negativum 06.11.25, 09:12 x.com/PObuz46445/status/1986182832268444134 Co się na żenił to jego… Czyżby impotent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x2468 Re: Herr Wojewódzki 09.11.25, 16:31 Wydłubał kobitkę a ty co? Walisz gruchę, na i jak twój wuc znęcasz się nad kotem? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Herr Wojewódzki 09.11.25, 16:43 x2468 napisał: > Wydłubał kobitkę a ty co? Walisz gruchę, na i jak twój wuc znęcasz się nad kote > m? > Żałosny z ciebie gnojek . Pochwal się kogo ty wydlubałeś 😠 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Herr Wojewódzki 09.11.25, 17:00 x2468 napisał: > Wydłubał kobitkę a ty co? Walisz gruchę, na i jak twój wuc znęcasz się nad kote > m? Z wydłubaniem to jest mi przykro. Dziewczyna Michnika poświadczy, że nie mam z tym problemów, skoro wydłubałem Michnikowi połówkę. Właściwie sama przyszła. Policzyłem swe dzieciaki. Mam ich co najmniej 12. Kumpele wiedzą, co i jak. Nie zamierzam im się narzucać. Ostatnio zadzwoniłem, do chłopaka. Gadałem z nim przez koło 2 godzin. Jego mama twierdzi, że jak jest wstanie porozmawiać z nim 15 sekund to jest cud. Facet chce się ożenić z kobietą mającą "wadę" genetyczną, która nie może mieć dzieci. Ma 36 lat (kobieta jest młodsza). Jego wybór. Ważne, że ją kocha. Tak bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Herr Wojewódzki 09.11.25, 17:05 Cholera same samce… Nie mam córki. Może to i dobrze… Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Herr Wojewódzki 09.11.25, 18:08 negativum napisał: > Cholera same samce… > Nie mam córki. Może to i dobrze… > > Na pewno nie dobrze. Córka by Ci się przydała. Kobiety łagodzą obyczaje. Oszalał byś że szczęścia🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Herr Wojewódzki 10.11.25, 01:20 boggi_dan napisał: > negativum napisał: > > > Cholera same samce… > > Nie mam córki. Może to i dobrze… > > > > > Na pewno nie dobrze. Córka by Ci się przydała. Kobiety łagodzą obyczaje. Oszala > ł byś że szczęścia🥰 Ale dziewuszkę trzeba odchować, jakieś 30 lat. Nie wiem czy będę żył jeszcze tyle. Może… Odpowiedz Link Zgłoś
strzal_w_punkt Re: Herr Wojewódzki 10.11.25, 07:31 negativum napisał: > boggi_dan napisał: > > > negativum napisał: > > > > > Cholera same samce… > > > Nie mam córki. Może to i dobrze… > > > > > > > > Na pewno nie dobrze. Córka by Ci się przydała. Kobiety łagodzą obyczaje. > Oszala > > ł byś że szczęścia🥰 > > Ale dziewuszkę trzeba odchować, jakieś 30 lat. Nie wiem czy będę żył jeszcze ty > le. Może… > Żeby tylko odchować. Masz syna, pilnujesz tylko jego, masz córkę...pilnujesz pół miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Herr Wojewódzki 10.11.25, 07:35 strzal_w_punkt napisał: > Żeby tylko odchować. Masz syna, pilnujesz tylko jego, masz córkę...pilnujesz pó > ł miasta! Dobre. Ale nie prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Herr Wojewódzki 10.11.25, 09:05 negativum napisał: > strzal_w_punkt napisał: > > > > Żeby tylko odchować. Masz syna, pilnujesz tylko jego, masz córkę...pilnuj > esz pó > > ł miasta! > > Dobre. Ale nie prawdziwe. > > Jak mu odpiszesz to się go nie pozbędziesz. Ulka mu rzuciła linka i buja się teraz po tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.urbanski Re: Herr Wojewódzki 10.11.25, 09:24 strzal_w_punkt napisał: > Żeby tylko odchować. Masz syna, pilnujesz tylko jego, masz córkę...pilnujesz pó > ł miasta! No niestety, gwałciciele są wśród nas Negatyw jeszcze jako pozyton pisał, że jakaś kobitka wolała skok z 1 piętra niż spotkanie z nim Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Herr Wojewódzki 10.11.25, 09:29 mateusz.urbanski napisał(a): > strzal_w_punkt napisał: > > > Żeby tylko odchować. Masz syna, pilnujesz tylko jego, masz córkę...pilnuj > esz pó > > ł miasta! > > No niestety, gwałciciele są wśród nas > Negatyw jeszcze jako pozyton pisał, że jakaś kobitka wolała skok z 1 piętra niż > spotkanie z nim Strzał w punk to taki sam pajac co ty.. Co buja się po różnych forach i czepia się ludzi. I tylko odniesienia personalne. Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Herr Wojewódzki 10.11.25, 12:47 mateusz.urbanski napisał(a): > strzal_w_punkt napisał: > > > Żeby tylko odchować. Masz syna, pilnujesz tylko jego, masz córkę...pilnuj > esz pó > > ł miasta! > > No niestety, gwałciciele są wśród nas > Negatyw jeszcze jako pozyton pisał, że jakaś kobitka wolała skok z 1 piętra niż > spotkanie z nim Z drugiego na beton. Przeżyła, urodziła mi dziecko i wyszła za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Herr Wojewódzki 09.11.25, 22:45 Widzę synu konia i oślicy ze nie masz bladego pojęcia co oznacza pojecie "wydłubać kobitkę". Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Herr Wojewódzki 09.11.25, 23:01 x2468 napisał: > Widzę synu konia i oślicy ze nie masz bladego pojęcia co oznacza pojecie "wydłu > bać kobitkę". Z Giertychem nie mam nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Herr Wojewódzki 09.11.25, 23:08 negativum napisał: > x2468 napisał: > > > Widzę synu konia i oślicy ze nie masz bladego pojęcia co oznacza pojecie > "wydłu > > bać kobitkę". > > Z Giertychem nie mam nic wspólnego > Jeden z tych x grzebieluchów. Ani palcem, ani językiem. > > Odpowiedz Link Zgłoś
strzal_w_punkt Re: Herr Wojewódzki 10.11.25, 07:22 boggi_dan napisał: > negativum napisał: > > > x2468 napisał: > > > > > Widzę synu konia i oślicy ze nie masz bladego pojęcia co oznacza po > jecie > > "wydłu > > > bać kobitkę". > > > > Z Giertychem nie mam nic wspólnego > > Jeden z tych x grzebieluchów. Ani palcem, ani językiem. Głodnemu to zawsze...Wsadzasz palec, liżesz i co smaczne? Taka bieda u ciebie panuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Trudno zrozumieć dlaczego synalek prokuratora 10.11.25, 12:55 krajowego ( byłego) i jego, synalka, kariera medialna w III-ciej RP budzi twoje zainteresowanie. Podobieństwo tandety umysłowej nie tłumaczy grubo takiego stanu rzeczy ale tłumaczy twoją forumową upierdliwą aktywność.. Odpowiedz Link Zgłoś