Dodaj do ulubionych

Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak

• Gość: rs Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:35
      JEDEN WIELKI PRZEKRĘT. TEŻ NABRAŁEM SIĘ NA PAWLAKA, BARTNIKA I KEMPE. KILKA SET
      OSÓB JUŻ WCZEŚNIEJ NABRAŁO SIĘ. MAM NADZIEJĘ, ŻE PROKURATURA ZAJMIE SIĘ SZYBKO
      TĄ SPRAWĄ.
      rs
    • Gość: zbud- Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: 212.160.138.* 25.01.05, 10:43
      Niech Pawlak lepiej pilnuje krowich ogonów-do tego on się chyba
      nadaje?
    • Gość: Jonek Ludzie sa naiwni IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.01.05, 11:16
      Są ludzie którzy całe lata studiowali, znają języki itd. a i tak nie moga
      znaleźć pracy a inni myślą że po jakimś kursie za 300zł znajda pracę. Naiwność
      ludzka nie zna granic. Inna sprawa to żerowanie na takiej naiwności i są na to
      paragrafy tylko że nasze tzw. sądownictwo nie chce karać takich oszustów. O ile
      zakład że żadem z tych oszustów nie będzie ukarany?
      • Gość: ZIK Re: Ludzie sa naiwni IP: *.NAT.zsi.pl 25.01.05, 13:08
        Studiowałem tyle ile trzeba, a więc najpierw normalne studia - w terminie - na
        renomowanej uczelni, potem 2 x studia podyplomowe, sporo kursów i wielka
        praktyka. Wszystkie studia ukończone z oceną bdb - bez kur i jajek.
        Rekomendacje OK. Te 380 zł, to nie miało być za kurs, tylko za materiały
        szkoleniowe i egzamin. Do egzaminu należało się przygotować samodzielnie.
        Więć jeśli uważasz,że cena stanowi o uczciwości osób, które coś proponują, to
        życzę Ci dalszego miłego życia w naiwności.

PS
        Polcji i prokuraturze chętnie przekażę swoją wiedzę o Karbonie.
        • Gość: W. Pawlak Re: Ludzie sa naiwni nawet jak po studiach IP: *.adsl.green.ch 25.01.05, 13:52
          i dwoch podyplomowych, wraz z czterema jezykami (w tym dwa od butow).

Pozwol ze sprobuje zrozumiec twoj tok myslenia: skonczyles studia i malo ci
          bylo wiedzy bo moze nie te studia albo nie ta wiedza. Potem stwierdziles ze
          jeszcze tej wiedzy za malo albo ze ta wiedza jakas nie taka wiec poszedles na
          drugie podyplomowe. Majac juz i studia i dwa podyplomowe, zdecydowales ze ta
          wiedza plus nabyte jezyki (cztery) bylo za malo zeby zarabiac jakies pieniadze,
          pomyslales, hmm, teraz pora robic duza forse i ta
          karbona.com.pl/index2.php?page=5 tojest to. Dadza mi i tematy i dyplom
          (no, swiadectwo ele to prawie to samo...) ukonczenia i wejde w uklady mafijne
          ktore mna w koncu w zyciu pokieruja. Tak mniej wiecej myslales?
          • Gość: miop Re:pewnie tak myslal jak gwybiorcza go uczyla :-p IP: *.broker.com.pl 25.01.05, 16:20
            glosowal pewnie za buzkiem i przyszloscia :-p
    • Gość: krzys Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 25.01.05, 11:25
      Jeżeli ktoś uwierzył, że dostanie pracę za 300 zł to jest głupi a takich nie
      zatrudnia się w instytucjach parabankowych. Czyli od początku to był przekręt.
      • Gość: ZIK Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.NAT.zsi.pl 25.01.05, 12:56
        Firmy zatrudniają ludzi i "fundują" im bezpłatne szkolenia. Nie trzeba płacić
        wpisowego. żeby potem pracować.
        Pomyśl trochę.
        Może jeszcze nie musiałeś szukać roboty, bo inaczej byś się tak nie wymądrzał
    • Gość: Krzysztof Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 25.01.05, 11:40
      Tak się rozdaje unijne pieniądze i za te pieniądze odbiera się ludziom resztę
      człowieczeństwa. A Waldek szykuje się na prezydenta - ale jaja.
    • Gość: Nocnik Nie porywaj sie wsioku na slonce z motyka.. IP: 195.84.153.* 25.01.05, 11:47
      Trzeba byc idota by dac sie zwiesc wiejskiemu idiocie jak Pawlak. Sama mimika
      go zdradza. To jakis wiejski wyploch!
    • lolektyrmand Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak 25.01.05, 11:48
      Panie Waldku, niech się Pan boi, kilkaset osób może Pana zgnoić.
    • Gość: YYYY Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: 217.11.142.* 25.01.05, 12:11
      JESLI KTOŚ JEST CIEKAWY I LUBI MOCNE WRAŻENIA TO NIECH PRZEŚLEDZI ŻYCIORYS P.
      SŁAWOMIRA KEMPY. FASCYMUJĄCA HISTORIA OD BIEDAKA DO WIELKIEGO OSZUSTA. TO
      ŚWIETNY MATERIAŁ NA FILM...."ZŁAP MNIE JEŚLI POTRAFISZ"
    • Gość: bum Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.crowley.pl 25.01.05, 12:41
      Aj ! waj! ale sensacje znaleźli manipultory
    • wienczyslaw2 Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak 25.01.05, 13:08
      W.P. - Kiepski premier, kiepski poseł, kiepski organizator. Nie głosujcie na
      niego więcej.
    • Gość: paranoja Re: firma przekręt panie premierze Pawlak to PSL ? IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 25.01.05, 13:19
    • Gość: gaga OSZUST PREMIER - TO KLASYKA IP: *.crowley.pl 25.01.05, 13:20
      • Gość: Zbyszek Chicago- Re: OSZUST PREMIER - TO KLASYKA IP: *.client.comcast.net 25.01.05, 14:09
        Byla mowa o Wojciechowskim-prosze mi pokazac partie,ugrupowanie gdzie caly
        zarzad pcha sie na europoslow,Wojciechowski,Kalino wski,Kuzmiuk jest ich bez
        liku dziwie sie chlopom ze pozwolili na taka sytuacje ja na ich miejscu
        przepedzil bym tych popaprancow wybral ponownie wladze parti skladajace sie z
        ludzi mlodych uczciwych ktorzy maja czyste rece.Jaskolki cwierkaja ze ta banda
        szykuje sie do wyborow parlamentarnych wraz z czerwonymi komuchami pod haslem
        dokonczmy dzielo wyprowadzania Polski w pole srac czy tacy ludzie powinni byc
        reprezantami chlopow Polskich?
        Wracajac do tego bufona Pawlaka tego palanta powinni zamknac za ten i inne
        przekrety jak mozna na takiej krzywdzie i biedzie zerowac kobieta ktora ma 400
        zl emerytury wysuplala i oddala reszte kosztem poprawy sytuacji materialnej a
        ci lobuzy oskubali ich tych 3000 uczciwych ludzi ale dranstwo niech was pieklo
        pochlonie ale przed tym sad niech was rozliczy ale nie wierze ze w Polsce jest
        taki sad ktory w sposob uczciwy zajmie sie ta sprawa?
        Powinniscie sie ludzie zegrac i wystapic z procesem zbiorowym nie w Polskich
        sadach lecz w sadach europejskich one moga i beda rozpatrywac te sprawy lub
        ewentualnie wysla obserwatora ktory bedzie mial wplyw na uczciwe poprowadzenie
        procesu zycze wam wygrania a tych oszustow do pierdla na dlugie lata.
        • Gość: miop Re: kogo wysla ? sedziego z polski :-( IP: *.broker.com.pl 25.01.05, 16:44
          tak to jest wstepowanie do uni z rzadowa mafia :-(
    • Gość: ex Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: 217.98.64.* 25.01.05, 14:51
      "nie sadzę by ludzie mogli mieć do mnie pretensje" a niestety powinno być"nie
      sądzę by ludzie mogli mieć do mnie zaufanie"I to qrwa dwukrotny premier
      (gó..any to gó..any ale jednak premier)rzygać się chce na to psl.Powinien
      pozostać przy tej osp. ale tam nie ma chyba co kraść.
      • Gość: Gość I Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.echostar.pl 25.01.05, 15:00
        W ostatnią sobotę i niedzielę byłem na kolejnym szkoleniu Karbony w Poznaniu.
        Ale teraz już bezpłatnie. Zafundowali mi nocleg i jedzenie. Bartnik narzekał na
        Pawlaka. Spór poszedł o forsę. U nas w powiecie już powstała Karbona. Jak
        politycy nie będą się w to wpie..ć to może z tego coś wyjdzie.
      • Gość: Gość 1 U nas w powiecie już powstała Karbona IP: *.echostar.pl 25.01.05, 15:02
        W ostatnią sobotę i niedzielę byłem na kolejnym szkoleniu Karbony w Poznaniu.
        Ale teraz już bezpłatnie. Zafundowali mi nocleg i jedzenie. Bartnik narzekał na
        Pawlaka. Spór poszedł o forsę. U nas w powiecie już powstała Karbona. Jak
        politycy nie będą się w to wpie..ć to może z tego coś wyjdzie.

• Gość: Ciekawa Zosia Re: U nas w powiecie już powstała Karbona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:22
          A co wyjdzie?
    • Gość: S.... i kość Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 25.01.05, 15:45
      Siódme/ nie kradnij,a ósme?/ bierz ile chcesz !!/tylko 380zł/
    • Gość: andy Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.dsh.de / *.telekom.de 25.01.05, 15:58
      Certyfikat kwalifikowal do podpisania umowy. Rownie dobrze mogliby wydawac
      pozwolenie na pielenie. (Pielic podobnie jak podpisywac dowone umowy mozna z
      tego co wiem rowniez bez certyfikatow).
      Uczestnicy kursow to po prostu zrozpaczone naiwne gluptasy chwytajace sie czego
      popadnie by wyjsc z nedzy. Natomiast organizatorzy to po prostu cwaniaki.
      Popodpisywali umowy na szkolenia, kase sciagneli, szkolenia przeprowadzili i
      nikt im nic nie zrobi, bo do niczego wiecej sie nie zobowiazali.
      Nie wiem czy Pawlak o przekrecie wiedzial czy tez nie, ale po co komu polityk,
      ktory podpisuje sie pod dokumentami bez sprawdzenia, co sie za nimi kryje.
      (Tym bardziej jesli jest prezesem firmy nadzorujacym cale przedsiewziecie)
      Dobrze ze przez przypadek nie oddal Bialorusi podlasia i nie powiedzial, ze byl
      krotko premierem, a w ogole, to mialo byc inaczej.
    • Gość: Jurek KARBONA JEST NASZA!!!!! IP: *.echostar.pl 25.01.05, 16:03
      Jestem rzemieślnikiem z Dąbrowy Górniczej. Karbona juz tutaj jest.
      Pozatrudniali swoich kolesi z PSL, ale my się nie damy wyrolować i położymy
      łąpę na tej kasie. W szkoleniu też uczestniczyłem i zapłaciłem 380 zł. Sami sie
      obronimy a więc SAMOOBRONA górą !!!!!
    • Gość: gdańszczanin Karbona należy do rzemiosła!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:16
      Jestem z Gdańska. U nas też już zorganizowali bezpłatne szkolenie. Pawlak
      chciał zagarnąć kasę ale mu się nie udało. Karbona należy do rzemieślników i
      tak zostanie!!!!
    • getitright Panie Waldku, pan sie nie boi... 25.01.05, 16:28
    • masha_qrella czemu nie napisali W.Pawlam(SLD) ??? 25.01.05, 16:42
      jak pisza o polityku sld, chocby przeskrobał cos w dzieciństwie, zawsze to zaznaczą
    • Gość: enii Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:35
      Znam bardzo dobrze, tą sprawę.Osoby przeszły dwa etapy rektutacji, pierwsze
      szkolenie miało obdyć się na koszt zainteresowanych ale nastepne szkolenia
      miały być już finansowane przez Karbonę. Ale nastepnych szkoleń nie było, było
      tylko jedno to płatne 380 zł.Ale czy to mozna nazwać szkoleniem, chyba nie.
      nikt tu nikogo nie szkolił, był tylko wykład 2 godzinny z tematu Unii
      Europejskiej, w tym samym dniu kiedy był egzamin.Odbyło się wszystko w jednym
      dniu.
      Materiały do domu przysłali zainteresowanym, był to skrypt oraz broszurki z
      Ministerstwa Gospodarki i PARP.
      Nikt nikogo nie szkolił, osoby musiały same przygotować się do tego egzaminu.
      To szkolenie to byłą parodia, niektórzy już w czasie tego spotkania domyślali
      się, że są nabici w butelkę.
      Wszystko odbywało się bardzo poważnie, sala olbrzymia, która musiała pomieścic
      ok. 900 osób, bezrobotnych z całej Polski wynajęta byłą w Ministerstwie
      Gospodarki, obiad , kawa no i egzamin a za 3 tygodnie certyfikat, taki zwykły
      kawałek papieru.
      Uważam, że koszt tej całej imprezki mógł wynieść ok 80 złotych na osobę, po 300
      zł od tej rzeszy bezrobotnych zarobiono na czysto.
      Tak wygląda sprawa Samorządowych Funduszy Pożyczkowych Karbona, cała masa tam
      prezesów, zastepców, no i polityków jak Pan PAwlak czy Serafin ze Związku
      Rolników.
      Mam nadzieję, że przybliżyłam niektórym osobom na forum sprawę Karbony.
    • Gość: TO SKANDAL !! ALE KRĘTACZE!!! LUUUDZIE GDZIE JA MIESZKAM?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:58
      WYĆ SIĘ CHCE JAK WIDZĘ CORAZ WIĘKSZĄ RZESZĘ TAKICH CWANIACZKÓW Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI. CIEKAWE ŻE CZŁOWIEKA SKASUJĄ O GŁUPI BILET ZA KRATKI A TACY MÓWIĄ "NIEPOROZUMIENIE" I ŚMIEJĄ SIĘ OSZUKANYM LUDZIOM W TWARZ!!!
    • Gość: no tak, Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.client.comcast.net 25.01.05, 18:15

wszyscy na forum psiocza i przeklinaja w bezsilnej zlosci.

Bo to co nas dotyka to bezsilnosc, Co my mozemy zrobic??

Fala nowych afer tak nas zalewa ze juz nie nadazamy z ich rejestraccja w naszej
      swiadomosci.

Skurw....two politycznych elit przechodzi najsmielsze wyobrazenia.

Skorumpowane panstwo ze skorumpowanymi urzedasami.

Nie ma w POlsce demookracji a jedynie fasada demokracji.

To co widzimy to jest cena za gruba kreske Mazowieckiego i jego kolesiow ze
      spsialej Solidarnosci,ktorzy umawiali sie z KOmunistami w Magdalence ponad
      glowami spoleczenstwa.

Dlatego wciaz jest trudno z lustracja i dekomunizacja.

Musimy zmienic ordynacje wyborcza opierajaca sie na jednomandatowych okregach
      wyborczych. Jest juz petycja w sejmie i to sejm musi przeglossowac referendum bo
      w naszej konstytucji nie ma zapisu o prawie spoleczenstwa do referendow.
      Rosjanie maja ale nie Polacy.

jednomandatowe okregi wyborcze zwane JOW sa remedium na odsuneicie od wladzy
      kolesiow o rodowodzie solidarnosciowo pzprowskim.

czytajcie www.jow.com

• Gość: no tak, Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.client.comcast.net 25.01.05, 18:19
        i jeszcze
        www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=1746

www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=1746
    • Gość: miś Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.man.rsk.pl 25.01.05, 20:21
      może on był karbowym do zbieranie haraczu-następny poczciwe stworzenie
    • Gość: xxx Re: Dołożyli do Karbony bo był tam Pawlak IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.01.05, 22:04
      dupek nawet na gospodarza się nie nadaje
    • Gość: lysy23 trendy fryzura :) IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.01.05, 22:18
      fryzure ma pan pawlak iscie zajebista :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka