oszolom.z.radia.maryja 24.03.05, 10:24 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20050324&id=po43.txt - to jest jaskrawy przejaw korumpowania polityków, temu trzeba powiedzieć zdecydowanie NIE!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyzunia Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 10:26 oszołku przedwczoraj ojciec dyrektor napisał że ty jesteś zdrajca fałszywy. obiecał przez telefon ze mnie wzmie na eteat. to wynoś się oszuście. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 10:33 prawdziwy o dyrektor nie pusije na forum GW zresztą teraz przebywa poza granicami kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 10:40 tam też działa net. a aze cię wygonił tyo inna sprawa. nawiedził nasze forum bo uznał je za ważne. i teraz wiadomo ,farbowany lisie, że masz się stąd wynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 10:41 oszolom.z.radia.maryja napisał: > prawdziwy o dyrektor nie pusije na forum GW zresztą teraz przebywa poza > granicami kraju... Nie chcieli mi wiezyc, ze wczoraj widzialem o Dyrehtora na lotnisku w Rzymie. Oczekiwal na lot do Urugwaju. Dziekije za potwierdzenie mojej wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 10:44 na kolanach miał laptopa i nadawał na forum. widzisz oszole że to prawda. wynoś się zdrajco. Odpowiedz Link Zgłoś
b.wyborowa Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 11:12 Wieczna Dziewica czyzunia napisał: > na kolanach miał laptopa i nadawał na forum. widzisz oszole że to prawda. wynoś > > się zdrajco. Walesa ma laptopa, to rydzyk tez moze miec. _________________________________ Bug Zaplac Ojcu Dyrektorowi! ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 13:31 pleciesz trzy po trzy Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 11:17 oszołku, kiedy idziesz się wyspowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 11:41 ojciec dyrektor wygoni go od konfesjonału, zaprzańca jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 13:31 juz byłem w ..w niedzielę palmową Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: "Nie" dla finansowania europropagandy z zagr 24.03.05, 18:22 > juz byłem w ..w niedzielę palmową przecież od niedzieli bardzo tu nagrzeszyłeś- wydałeś fałszywe świadectwo przeciwko bliźniemu swemu. jeśli przystąpisz do komunii będzie to świętokradztwo! Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap PiS ma plusa 24.03.05, 13:33 ode mnie;to socjalisci,ale maja przeblyski rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: PiS ma plusa 24.03.05, 16:16 a czym sie pozytywnym wykazali ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
volksdojcz.z.radyja.maryja Nie szpiclowal dla Rosji jak Kobylka i Tadziu. 24.03.05, 16:17 Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: PiS ma plusa 24.03.05, 17:30 chcecia wprowadzenia zakazu finansowania kampanii z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
volksdojcz.z.radyja.maryja Polska w Unii, unia promuje unijny interes 24.03.05, 17:33 jaka tu zagranica? pomysl i dorosnij. Odpowiedz Link Zgłoś
volksdojcz.z.radyja.maryja NIE dla finansowania RADYJA przez obcy wywiad 24.03.05, 14:28 i szmalcownikow. Mamy was, szmaty prorosyjskie! Odpowiedz Link Zgłoś