Dodaj do ulubionych

Czy Commo umie czytac?

IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 16:37
Moj drogi w watku zalozonym specjalnie dla Ciebie opisalam trudnosci z
antykoncepcja jakie maja kobiety w Polsce zaznaczylam,ze opisuje sytuacje
kobiet w POLSCE a Ty dalej piszsz bzdury.Jezeli nie czytasz tego co pisze bo
nie umiesz czy nie chcesz to bardzo prosze o nie komentowanie moich
wypowiedzi.Wroc jeszcze raz do poprzedniego watku przeczytaj to co napisalam .A
jak nie wystarczy to zadaj dodatkowe pytania.Mam jeszcze troche cierpliwosci to
wyjasnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Commo Re: Czy Commo umie czytac? IP: 203.212.145.* 02.06.02, 16:45
      Aniu, cos mi sie nie wydaje, by te srodki byly duzo drozsze w Polsce. Zreszta
      nawet jakby kosztowaly duzo wiecej, to trzeba miec swiadomosc tego, ze jak sie
      z kims idzie do lozka, to potem moze z tego powstac zycie. Wg Ciebie pewnie te
      srodki powinny byc rozdawane za darmo. W zwiazku z tym mam jedno pytanie.
      Jesli np. srodki antykoncepcyjne beda za darmo to wtedy bylabys przeciwko
      aborcji???????
      • Gość: Ania Re: Czy Commo umie czytac? IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 16:53
        Gość portalu: Commo napisał(a):

> Aniu, cos mi sie nie wydaje, by te srodki byly duzo drozsze w Polsce. Zreszta
        > nawet jakby kosztowaly duzo wiecej, to trzeba miec swiadomosc tego, ze jak sie
        > z kims idzie do lozka, to potem moze z tego powstac zycie. Wg Ciebie pewnie te
        > srodki powinny byc rozdawane za darmo. W zwiazku z tym mam jedno pytanie.
        > Jesli np. srodki antykoncepcyjne beda za darmo to wtedy bylabys przeciwko
        > aborcji???????

Cala sytuacje z antykoncepcja w Polsce opisalam w tamtym watku.Zatytulowalam
        to ;O antykoncepcji dla panow.przeczytaj co napisalam.Nie pisalam o rozdawaniu za
        darmo.Przeczytaj bo nie bede dwa razy pisac tego samego.Jezeli antykoncepcja jest
        luksusem to gdy kobieta sie nie zabezpieczy i zajdzie w ciaze gdy nie chce tego
        dziecka ,zostaje jej jedno wyjscie.Aborcja legalna czy tez nielegalna.Wiec
        normalne,ze lepiej by antykoncepcja byla dostepna dla wszystkich.
        • Gość: ktos Re: Czy Commo umie czytac? IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 02.06.02, 16:57

> Wiec
          > normalne,ze lepiej by antykoncepcja byla dostepna dla wszystkich.

Buleczki na sniadanie tez powinny byc dostepne za darmo. I szklanecza mleczka
          rowniez.
          • Gość: Ania Re: Czy Commo umie czytac? IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 17:21
            Gość portalu: ktos napisał(a):

>
            > > Wiec
            > > normalne,ze lepiej by antykoncepcja byla dostepna dla wszystkich.
            >
            > Buleczki na sniadanie tez powinny byc dostepne za darmo. I szklanecza mleczka
            > rowniez.

Nie wiem czy wiesz,ze z Twoich podatkow placi sie na domy dziecka i na domy
            samotnych matek.Jezeli antykoncepcja bedzie tansza to bedzie mniej niechcianych
            dzieci.Mysle,ze taniej jest zrefundowac srodki niz utrzymywac przez iles tam lat
            niechciane dzieci.
          • Gość: Jaceq Re: Czy Commo umie czytac? IP: *.szeptel.net.pl 02.06.02, 23:24
            Gość portalu: ktos napisał(a):

> Buleczki na sniadanie tez powinny byc dostepne za darmo. I szklanecza mleczka
            > rowniez.

Popieram, tylko piwko zamiast tego białego g. I działeczka ziela.
        • Gość: Commo Re: Czy Commo umie czytac? IP: 203.212.145.* 02.06.02, 17:00
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Commo napisał(a):
          >
          > > Aniu, cos mi sie nie wydaje, by te srodki byly duzo drozsze w Polsce. Zres
          > zta
          > > nawet jakby kosztowaly duzo wiecej, to trzeba miec swiadomosc tego, ze jak
          > sie
          > > z kims idzie do lozka, to potem moze z tego powstac zycie. Wg Ciebie pewni
          > e te
          > > srodki powinny byc rozdawane za darmo. W zwiazku z tym mam jedno pytanie.
          > > Jesli np. srodki antykoncepcyjne beda za darmo to wtedy bylabys przeciwko
          > > aborcji???????
          >
          > Cala sytuacje z antykoncepcja w Polsce opisalam w tamtym watku.Zatytulowalam
          > to ;O antykoncepcji dla panow.przeczytaj co napisalam.Nie pisalam o rozdawaniu
          > za
          > darmo.Przeczytaj bo nie bede dwa razy pisac tego samego.Jezeli antykoncepcja je
          > st
          > luksusem to gdy kobieta sie nie zabezpieczy i zajdzie w ciaze gdy nie chce tego
          >
          > dziecka ,zostaje jej jedno wyjscie.Aborcja legalna czy tez nielegalna.Wiec
          > normalne,ze lepiej by antykoncepcja byla dostepna dla wszystkich.

Ok ja juz rozumiem. Biedne polskie kobiety nie maja pieniedzy na srodki, zreszta
          to w Polsce luksus. Wiec beda sie "kochac" bez tych srodkow, a potem za koszt
          podatnika mordowac te dzieci. Aniu w Belgii chyba srodki nie sa wcale takim
          luksusem, wiec dlaczego aborcja jest dozwolona? Odpowiesz mi zaraz, bo jak
          srodki nie zadzialaja to wtedy kobieta zamorduje to dziecko, czy bedzie legalna,
          czy nie. W takim razie po co sa wszystkie prawa jak ludzie beda robic i tak co
          im sie podoba? Kiedys juz o tym pisalismy i nie odpowiedzialas na to.
          Aniu wszedzie sa ludzie zli i beda robic rzeczy zakazane, ale panstwo powinno
          miec prawa, ktore przestrzegaja zasad natury! Zyj i pozwol zyc!!
          • Gość: Ania Re: Czy Commo umie czytac? IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 17:18
            Gość portalu: Commo napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Commo napisał(a):
            > >
            > > > Aniu, cos mi sie nie wydaje, by te srodki byly duzo drozsze w Polsce.
            > Zres
            > > zta
            > > > nawet jakby kosztowaly duzo wiecej, to trzeba miec swiadomosc tego, z
            > e jak
            > > sie
            > > > z kims idzie do lozka, to potem moze z tego powstac zycie. Wg Ciebie
            > pewni
            > > e te
            > > > srodki powinny byc rozdawane za darmo. W zwiazku z tym mam jedno pyta
            > nie.
            > > > Jesli np. srodki antykoncepcyjne beda za darmo to wtedy bylabys przec
            > iwko
            > > > aborcji???????
            > >
            > > Cala sytuacje z antykoncepcja w Polsce opisalam w tamtym watku.Zatytulowal
            > am
            > > to ;O antykoncepcji dla panow.przeczytaj co napisalam.Nie pisalam o rozdaw
            > aniu
            > > za
            > > darmo.Przeczytaj bo nie bede dwa razy pisac tego samego.Jezeli antykoncepc
            > ja je
            > > st
            > > luksusem to gdy kobieta sie nie zabezpieczy i zajdzie w ciaze gdy nie chce
            > tego
            > >
            > > dziecka ,zostaje jej jedno wyjscie.Aborcja legalna czy tez nielegalna.Wiec
            >
            > > normalne,ze lepiej by antykoncepcja byla dostepna dla wszystkich.
            >
            > Ok ja juz rozumiem. Biedne polskie kobiety nie maja pieniedzy na srodki, zreszt
            > a
            > to w Polsce luksus. Wiec beda sie "kochac" bez tych srodkow, a potem za koszt
            > podatnika mordowac te dzieci. Aniu w Belgii chyba srodki nie sa wcale takim
            > luksusem, wiec dlaczego aborcja jest dozwolona? Odpowiesz mi zaraz, bo jak
            > srodki nie zadzialaja to wtedy kobieta zamorduje to dziecko, czy bedzie legalna
            > ,
            > czy nie. W takim razie po co sa wszystkie prawa jak ludzie beda robic i tak co
            > im sie podoba? Kiedys juz o tym pisalismy i nie odpowiedzialas na to.
            > Aniu wszedzie sa ludzie zli i beda robic rzeczy zakazane, ale panstwo powinno
            > miec prawa, ktore przestrzegaja zasad natury! Zyj i pozwol zyc!!

Caly czas pisze o tym,ze antykoncepcja eliminuje aborcje.Jezeli na 100 kobiet 80
            to tylko te 20 bedzie chcialo dokonac aborcji.Jezeli z powodu ceny nie
            zabezpieczy sie 80 to te 80 bedzie sie staralo pozbyc dziecka.Czy dotarlo do
            Ciebie,ze antykoncepcja ogranicza aborcje?Ale Commo ludzie zawsze lamali prawo?
            Czy wolno krasc?Czy wolno zabijac?Nie wolno to dlaczego ludzie to robia?Co do
            zasad natury to KK lamie te prawa narzucajac ksiezom celibat.Seks jest naturalna
            potrzeba czlowieka.Zostajac ksiedzem nie przestaje sie byc czlowiekiem.A czy
            naturalne sa przeszczepy?Czy natyralne jest podtrzymywanie zycia za pomoca
            aparatury?Pwiedz mi czy procibicja w USA zahamowala spozycie alkoholu czy tylko
            naprodukowala gangsterow?Powiedz czy zakaz sprzedazy narkotykow kary za
            posiadanie eliminuje cokolwiek czy tylko przysparza przestepcow.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka