Gość: sceptyk IP: *.icpnet.pl 04.12.04, 09:38 Niczego się nie dowiemy. Nie dziwię się, że nikt nie chce mówić prawdy przed komisją - też bym milczał, albo składał pokrętne zeznania. To jest przecież tylko rodzaj politycznego reality show ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xiom Re: Rozpoczęło się posiedzenie komisji śledczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 10:09 A Kulczyk siedzi z Widackim, popijają jakąś whisky i śmieją się tak głośno jak tylko potrafią. A wszystko dlatego, że nawet taki zajebiście łebski facet jak Widacki nie przewidział, że w komisji siedzą takie niesamowite tumany. Tylko pogratulować, panowie posłowie, tylko pogratulować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 "likwidacja" Kulczyka oczyści paulinów 04.12.04, 13:22 To w cudzysłowie nie oznacz likwidacji fizycznej. Paulini są umoczeni w całą aferę po uszy. Na szczęście Miodowicz czuwa. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Re: "likwidacja" Kulczyka oczyści paulinów 04.12.04, 13:55 A skad ty to tak wiesz kozaczku? Przypuszczalbym, ze podsunal ci Duch Swiety, ale przeciez w Niego nie wierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USTA ADAMA PROKURATORIA NADCHODZI DZIEKI PRACY KOMISJI IP: *.sympatico.ca 04.12.04, 21:42 To dobrz wiadomosc dla szaraczkow, biednych, emerytow, slabych, chorych, kalek i ograbionych. Brawo WYSOKA KOMISJA SEJMOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspardo Re: lewica LSD ze śmietnika nigdy juz nie wróci IP: *.aster.pl 04.12.04, 13:36 Ludzie mają krótką pamięć. Tu może pomóc tylko dożywotni zakaz piastowania stanowisk. Np. Jakubowska już chce wracać z krótkiego zesłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasta Re: lewica LSD ze śmietnika nigdy juz nie wróci IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.04, 01:45 ja bym dodal jeszcze zakaz pastowania butow Odpowiedz Link Zgłoś
marek_m_pl BOSZE ... KACZMAR !!! ... GIŃ MI Z TELEWIZORA ... 04.12.04, 14:52 JAK WIDZE TE : BUTNĄ , NALANĄ , BRODATĄ , BOSMAŃSKĄ , POKRZYWIONĄ GRYMASAMI (TOTAL ZBLAZOWANIA) MORDE - TEGO FETNEGO KOZAKO KOMUCHA KACZMARA Z TYM SKISŁYM WYRAZEM GĘMBY ''MOŻECIE MI NASKOCZYĆ !!'' NA TYCH ROZLANYCH SERDELOWATYCH WARACH ... BOŻE , NIE ... JA JUŻ NIE MOGE NA TO PATRZEĆ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Nie panowie IP: *.crowley.pl 04.12.04, 10:17 Wasza korepondencja powyzsza oczywiście porusza ważne sprawy ale tylko w aspekcie wizualnym tego widowiska.Natomiast bez wzgledu na to jakie gafy popełnia komisja i tzw eksperci - jej znaczenie zasadnicze polega na tym że odsłania miechanizmy jakimi rzadzi Polska -Kryminalny Syndykat SLD.I bez wzgledu cy komisja dojdzie do jakiejś prawdy czy nie - jej prace sa przełomowe dla zrozumienia przyszłych wyborców z kim maja do czynienia po stronie tzw "władzy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Lewica wróci - 2009 IP: *.icpnet.pl 04.12.04, 10:38 Dobrze, ale powiedz, jak myślisz: kto wygra wybory 2009? Bo ja podejrzewam, że jak zwykle nastąpi zmiana warty, i władzę znowu weźmie lewica. To co jest nie tak z naszym społeczeństwem. Leiwca zawodzi - wybieramy prawicę, potem zawodzi prawica - wracamy do lewicy i już nie pamiętamy, że wcześniej bylismy z jej rządów niezadowoleni... Świeżej krwi chyba nam potrzeba... A może wreszcie nadchodzi czas UW? Byłbym szczerze usatysfakcjonowany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Re: Lewica wróci - 2009 04.12.04, 10:55 Warunek pierwszy: Niezwłoczne uchwalenie zakazu kandydowania obecnych posłów do Sejmu na następna kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu22 Re: Lewica wróci - 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 11:28 UW.była już w kilku rządach ,i każdy ich udział kończył się kompromitacją - wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Lewica wróci - 2009 IP: *.server.ntli.net 04.12.04, 11:28 piszac o UW potwierdasz swoja osoba ze Polacy niczego sie nigdy nie naucza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bdura Lewica wróci - 2005 IP: *.icpnet.pl 04.12.04, 11:41 Czy LPR to prawica??? To przeciez LPR zglosilo projekt 85% podatku dochodowego na komisji budzetowej, to w LPR na samo slowo "liberalizm" lub "wolnosc" dostaja bialej goraczki... A PiS? Poczytajcie ich program. Kaczynski sam mowil, ze on jest zdecydowanym przeciwnikiem liberalizmu (czyli wolnosci) w gospodarce, a wiec jest etatysta, czyli socjalista. A PO? Oni mowia o obnizaniu podatkow, ale ilekroc byli u wladzy, to zawsze je podwyzszali. Mowia o uwolnieniu gospodarki z rak politykow, ale jak byli u wladzy to wlasnie ONI wprowadzili powiaty i 70.000 nowych urzednikow, tylko po to, by owczesna UW miala gdzie ulokowac swoich ludzi. A calkiem niedawno Rokita stwierdzil, ze Polacy MUSZA placic abonament radiowo telewizyjny, czyli haracz na rzadowa telewizje i jedyne nad czym mozna dyskutowac, to jego wysokosc i sposob wydawania tych pieniedzy. I to ma byc prawica??? Lewica wroci w 2005 w postaci PO, LPR i PiS. O PSL nie mowie, bo jest oczywiste, ze jest to partia lewacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falanga1 Re: Lewica wróci - 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:19 Wydaje Ci sie misiaczku ,że liberalizm jest lekiem na całe zło??To jest bzdura pani bdura.Liberalizm, podobnie jak socjalizm jest złem samym w sobie, przestrzegał przed nim niedawno Jan Paweł II .Liberalizm ma wiele twarzy,jak patrze na liberałów z UE, czy choćby rodzimych UW czy SDPl, którzy popierają wszelkiej maści dewiantów. To, to jest dopiero lewica. I z tą lewicą musimy sobie jak najszybciej poradzić, dla wspólnego dobra.Co zaś do liberalizmu gospodarczego, o który rozumiem Ci chodziło, to równiesz mam do niego wiele zastrzeżeń. Myśle że w gospodarce ,jak i w innych dziedzinach życia najważniejszy jest zdrowy rozsądek.I nie jest to tak, że liberałowie są prawicowi a cała reszta lewicowa.A często bywa odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patman To polska złodziejska mentalność 04.12.04, 12:19 Lewicowość kojarzy się ze "sprawiedliwością społeczną", czymś, co jest jedną z najbardziej niesprawiedliwych rzeczy na świecie. Zabrać bogatym i dać biednym, czyli inaczej ukraść komuś i dać innemu. Pod takimi hasłami podpisują się partie lewicowe, ale że złodziejstwo w Polsce jest bardzo popularne, pseudoprawica je przyjęła jako swoje. W wyniku tego mały i średni biznes jest tępiony przez przez polityków obu obozów światopoglądowych, co rusz dokręca się obywatelom śrubę - brakuje pieniędzy na rozdawnictwo, więc podnieśmy akcyzę. Efektem jest ostateczne działanie sprawiedliwości społecznej, pod jej pretekstem tworzona jest zasad - zabrać komuś i dać sobie, ewentualnie rzucić ochłapy pospólstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutu Jajecznica a nie lewica IP: 151.157.129.* 04.12.04, 13:05 Lewica, ktora stoi zwartym szeregiem za najbogatszym czlowiekiem w Polsce to jajecznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falanga1 Re: Lewica wróci - 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:00 Pomarzyć dobra rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Nie panowie IP: 82.177.71.* 04.12.04, 12:08 Narazie panowie pokazują przede wszystkim z kim MOŻEMY MIEĆ DO CZYNIENIA "U WŁADZY" po wyborach- takich mściwych,ziejących nienawiścią do wszystkich myślących inaczej, idących za wszelką cenę do władzy w myśl słynnego zawołania Kaczek "Teraz K.rwa My" dawno nie widzieliśmy (nie tylko w telewizorni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Nie panowie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 14:07 Ja tez tak mysle. Mafijne formy wypracowania decyzji "wladzy" to prawdziwy owoc pracy komicji "ORLEN" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guga.............. Re: Nie panowie IP: *.lublin.mm.pl 04.12.04, 18:24 - może i tak gago, ale myślę, że marek ma intuicję, choć to facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Ciekawe kiedy padna pierwsze strzaly... . IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 04.12.04, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majster Rubta tak dalej, ostro glufkujta ... hehe! IP: *.sympatico.ca 04.12.04, 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Podszywka sceptyk 04.12.04, 12:17 Sluchaj no, gnojku, przeciez jezyk polski jest jezykiem bogatym. Dlaczego, przymule, pisujesz zatem pod nickami innych ludzi? Nie stac Cie, hooyku, na znalezienie sobie wlasnego nicka wsrod dziesiatkow tysiecy wyrazow w naszym jezyku? Skladal bys pokretne zeznania, bo oszustwo i kretactwo masz we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Bogty i piękny język z wartościami chrześ sceptyka 04.12.04, 12:39 "śłuchaj gnojku","przymule","hooyku" Myślę że jesteś subtelnym katolickim estetykiem. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
puriste Śmieszny jesteś 04.12.04, 12:44 Doprawdy, to rozbrajające :-) Po pierwsze, słowo "sceptyk" jest rzeczownikiem pospolitym, a nie imieniem: każdy, kto jest sceptykiem, może o sobie powiedzieć albo napisać "sceptyk". Twoje pretensje są więc zupełnie nieuzasadnione. Po drugie, jakoś nie widzę, żebyś to akurat ty miał zarezerwowany nick sceptyk - wyświetlałby się tłustym drukiem. Po trzecie, chyba oczywistym jest, że się pod nikogo nie podszywam: mój nick został wpisany ad hoc, wyświetla się zwykłym drukiem, więc nie ma takiej możliwości, żeby ktoś pomylił mnie z tym "zarejestrowanym użytkownikiem". Mam prawo używać dowolnego nicka. I opanuj się człowieku, zachowujesz się jak warchoł i gbur! To oburzające! Internetowa (złudna) anonimowość nie upoważnia cię jeszcze do tego, żeby kogoś znieważać (w zasadzie nic do tego nie upoważnia, to zawzze objaw chamstwa i braku kultury). Odpowiedz Link Zgłoś
puriste Re: Śmieszny jesteś 04.12.04, 12:47 Usuwam "po drugie". Co nie zmienia mojej oceny. Rustre! puriste Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Jestem smieszny, bo przyzwoity 04.12.04, 13:27 Alez oczywiscie, ze masz prawo podkradac innym nicka. Zaden z kodeksow polskiego prawa tego nie zabrania. Podobnie mozesz puszczac bąka przy stole i dlubac publicznie w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk ;-) Re: Jestem smieszny, bo przyzwoity IP: *.icpnet.pl 04.12.04, 13:42 Wiesz, przyzwoici ludzi nie obrażają innych publicznie, a w szczególności nie używają inwektyw, które dla ceibie najwidoczniej są czymś zupełnie naturalnym i... przyzwoitym. Polecam literaturę piękną, nabierzesz trochę ogłady. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk [...] 04.12.04, 13:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Bardzo to jest zabawne 04.12.04, 16:15 ze pozwala sie na bezkarne podrabianie nickow na forum, natomiast usuwa sie posty prawowitych wlascicieli nickow, broniace honoru internautow i dyscyplinujace tych drobnych zlodziejaszkow wirtualnych. Brawo! Tak trzymac!! Prosimy o wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.hebel.knurowski Jako arystokrata doskonale wiem co to oglada 05.12.04, 13:24 Podkradaczom mojego pieknego rodowego nicka, prywatnej wlasnosci jakby nie bylo, mowie jeszcze tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9656408&a=10784689 Odpowiedz Link Zgłoś
100dlugi Re: Mam propozycje, polglowku 06.12.04, 07:00 sceptyk napisała: > Cmoknij mnie w pompke. Poczekaj jeszcze troche to beda cie calowac w pompke pod ustawowym parasolem. A ty ich ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Klan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:46 Pozwolę wtrącić się z wierszykiem J. Tuwima pt. „Pokolenia” Był porządny, cenił umiar Gardził słowem, wielbił czyn Żył, pracował, potem umarł Teraz działa jego syn. Jest porządny, czyny chwali Gardzi słowem, umiar zna Ten kituchnę też odwali Lecz na szczęście syna ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phantom Macierewicz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:53 ...to deliktanie mowiac "ignorant". Koles powalil mnie stopniem nieprzygotowania i brakiem elementarnej wiedzy potrzebnej do prowadzenia sledztwa :) PSE Elektra - spolka gieldowa, cha, cha, cha. Pomijam inne kwiatki. Musze jednak przyznac, ze show jest znakomite, ubaw po pachy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg a ja Kaczmarka lubię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 13:14 i myślę, że to jedyny porządny i racjonalny człowiek w tym całym gó..e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł SLD - owska wersja Państwa Prawa.............. IP: *.golebia.clarus.com.pl 04.12.04, 13:57 SLD-owska wersja państwa prawa. 19 stycznia 05 r. w Sądzie Okręgowym w Krakowie o godz. 9 sala 615 paw. K odbędzie się rozprawa przeciwko Policji. Przesłuchiwany będzie p. Wacław Orlicki z-ca Komendanta Miejskiego Policji w Krakowie. Czy na Radziwiłłowskiej działał gang w policyjnych mundurach, za pomocą policyjnego kapusia Tomasza M. pseudonim Abdul , sterujący złodziejami ? Czy inspiratorem podpalenia mieszkania , w budynku pełnym ludzi był oficer prowadzący policyjnego kapusia Tomasza M. pseudonim Abdul? Kto mataczył w śledztwie w sprawie próby zabójstwa , kto nakłaniał policjantów L i M do składania fałszywych zeznań?( zeznania sprzeczne z treścią notatki urzędowej sporządzonej bezpośrednio po zajściu ). Kto z Komisariatu na Szerokiej skradł doniesienie o przestępstwie - próbie zabójstwa? Kto sprawił , że Komenda Główna Policji w sprawie zniknięcia pisma '' rżnęła głupa'' , zamiast wyjaśnić sprawę? Czy wyjaśnienie tej sprawy leży w przekonaniu : teraz Policją w Polsce rządzą nasi. Sąd Okręgowy nie podjął jeszcze kluczowej dla wydania uczciwego wyroku ,decyzji o odtajnieniu informacji dotyczącyh tajnej współpracy Tomasza M. pseudonim Abdul z policją. Do Prokuratury trafiły przesłane przez Ministerstwo Sprawiedliwości i Sądy Okręgowy i Rejonowy materiały dotyczące składania fałszywych zeznań , przez kapusia Tomasza M. pseudonim Abdul , przed Sądem Okręgowym w Krakowie. Dotychczas brak jest sygnałów by Prokuratura wszczęła w tej sprawie postępowanie. Tomasz M. prawdopodobnie występuje jako świadek incognito w sprawach gangów Pyzy i Marchewy. www.pawelwitkowski.prv.pl www.policjainaczej.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł SLD - owska wersja Państwa Prawa IP: *.golebia.clarus.com.pl 04.12.04, 14:00 SLD-owska wersja państwa prawa. 19 stycznia 05 r. w Sądzie Okręgowym w Krakowie o godz. 9 sala 615 paw. K odbędzie się rozprawa przeciwko Policji. Przesłuchiwany będzie p. Wacław Orlicki z-ca Komendanta Miejskiego Policji w Krakowie. Czy na Radziwiłłowskiej działał gang w policyjnych mundurach, za pomocą policyjnego kapusia Tomasza M. pseudonim Abdul , sterujący złodziejami ? Czy inspiratorem podpalenia mieszkania , w budynku pełnym ludzi był oficer prowadzący policyjnego kapusia Tomasza M. pseudonim Abdul? Kto mataczył w śledztwie w sprawie próby zabójstwa , kto nakłaniał policjantów L i M do składania fałszywych zeznań?( zeznania sprzeczne z treścią notatki urzędowej sporządzonej bezpośrednio po zajściu ). Kto z Komisariatu na Szerokiej skradł doniesienie o przestępstwie - próbie zabójstwa? Kto sprawił , że Komenda Główna Policji w sprawie zniknięcia pisma '' rżnęła głupa'' , zamiast wyjaśnić sprawę? Czy wyjaśnienie tej sprawy leży w przekonaniu : teraz Policją w Polsce rządzą nasi. Sąd Okręgowy nie podjął jeszcze kluczowej dla wydania uczciwego wyroku ,decyzji o odtajnieniu informacji dotyczącyh tajnej współpracy Tomasza M. pseudonim Abdul z policją. Do Prokuratury trafiły przesłane przez Ministerstwo Sprawiedliwości i Sądy Okręgowy i Rejonowy materiały dotyczące składania fałszywych zeznań , przez kapusia Tomasza M. pseudonim Abdul , przed Sądem Okręgowym w Krakowie. Dotychczas brak jest sygnałów by Prokuratura wszczęła w tej sprawie postępowanie. Tomasz M. prawdopodobnie występuje jako świadek incognito w sprawach gangów Pyzy i Marchewy. www.pawelwitkowski.prv.pl www.policjainaczej.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt PAWEŁKU CO TE BZDURY MAJA WSPÓLNEGO IP: 82.177.71.* 04.12.04, 14:57 Z KOMISJĄ ŚLEDCZĄ TEGO NIE WIE NIKT (OCZYWIŚCIE OPRÓCZ CIEBIE!). NAWET NAJLEPSZY ŚLEDCZY WSZECHCZASÓW - ROMUŚ KŁAMCA GIERTYCH NIE POWIĄŻE TYCH SPRAW, WIĘC NIE MĘCZ PAWEŁKU JUŻ TYMI GŁUPOTAMI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: PAWEŁKU CO TE BZDURY MAJA WSPÓLNEGO 04.12.04, 16:21 Pawełek zarabia na życie. Kazali mu wklejać, to wkleja gdzie popadnie. Na piwko pewnie zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Wassermann o układzie mafijnym IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.04, 17:27 Właśnie w Telewizji Trwam Zbigniew Wassermann udziela w wywiadu na żywo po zakończeniu przesłuchania, które telewizja ojca Rydzyka transmitowała od rana. Mówi o układzie mafijnym, który działa w polskim przemyśle paliwowym na styku polityki, biznesu i mediów. Wielkie brawa dla ojca Rydzyka za to, że TvTrwam wypełniła swoje obowiązki misyjne i stanęła na wysokości zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Rozpoczęło się posiedzenie komisji śledczej IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.12.04, 09:30 Z tych ostatnich zeznań Kaczmarka wynika, że wycofuje się on ze swoich zeznań złożonych wcześniej w prokuraturze. Miller zaś zeznaje przeciwko Millerowi z poprzedniego dnia. Oleksy w porozumieniu z kancelarią prezydenta (w tej chwili w radiowej trójce wypowiada się na ten temat zdenerwowana szefowa kancelarii) proponuje debatę o działającej Komisji, czego nigdy w historii jeszcze nie było. Najwyraźniej mafia doszła do wniosku, że nastał ostatni czas żeby sprawie ukręcić łeb. == Monika Olejnik: Zauważył pan sztamę miedzy panem Kaczmarkiem, a panem Ungierem? Jan Rokita: No właśnie. A na dodatek zmieniają fronty miedzy sobą. Raz pan prezydent i jego doradcy są w konflikcie z ministrem Kaczmarkiem, za chwilę okazuje się, że jest sojusz przeciwko komu innemu. To wszystko są symptomy rozpadu tej grupy, ale to też pokazuje, że to była grupa o charakterze sitwowo – mafijnym. Monika Olejnik: A „prezio” się patrzy i uśmiecha. == Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter a kto to jest Ungier że chciał Kulczyka na przesa? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 06.12.04, 09:01 chyba ten osobnik reprezentuje Kwaśniewskiego jeżeli pracuje Dużym Pałacu ? dziennikarzyny manipulują . po Ungierze mają spływać brudy prezydenta ? ale fucha . chyba dobrze płatna, co ? Odpowiedz Link Zgłoś