to.ja.pies.na.czarnych 16.04.26, 20:21 Tusk bierz przykład. Kandydat na premiera Węgier Peter Magyar chce prezydenta Węgier usunąć z jego stanowiska. Można? Można. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ja.pies.na.czarnych Re: Tusk bierz przykład 16.04.26, 20:22 Szef partii i kandydat na premiera Peter Magyar mówi o możliwości przystąpienia jego kraju do strefy euro. Można? Można. Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Tusk bierz przykład 16.04.26, 20:34 Istotna roznica istnieje,Wegrzy nie wybieraja w wyborach swojego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tusk bierz przykład 16.04.26, 20:39 O, a jak Węgrzy wybierają prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Tusk bierz przykład 16.04.26, 20:51 W parlamencie,podobnie jak w Niemczech Szegolow nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Prezydent to więcej niż Premier 17.04.26, 13:06 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Tusk bierz przykład. > Kandydat na premiera Węgier Peter Magyar chce prezydenta Węgier usunąć z jego s > tanowiska. Można? Można. Prezydent w Polsce ma mandat uzyskany w powszechnych wyborach. Ma więc silniejszy mandat niż Premier. Na Węgrzech jest inaczej. Musisz się pogodzić z wizją, że Tusk już będzie siedział w areszcie lub będzie na azylu politycznym w Berlinie a Nawrocki jeszcze będzie Prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Prezydent to więcej niż Premier 17.04.26, 13:19 Ta twoja wizja to po jakich narkotykach???? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Prezydent to więcej niż Premier 17.04.26, 13:21 opa34 napisał(a): > Ta twoja wizja to po jakich narkotykach???? To jest wizja komsomołu przekazana przez ich trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dzidziu, ku tfojemu utrapieniu 21.04.26, 16:54 Prezydent w PL jest nieusuwalny - jezeli nie popelni przestepstwa pospolitego, lub tez jezeli nie podejmie dzialan sprzecznych z Interesem Kraju. podobnie jak i Premier zatem obaj dzieki naszej wspanialej Konstytucji ("antywalesowskiej") mogha sie dowolnie szachowac - ku utrapieniu gawiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: dzidziu, ku tfojemu utrapieniu 21.04.26, 18:13 > jezeli nie podejmie dzialan sprzecznych z Interesem Kraju. Czyli już teraz można wysłać go na zieloną trawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Prezydent to więcej niż Premier 17.04.26, 17:16 Kto powiedział, że Tusk będzie aresztowany? To może ja powiem, że po 2027 roku Nawrocki będzie usunięty z urzędu i postawiony przed Trybunałem Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Prezydent to więcej niż Premier 17.04.26, 17:18 Bierzesz tez te narkotyki? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Prezydent to więcej niż Premier 17.04.26, 17:27 Ani tych, ani żadnych innych. Otaczająca mnie rzeczywistość dostarcza mi wystarczająco atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Prezydent to więcej niż Premier 17.04.26, 17:42 Po tym co dzisiaj usłyszałem w Sejmie i na konferencjach prasowych przedstawicieli rzadu bez kozery:) powiem, ze Żandarmeria Wojskowa powinna pracować nad planem o kryptonimie "Wal Kolbami w Drzwi Pałacu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ale ZW powinna sie spieszyc. 21.04.26, 16:57 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Po tym co dzisiaj usłyszałem w Sejmie i na konferencjach prasowych przedstawici > eli rzadu bez kozery:) powiem, ze Żandarmeria Wojskowa powinna pracować nad pla > nem o kryptonimie "Wal Kolbami w Drzwi Pałacu" :) ale powinna sie spieszyc. bo jak Prezydent przejmie nad nia dowodztwo - to bedzie walic kolbami w drzwi Palacu Rady Ministrow. . pl.wikipedia.org/wiki/Kancelaria_Prezesa_Rady_Ministr%C3%B3w#/media/Plik:Gmach_Kancelarii_Prezesa_Rady_Ministr%C3%B3w_kwiecie%C5%84_2017.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: ale ZW powinna sie spieszyc. 21.04.26, 17:52 Sam sobie przeczysz: forum.gazeta.pl/forum/w,28,179939127,179939127,Tusk_bierz_przyklad.html?p=179952074 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k alez tak.... 21.04.26, 18:18 tapatik napisał: > Sam sobie przeczysz: alez tak :) staram sie nie byc gorszy od samego Lecha Walesy :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ale ZW powinna sie spieszyc. 21.04.26, 17:52 j-k napisał: /... / > ale powinna sie spieszyc. > bo jak Prezydent przejmie nad nia dowodztwo - to bedzie walic kolbami w drzwi P > alacu Rady Ministrow. . Niby jak sutener miałby przejąć to dowództwo? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: ale ZW powinna sie spieszyc. 21.04.26, 18:15 > jak Prezydent przejmie nad nia dowodztwo a jak go oleją to co im zrobi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek15 Re: Tusk bierz przykład 17.04.26, 13:18 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Tusk bierz przykład. > Kandydat na premiera Węgier Peter Magyar chce prezydenta Węgier usunąć z jego s > tanowiska. Można? Można. Już go usunął? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Tusk bierz przykład 17.04.26, 13:22 Spoko! Nie od razu Rydzyk zbudował swoje imperium :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Tusk bierz przykład 20.04.26, 06:29 Od dawna wiemy że wzorem dla Tuska Graś Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Tusk bierz przykład 21.04.26, 18:17 Tusk! Tu również możesz się wykazać forum.gazeta.pl/forum/w,28,179951621,179951621,Magyar_nie_pieprzy_sie_w_tancu.html Odpowiedz Link Zgłoś