Gość: Baba wiejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:07 SKANDAL,SKANDAL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOMASZEWSKI CZY KIEDYŚ JUŻ CAŁY KRAJ PATRZYŁ NA TOMASZÓW LUB.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt a miller tylko o własną d... się martwił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:54 a miller tylko o własną d... się martwił jak rządził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULIUSZ Z DANII [...] IP: *.73.59.212.ip.tele2adsl.dk 31.12.04, 00:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydzyk-fizyk Re: PRAC GNOJOW, ZLODZIEJASZKOW I SWOLOCZ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 01:02 Słyszałem że odkąd duńska policja zaczęła oprócz bicia również poszerzać odbyty przesłuchiwanym przestępczość spadłam, a niektórym z uczestników ten system się spodobał i chwalą go na forach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak77 wypadek przy pracy IP: *.dami / 213.76.164.* 31.12.04, 01:06 sam jesteś motłoch frajerku ... sam sie wypierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULIAN Z POLSKI Kolego, pewnie źle znosisz duński liberalizm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 01:24 Też uważam, że zabrnęli w ślepy zaułek forsując ideologię "tolerancji". Ale w Starym Kraju sprawy nadal wyglądają nieco inaczej. Tu wciąż się zdarza, że pijany komendant zagląda po godzinach na komisariat. I w trakcie zaimprowizowanego przesłuchania maturzysty zatrzymanego za damski ch... najpierw leje przesłuchiwanego po mordzie, a potem wyciąga giwerę i strzela. I pomimo tego, że strzelec jest nawalony, zalicza doskonałe trafienie w czaszkę. Chociaż, prawdę mówiąc, są pewne ułatwienia - cel nie ucieka, poza tym znajduje się w zamkniętym pomieszczeniu i jest skrępowany kajdankami, a odległość strzału to dwa - trzy metry. I tak sie żyje. Tzn. niektórzy mają nieco mniej szczęścia i jakby nieco mniej żyją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak77 PIJĄ WÓKDĘ i BIJĄ przecież to NORMA w całym kraju IP: *.dami / 213.76.164.* 31.12.04, 01:01 ... a młodsze wiekiem psy dodatkowo ćpają nawet proch ... policji wszystko wolno, albo ten chłopaczek pewno miał kogoś wpływowego w rodzinie , to dlatego głośno o sprawie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_tera W lustrze odwrotnie widać - to policjanta pobito. IP: *.acn.waw.pl 31.12.04, 01:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_tera Lustereczko powiedz przecie, kto ma większą IP: *.acn.waw.pl 31.12.04, 01:29 pałę w świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: Policja biła w pokoju z weneckim lustrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 01:41 milicja to robiła, a policja robi i będzie robić tak. Jest to jedna z wielu metod poprawienia swoich statystyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Policja biła w pokoju z weneckim lustrem IP: *.eseenet.com 31.12.04, 02:02 Po co naczelnikowi to lustro w gabinecie . Moze filmowal i sprzedawal filmy na internecie ??. Ciekawe gdzie sie bydlak zawodu uczyl w jednostkach zomo czy moze praktykowal na Rakowieckiej ??. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Policja biła w pokoju z weneckim lustrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:40 Na Kul-u w Lublinie obywatelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter okradziono mnie,przez weneckie lustro , ktoś mnie IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 31.12.04, 03:27 obserwował gdy składałem zeznania. miałem wrażenie że okazano mnie faktycznemu złodziejowi. chyba nie jestem daleko od prawdy . w rejonie gdzie mieszkam okradziono wszystkie domy i nie znaleziono sprawców. o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komendant Re: Policja biła w pokoju z weneckim lustrem IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 31.12.04, 09:36 A mówiłem,żeby tak bić,aby śladów nie pozostawiać. Pokazywałem,tłumaczyłem,ostrzegałem. Sami sobie jestescie winni. Ukarzę,nie dostaniecie premii za IV kwartał, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Przecież bić ma prawo tylko bandziorstwo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:10 A policjant ma być przyjazny i onieśmielony. Niedaleko mojego domu jest zawodówka. I cztery przystanki tramwajowe. Te gnoje z zawodówki regularnie je demolują. Gdyby chociaż jednemu kiedyś przestrzelono nogi, to byłby to radosny dzień w moim życiu. A za komuny miałem znajomego, który okradał domki jednorodzinne. Jak go złapali i dostał kilka razy wpie....l na komendzie, to się przyznał też do lodówki, którą tylko chciał ukraść. A co teraz ma zrobić policjant? Pogadankę o prawach człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca śmierć zaj.. zomowcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:43 Zawsze będę twierdził, że dobry policjant=milicjant=zomowiec, to taki co jest już martwy. Osobiście lubie skakać im po głowie w glanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: Policja biła w pokoju z weneckim lustrem IP: 212.125.240.* 31.12.04, 16:10 Potwierdza sie stara zasada "Dobry Policjant to Martwy Policjant" Panowie do Broni !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr fox Re: Policja biła w pokoju z weneckim lustrem IP: *.76.classcom.pl 31.12.04, 19:06 Pan Premier M. Belka Proszę o zastanowienie się nad przydatnościa ministra spraw wewnetrznych i adm. oraz komendanta głownego policji na zajmowanych stanowiskach. Uzasadnienie: Wg. oficjalnych informacji w RP jest ok 120 tys. policjantów. Czytając prasę codzienna odnosze ieodparte wrażenie, że ujawniona przestępczość wsród policji przekracza srednią krajową. O prawdopodobnej "ciemniej liczbie " nie wspomnę. Uważam, zę w.w panowie nie panują nad sytuacją w resorcie MSWIA. z poważaniem OBYWATEL Rrzeczpospolitej Polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadadsads Re: Policja biła w pokoju z weneckim lustrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:57 ...kto idzie do policji ?? wiadomo... więc czemu się dziwimy że dzieją się takie sytuacje...student....zaoczny...i co .... wojsko, policja...kto wybiera taką drogę ... żaden mądry człowiek tam nie pójdzie... mówię o tych z dołu ... bo ci z góry to wiedza co robią ... bo jest kasa i praca oki.. ale chodzic po mieście lub stac w jednym miejscu cały dzień.... czy ktoś ich bada ????? nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadsadasd Re: Policja biła w pokoju z weneckim lustrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 01:02 ... naczelnik .... czy on ma chodzic za każdym policjantem ... każdy naczelnik powinien mieć pod soba jednego policjanta......???? on rozlicza ich z pracy itd... a może nie czepiajcie się go tylko tych co przyjmuja tych ludzi do pracy..... Odpowiedz Link Zgłoś