Gość: Kwasek IP: *.se.com.pl 12.06.02, 13:29 Odkąd ten żałosny band zaśpiewał Millerowi "a wszystko to bo Leszka kocham" jest strasznie lansowany przez TVP. Wszędzie tylko oni i oni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: Ich Miller IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.06.02, 15:37 Załosny jesteś.Chyba już nie masz do czego się przyczepić i wypisujesz kolejne bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Ich Miller IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 12.06.02, 15:40 Gość portalu: s napisał(a): > Załosny jesteś.Chyba już nie masz do czego się przyczepić i wypisujesz kolejne > bzdury. s, jestes ich fanem? Myslisz, ze sa tak wspaniali muzycznie, ze tylko dlatego nie wychodza z TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewawa Re: Ich Miller IP: 217.153.32.* 12.06.02, 15:48 Gość portalu: Hania napisał(a): > Gość portalu: s napisał(a): > > > Załosny jesteś.Chyba już nie masz do czego się przyczepić i wypisujesz kol > ejne > > bzdury. > > s, jestes ich fanem? > Myslisz, ze sa tak wspaniali muzycznie, ze tylko dlatego nie wychodza z TVP? No może muzycznie nie do końca, ale ta poezja słów, te rymowanki. Cóz za wyrafinowany styl, wysublimowanie , wyekstrahowanie i WYSEXOWANIE! Już słyszałam 8-latki śpiewające coś o stosunku czy innym papierosie po... Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Ich Miller IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 12.06.02, 15:50 Gość portalu: Ewawa napisał(a): > Gość portalu: Hania napisał(a): > > > Gość portalu: s napisał(a): > > > > > Załosny jesteś.Chyba już nie masz do czego się przyczepić i wypisujes > z kol > > ejne > > > bzdury. > > > > s, jestes ich fanem? > > Myslisz, ze sa tak wspaniali muzycznie, ze tylko dlatego nie wychodza z TV > P? > > > > No może muzycznie nie do końca, ale ta poezja słów, te rymowanki. Cóz za > wyrafinowany styl, wysublimowanie , wyekstrahowanie i WYSEXOWANIE! > Już słyszałam 8-latki śpiewające coś o stosunku czy innym papierosie po... > Oby tak dalej. Stosunek byl w dzien. Pierwszy raz uslyszalam te piosenke w jakiejs knajpie - z wrazenia prawie sie udlawilam pierogami. Wspaniale teksty maja, masz racje Ewawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Ich Miller IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.06.02, 16:05 Band jest rzeczywiście żałosny ,tak jak teksty Kwaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasek Re: Ich Miller IP: *.se.com.pl 12.06.02, 17:01 Gość portalu: s napisał(a): > Band jest rzeczywiście żałosny ,tak jak teksty Kwaska. S złożył samokrytykę, tak trzymać , nalej jeszcze sobie bo wreszcie zaczynasz gadać z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Ich Miller IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.06.02, 12:43 Dla mnie jesteś solidarniściową szmatą,a odpisuję bo mnie to bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasek Re: Ich Miller IP: *.se.com.pl 13.06.02, 14:30 Gość portalu: s napisał(a): > Dla mnie jesteś solidarniściową szmatą,a odpisuję bo mnie to bawi. Ale prowokator, ojej już się boję. Ze też te czerwone takie tepę i nawet porządnego nicka na wymyśli. A odpisywać to poznawać kadry czerwonych świń wywodzące się z melin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Ich Miller IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.06.02, 16:18 Bawi mnie ta twoja wściekłośc,ale mnie to naprawdę bawi.Uważam wszystkich ludzi Maniusia za idiotów i to do kwadratu,a przy tym tym uważam że twoje miejsce jest w wariatkowie,no chyba że jesteś właśnie na przepustce z niego.W proteście przeciwko moim tekstom możesz przecież zablokować jakieś rondo albo drogę.Ludzie twojego pokroju tylko to potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasek Re: Ich Miller IP: *.se.com.pl 13.06.02, 17:11 Gość portalu: s napisał(a): > Bawi mnie ta twoja wściekłośc,ale mnie to naprawdę bawi.Uważam wszystkich ludzi > > Maniusia za idiotów i to do kwadratu,a przy tym tym uważam że twoje miejsce > jest w wariatkowie,no chyba że jesteś właśnie na przepustce z niego.W proteście > > przeciwko moim tekstom możesz przecież zablokować jakieś rondo albo > drogę.Ludzie twojego pokroju tylko to potrafią. OOO ujwawnia to masz zal Do AWS bo nie dali dokończyć papu w korytku, i dobrze bo to tacy sami lewaccy złodzieje jak obecny reżym i tu się chyba zgadzamy, o zgrozo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Ich Miller IP: *.widzew.net / 10.65.74.* 14.06.02, 19:30 No ładnie ,zaskoczyłeś mnie tą zmienioną retoryką.W gruncie rzeczy nic do Ciebie nie mam ,denerwują mnie tylko osoby bezkrytyczne.Rzeczywistość jaka jest każdy widzi ,ale obciążanie za jej skutki tylko lewicy jest co najmniej nie w porządku.Jestem byłym członkiem Solidarniści,ale już teraz tylko byłym,czego ogromnie żałuję.To wszystko miało być nie tak.Mnie się udało,ale wielu moich kolegów klepie najpospolitszą biedę. Odpowiedz Link Zgłoś