Gość: zyx IP: *.rdu.bellsouth.net 01.06.02, 00:01 Kradnie, klamie i boksuje dziennikarzy.Wyznanie: religia faszystowska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly3 Re: Jak rozpoznac dyrektora RM? 01.06.02, 00:03 czy to znaczy ze on jest zydem ??? pasuje jak ulal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Zydowska, bo Jezus byl obrzezanym rabinem? IP: *.rdu.bellsouth.net 01.06.02, 00:53 Moze masz racje. Ale jego z gminy wyrzucili p[onad 2 tysiace lat temu. rydzyk to faszysta - wierzy w rasizm, nietolerancje, sile piesci i okradanie biednych rencistow. wesoly3 napisał(a): > czy to znaczy ze on jest zydem ??? pasuje jak ulal Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Jak rozpoznac dyrektora RM? 01.06.02, 00:04 no idealnie sie wstrzelilem z ta religia faszystkowska - tylko jedna jest taka na swiecie - judaizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysy Judaizm faszystowski ? IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 23:47 A ja zpisywalem do judaizmu ale nikt nie chcial zainwestowac. Byla nawet promocja i przecena z100 na 10 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Jak rozpoznac dyrektora RM? IP: *.szeptel.net.pl 01.06.02, 14:39 Jak rozpoznać Ojca Wszystkich Dyrektorów vel Dyrektora Wszystkich Ojców? Można np. tak: www.zigzag.pl/rafalpan/1997.html albo tak: republika.pl/otrydzyk/ jest też metoda uproszczona, dla tych, którzy nieco znają zagadnienie: republika.pl/otrydzyk/zwir1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jak rozpoznac dyrektora RM? IP: *.rdu.bellsouth.net 01.06.02, 15:58 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Jak rozpoznać Ojca Wszystkich Dyrektorów vel Dyrektora Wszystkich Ojców? > Można np. tak: > > <a href="http://www.zigzag.pl/rafalpan/1997.html"target="_blank">www.zigzag.pl/ > rafalpan/1997.html</a> > > albo tak: > > <a href="http://republika.pl/otrydzyk/"target="_blank">republika.pl/otrydzyk/</ > a> > > jest też metoda uproszczona, dla tych, którzy nieco znają zagadnienie: > > <a href="http://republika.pl/otrydzyk/zwir1.jpg"target="_blank">republika.pl/ot > rydzyk/zwir1.jpg</a> > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Jak rozpoznac dyrektora RM? IP: 195.205.230.* 01.06.02, 23:34 Przeczytałem. Jestem wstrząśnięty! Nie wiedziałem że Rydzyk ma na sumieniu więcej zabitych i rannych niż Jaruzelski z Kiszczakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jak rozpoznac dyrektora RM? IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 00:32 No to sie dowiedziales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Jak rozpoznac dyrektora RM? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.06.02, 00:35 vidi i popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Jak rozpoznac dyrektora RM? IP: 195.205.230.* 02.06.02, 15:49 Na początek proponuję zagłuszarki. Jeśli to nie pomoże, należy Rydzyka wodować w okolicach Włocławka, a słuchaczy internować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Zwodowanie Rydza w okolicach Włocławka IP: *.szeptel.net.pl 02.06.02, 22:43 Gość portalu: Leonid napisał(a): > Na początek proponuję zagłuszarki. Jeśli to nie pomoże, należy Rydzyka wodować > w okolicach Włocławka, a słuchaczy internować. Pyszne! Ale, obawiam się, jest niezatapialny. Wańka-Wstańka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zwodowanie Rydza w okolicach Włocławka IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 23:50 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Pyszne! > Ale, obawiam się, jest niezatapialny. Wańka-Wstańka. Ano panie strach cie przelecial. powiedz to tez Ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zwodowanie Rydza w okolicach Włocławka IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 23:52 Gość portalu: . napisał(a): > Gość portalu: Jaceq napisał(a): > > > Pyszne! > > Ale, obawiam się, jest niezatapialny. Wańka-Wstańka. > > Ano panie strach cie przelecial. > powiedz to tez Ani > Ja juz czytalam i tez strasznie sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Zwodowanie Rydza w okolicach Włocławka IP: *.szeptel.net.pl 03.06.02, 16:34 Gość portalu: półdwukropek napisał(a): > Ano panie strach cie przelecial. Obleciał, tak. Piotrowski na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Zwodowanie Rydza w okolicach Włocławka IP: 195.205.230.* 04.06.02, 09:00 Muszę zmartwić entuzjastów mojego pomysłu. Tow. Piotrowski został zapuszkowany, miejcie nadzieję że nie na długo. Odpowiedz Link Zgłoś