Dodaj do ulubionych

Radio TokFM

IP: *.ite.waw.pl 30.07.01, 08:53
W piątek, słuchając swojego ulubionego radia TokFM, dowiedziałem się, że wszyscy jego najlepsi prezenterzy
zostali wyrzuceni z pracy. Dlaczego tak się stało, czy tylko względy finansowe. A może komuś nie podobały się
ich poglądy, czy też nieraz bardzo śmiałe i ciekawe wypowiedzi słuchaczy.

Słuchacz
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr_M Re: Radio TokFM IP: 10.105.13.* 30.07.01, 08:58
      Prawdopodobnie ci "najlepsi prezenterzy" nie gwarantowali dotarcia do
      sluchaczy, do ktorych warto kierowac tzw. "przekaz reklamowy".
      Jak widze pana Oginskiego w telewzji Puls to wcale sie nie dziwie ...
      • Gość: zgaga Re: Radio TokFM IP: 213.158.197.* 30.07.01, 09:04
        Dochodzić teraz, co było powodem tej decyzji, chyba nie ma sensu. Dość, że
        popsuto jedną z najciekawszych polskich rozgłośni ostatnich lat. Jestem
        podłamany, bo osobowości jak Jacek Sobala czy Darek Bugalski nie trafiają się w
        mediach często.
        • Gość: Crotalus Re: Radio TokFM IP: 157.25.121.* 30.07.01, 13:05
          Gość portalu: zgaga napisał(a):

> Dochodzić teraz, co było powodem tej decyzji, chyba nie ma sensu. Dość, że
          > popsuto jedną z najciekawszych polskich rozgłośni ostatnich lat. Jestem
          > podłamany, bo osobowości jak Jacek Sobala czy Darek Bugalski nie trafiają się w
          >
          > mediach często.

Zgadzam się z tobą w zupełności. Kiedy słuchałem jak Darek Bugalski mówił, że to
          już koniec to mi się strasznie głupio zrobiło. Jak widać komercja zawsze wygrywa,
          a ten co kazał to radio skasować po prostu miał słuchaczy w głębokim poważaniu.

• Gość: robbski Re: Radio TokFM IP: 195.205.248.* 30.07.01, 14:07
            To naprawdę było radio dla ludzi inteligentnych. Miało kopa. Dla mnie Waldek
            Oginski to cool gosc. Bugalski i Sobala też byli świetni. Rozwalić takie radio
            to niehumanitarne. To była JEDYNA rozgłośnia której słuchałem. Teraz już w
            ogóle nie będzie po co włączać radia. Na rynku pozostali tylko ci co puszczają
            na antenie didżeji półgłowków grających 25 piosenek okrągło (tzw. radio
            rąbanka; przykład - zet, rmf, wawa i im podobne shity). Mam nadzieję, że idea
            gadanych rozgłośni wkrótce powróci - w końcu to przyszłość radia.
            • Gość: zgaga Re: Radio TokFM IP: 213.158.197.* 30.07.01, 14:14
              Mam cichą nadzieję, że Darek czy "bułgarska" nie rozpłyną się w niebycie (bo
              Walduś już się załapał) i jakieś radio czy TV ich wykorzysta. Są naprawdę warci
              każdych pieniędzy. I jak mało kto udowodnili tę tzw. "magię radia".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka