Dodaj do ulubionych

Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewską?

IP: *.proxy.aol.com 17.12.04, 20:59
Ludzie Alganowa rzada Polska!!!Rozliczyc grupe przestepcza(SLD)i rozpisac
wybory!!!Wszyscy maja dosc nieudolnych rzadow sld!!!Ta partia wiecej ukrada
niz cos dobrego zrobila dla kraju!!!SLD tonie,ale dalej kradne!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Inna Przecież zrobił sobie fotkę w gabinecie figur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:03
      woskowych. O co chodzi? Buhaha
      • marek_m_pl .. KUNA Z JOLKĄ ... 18.12.04, 11:35
        OLEK Z WIEWIÓRKĄ, LESIU Z LISKIEM, ALEXA Z KRETEM, LEW ZE WSZYSTKIMI !!
        I WSZYSTKO JASNE, NA GAŁĄŹ Z TĄ BANDĄ ZWIERZAKÓW !!! ONI CHYBA NIESTETY
        NIE SKOŃCZĄ KRAŚĆ DOPÓKI NIE ODRĄBIE SIĘ IM TYCH ICH KOSMATYCH WŁOCHATYCH
        ZŁODZIEJSKICH ŁAP ...ILE KUR..A, MOŻNA CZEKAĆ AŻ SIE SAMI OPAMIĘTAJĄ ..TE
        CZERWONE MENDY, SĄ JAK KLESZCZE, PIJĄ AŻ PĘKNĄ LUB ODPADNĄ ... I CHU ...IM
        ZROBISZ NIE WYŁAPIESZ, BO : MENDA PLUSKWA PCHŁA PIJAWKA OWSIK : ZAWSZE MAJĄ
        TO DO SIEBIE ŻE SPIERDO .... BO TEŻ SWÓJ ROZUM MAJĄ I POZDYCHAĆ NIE CHCĄ !!!
        te,
        PANIE ex PREMIERZE LECHU eM. ''JAK MILICJAA''
        ZAKŁAD PENITENCJARNY WE WRONKACH, POZDRAWIA I
        ZAPRASZA PANA NA ŚWIĘTA, PROSZE NIE ZAPOMNIEĆ
        PRZEDTEM DOFINANSOWAĆ SWOJEGO ZAKŁADU .. NEHEHEE ..
        • Gość: ur 'Dama karmiaca kune",'Kuna z zaglem'.... IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 20.12.04, 01:45
          'Kulczyk z pierwszym','Kulczyk z drugim','Para kulczykow w zlotej
          klatce','Krwiozerczy giertych atakujacy kulczyka','Giertych wsrod wszy
          polskich','Rokita przesluchujacy Lucyfera','Ziobro w ksztalcie zera' oto
          niektore dziela polskiego surrealizmu XXI wieku.
    • douglasmclloyd Należy spytać o to Kwaśniewską 17.12.04, 21:05
      Może ona coś pamięta.
      • Gość: bingo Re: Należy spytać o to Kwaśniewską IP: 80.72.34.* 17.12.04, 21:32
        Dla Ciebie p. Jolanta Kwaśniewska, kulturalny człowieku.
        • Gość: dawid masz procent od posta z kancelari czy co? IP: 192.5.109.* 17.12.04, 22:19
          zgodnie z pzpr-sld-owska tradycja czlonek czlonka zawsze bronil bedzie.
          • Gość: bingo Re: masz procent od posta z kancelari czy co? IP: *.sasiedzi.pl 17.12.04, 22:39
            Czy p. J. Kwaśniewska była kidykolwiek w PZPR lub SLD? Pomyśl, zanim coś
            napiszesz. A przy okazji - polscy faszyści nie bronią się wzajemnie?
            • Gość: dawid Re: masz procent od posta z kancelari czy co? IP: 192.5.109.* 17.12.04, 22:52
              > Czy p. J. Kwaśniewska była kidykolwiek w PZPR lub SLD? Pomyśl, zanim coś

nie, nie byla. co wiecej, nie ma z tymi organizacjami absolutnie nic
              wspolnego! :)))) wiesz, albo jestes inteligetny inaczej albo rzeczwiscie masz z
              tych postow jakis procent. albo masz nadzieje, ze bedziesz mial.

> napiszesz. A przy okazji - polscy faszyści nie bronią się wzajemnie?
              a wiec jednak czlonek. :) zreszta ideologia nie ma tu nic do rzeczy. czlonkom
              chodzi obecnie juz tylko w wladze i kase, co sie zreszta wg nich od siebie nie
              rozni. ale niedlugo, zanim historia was oceni uczciwi ludzie dobiara sie do
              was. i dostaniecie to, na co zaslugujecie.
              • Gość: bingo Re: masz procent od posta z kancelari czy co? IP: *.sasiedzi.pl 17.12.04, 23:17
                Ponowię pytanie: czy potrafisz samodzielnie myśleć ? Jeżeli nie potrafisz,
                jesteś dupa i pójdziesz do piekła.
                • Gość: dawid Re: masz procent od posta z kancelari czy co? IP: 192.5.109.* 17.12.04, 23:51
                  potrafie, mistrzu. dowodzi tego zawod, jaki wykonuje i kraj, w ktorym to robie.
                  a w pieklo nie wierze. :)
                  • Gość: ja Re: masz procent od posta z kancelari czy co? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.12.04, 02:11
                    ??????
            • Gość: NESS Re: masz procent od posta z kancelari czy co? IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 18.12.04, 05:23
              Kwasniewska niewiadomo. Za to jej maz szef mafii byl czlonkiem KC PZPR.
        • douglasmclloyd Re: Należy spytać o to Kwaśniewską 17.12.04, 22:32
          Gość portalu: bingo napisał(a):

> Dla Ciebie p. Jolanta Kwaśniewska, kulturalny człowieku.

Dla mnie była, jest i będzie Kwaśniewską, żoną Kwasa.
        • Gość: Verbal Re: Należy spytać o to Kwaśniewską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:56
          Do Pani to jej dużo brakuje. Jeżeli tego nie widzisz toś też pewnie rodem z
          czworaków.
        • Gość: Inspektor Re: Należy spytać o to Kwaśniewską IP: *.tpgi.com.au 18.12.04, 09:13
          Mysle,ze mylisz pojecia,kwasniewska i to jeszcze z malej litery,zeby oboje
          nakradli nie wiadomo ile i mieszkali nie wiadomo gdzie,nigdy!!! ona nie bedzie
          pania i on rowniez,to ogromne prostaki sowieckie, wystarczy popatrzec na ich
          wyglad i zachowanie sloma wystaje z kapci,to szuje,ludzie nie posiadajacy
          odrobiny honoru i ambicji a wiec jak takie scierwo mozna nazwac pania.
          Czym predzej zostana rozpisane wybory tym lepiej dla Polski i Polakow.
          Nie ma w Siecie w innych krajach takich rzadow jak w Polsce,ktore dzialaja
          na niekorzysc Ojczyzny i spoleczenstwa,a tym samym uzaleznic kraj od bylych
          okupantow sowieckich.Skorupcjowani sa do tego stopnia,ze teraz do tego
          rozliczenia potrzebni sa specjalisci i to trudno powiedziec czy wystarcza,
          czy nie bedzie potrzeba zwrocic sie o pomoc do FBI tak jak w dochodzeniu
          Papaly.Nalezy jak najszybciej tych kwasniewskich,millerow i cala reszte
          moronow postawic pod Trybunal Narodowy.

• Gość: Woder Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:10
      Mnie się już chce tym rzygać... łłłłłłeeeeeeeeee...

Zamiast łapać prawdziwych przestępców, chce się ludzi posyłać za kratki za to,
      ze prawie 10 lat temu złamali się opłatkiem! Ludzie, gdzie tu są jakieś
      proporcje! Ja rozumiem, można popierać prawice, ale nie aż tak bezkrytycznie i
      bezrozumnie!

Jestem w stanie uwierzyć temu, że facet nie pamiętał spotkania opłatkowego
      sprzed dekady, ale na pewno nie uwierzę w szczere intencje Giertycha i
      Wassermana - im tylko zależy na tym, żeby dorwać się do Kwaśniewskiego i
      "nasikać mu do buzi".
      • douglasmclloyd Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk 17.12.04, 21:18
        Gość portalu: Woder napisał(a):

> Mnie się już chce tym rzygać... łłłłłłeeeeeeeeee...
        >
        > Zamiast łapać prawdziwych przestępców

Nie dotarło jeszcze do ciebie, że Kulczyk z Kwaśniewskim i Millerem za
        pośrednictwem Kuny chcieli sprzedać Polskę?

>, chce się ludzi posyłać za kratki za to,
        > ze prawie 10 lat temu złamali się opłatkiem! Ludzie, gdzie tu są jakieś
        > proporcje! Ja rozumiem, można popierać prawice, ale nie aż tak bezkrytycznie i
        > bezrozumnie!
        >
        > Jestem w stanie uwierzyć temu, że facet nie pamiętał spotkania opłatkowego
        > sprzed dekady, ale na pewno nie uwierzę w szczere intencje Giertycha i
        > Wassermana - im tylko zależy na tym, żeby dorwać się do Kwaśniewskiego i
        > "nasikać mu do buzi".
        • Gość: bingo Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: 80.72.34.* 17.12.04, 21:35
          Czym bęben bardziej pusty, tym więcej hałasu czyni, tarabanie.
          • p.smerf Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk 17.12.04, 21:50
            Dougalas... ma rację. Jak się tak dokładnie temu zdjęciu przyjrzeć, to to co
            ma w ręku p. Kwaśniewska to nie jest żaden opłatek, tyko Polska w pigułce, którą
            Kuna zaraz wywiezie do Roji i sprzeda Ałganowowi?

Szkoda tylko, że nasz genialny detektyw Dugas nie wyjaśnił, dlaczego ta
            transakcja nie doszła do skutku?
            • Gość: bingo Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: 80.72.34.* 17.12.04, 22:01
              On niczego nie może wyjaśnić, ponieważ jego szare komórki zeszły do podziemia.
              I tam już pozostaną. :-)))
              • Gość: ja Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.12.04, 02:19
                jest 18 grudnia, a ja, nie będąc żadnym politykiem czy biznesmenem byłem juz
                na kilku spotkaniach opłatkowych. Za cholerę nie pamiętam wszystkich ludzi
                ze spotkań opłatkowych 5 lat temu, nie mówiac już o tak odległym czasie jak
                1994 rok. Od tego czasu spotkałem się na samych spotkaniach opłatkowych
                z kilkuset osobami. Fakt, "pierwsza dama" jest jedna, ale gdybym spotkał
                żonę Wałęsy, togdyby mi jej ktoś nie przedstawił, to pewnie bym jej nie
                poznał. Ludzie, wyluzujcie trochę, to że Kuna 10 lat temu poznał/spotkał
                Kwasniewską nic nie znaczy. Komisja zaraz zacznie wypytywać o to z kim
                świadkowie do przedszkola chodzili. Prawdopodobnie jakiś mój znajomy ma
                kolegę, którego wujek zna szwagra faceta, który w pociągu 10 lat temu
                minął się z Widackim, który teraz jest adwokatem Kulczyka. Czy z tego
                powodu mam oczekiwac wezwania przed komisję??
                • Gość: dawid Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: 192.5.109.* 18.12.04, 05:15
                  dziwne, bo ja sie do tej pory nie spotkalem z kuna, zaglem, edwardem mazurem i
                  alganowem. i pewnie sie z nimi nie spotkam... ty pewnie tez nie, wiec skad te
                  nerwy?
              • marek_m_pl BINGO, RUDY MATOLE ... 18.12.04, 11:50
                ZAMKNIJ DUP... BO WIEJE JAK Z KOUCHOZU,
                TY CZERWONY CIECIU W BUDIONNÓWCE ... PO
                TAKICH JAK TY I TWÓJ STALIN, POLACY NA KONIA
                WSIADALI... MILCZ KAUMUKU ... PRZEBRZYDŁY ...
                SYNU LENINA ... CIEMNY BANDYTO SPOD RUDEJ GWIAZDY ...
            • douglasmclloyd Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk 17.12.04, 22:29
              p.smerf napisał:

> Dougalas... ma rację. Jak się tak dokładnie temu zdjęciu przyjrzeć, to to co
              > ma w ręku p. Kwaśniewska to nie jest żaden opłatek, tyko Polska w pigułce, któr
              > ą
              > Kuna zaraz wywiezie do Roji i sprzeda Ałganowowi?

> Szkoda tylko, że nasz genialny detektyw Dugas nie wyjaśnił, dlaczego ta
              > transakcja nie doszła do skutku?

Dajmy szansę komisji śledczej.
        • Gość: IKS Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 22:16
          nie po to tworzylismy Rzeczpospolita nr 3 aby wyrosla nam zlodziejska
          konkurencja.WIEC TRZEBA JA ZLIKWIDOWAC
          • Gość: Dziadzia Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.toya.net.pl 18.12.04, 08:41
            Pozostawmy polityków takich jak p.Giertych samych sobie to pozagryzają się
            nawzajem a my będziemy mieli spokój
      • Gość: Tom Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 00:31
        Nie zajarzyles, "bystrzaku", ze nie chodzi tu o to, ze sie lamal oplatkiem ,
        tylko o to, ze zeznal pod przysiega, ze Kwasniewskiej nie zna.

Przeczytaj jeszce raz, troche wolniej.
    • Gość: Paweł W związku ze zjazdem PZPR , obecnie ukrywającej IP: *.golebia.clarus.com.pl 17.12.04, 21:12
      się pod nazwą LSD :
      W przerwach między obradami , seminarium na temat poprawnego wyplatania
      czerwonej pajęczyny w gosodarce i kapitalizmu politycznego , poprowadzi
      Pan Baron Kazimierz FeREX Chrzanowski.
      Pan Baron omówi te zagadnienia posługując się przykładami rad nadzorczych
      firmy FeREX ( p. Gondek i Agula ) oraz Krakowskiego Holdingu Komunalnego S.A.
      w Krakowie ( Pan Prezes Wlezień ).
      Przewidziany jest też wykład na temat : Jak zabezpieczyć sobie tyły , czyli
      lobbowanie na rzecz dodatkowych pieniędzy dla Policji.
      Obecność na zajęciach obowiązkowa, sprawdzana będzie lista obecności.
    • Gość: beta Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 22:06
      tak Kuna klamal.POTWIERDZAM-PRAWDOMOWNY ROMEK
    • Gość: lulu Yolanda Polisa K. IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.04, 22:40
      Niedługo jej nazwisko skurczy się do jednej literki
      wstydliwie wzmiankowanej w gazetach z czerwonym logo?
    • Gość: Emeryt Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.inter / *.inter-c.pl 17.12.04, 23:09
      Mój syn też ma zdjęcie z Kwaskiem, Oleksym. Millerem, Janikiem, Jaskiernią,
      Szymczychą i innymi z SLD. I tankował paliwo na stacji Orlen.
      • douglasmclloyd Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk 17.12.04, 23:14
        Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Mój syn też ma zdjęcie z Kwaskiem, Oleksym. Millerem, Janikiem, Jaskiernią,
        > Szymczychą i innymi z SLD. I tankował paliwo na stacji Orlen.

I też się ich wyparł przed komisją śledczą?
        • Gość: bingo Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.sasiedzi.pl 17.12.04, 23:21
          Gorzej. Przyznał się do znajomości z Tobą.
          • douglasmclloyd Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk 17.12.04, 23:32

> Gorzej. Przyznał się do znajomości z Tobą.

Bingo lecz się, bo masz na moim punkcie obsesje. A może chcesz się ze mna
            umówić, tylko nie wiesz, jak mi o tym powiedzieć ? :)
            • Gość: bingo Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.sasiedzi.pl 17.12.04, 23:40
              Sądziłem, ze niższego poziomu niż ten, który dotąd reprezentowałeś nie można
              osiągnąć. Udawadniasz, że nie miałem racji. Ad rem: jestem uczulony na chamstwo
              i nie licz na taryfę ulgową.
              • douglasmclloyd Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk 17.12.04, 23:43

> Sądziłem, ze niższego poziomu niż ten, który dotąd reprezentowałeś nie można
                > osiągnąć. Udawadniasz, że nie miałem racji. Ad rem: jestem uczulony na >chamstwo

Zdążyłem zauważyć, że chamstwo cię pociąga.

> i nie licz na taryfę ulgową.
              • Gość: dawid Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: 192.5.109.* 17.12.04, 23:56
                zlote slowa, bingo. chamstwu nalezy przeciwstawiac sie "silom i godnosciom
                osobistom". :)
                • Gość: bingo Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.sasiedzi.pl 18.12.04, 00:02
                  Więc rób to. Przeciwstawiaj się.
                  • marek_m_pl TE RUDZI, PAŃSTWO, BINGO I EMERYT ... 18.12.04, 12:14
                    B. - MŁODY POLSKI ĆWIERĆ INTELIGENT LEWAK, KOMUCHO LIBERAŁ.
                    E. - STARY UBEK, DAWNY ZOMOWIEC LUB KAOWIEC, OBECNIE NA RENCIE.

NoO NIESTETY, RUDEMU NIE WYTŁUMACZYSZ, Bo KOMUNĘ MA POD SKÓRĄ i
                    POD CZACHĄ. W CELU NAPRAWY RUDEGO I UZDROWIENIA GO Z CZERWONEJ
                    EPIDEMII, NALEŻY: A) DELIKATNIE BRUDNYM NOŻEM ZDJĄĆ MU SKALP,
                    B)CZEKANEM OSTROŻNIE ROZŁUPAĆ CZACHE (ŻEBY SIE NIE UBRUDZIĆ)..
                    C) ...HMM A POTEM CHU ... ZOSTAWIĆ, NA PASTWE SĘPÓW .. NEeHEeHEE
    • Gość: fizjo... Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.retsat1.com.pl 17.12.04, 23:12
      zabawne, ze Kwasniewska byla osobą absolutnie neutralną do czasu az nie okazalo
      sie , ze moze z powodzeniem powalczyc o fotel prezydenta - pewnie gdyby nie te
      sondaze to do tej pory miala by spokoj...
      • Gość: pio Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.desy.de 18.12.04, 02:34
        sluszna uwaga. no bo to w koncu bylaby konkurencja dla giertyka seniora. ale
        tak na serio, to mysle, ze giertych ma podobna obsesje na punkcie
        kwasniewskiego, jak lepper na punkcie balcerowicza. to kwalifikuje go, w mojej
        ocenie, jako pospolitego czubka (nie ujmujac jego niewatpliwej inteligencji).
        zeby uzupelnic zestaw naalezaloby dodac jeszcze ziobre, z ta jego obledna
        zapalczywoscia oczach.
    • Gość: Grace postkomuna, żydzi i opłatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:22
      Przedstawicielka postkomuny Kwaśniewska łamie się opłatkiem z żydem Kuną... Dla
      kogo oni odstawiali taki cyrk, z którego teraz chca się wykręcić?
      • Gość: kuna Re: postkomuna, żydzi i opłatek IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 23:35
        Grace, poznaje cie,to ty robilas loda stad wiesz ze jestem zydem
        • Gość: dawid popatrz... IP: 192.5.109.* 17.12.04, 23:53
          ja znam zydow ktorych nie mozna po tym poznac. niezle sie zakonspirowali,
          co? :)))))
          • Gość: mosiek Re: popatrz... IP: *.ztpnet.pl 18.12.04, 00:20
            a co obciagales im
            • Gość: dawid skad ty jestes zdzisek? IP: 192.5.109.* 18.12.04, 00:41
              jakas patologiczna rodzina? na dworcu sie prostytuujesz? nie masz na dzialke?
              sa inne sposoby zeby sie o tym dowiedziec niz - jak to byles laskawy ujac -
              "obciaganie". :)
    • bush_w_wodzie wielkie mi spotkanie 17.12.04, 23:57
      przypadkiem na siebie wpadli po prostu a sprawa sie juz i tak przedawnila

mysle ze pensjonat mewa w cetniewie byl swiadkiem ciekawszych spotkan. olek co
      prawda byl w tamtym sierpniu w rozjazdach co sam pan kott moca swojego systemu
      bankowego potwierdza ale jolka pono siedziala na miejscu i tez pewnie na
      wesolego wspol-letnika alganowa wpadla niechcacy nie raz i nie dwa
      • Gość: r. Re: wielkie mi spotkanie IP: *.rezist.com 18.12.04, 01:26
        Ja tam czekam na następny przelot Helikoptera z fotografem nad CYCKAMI Joli
      • trzecie.dno Re: wielkie mi spotkanie 18.12.04, 14:38
        Ponoć to nawet pank Kott nie mocą własnego sysytemy bankowego to potwierdził,
        tylko wlasna ręką. A paszport? Pewnie (P)ierwzy poprosił Ungiera, by ten skoczył
        na bazar Różyckiego i kupił jakiś paszport. A zę mamy praworzadne i niezawisłe
        sądy, czy jakie tam chcemy, to sąd nie może wątpić (P)ierwszemu stróżowi prawa w
        Polsce!
    • Gość: quercus "Zycie" online - jeszcze ciekawsze zdjecie!!!!!!! IP: *.nyc.rr.com 18.12.04, 00:54
      Zachecam do odwiedzenia strony Zycia (link ponizej).
      Na zdjeciu razem Jolanta Kwasniewska, Kuna i Zagiel, Slawomir Wiatr i...
      Edward Mazur - SAMI SWOI!!!

www.zycie.com.pl/
      • Gość: Gosc !!NA zdieciu widac samych zlodziei z PRL-komuchow IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 02:36
      • douglasmclloyd Brakuje tylko Ałganowa 18.12.04, 05:56
        Pewnie wyszedł do ubikacji.
    • Gość: tedi Re: Kuna kłamał, że nie spotykał się z Kwaśniewsk IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 18.12.04, 01:08
      p.Jolanta Kwaśniewska nie musiała należeć do partii, ważne że prowadza się z
      największym i najbardziej kłamliwym "członkiem" pzpr, niejakim preziem. A to
      już powinien być wielki wstyd dla czerwonej madonny.
      Oj bardzo wielki wstyd!
    • Gość: eliot Prezio, Slowik, Zagiel, Baranina, Pierwszy... IP: *.bchsia.telus.net 18.12.04, 04:06
      powoli dowiemy sie prawdy o mafijnych strukturach wladzy.
      • Gość: janspruce Re: Prezio, Slowik, Zagiel, Baranina, Pierwszy... IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 04:42
        Panowie nie ma o czym dyskutowac. Kuna przeciez zeznal ze nie zna dobrze pani
        Kwasniewskiej bo spotkal ja moze kilka razy w zyciu. Tu jest ta roznica znac a
        spotkac, nie zeznawal ze jej nie spotkal lecz ze jej nie zna. Wolkowe Zycie
        szykuje nam podobny spektakl jak wakacje z Alganowem. Osrac mozna takie
        rewelacje.
        • Gość: Przypadek Re: Prezio, Slowik, Zagiel, Baranina, Pierwszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:36
          Dosyć dziwne - wiele spotkan, bankietow i nikt nikogo nie zna ..... Nawet p.
          Jakubowska nie wiedziała co jej mąż, siostra i siostrzenica robią. Czy to są
          dla siebie obcy ludzie????! Nie wydaje mi sie! Tak jest duuuuuzooo
          wygodniej.... :o(((
    • Gość: AlCapone GRATULUJE INTELIGENCJI WYBORCOM KWASA I SLD IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 08:49
    • Gość: gaga Dama z łasiczka czy z kuna ?Spór rozstrzygniety?? IP: *.crowley.pl 18.12.04, 12:32
    • Gość: gaga o bingo Jamochłony i Gabki wszystkich krajów łaczcie się IP: *.crowley.pl 18.12.04, 12:37
      To prymitywne oragnizmy które przez miliony lat nie poddały sie procesom
      ewolucyjnym.Bingo i jemu podobni zdumiewaja mnie jako fachowca-wyraznym
      powinowactwem zoologicznym.
    • Gość: fryzjer na litosc, u kogo on sie strzygl ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:45
      Zagiel wyglanda na tym zdjeciu jakby mial jakies afro na glowie
      www.zycie.com.pl/main.jpg
      • p.smerf Re: na litosc, u kogo on sie strzygl ? 18.12.04, 14:53
        A kogóż to tam wycięto po bokach. Czyżby to był np. jakiś "niezależny"
        dziennikarz lub polityk, nie ten, co trzeba?
        Ponadto pani prezydentowa nie była tam chyba pierwszym gościem. Takiego się nie
        stawia w drugim szeregu.
    • Gość: franciszka Kuna = Giertych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:24
      Czy pan Giertych złoży również doniesienie do prokuratury odnośnie kłamstwa
      jego osoby co do spotkania z Kulczykiem w Częstochowie. Dlaczego Giertychowi
      WOLNO KŁAMAĆ a Kunie nie. Kunie kłamstwa na razie nie udowodniono / zdjecie nie
      świadczy o znajomości /, Giertychowi
      tak. Pomału, jak tak dalej pójdzie. to w tym kraju tylko złodziej bedzie mógł
      sądzić złodzieja , zabójca - zabójce, kłamca - kłamce itd. itp. Życzę
      Polsce takich obywateli, jak pan Giertych / podobno partia do której należy
      chce współżądzic krajem /. Tak trzymać., a w Polsce będzie nam sie żyło lepiej
      i dosadniej. Będzie eldorado kłamców i oszustów.
      • Gość: fryzej zagla Re: Kuna = Giertych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:37
        a tobie sie wydaje ze na takie spotkanie to mozna wejsc prosto z ulicy

dlaczego olka ma jedno oko czerwone ?
        www.zycie.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka