Dodaj do ulubionych

Błagam o pomoc

01.11.17, 22:59
Błagam o wsparcie.. Nawet nie wiem o jakie wsparcie.. Mój ojciec to prawdziwy tyran i terrorysta.. Jak mogę pomóc mojej mamie w całej sytuacji? Mój ojciec od pięciu lat jest niepełnosprawny.. Jednak pracuje, jeździ samochodem.. Ma założoną niebieską kartę, ponieważ znecal się psychicznie nad mama oraz mną i dwójka rodzeństwa. Wyzywa nas, nawet podniósł na mnie rękę.. Nie wiem co robić.. Mama jest bezradna.. Nie wiemy co robić.. Ojciec i jego starsze rodzeństwo nakrecaja wszystko przeciwko nam.. Jesteśmy chodzącymi wrakami przez całą sytuację.. Cała miejscowość gada o mnie i mamie.. Ze go bijemy.. Ze nie dajemy mu jeść.. Ze robimy długi.. Nie wiem co robić.. Czuję że całe moje życie legnie niebawem w gruzach.. Mama chce złożyć pozew o rozwód.. Ale gdzie wtedy podziejemy się razem z rodzeństwem.. Nie wierzę że powstała taka sytuacja u mnie w życiu.. Nie umiem się z tego pozbierać.. Co mogę zrobić w całej sytuacji? :( mam 18 lat.. Ale to nie jest na tyle dużo żeby móc cokolwiek zmienić w naszym życiu.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka