IP: *.bydg.pdi.net 01.06.02, 11:45
Brawo!!
Wreszcie mamy właściwą ocenę tego co się działo w Opolu. To rzeczywiście
tragedia jeśli o Ich Troje mówi sie KULTURA! Szkoda tylko, że ten zespół
wykreowała TVP i wierzyć mi się nie chce, że zrobiła to za moje pieniądze z
abonamentu. Ale chyba tak już będzie kiedy dobre kino TVP puszcza po 23 a o 20
królują takie "wydarzenia" jak OPOLE. Nie zastanawiam się kiedy wokalista ich
troje stracił głos, mnie zastanawia co innego KIEDY SŁUCHACZE TEGO ZESPOŁU
STRACILI SŁUCH!

Obserwuj wątek
    • reggie Re: Opole2002 01.06.02, 11:56
      Moim zdaniem popełnia się karygodny błąd, świadczący dobitnie o podejściu władz
      do problemu wyznań. dlaczego zdeklarowani antypolacy, geje i lezbijki, z
      wiadomo jakiego pseudo zespoliku, sa promowani na skalę niewyobrazalną, szarga
      się natomiast i opluwa autorytety moralne, spychajac je na plan dalszy?
      Czyż nie tak postepuje się z bardzo sympatycznym, odgrywającym religijne
      przesłanie, złożonym z polskich dzieci zespołem "Arka Noego"?
      Odsuwa się Katolczkę Annę Marię Jopek, promujac beztalencia w rodzaju
      ateistycznych maskotek rodem z żydowskiej mykwy?
      Czy ta polityka ma za zadanie osłabienie kultury duchowej i wiary w synach
      Lecha? Wszystko na to wskazuje.
      • Gość: Orion Re: Opole2002 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:04
        reggie napisał(a):

> Moim zdaniem popełnia się karygodny błąd, świadczący dobitnie o podejściu władz
        >
        > do problemu wyznań. dlaczego zdeklarowani antypolacy, geje i lezbijki, z
        > wiadomo jakiego pseudo zespoliku, sa promowani na skalę niewyobrazalną, szarga
        > się natomiast i opluwa autorytety moralne, spychajac je na plan dalszy?
        > Czyż nie tak postepuje się z bardzo sympatycznym, odgrywającym religijne
        > przesłanie, złożonym z polskich dzieci zespołem "Arka Noego"?
        > Odsuwa się Katolczkę Annę Marię Jopek, promujac beztalencia w rodzaju
        > ateistycznych maskotek rodem z żydowskiej mykwy?
        > Czy ta polityka ma za zadanie osłabienie kultury duchowej i wiary w synach
        > Lecha? Wszystko na to wskazuje.

Masz może na myśli ten zespół, który nagrał album "A gu gu"?
      • Gość: Jaceq Re: Opole2002 IP: *.szeptel.net.pl 01.06.02, 13:27
        reggie napisał(a):

> Lecha?

'Bolka'? pomroczność jasna?
      • Gość: wika Re: Opole2002 IP: *.profinet.eu.org 05.06.02, 00:39
        Jestem wstrząśnięta tym co zaoferowało nam Opole. Sama słucham
        rocka ,najchętniej O.N.A.,a ponieważ ani szanowna TV ,ani nawet radio nie
        serwuje nam od dawna "mocniejszej" muzyki,widać jestem daleko w tyle za
        nowościami ,bo po obejrzeniu tego pożałowania godnego spektaklu do dziś nie
        mogę dojść do siebie.Bawi mnie ,kiedy T.Love nagradzane jest w kategorii
        rock,zadaję sobie pytanie:jeśli to jest rock to czego ja słucham ?Oglądam
        również z zainteresowaniem program;Idol;Ciekawi mnie bardzo,co będzie jeśli
        wygra Ewelina ,czy będzie musiała śpiewać piosenki disco polo ,bo rocka nie
        wolno.
      • Gość: Emeryt Re: Opole2002 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.02, 00:47
        reggie napisał(a):

> Lecha? Wszystko na to wskazuje.

Jestem bardzo ciekaw co robią synowie naszego byłego prezydenta. Przestali
        wierzyć? To chyba niemożliwe. Prędzej uwierzyłbym gdybys stwierdził, że przestali
        popijać.
    • Gość: Astra Re: Opole2002 IP: *.ima.pl 01.06.02, 11:59
      Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Brawo!!
      > Wreszcie mamy właściwą ocenę tego co się działo w Opolu. To rzeczywiście
      > tragedia jeśli o Ich Troje mówi sie KULTURA! Szkoda tylko, że ten zespół
      > wykreowała TVP i wierzyć mi się nie chce, że zrobiła to za moje pieniądze z
      > abonamentu. Ale chyba tak już będzie kiedy dobre kino TVP puszcza po 23 a o 20
      > królują takie "wydarzenia" jak OPOLE. Nie zastanawiam się kiedy wokalista ich
      > troje stracił głos, mnie zastanawia co innego KIEDY SŁUCHACZE TEGO ZESPOŁU
      > STRACILI SŁUCH!
      >

Opole moało kiedyś inną rangę,teraz liczą się"plecy",kasa,wytwórnie itp.
      Nawet red.Leszczyński uległ urokowi - nie tyle wątpliwej wartości
      talentów "muzyków"/to musi być w cudzysłowiu/ICH TROJE - charyzmie/hm,jak dla
      kogo/i show jaki ta grupa przedstawia.Gust gustem ale to jest kicz i tyle,a to że
      tyle osób wyje na ich widok.....to takie jest społeczeństwo???Być może..Tylko mam
      nadzieję że stacje nie ulegną naciskom i pozostaną przy swoim:nie puszczamy.
      Ale zastanawia mnie fakt dlaczego ten wspólny front nie dotyczy tej małolaty
      Paschalskiej??!!!!Przy niej ICH TROJE to powinni dostać Grammy.
      • Gość: Jaceq Re: Opole2002 IP: *.szeptel.net.pl 01.06.02, 13:29
        Gość portalu: Astra napisał(a):

> Ale zastanawia mnie fakt dlaczego ten wspólny front nie dotyczy tej małolaty
        > Paschalskiej??!!!!Przy niej ICH TROJE to powinni dostać Grammy.

100 % poparcia.
        • Gość: Hania Re: Opole2002 IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 10:53
          Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: Astra napisał(a):
          >
          > > Ale zastanawia mnie fakt dlaczego ten wspólny front nie dotyczy tej małola
          > ty
          > > Paschalskiej??!!!!Przy niej ICH TROJE to powinni dostać Grammy.
          >
          > 100 % poparcia.

Ale Kaja Paschalska jest taka slodka i ma loczki i gra w klanie i ma rumiana
          buzie. A ze nie umie spiewac? Widocznie na festiwalu w Opolu nie to jest
          najwazniejsze.
    • Gość: Orion Re: Opole2002 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:13

> Brawo!!
      > abonamentu. Ale chyba tak już będzie kiedy dobre kino TVP puszcza po 23 a o 20
      > STRACILI SŁUCH!
      >

Dobrze, że chociaż żadnej "Jedynki" nie dostała Golec uOrkiestra. Gdyby
      zaśpiewali:

Tu na razie jest ściernisko
      Ale będzie San Francisko
      A tam gdzie to kretowisko
      Będzie stał mój bank

To by dopiero były jaja.
      • Gość: Astra Re: Opole2002 IP: *.ima.pl 01.06.02, 12:17
        Gość portalu: Orion napisał(a):

> Gość portalu: Wojtek napisał(a):
        >
        > > Brawo!!
        > > Wreszcie mamy właściwą ocenę tego co się działo w Opolu. To rzeczywiście
        > > tragedia jeśli o Ich Troje mówi sie KULTURA! Szkoda tylko, że ten zespół
        > > wykreowała TVP i wierzyć mi się nie chce, że zrobiła to za moje pieniądze
        > z
        > > abonamentu. Ale chyba tak już będzie kiedy dobre kino TVP puszcza po 23 a
        > o 20
        > > królują takie "wydarzenia" jak OPOLE. Nie zastanawiam się kiedy wokalista
        > ich
        > > troje stracił głos, mnie zastanawia co innego KIEDY SŁUCHACZE TEGO ZESPOŁU
        >
        > > STRACILI SŁUCH!
        > >
        >
        > Dobrze, że chociaż żadnej "Jedynki" nie dostała Golec uOrkiestra. Gdyby
        > zaśpiewali:
        >
        > Tu na razie jest ściernisko
        > Ale będzie San Francisko
        > A tam gdzie to kretowisko
        > Będzie stał mój bank
        >
        > To by dopiero były jaja.

Golce - z całym szacunkiem do ich talentu - okupują pr.2 i podlegają
        Nieśmiertelnej Nince,więc chyba nie byłoby szans na wyścig po Jedynkę.
        • bykk Re: Opole2002-pytanie 01.06.02, 14:09
          Czy mógłby mi ktosik odpowiedzieć?
          Golce występowali w Opolu teraz?
          Nie oglądałem Opola,ale nic na ten temat nie słyszałem.
          Ostatnio nagrali płytę,są tam słowa m.in."jeden sierpem drugi młotem,no i łajba
          szła na dno"!
          Myslę,że po odmowie zespołu aby zagrać na "konferencji" SLD zajechali ich!
          Ich Troje,jak widać wystarczy mieć czerwone włosy,aby grać,grać,grać w TVPsld!
          pozdrawiam

• Gość: Orion Golce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 06:22
            bykk napisał(a):

> Czy mógłby mi ktosik odpowiedzieć?
            > Golce występowali w Opolu teraz?

Na szczęście nie.

> Ostatnio nagrali płytę,są tam słowa m.in."jeden sierpem drugi młotem,no i łajba
            > szła na dno"!

A teraz nie idzie na dno?

Pozdrawiam
    • Gość: GMR Re: Opole2002 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:45
      Chała!! Lepiej by już zrobili gdyby zaprosili gwiazdy disco polo...efekt byłby
      ten sam
    • Gość: Hania Re: Opole2002 IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 10:43

> Brawo!!
      > STRACILI SŁUCH!
      >

Wczoraj podczas ogladania Wiadomosci, pusty smiech mnie zlapal. Najpierw swiete
      oburzenie - ktos smial skrytykowac TAKA impreze. Pozniej kaszalot Beata Kozidrak
      oburzona tym, ze ktos ja zaklasyfikowal jako drugorzedna artystke (nawiasem
      mowiac, trzeba bylo pojsc po calosci i nazwac ja estradowym wyjcem), a nastepnie
      wymoczkowaty smutasek z Ich Troje pieni sie, ze "w tym kraju" zazdrosci sie i
      niszczy tych, ktorzy odnosza sukces. W tych samych wiadomosciach komentator
      obchodow jubileuszu panowania Elzbiety II ekscytowal sie wystepami Mscislawa
      Rostropowicza - swiatowej slawy skrzypka. Ja rozumiem, ze nie kazdy lubi muzyke
      powazna, ale wiolonczele od skrzypiec chyba nie jest tak trudno odroznic? A z
      programu telewizyjnego mozna bylo sie dowiedziec o tym, ze podczas retransmisji
      koncertu jubileuszowego mozna bedzie uslyszec arie z opery "Magiczny Flet".
      Zawsze wydawalo mi sie, ze opera Mozarta nazywala sie "Zaczarowany Flet". Nie
      wspomne nawet o tym, ze koncert jubileuszowy byl retransmitowany wczoraj od
      23:10, a wyjce opolskie produkowaly sie za pieniadze z naszych abonamentow w
      porze najwiekszej ogladalnosci. Jaki ma byc "sluch" odbiorcow programow polskiej
      telewizji publicznej, skoro dawkuje im sie w porze najwiekszej ogladalnosci
      koncerty "Ich Troje", festiwal opolski i program "Jaka to melodia"? Jakie maja
      miec gusta muzyczne, skoro nie proponuje im sie nic innego oprocz sieczki
      podrzednego gatunku?

PS. O poziomie filmow i programow nadawanych w porze najwiekszej ogladalnosci
      nawet nie wspomne.
      • bykk Re: do Hani 04.06.02, 11:57
        Haniu,podałaś fakty,ale czy "mondrale" z TVPsld cosik sobie z tego robią?
        Robią z niektórych telewidzów idiotów!
        Jak sama widzisz na F. wielu daje się nabrać na starą propagandę!
        Kwiatkowski twierdzi,że 70% Polaków im wierzy,a ja twierdzę,że to są "oglądacze"
        TVPsld,a nie 70% Polaków,a to wielka różnica.
        To tak jak gdyby zrobić badania np.wśród piwoszy o piwie,jakie piwo lubisz?
        70% np. "Żywiec",to znaczy,że 70% Polaków lubi "Żywca"?Bzdura!
        Tak się manipuluje "oglądaczami"!
        pozdrawiam
        hej!
        Ps.mecz z Koreą coraz bliży,ale będzie płacz,(a może złoty osłabnie?)

• Gość: Hania Re: do Hani IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 05.06.02, 09:13
          bykk napisał(a):

> Haniu,podałaś fakty,ale czy "mondrale" z TVPsld cosik sobie z tego robią?
          > Robią z niektórych telewidzów idiotów!
          > Jak sama widzisz na F. wielu daje się nabrać na starą propagandę!
          > Kwiatkowski twierdzi,że 70% Polaków im wierzy,a ja twierdzę,że to są "oglądacze
          > "
          > TVPsld,a nie 70% Polaków,a to wielka różnica.
          > To tak jak gdyby zrobić badania np.wśród piwoszy o piwie,jakie piwo lubisz?
          > 70% np. "Żywiec",to znaczy,że 70% Polaków lubi "Żywca"?Bzdura!
          > Tak się manipuluje "oglądaczami"!
          > pozdrawiam
          > hej!
          > Ps.mecz z Koreą coraz bliży,ale będzie płacz,(a może złoty osłabnie?)
          >
          >
          Zajrzyj na watek "Jakie bylo Opole" czy jakos tak - jest w witrynie forum na
          czerwono. Zobaczysz goracych obroncow telewizji publicznej. Moze to Ich Troje i
          Kozidrak razem z Tomaszem Kamelem maja dyzur przy komputerach? ;)
          Pozdrawiam.
          • bykk Re: do Hani 05.06.02, 09:33
            Witaj,dzięki Hanuś!:)
            pozdrawiam
            hej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka