle pałką (co też oczywiście się robi), co kompromitowaniem uczestników. Sama pałka powoduje kolejne fale protestów i wtedy trzeba używać karabinów. Użycie karabinów wcześniej czy później powoduje upadek reżymu (systemu władzy). Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Bandyci?:) 07.03.24, 13:32 Co robiły służby jawne? Nawet gazeta.pl zamieściła taki materiał: - W ramach zabezpieczenia protestu nie może doprowadzać do eskalacji, a na nagraniach dostępnych w internecie widzę absolutnie naganne działania policji, karygodne, jak odrzucanie kostki. Policjanci w takich sytuacjach nie działają indywidualnie, działają na polecenie. Rozpoznanie w tłumie, "atak" na tłum, użycie środka chemicznego - to wszystko odbywa się na rozkaz. Policjant, który wyłamuje się z polecenia, powinien ponieść odpowiedzialność. Oczekuję, że policjanci, którzy nie zDariusz Lorantachowali właściwych standardów, zostaną ukarani dyscyplinarnie - podkreśla były policjant Dariusz Loranty. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Bandyci?:) 07.03.24, 11:04 Pisiorstwo! Posłuchajcie, a potem możecie wypierdalać x.com/KasiaActus/status/1765649408165556253?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Bandyci?:) 07.03.24, 11:10 To jest również warte przypomnienia :) x.com/ArkadiuszMyrcha/status/1765600053681442917?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś