Dodaj do ulubionych

Adam Szłapka

14.03.25, 17:40
Czy oni są normalni w tej koalicji.Minister Adam Szłapka w debacie w Parlamencie Europejskim nie mógł się powstrzymać przed śmiechem, gdy przemawiał belgijski europoseł Marc Botenga. Sęk w tym, że deputowany opowiadał o kryzysie humanitarnym w Strefie Gazy i tragicznej sytuacji Palestyńczyków. - Powinien się pan wstydzić - krytykował Szłapkę Botenga z mównicy w PE. Nagranie ze Szłapką opublikowała nawet Al-Jazeera.
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: Adam Szłapka 14.03.25, 17:44
      x.com/i/status/1900180061199725048. Co to tak rozbawiło.
      • hrasier_2 Re: Adam Szłapka 14.03.25, 17:51
        www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.wprost.pl/amp/11959987/adam-szlapka-zaliczyl-wpadke-w-pe-nagranie-wywolalo-burze.html&ved=2ahUKEwiduJLOg4qMAxXfFhAIHUrrOc4Qr_oDKAB6BAgZEAE&sqi=2&usg=AOvVaw1RAyOPLr-TPjWr8i86-xo6
      • bobislaw.borboje Re: Adam Szłapka 14.03.25, 21:18
        Tak się kończy zaglądanie do śmietnika Melona Mózga:

• no-popis Re: Adam Szłapka 14.03.25, 18:43
      Europosłowie PO cechują się nienawistnym szkodzeniem i szkalowaniem własnego państwa ale również ekstremalną dyplomatolstwem zbliżonym do poziomu Nikity Chruszczowa.
      • negativum Re: Adam Szłapka 14.03.25, 19:56
        no-popis napisała:

> Europosłowie PO cechują się nienawistnym szkodzeniem i szkalowaniem własnego p
        > aństwa ale również ekstremalną dyplomatolstwem zbliżonym do poziomu Nikity Chr
        > uszczowa.

Nikita przy Szałapce to był baletmistrzem.
        • hrasier_2 Re: Adam Szłapka 14.03.25, 20:05
          negativum napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > Europosłowie PO cechują się nienawistnym szkodzeniem i szkalowaniem włas
          > nego p
          > > aństwa ale również ekstremalną dyplomatolstwem zbliżonym do poziomu Niki
          > ty Chr
          > > uszczowa.
          >
          > Nikita przy Szałapce to był baletmistrzem.
          > Zdziwienie ? Śmiali się ze Stuhrem ze śmierci 96 osób w Smoleńsku, śmieją się dalej. Godni pogardy ludzie.
          >
          • negativum Re: Adam Szłapka 14.03.25, 20:17
            hrasier_2 napisał:

> > Nikita przy Szałapce to był baletmistrzem.
            > > Zdziwienie ? Śmiali się ze Stuhrem ze śmierci 96 osób w Smoleńsku, śmiej
            > ą się dalej. Godni pogardy ludzie.

Dziś jednego takiego ludzia mało co nie roznieśli w jednym lokalu. Perswadowałem do dwóch autochtonów. Stanęło go gościa, dopij piwo i idź, zanim cię stąd wyniesiemy.
            Typ podejrzany, pewnie dziennikarz Agory. Cały czas się wypytywał i sławił się zasługami, np. Legią Cudzoziemską. Że on stąd. Raz można było znieść przechwalstwo, drugi raz też, ale jak się taki typ zaczął przechwalać, jak on zna Śląsk i Wrocław, to poszło przepytanie. Koleś nie był w stanie odpowiedzieć na żadne nasze pytanie. Nawet na temat miasteczka gdzie mieszka ponoć.

Szpiony z Agory należy eliminować.
            • bobislaw.borboje Re: Adam Szłapka 14.03.25, 20:30
              Opis wskazuje na Matackiego, ale ów przecież w pierdlu.
    • bobislaw.borboje Re: Adam Szłapka 14.03.25, 20:28
      No, odnośnie sytuacji u Gazowników to powinniście się zwrócić do waszego cytrusowego idola Trąmpa. Wszak to on "wynegocjował" na Bibim i terrorystach z Hamasu jakieś porozumienie (100 bandytów plasteliskich w zamian za jednego uwolnionego zakładnika porwanego przez Chamas).
      Mnie przemówienie tego Boatenga rozbawiło jeszcze bardziej, niż Pana Adama Szłapkę.
      • hrasier_2 Re: Adam Szłapka 14.03.25, 21:53
        bobislaw.borboje napisała:

> No, odnośnie sytuacji u Gazowników to powinniście się zwrócić do waszego cytrus
        > owego idola Trąmpa. Wszak to on "wynegocjował" na Bibim i terrorystach z Hamasu
        > jakieś porozumienie (100 bandytów plasteliskich w zamian za jednego uwolnioneg
        > o zakładnika porwanego przez Chamas).
        > Mnie przemówienie tego Boatenga rozbawiło jeszcze bardziej, niż Pana Adama Szła
        > pkę.
        Ty i paru jesteście uśmiechnięci nie napiszę j..... Zdejmij skarpetki bo cuchniesz. Wyskok Szłapki pokazuje, że idiotyzm pary Tusk-Sikorski jest systemowy. Wysłanie tam takiego debila, który pełniąc funkcję o niewielkim znaczeniu realnym może sprowadzić na naszych obywateli za granicą potężne i realne zagrożenie. Rozumiesz to. Myślę że nie. I spadaj z mojego wątku.
        • bobislaw.borboje Re: Adam Szłapka 15.03.25, 10:54
          Pozwij mnie do sądu, kacapska onuco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka