Gość: xxx IP: *.calixo.net 26.06.02, 11:35 Czytajac nie tak dawno wywiad Balcerowicza,tenze oswiadczyl iz ulokowal je /25 miliardow $/ w Banku USA,i tamze ulokowane przynosza dochod. ciekawy jestem ile jeszcze zostalo z tych rezerw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Rezerwy walutowe NBP IP: *.vic.bigpond.net.au 26.06.02, 11:40 Gość portalu: xxx napisał(a): > Czytajac nie tak dawno wywiad Balcerowicza,tenze oswiadczyl iz ulokowal > je /25 miliardow $/ w Banku USA,i tamze ulokowane przynosza dochod. > ciekawy jestem ile jeszcze zostalo z tych rezerw? Te rezerwy istnieja tylko wirtualnie. Te miliardy to tylko szacunek "expertow" z firmy Arthur Andersen. Istnieja one tak jak zyski Enronu czy Worldcom... podzielmy te miliardy przez 100, a otrzymamy bardziej realistyczna liczbe... Minus to, co Balcerowicz ukradl... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strider Re: Rezerwy walutowe NBP IP: *.pl.ibm.com / *.at.ibm.com 26.06.02, 14:01 takie gadanie, ze ten ukradl, tamten ukradl - swiadczy tylko o tym, ze polacy to narod meneli. kazdy baran plecie co mu slina najezyk przyniesie. macie dobrego nauczyciela w osobie leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
mpsps Re: Rezerwy walutowe NBP 26.06.02, 16:03 Gość portalu: strider napisał(a): > takie gadanie, ze ten ukradl, tamten ukradl - swiadczy tylko o tym, ze polacy t > o narod meneli. > kazdy baran plecie co mu slina najezyk przyniesie. > macie dobrego nauczyciela w osobie leppera. i kagana!, nie zapominaj o tym przywodzcy duchowym!!! lepper walczy kagan motywuje!!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Rezerwy walutowe NBP IP: 217.98.124.* 26.06.02, 16:37 A w szkole twierdzili że ci w Australii nie stoją na głowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mpsps Re: Rezerwy walutowe NBP 26.06.02, 16:43 niektorza na tym forum, ci pochodzacy z au, udowadniaja ze tam glowy sie nie uzywa, moze sa osobniki ktore jej nie posiadaja??? a moze mysla ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Rezerwy walutowe NBP IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.06.02, 16:55 mpsps napisał(a): > niektorza na tym forum, ci pochodzacy z au, udowadniaja ze tam glowy sie nie > uzywa, Kagan używa głowy, ale do przybijania gwozdzi. Sam zreszta okresla sie jako młot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Rezerwy walutowe NBP IP: *.vic.bigpond.net.au 27.06.02, 03:33 Gość portalu: Paweł napisał(a): > mpsps napisał(a): > > > niektorza na tym forum, ci pochodzacy z au, udowadniaja ze tam glowy sie n > ie > > uzywa, > > Kagan używa głowy, ale do przybijania gwozdzi. Sam zreszta okresla sie jako > młot... K: Atakujac mnie ad personam, po raz n-ty udowodniliscie, ze mam racje... > > Odpowiedz Link Zgłoś