Gość: szwadron IP: 5.5R6D* / *.pg.com 31.01.05, 15:51 popieram protest glodowy niech gloduja do skutku... moze wtedy szybciej sprywatyzuja szpitale? czekam na taka forme protestu w pozostalych resortach budzetowki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marekk Starachowice: głodujący apelują o poparcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:54 Kapitalizm zabija. Zabij kapitalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondorek PRZECZ Z SOCJALIZMEM! IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.01.05, 16:16 Socjalizm zabija: PRZECZ Z SOCJALIZMEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo pytanie o kase kierujcie do Sobotki,Jagieły,Długos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:56 przecież ich wybraliście ze Starachowic. Zostaje jeszcze jednoręki bandyta Jaskiernia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: Starachowice: głodujący apelują o poparcie IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 31.01.05, 16:17 coraz częściej dochodzi do strajków 'profilaktycznych' wkopalniach też -bo cos tam słyszeli o redukcji i od razu strajk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacz A ci głodujący to są na urlopach? IP: *.pl / 193.24.200.* 31.01.05, 16:31 Czy jest jakiś przepis a którym ja nie wiem, że jak pracownik głoduje to może nie pracować, a wynagrodzenie mu przysługuje? A nawet jak są na urlopach to na jakiej zasadzie zajmują pomieszczenie szpitala? Trudno się dziwić że szpital ma tyle długów, jak sobie tak użycza pomieszczenia pracownikom aby sobie spędzali tam urlop i to pewnie użycza nieodpłatnie, a na dodatek trudno sobie wyobrazić, że happeningi tam organizowane nie zakłócają normalnej pracy szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwieni Popieramy głodujących w Etiopii!!! IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 16:35 Popieramy głodujących w Etiopii!!! --Wqrwieni górnicy z Ostrawy-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga A ja myślałem że głodują Sobotka,Jagiełło,Długosz IP: *.crowley.pl 31.01.05, 16:57 "Wstrzaśnieci drakońskim wyrokiem "!!!!!!! Juz widze ucieche w "pudle" gdy tam zawitaja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JORK POPIERAM!!!.Sam jestem ciągle głodny. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwadron Re: POPIERAM!!!.Sam jestem ciągle głodny. IP: 5.5R6D* / *.pg.com 01.02.05, 08:34 coz mi chodzi o konsekwencje w glodowce - do konca. problem sam sie rozwiaze... Odpowiedz Link Zgłoś