tenare 17.03.05, 15:11 A może ten poszukiwany listem gończym osobnik posiedzi w pudle - przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sluczyn Re: Czyżewski były prokurator,przekręt poszczekał 17.03.05, 20:55 Czyżewski były prokurator,przekręt poszczekał! Kiedyś za PRL jak on się obrzerał bez kartek, a inni kupowali porabana psia budę na kartke jako mięso z kością było mu tak dobrze ,ze mógł jeszcze poszczekać. Nie to co głodny pies co wiał od Ruskich do PRL, aby na głodniaka sobie poszczekać, jak taki prokurator nie widzi. To uciekł szczekać do Niemiec, a nieracjonalne nawiedzone naiwniaki jemu uwierzą jak anioły od nawracania wszystkich. Zajrzałem do portfela, przeczytałem instrukcję, twoje ego zaangażowało się w korupcję! Odpowiedz Link Zgłoś
sluczyn Czyżewski były prokurator,przekręt poszczekał 17.03.05, 20:58 Czyżewski były prokurator, przekręt poszczekał! Kiedyś za PRL jak on się obżerał bez kartek, a inni kupowali porąbana psia budę na kartkę jako mięso z kością było mu tak dobrze ,ze mógł jeszcze poszczekać. Nie to co głodny pies co wiał od Ruskich do PRL, aby na głodniaka sobie poszczekać, jak taki prokurator nie widzi. To uciekł szczekać do Niemiec, a nieracjonalne nawiedzone naiwniaki jemu uwierzą jak anioły od nawracania wszystkich. Zajrzałem do portfela, przeczytałem instrukcję, twoje ego zaangażowało się w korupcję! Odpowiedz Link Zgłoś