23.03.05, 07:25
właśnie zapodał, że w Polsce za głód pośród polskich dzieci odpowiada....
Kaczyński , ktory prowadzi kampanię wyborczą za pieniądze z budżetu !
Zatem za stan Polski , za powszechną biedę , za olbrzymie bezrobocie
odpowiada Lech Kaczyński !
Trzeba być "bardzo zdrowym" na umyśle, aby postawić taką diagnozę .
Zastanawiam się czy nie jest to diagnoza warta nagrody Nobla w dziedzinie
ekonomi???
Wyborco, daj swój głos na platfusów co zmierzają do Nobla !
Obserwuj wątek
    • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 08:09
      Skromny plafus co to zatroskany losem polskich dzieci jest marzy o Noblu
    • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 08:25
      nie myl pojęć. nie kaczyński lecz socjaliści. a że pis jest partią
      socjalistyczną więc też biedę pogłębiają i są współodpowiedzialni za obecny
      stan rzeczy.
      • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 08:31
        koledze socjalizm z platfusem się miesza
        • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 08:34
          to ty raczej nie dostrzegasz, że nasza 'klasa' polityczna to socjaliści - od
          prawa do lewa.
          • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 08:37
            ja tam ich dzielę na złodzieji i mafiosów
            Złodzieji jeszcze zniosę , mafiosów ( czytaj zorganizowaną grupę przestępczą
            trzymającą władzę) nigdy !
            • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 08:42
              > Złodzieji jeszcze zniosę
              żartujesz?
              • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 08:44
                Co ty? mnie się żarty nie trzymają.
                • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 08:47
                  no tak. to nie ma co się dziwić że ten kraj tak wygląda. zresztą to przykład
                  ojca dyrektora pozwala tolerować złodziejstwo. ryba psuje się od głowy.
                  • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 08:49
                    To Radio ciebie okradło ?
                    zatem tyś nie biedny boś głupi , tylko biedny przez Radio ?
                    • kropekuk A tys, poganinie, zapomnial: Siodme - NIE KRADNIJ! 23.03.05, 08:50

• 9111951u Re: A tys, poganinie, zapomnial: Siodme - NIE KRA 23.03.05, 08:51
                        Jam poganin, na dodatek Radia słucham , telefonu używam i mówię co myślę , to
                        ci dopiero grzechy !
                    • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 09:04
                      > To Radio ciebie okradło ?
                      > zatem tyś nie biedny boś głupi , tylko biedny przez Radio ?
                      ??? czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją domeną jak widzę. jeszcze raz:
                      szukałem powodów, dla których tolerujesz złodziejstwo. i znalazłem- skoro twój
                      mistrz duchowy kradnie więc i ty nie widzisz w tym nic zdrożnego. nazywa się to
                      praniem mózgu. świadomie pomijam tu dekalog bo wyznawcy rydzyka i tak go nie
                      przestrzegają.
                      • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 09:08
                        Mnie tam Radio nie okradło,ciebie widocznie tak skoro tak zapodajesz. Powiem ci
                        wprost przyznanie się do tego iż jest się głupim nic nie kosztuje
                        • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 09:14
                          > Mnie tam Radio nie okradło,ciebie widocznie tak skoro tak zapodajesz. Powiem
                          ci
                          >
                          > wprost przyznanie się do tego iż jest się głupim nic nie kosztuje
                          to dobrze. może jakieś resztki zdrowego rozsądku w tobie zostały. a teraz
                          odpowiedz: dlaczego tolerujesz złodziejstwo? zostałaś wychowana w ten sposób?
                          czy może sama kradniesz?
                          • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 09:25
                            Gdzie ty wyczytałeś, że toleruję złodziejstwo ? napisałem , ze je jeszcze
                            zniosę, a mafi nie !

• deltalima Re: Platfus 23.03.05, 09:27
                              a nie powinnaś potępiać jednoznacznie łamania dekalogu? nie znasz
                              przykazania 'nie kradnij'?
                              • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 09:29
                                a czy ja pisałem , ze nie potępiam ?
                                • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 09:32
                                  > a czy ja pisałem , ze nie potępiam ?
                                  płeć z nerwów zmieniłaś? a może to kolejne twoje kłamstwo? pisałaś że znosisz.

'Miała być demokracja, a tu każdy wygaduje co mu się
                                  podoba'
                                  Lech Wałęsa
                                  • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 11:16
                                    Nie tylko ja znoszę, ale wszyscy polscy podatnicy znoszą kradzież ich pieniędzy
                                    przez urzędy skarbowe na spłatę 4.2 bln starych złotych ukradzionych przez Art
                                    B, na spłatę ukradzionych 354 mln złotych z FOZZu ! Dlatego pisłem że "zniosę
                                    złodzieji" nie zniosę mafii !
                                    • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 11:27
                                      jest to dla mnie co najmniej dwuznaczne. zdaję sobie sprawę, że polska 'klasa'
                                      polityczna to banda złodziei. natomiast ja nie mogę tego znieść. ty możesz. ok.
                                      • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 11:29
                                        to urzędy skarbowe klasą polityczną są ?
                                        • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 11:32
                                          szefują nimi ludzie z nadania partyjnego. nie są?
                                          • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 11:34
                                            co ty gadasz?, to fachowcy bezpartyjni są, to mistrze w kradzeniu
                                            • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 11:45
                                              a wiesz dlaczego wszyscy dookoła kradną? lekarze i urzędnicy skarbówki
                                              przyjmują łapówki, są układy mafijne w polityce? bo wciąż mamy socjalizm. a
                                              programy gospodarcze lpr, pis, rm, sld, pd i tak dalej tylko głębiej nas
                                              wepchną w komunę. a ty mi mówisz, że zniesiesz złodziejstwo. wstydź się!
                                              • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 11:53
                                                Ja się nie wstydzę, bo wiem kto mnie okrada, Tobie ustalenie kto cię okrada
                                                przychodzi z niejaką trudnością, ale to twój ból anie mój
                                                • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 11:58
                                                  > Ja się nie wstydzę, bo wiem kto mnie okrada, Tobie ustalenie kto cię okrada
                                                  > przychodzi z niejaką trudnością, ale to twój ból anie mój

przecież przed chwilą napisałem kto mnie (i całe społeczeństwo) okrada. w
                                                  którym miejscu masz problemy ze zrozumieniem?
                                                  nie wstydzisz się tego, że znosisz złodziejstwo? że sama napisałaś, że
                                                  zaakceptujesz złodziei byle nie byli mafiozami (cokolwiek to dla ciebie znaczy).
                                                  i na koniec. kim jesteś? kobietą czy facetem?
                                                  • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 12:06
                                                    kolega wie kto społeczeństwo okrada a na dodatek jego osobiście.
                                                    Napisałem ,ze złodzieji jeszczę zniosę, uzupełniłem , ze chodzi o urzędy
                                                    skarbowe, a facet dalej swoje, że urzędy skarbowe znoszę .
                                                    On by chciał, abym został anarchistą, aby potem móc wołać, patrzcie do czego
                                                    nawołuje agent RM i Rosji. Ale tego kota nie da się odwrócić.
                                                  • deltalima Re: Platfus 23.03.05, 12:33
                                                    zaczynasz bełkotać.
                                                  • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 13:03
                                                    sił nie stało ?
                                                  • lubiezny_satyr Re: Platfus 23.03.05, 13:10
                                                    Ciężko dyskutować z bełkoczącą istotą, która nawet swojej płci nie jest pewna.
                                                  • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 13:11
                                                    oj cięzko !
                                                  • lubiezny_satyr Re: Platfus 23.03.05, 13:13
                                                    9111951u napisała:

> oj cięzko !

Gwoli ścisłości, miałem na myśli Ciebie, numerkowy, zaślepiony fanatyku.
                                                    Zajrzyj w majtki i określ się.
                                                  • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 13:29
                                                    każdy marzy o tym czego mu brak
                                                  • lubiezny_satyr Re: Platfus 23.03.05, 13:33
                                                    > każdy marzy o tym czego mu brak

Wklejasz to infantylne hasełko w dziesiątki wątków. Bezbarwny fanatyk, bez
                                                    płci, bez własnych sądów, z mentalnością taksówkarza powtarzającego zasłyszane
                                                    od innych poglądy. Eot
                                                  • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 13:34
                                                    uderz w stół, a nozyce się odezwą !
          • kropekuk Protestuje - ci od Rydzyka to czysta bolszewia... 23.03.05, 08:48

• 22091960u Re: Protestuje - ci od Rydzyka to czysta bolszewi 23.03.05, 11:36
              Kropekuk = H20
              • 9111951u Re: Protestuje - ci od Rydzyka to czysta bolszewi 23.03.05, 14:49
                Ja bym tam wody w mózgu nie obrażał !
          • venus99 Re: Platfus 23.03.05, 11:51
            jacy socjaliści? to sama bolszewia z lpr i samoobroną na czele.
            wyjatkowa hołota!
            • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 12:07
              99,
              marzy o tym czego mu brak !
              • 9111951u Re: Platfus 23.03.05, 15:20
                99,
                to prawie platfus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka