Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 24.01.05, 23:12 A Waldek szykuje sie na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: la55 Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:34 biedni zdesperowani ludzie uwierzyli takiemu Pawlakowi - fakt - ma "inteligentny" wyraz twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leos PREMIERZYNA KRETACZYNA IP: *.cvx.algx.net 25.01.05, 08:16 PSL dla kasy wszystko zrobi: wejdzie w sojusz z SLD, z Samoobrona, a nawet przekreci biednych ludzi. Ten z nadania Bolka Premierzyna kreci jak reszta tego towarzystwa. Zwyczajna wiejska kunda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi A ostatnio weszło w sojusz z Narodowcami (ZChN) IP: 82.177.71.* 25.01.05, 09:07 Dla mnie PSL to polityczne dziw.i, dadza kazdemu co im cos obieca, zresztą nie oni jedni na tej naszej scenie politycznej - wystarczy popatrzeć jak niektórzy politycy łatwo zmieniają opcje (ostatnio dwóch palantów z SAMOOBRONY zapisało się do PISu, a Kaczki nawet się nie zająknęły na ten temat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenno A działalność z Podkańskim, Buchaczem-handel zboże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:19 I wyprowadzenie pieniędzy z BGŻ i fizyczna eliminacja konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaraz, zaraz Re: A działalność z Podkańskim, Buchaczem-handel IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 10:02 no ale jak ktos jest chlop to czym ma handlowac?? kokaina?, materilami rozszczepialnymi?? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re:walesa obiecal 100milionow balcerowicz raj IP: *.broker.com.pl 25.01.05, 16:05 balcerowicz raj lyberalny dla kowalskiego a wyszlo jak zawsze raj dla kulczyka i balcerowicza dla reszty po smierci obiecuje zycinski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UTŁUC A TO CWANIACZKI W BIAŁYCH KOŁNIERZYKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:03 WYĆ SIĘ CHCE GDY WIDZĘ CORAZ WIĘKSZĄ RZESZĘ TAKICH CWANIACZKÓW Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI. CIEKAWE ŻE CZŁOWIEKA SKASUJĄ ZA BRAK BILETU GŁUPI BILET ZA KRATKI A TACY MÓWIĄ "NIEPOROZUMIENIE" I ŚMIEJĄ SIĘ OSZUKANYM LUDZIOM W TWARZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: A ostatnio weszło w sojusz z Narodowcami (ZCh IP: 156.17.253.* 25.01.05, 09:51 Może LPR ich nie chciało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: A ostatnio weszło w sojusz z Narodowcami (ZCh IP: *.bielsko.msk.pl 25.01.05, 14:32 Zchn? jak oni sa narodowcami to pawlak jest kobieta hahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fagot Re: PREMIERZYNA KRETACZYNA IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 09:23 a którzy z naszych wybrańców są lepsi, na Wiejskiej złodziej na złodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knipser Re: PREMIERZYNA KRETACZYNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:29 Jak można było zaufać inż. pawlakowi, skoro on tak niewyrażnie mówi i zawsze szeptem. Jako komendant dał rozkaz baczność a wymówił to tak cicho, że tylko sam stanął na baczność i tak stoi. -wałesa dla mnie to było to, co potrafiło wywindować takich pawlaków, kaczyńskich, ojeju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: 213.77.7.* 25.01.05, 11:02 nie powiedziałabym, Pawlak to chłopek oderwany od pługa do Straży Pożarnej go dać a nie na prezydenta!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamin do M Proponuje zeby on w tej strazy za sikawke robil. IP: *.observer.de / *.observer.de 25.01.05, 11:12 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.G. Pawlak prezesował za darmo? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.01.05, 05:36 "Waldemar Pawlak z kolei teraz odcina się od Karbony. - Od ponad pół roku nie mam nic wspólnego z tą sprawą. Nie mogłem dogadać się z innymi założycielami, przede wszystkim z panem Bartnikiem, co do koncepcji tych funduszy. Trochę o czym innym była mowa na początku, a inaczej to się rozwijało - wyjaśnia." A jaka była pensja prezesa?O trochę wyższej była mowa na początku,a póżniej się okazało,że jest trochę niższa?A może to w ramach wolontariatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanciarz Od biedaków wzieli kasę i zwineli interes ! IP: *.cvx.algx.net 25.01.05, 08:24 Schemat prosty dla typowych „rekinów” finansjery, żerujących na biedzie ludzi. Niech Drugi Grobelny, czyli Pawlak powie ile wziął za swoje prezesowanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIETEK Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 07:54 Karbona to dziecko znanego poznańskiego "biznesmena" Piotra B., - dokładnie tego samego od Banku Staropolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikalaj Panie Waldku Pan się nie boi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 08:16 ...cała wioska za Panem stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: 156.17.253.* 25.01.05, 09:53 A Pawlak to synuś złodziejskiej mafii starych, zapyzialych komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamin Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.observer.de / *.observer.de 25.01.05, 10:08 Gość portalu: jazz napisał(a): > A Pawlak to synuś złodziejskiej mafii starych, zapyzialych komuchów. No to od kogo on mial sie uczciwosci uczyc????!!!!! A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louisiana/USA Re: Do Pamina IP: *.proxy.aol.com 25.01.05, 12:39 Hi Pamin, ciesze sie ze znowu Cie tu spotykam, choc przyznasz sam, ze okolicznosci coraz makabryczniejsze, nieprawdaz? Czy nie podtrzymujesz mojej opinii, ze Polska nierzadem stoi? Wczoraj Starachowice/Oleksy, a dzis taki pasztet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamin Re: Do Pamina IP: *.observer.de / *.observer.de 25.01.05, 12:48 Czesc, Oczywiscie, ze podzielam Twoje zdanie, tylko nie robie tego tak drastycznie. Dziwie sie, ze ludzie maja tam tyle cierpliwosci i nie zastosuja wariantu rumunskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louisiana/USA Re: Do Pamina IP: *.proxy.aol.com 25.01.05, 13:22 Czesc, A to dzieki wspanialej grubej kresce... 20 lat temu wyemigrowalem do USA, poczatkowo bylo nam z zona ciezko: musielismy powtorzyc/skonczyc studia medyczne. Kiedy zaczynalismy pracowac jako lekarze byl rok 1989. Nadzieje szybko jednak sie ulotnily, bo wiadomo bylo, ze komuchy nie beda do ruszenia. Postep polegal na hasle: Idzie nowe, stare jedzie... No wiec tu sie ostalismy, kolejno obrastajac w zbytki. I czy to Jaroszewicz, Miller, Kulczyk, Pawlak czy inne nasienie: nie ma miejsca na praworzadnosc. Szyderstwo z narodu, kraju, rzadu, marionetkowego ustroju. Ciesza sie Polacy, ze sa na mapie w Europie. No coz, Albania tez w Europie, a Cuba calkiem blisko USA. Trzeba sie bardzo starac, zeby od tego nie osiwiec. Zal mi tych biedakow, ktorych okradli Pawlaki i spolka. I to pewnie w swietle prawa: "niech mi pan znajdzie szkolenie za 300 zł, które gwarantuje pracę - podkreśla i dodaje, że na żaden zwrot pieniędzy nie można liczyć..." Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamin Re: Do Louisiana/USA IP: *.observer.de / *.observer.de 25.01.05, 13:40 moj adres: arcor.de odezwij sie, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Pamina Re: Louisiana/USA IP: *.proxy.aol.com 25.01.05, 14:13 Napisalem i wraca jako user unknown. Podaj adres, prosze. Moj e-mail: mlyale@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiven-łodzianin ludzie pamietajcie ,że gro to oszustów IP: *.toya.net.pl 25.01.05, 08:18 i nie ważne czy to Pawlak, Kwaśniewski czy inna cholera-tam gdzie każą płacić pieniadze to OSZUŚCI-a Pawlaka pod sąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirex Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 08:20 Dzień w dzień sam sobie dokłada, wystarczy nie przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ``doogie kim jest Anna Maria Pawlak... IP: 213.199.219.* 25.01.05, 08:31 dyrektor biura zarządu karbony? moze to kolejny wątek, który warto byłoby sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: kim jest Anna Maria Pawlak... IP: 156.17.253.* 25.01.05, 09:57 Latoś obrodziło w afery tak obficie, że zapewne niedługo zabraknie posłów do komisji śledczych.Chyba w końcu nawet Andrew L. zostanie przewodniczącym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Polak to naiwniak albo glupi cwaniak IP: 213.88.140.* 25.01.05, 08:32 Nienormalni ludzie za pare groszy praca na stale - tak tylko w kraju nad Wiselka mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamin A zdaje sie, ze ludowiec Pawlak mial przed paru IP: *.observer.de / *.observer.de 25.01.05, 08:39 laty coz wspolnego za jakas afera komputerowa. Chyba sie nie male, choc szczegolow nie pamietam. Czy za tamta sprawe odpowiedzial. Czy "ludowiec" oznacze tego, kto okrada lud? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupta ze strony Karbony: IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 08:39 Fundacja Rozwoju Samorządowych Funduszy Pożyczkowych Fundatorzy - Waldemar Pawlak, Jerzy Bartnik, Kempa Group Sp. z o.o. źródło: www.karbona.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: posłowi wolno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 08:54 Dlaczego się dziwicie Pawlakowi. Przecież jest posłem. A im wszystko wolno. Przecież po to mają immunitety. Jak najszybciej sprawa powyższa powinna być wyjasniona przez prokuraturę. Jeżeli Pawlak w danym przypadku chce przekonać społeczeństwo / wyborców /o swojej niewinności powinień sam dążyć do wyjaśnienia powyższej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Przecież nie obiecywano im pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 08:54 Przecież nie obiecywano im pracy. "...otrzymają certyfikat upoważniający do bezpłatnego uczestnictwa w organizowanych przez nas dalszych szkoleniach oraz do podpisania z nami umowy o wieloletniej współpracy". Gdzie tu jest napisane że podpiszą z każdym umowę o wspólpracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan 2 Re: Przecież nie obiecywano im pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:34 Najłatwiej psioczyć, że Pan Pawlak to:....itd.Nie znam tekstu umowy, ale zanim zapłacisz cokolwiek i komukolwiek trzeba przeczytać wielokrotnie i ze zrozumieniem. Współczuję zdesperownym, sam niemal dałem dwa razy w b. podobny sposób. Czytajmy ze zrozumieniem .. bo oszustów wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik ;) Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.groni1.gr.home.nl 25.01.05, 08:56 PAnie Waldku, pan sie nie boi, caly narod teraz za panem stoi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Robak Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.01.05, 08:57 A ten Bykowski to dopiero NUMER 1, On był przed Grobelnym. Najpierw był Prezesem i założycielem DREWBUD-u w Poznaniu. Mam kasetę wideo jak losowano 10 domów gratis. Dziewczyna wkładała rękę do bębna w to samo miejsce i ...- 7 wylosowano dla Poznania /plotka niosła, że to pracownicy Drewbudu/. Cwaniak ten był nawet w grupie doradców Premiera. Ale pociesz się narodzie, najgorsze jeszcze nie nadeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.01.05, 09:02 W naszym pięknym kraju i tak rozejdzie się po kościach. fakt,że były premier jest pospolitym oszustem już nikogo nie dziwi.On sam w końcu zachował jakieś znajomosci z czasu premierowania.Głos mu z głowy nie spadnie. W tym kraju wszystko tak działa. Młodzi ludzie juz podczas przyjęć do gimnazjum czy liceum ocieają się o korupcję, nepotyzm it. Potem są studia dla dzieci przede wszystkim prominentów. Skąd ma się nagle pojawić elementarne poczucie sprawiedliwości i uczciwości? Politycy są tacy jak naród. W dużej mierze zacofany, przesiąkniety korupcją która bez problemu toleruje na każdym kroku. Pawlak to obraz społeczeństwa. Tępy tłuk przez przypadek wyniesiony na salony teraz pokazuje prawdziwe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berbeć Następny idiota pawlak IP: 217.153.136.* 25.01.05, 09:14 Teraz Pawlak z kolei rżnie głupa że niewie po co był w w firmie i organizował szkolenia firmująć to swym nazwiskiem,zgarnoł kasę i odrazu dostał pomroczności jasnej,by się z interesu wycofać,i teraz jest biedaczyna niewinny.a stryczek i do piachu z chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIK Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.NAT.zsi.pl 25.01.05, 09:20 Też brałem udział w tym szkoleniu, a potem w następnym w Łomiankach k.Warszawy. Cały czas mówiono o skali tego przedsięwzięcia, pomocy finansowej z Centrali dla powstających biur w Polsce. Mam arhiwum korespondencji z Karbony. Tam pracowali ludzie za pensyjki, a nam polecono szukać pieniędzy na włąsną rękę. Od pewnego czasu, gołym okiem było widać, że W.Pawlak i S-ka znalazły pieniądze na ten pomysł, ale te pieniądze były, niestety przeznaczone na apanaże osób tem zatrudnionych. A teraz, kiedy się skończyły, to OSOBISTOŚCI nie chcą mieć z tym nic wspólnego. Dla smaczku dodam, że na szkoleniach mówionoo, że Karbona to będzie SKOK dla małych firm. SKOKAMI już interesuje się policja i prokuratura, więc może jeszcze wszystko przed nami. Muszę uczciwie przyznać, że sama idea była niezłą. No ale gdyby tak nie było, to pewnie nie udało by się wyciągnąć dla SIEBIE forsy. Takich naciągniętych jak ja jest w całej Polsce wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: 156.17.253.* 25.01.05, 10:22 Ludki ! przecież to od początku musiało byc podejrzane. Takie szemrane towarzystwa, to SKOK, ale na Waszą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: jest was wielu wyszkolonych to dlaczego nie IP: *.broker.com.pl 25.01.05, 16:13 stwarzycie firmy ? :-) moze to tak jak z kupcami falszywych brylantow na dworcu koleji warszawsko-wiedenskiej po bolszewickiej rewolucji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee PRoPOZYCJA SONDY IP: *.server.ntli.net 25.01.05, 09:43 ktory polski polityk nigdy nic nie ukradl? ktos wie? --- a w Nowej Hucie nadal bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PRoPOZYCJA SONDY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.05, 10:19 > ktory polski polityk nigdy nic nie ukradl? ktos wie? > a w Nowej Hucie nadal bandytyzm --------- A czy bandyci wybiorą uczciwych na swoich szefów, kiedy uczciwi siedzą w domu i w ogóle nie głosują? Przecież bandyci także chcą mieć immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:01 Ostatecznie przekonało mnie to, że całość firmował swoim nazwiskiem poseł Waldemar Pawlak - dodaje. Samiście se w takim razie winni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.crowley.pl 25.01.05, 10:10 Żona pogłaskała mnie po buzi rano Umyłem się pod kranem Pożegnałem uściskiem dziatki maleńkie Szofer wiezie mnie z wdziękiem Czytałem będąc młodym chłopakiem "Jak Wojtek został strażakiem" Teraz jestem starszy i poważniejszy I lektury mam trochę mądrzejsze Z kamienną twarzą siedzę przy stole Przy nim ludzie których mniej trochę wolę To stało się tak nagle jakby dziełem przypadku Kto z nas? Może Pan, Panie Waldku? Tak panie Waldku, Pan się nie boi Dwie trzecie Sejmu za Panem stoi Panie Waldku, Pan się nie boi Cały naród murem za Panem stoi Słońce pada oknem na nasze głowy W ten poranek piękny czerwcowy Za ścianą, słyszę, kłócą się frakcje W tym roku chyba nici z wakacji Obserwuję paznokcie pod stołem Nie daję poznać, że trochę się boję Trzeba trzymać fason w każdej chwili Nawet wtedy, kiedy wszystko się wali Tak, Panie Waldku, Pan się nie boi Dwie trzecie Sejmu za Panem stoi Panie Waldku, Pan się nie boi Pan prezydent także za Panem stoi Trzeba szybko robić coś konkretnego Bo inaczej wywloką stąd każdego Już nie słucham co się dzieje obok na sali Właściwie to się zdecydowałem! Tak, Panie Waldku, Pan się nie boi Dwie trzecie Sejmu za Panem stoi Panie Waldku, Pan się nie boi Cały naród murem za Panem stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sr Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:11 JEDEN WIELKI PRZEKRĘT. TEŻ NABRAŁEM SIĘ NA PAWLAKA, BARTNIKA I KEMPE. KILKA SET OSÓB JUŻ WCZEŚNIEJ NABRAŁO SIĘ. MAM NADZIEJĘ, ŻE PROKURATURA ZAJMIE SIĘ SZYBKO TĄ SPRAWĄ. sr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:45 i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s JEDEN WIELKI PRZEKRĘT. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:47 JEDEN WIELKI PRZEKRĘT. s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:16 Kolejny przykład, że w polsce jest pełno naiwnych, pieprzniętych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogaty Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.01.05, 10:29 Wojciechowski obnosił się z twierdzeniem, że w PSL nie ma afer. No i co panie Wojciechowski afera jest i to jak podła, a PSL straciło cnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Przekret na milion!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:31 Sam bralem udzial w tym szkoleniu wraz z znajomymi. Do nikogo z nas sie nie odezwano wiecej. Rozmawialem nawet telefonicznie z przedstawicielem karbony na moj region - zapewnial mnie ze wszystko dobrze sie rozwija i niebawem rozpocznie sie dzialalnosc Karbony. Od tego czasu "ni widu ni slychu". Szkolenie ktore kosztowalo 380zł przeszlo okolo 3000 osob, ponieważ byly 4 terminy po ok 700 osob. To daje niebagatelna kwote ponad 1 miliona zlotych. Ta Ta 1 Milion!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyd Re: Przekret na milion!!!! IP: 212.160.138.* 25.01.05, 10:47 i kto ten miljon opieprzył-Pawlak czy jego żona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacz Proszę złożyć zawiadomienie o przestępstwie IP: *.pl / 193.24.200.* 25.01.05, 13:57 Istnieje uzasadnione podejrzenie, że kierownictwo Karbony od początku wiedziało że ten interes się nie rozwinie. Poza tym istnieje podejrzenie, że Karbona szkoliła z założenia o wiele więcej osób niż było potrzebne nawet w najbardziej pomyślnej sytuacji. Wiele wskazuje na to, że rzeczywistym celem Karbony było sprzedanie jak najwięcej ilości szkoleń, chociaż wiedzieli że te szkolenia ogromnej większości szkolonych do niczego się nie przydadzą. Proszę złożyć zawiadomienie o przestępstwie w prokuraturze, a oprócz tego proszę skontaktować się z GW, a jeśli GW nie będzie dalej ciągnąć tej sprawy to proszę szukac poparcia w innych gazetach i mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: Przekret na milion!!!! 25.01.05, 15:21 I obiecano, że Was zatrudnią??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Zosia Re: Przekret na milion!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:25 karbona.com.pl/index2.php?page=8 na stronie są te wszystkie informacje. Jeżeli Pan Pawlak nie odczytuje tego wprost jako ofertę zatrudnienia, to mu się dziwię. I czemu nadal figuruje w spisie treści, jeśli już go tam nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re:bacz powiedz ile masz lat :-))) IP: *.broker.com.pl 25.01.05, 16:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: Przekret na milion!!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 17:46 A do kogo mają się odzywać ?? Do takich jak Pan, którzy siedzą na tyłku i czekają, aż ktoś im pod nos pieniążki podsunie ?? Dlaczego w innych gminach przedstawiciele Karbony już działają np. www.zary.com.pl/index.html? operation=111&nv_alp=0&nv_art=0 &article_id=6570 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:33 CZY PROKURATOR TYM SIĘ ZA?JMIE???????????? Odpowiedz Link Zgłoś