Dodaj do ulubionych

Nie rozumiem

17.03.05, 20:11
właśnie ułyszałem w programie 'prosto w oczy' z ust szefa młodzieży
wszechpolskiej, że pikieta w giżycku zorganizowana przez młodzież
wszechpolską nie była pikietą młodzieży wszechpolskiej. czy ja dzisiaj się
obudziłem w innym kraju niż wczoraj czy może coś jest nie tak z moim zdrowiem
psychicznym. forumowicze - pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz Spokojnie, z Tobą wszystko ok, to Wszypolskie 17.03.05, 20:13
      i LPR zwariowali do reszty.Dzisiaj sami siebie przechodzą:-))) Dzień świra czy
      co?
      • deltalima Re: Spokojnie, z Tobą wszystko ok, to Wszypolskie 17.03.05, 20:16
        lpr odcina się od młodzieży wszechpolskiej, która odcina się od młodzieży
        wszechpolskiej.... ludzie....
        • incognitto Re: Spokojnie 17.03.05, 20:42
          deltalima napisał:

> lpr odcina się od młodzieży wszechpolskiej, która odcina się od młodzieży
          > wszechpolskiej.... ludzie....

ja też oglądałam i słyszałam, ze młodzież wszechpolska była tzn działacze,
          przyznał to Parda gdy Monika wspomniala o transparentach
          ale sniezkami rzucali ludzie w wieku średnim.

nie przekręcaj kolego deltalima:)
          • deltalima Re: Spokojnie 17.03.05, 20:47
            > ja też oglądałam i słyszałam, ze młodzież wszechpolska była tzn działacze,
            > przyznał to Parda gdy Monika wspomniala o transparentach
            > ale sniezkami rzucali ludzie w wieku średnim.

słuch mam na szczęście wciąż dobry. a i wzrok mnie jeszcze nie zawodzi. i
            wyraźnie przewodniczący parda odciął się na początku audycji od akcji przez
            siebie zorganizowanej a przyciśnięty przez olejnik powiedział, że śnieg i
            obelgi rzucali ludzie w średnim wieku (co miało być zapewne argumentem na to,
            że to nie byli członkowie mw jako że górna granica wieku w tej organizacji
            wynosi 30 lat).
            • incognitto Re: Spokojnie 17.03.05, 21:01
              deltalima napisał:

> słuch mam na szczęście wciąż dobry. a i wzrok mnie jeszcze nie zawodzi. i
              > wyraźnie przewodniczący parda odciął się na początku audycji od akcji przez
              > siebie zorganizowanej a przyciśnięty przez olejnik powiedział, że śnieg i
              > obelgi rzucali ludzie w średnim wieku (co miało być zapewne argumentem na to,
              > że to nie byli członkowie mw jako że górna granica wieku w tej organizacji
              > wynosi 30 lat).

być może coś przeoczylam, jak wygladało to 'wyraźne odcięcie'?
              nie należę do młodziezy wszechpolskiej, nawet ich nie znam, ale to nagłe
              zainteresowanie się Wałęsą, gloryfikowanie go, bardziej mnie irytuje, niż
              pokrzykowanie zbuntowanych mlodzikow.
              Przeciez nie chodzi o to zeby raptem bronić jego godności, wykorzystuje się
              jego zacietrzewienie przeciwko Rydzykowi.
              • deltalima Re: Spokojnie 17.03.05, 21:13
                nie sądzę, że jest to zacietrzewienie. facet po prostu upomina się o swoją
                godność, którą wyznawcy rydzyka depczą. robią to w sposób bardzo niewybredny
                (manifa w giżycku) a gdy to spotyka się z potępieniem polityków zarówno z lewa
                jak i prawa, co może przełożyć się na spadek w sondażach, to rakiem się
                wycofują; czego efektem są takie cyrki jaki chociażby mieliśmy u olejnik. a
                wyraźne odcięcie? facet powiedział, że 'akcja zorganizowana przez mw nie była
                akcją mw, ale uczestniczyli w niej działacze mw, którzy jednak nie obrażali
                pana prezydenta wałęsy a jeśli obrażali to może mieli jakieś dowody na jego
                współpracę z sb, o których ja nie wiem'
                • incognitto Re: Spokojnie 17.03.05, 21:41
                  deltalima napisał:

> nie sądzę, że jest to zacietrzewienie. facet po prostu upomina się o swoją
                  > godność, którą wyznawcy rydzyka depczą. robią to w sposób bardzo niewybredny

skoro zostal obrazony powinien skierowac sprawę przeciwko radiu do sądu,
                  a nie wyzywac ludzi od psycholi itd.
                  w czasach kiedy pilitycy nagminnie się obrażają, mnożą się pomowienia, ten caly
                  raban wywolany przez Wałęsę jest żenujący.
                  i najwięcej to własnie on na tym konflikcie straci, wsrod normalnych ludzi
                  wywołuje niesmak.

> (manifa w giżycku) a gdy to spotyka się z potępieniem polityków zarówno z
                  lewa
                  > jak i prawa, co może przełożyć się na spadek w sondażach, to rakiem się
                  > wycofują; czego efektem są takie cyrki jaki chociażby mieliśmy u olejnik. a
                  > wyraźne odcięcie? facet powiedział, że 'akcja zorganizowana przez mw nie była
                  > akcją mw, ale uczestniczyli w niej działacze mw, którzy jednak nie obrażali
                  > pana prezydenta wałęsy a jeśli obrażali to może mieli jakieś dowody na jego
                  > współpracę z sb, o których ja nie wiem'

:))
                  a ja uważam, że mlody człowiek poradzil sobie nieźle
                  co mial zrobić ?
                  nie potwierdził ani nie zaprzeczył
                  to unik stosowana przez 'rasowych' politykow, znaczy szybko się uczy:)

ale zobaczmy jak pan prezydent wojuje u Lisa:)
                  • deltalima Re: Spokojnie 17.03.05, 21:58
                    > skoro zostal obrazony powinien skierowac sprawę przeciwko radiu do sądu,
                    > a nie wyzywac ludzi od psycholi itd.
                    > w czasach kiedy pilitycy nagminnie się obrażają, mnożą się pomowienia, ten
                    caly
                    >
                    > raban wywolany przez Wałęsę jest żenujący.

sprawę do sądu wałęsa już skierował. a propos użycia słowa 'psychol' to zgodzę
                    się, że nie powinien odpowiadać pięknym za nadobne. btw. wierzyć mi się nie
                    chce, że usprawiedliwiam wałęsę.

> a ja uważam, że mlody człowiek poradzil sobie nieźle
                    > co mial zrobić ?
                    > nie potwierdził ani nie zaprzeczył
                    > to unik stosowana przez 'rasowych' politykow, znaczy szybko się uczy:)

troszkę mnie przestraszyłaś. uważasz, że to dobra cecha? zdajesz się to
                    pochwalać. to oznacza, że będziemy mieli kolejne pokolenie polityków-łgarzy
                    pozbawionych skrupułów i kręgosłupa moralnego.
                    • incognitto Re: Spokojnie 18.03.05, 14:51
                      deltalima napisał:

> > skoro zostal obrazony powinien skierowac sprawę przeciwko radiu do sądu,
                      > > a nie wyzywac ludzi od psycholi itd.
                      > > w czasach kiedy pilitycy nagminnie się obrażają, mnożą się pomowienia, te
                      > n
                      > caly
                      > >
                      > > raban wywolany przez Wałęsę jest żenujący.
                      >
                      > sprawę do sądu wałęsa już skierował. a propos użycia słowa 'psychol' to
                      zgodzę
                      > się, że nie powinien odpowiadać pięknym za nadobne. btw. wierzyć mi się nie
                      > chce, że usprawiedliwiam wałęsę.

Ty nie usprawiedliwiasz, nie bronisz Wałęsy, tylko przyłączyłyłeś się do
                      nagonki na RM :)
                      jeszcze niedawno Wałęsa nie mial tylu obrońców wsrod czlowych postaci polityki
                      Moj 'ulubieniec' Frasyniuk niedawno określił go jako "postać WYBITNĄ'
                      a kiedys jakos nie manifestowal swojego uznania:)

> troszkę mnie przestraszyłaś. uważasz, że to dobra cecha? zdajesz się to
                      > pochwalać. to oznacza, że będziemy mieli kolejne pokolenie polityków-łgarzy
                      > pozbawionych skrupułów i kręgosłupa moralnego.

nie, nie pochwalam, nie popieram, nie należę:)
                      na tle wypowiadanych idiotyzmow, kłamstw, przekrętow 'idących z góry' ten
                      chlopak wypadł nieźle
                      a to że się buntuja, krzyczą, manifestują to bardzo dobrze
                      za mało, za rzadko:)
                      • deltalima Re: Spokojnie 18.03.05, 18:39
                        > Ty nie usprawiedliwiasz, nie bronisz Wałęsy, tylko przyłączyłyłeś się do
                        > nagonki na RM :)
                        > jeszcze niedawno Wałęsa nie mial tylu obrońców wsrod czlowych postaci polityki

obrona człowieka-symbolu przed podłymi pomówieniami to nagonka? oczywiście, że
                        nie miał bo nie było powodu by go bronić. oburzenie podniosło się po programie
                        na antenie rm, w którym oskarżono wałęsęo współpracę z sb.

> nie, nie pochwalam, nie popieram, nie należę:)
                        > na tle wypowiadanych idiotyzmow, kłamstw, przekrętow 'idących z góry' ten
                        > chlopak wypadł nieźle
                        > a to że się buntuja, krzyczą, manifestują to bardzo dobrze
                        > za mało, za rzadko:)

nie pochwalasz lecz twierdzisz, że wypadł nieźle? w jakim sensie? bardzo
                        dobrze, że się buntują i krzyczą? odpowiadają ci takie formy protestu i takie
                        słowa, względem wałęsy?
    • derduch Re: Nie rozumiem 17.03.05, 21:34
      Lada dzień młodzież weszpolska oświadczy że ziemia jest płaska.
      I ani troszke mnie to juz nie zadziwi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka