18.03.24, 22:49
Ciekawy artykuł o Szydło i jej świątobliwym dziecku, które eksponowała i była dumna z niego jak paw. Jak to dobrze, że w końcu nie trzeba się przyjmować takimi jak Szydło, Przylebska, Piotrowicz, Macierewicz i reszta pisiej ferajny.

www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/tymoteusz-szydlo-od-pierwszego-ksiedza-rp-po-tajemnicze-znikniecie/bnzexj1,79cfc278
Obserwuj wątek
    • j-k nosz wlasnie. 18.03.24, 22:57
      ytartu napisał:
      > Ciekawy artykuł o Szydło i jej świątobliwym dziecku, które eksponowała i była d
      > umna z niego jak paw. Jak to dobrze, że w końcu nie trzeba się przyjmować takim
      > i jak Szydło, Przylebska, Piotrowicz, Macierewicz i reszta pisiej ferajny.

nosz wlasnie...

Millerem, mimo, ze on z Lewicy - jakoz i ja - tez sie nikt nie przejmuje.

• hordol Re: nosz wlasnie. 19.03.24, 06:18

>
        > Millerem, mimo, ze on z Lewicy - jakoz i ja - tez sie nikt nie przejmuje.

jakoż i ja .ale z anny marii żukowskiej (takoż lewica) pośmiać się lubię
      • stasi1 Re: nosz wlasnie. 19.03.24, 08:35
        Skoro jesteś z lewicy niby to czemu nie popierasz jej tutaj? Gdybyś tego nie podkreślał cały czas to wszyscy cię brali by za pisowca. Inna sprawa że o pisowcach mówią że to komuniści, klęczący
    • rzewuski1 Re: Szydło 19.03.24, 07:44
      Ta baba stanie przed sądem boskim
      • taziuta Re: Szydło 19.03.24, 08:05
        rzewuski1 napisał:

> Ta baba stanie przed sądem boskim

Być może byłaby to jakaś satysfakcja dla wierzących, ale dla ateistów oznacza to że nie stanie przed żadnym sądem.
    • dynamic_pulse Re: Szydło 19.03.24, 10:52
      A czym się przejmować? Sprawa się rypła i doopę trzeba było ścisnąć.
    • ivonette21ivonette Re: Szydło 20.03.24, 08:50
      Czy on używa teraz innego nazwiska jak twierdzą żurnaliści ? To byłoby niefajne.
    • yoma Re: Szydło 20.03.24, 11:23
      Jak to dobrze, że z tego nieprzyjmowania się trzeba aż tekst powiesić na forum, inaczej się pęknie 😎

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka