niepoprawny1 07.05.05, 10:09 na komendę Michnika i różowego towarzystwa niepodważalnych "autorytetów moralnych". Komu się nie podoba, niech sobie kupi AGORĘ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niepoprawny1 Re: PD buduje w Polsce EUROSOCJALIZM 07.05.05, 21:40 Będą jeść Komisji Europejskiej z ręki. Pamiętam jak Geremek wychwalał Jakuba Santera już po aferze korupcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A widziales kiedys nienaiwnego profesora? 07.05.05, 21:42 Bo ja nie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PD buduje w Polsce EUROSOCJALIZM 07.05.05, 21:46 No tak... ciekawe jak, nie będąc u władzy. I powiedz mi jeszcze co byś zrobił, gdyby tą władzę zdobyli w wyborach i faktycznie zaczęli takie coś budować? Obraziłbyś się? Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawny1 Jak śmiesz !? 07.05.05, 21:59 humbak napisał: > No tak... ciekawe jak, nie będąc u władzy. I powiedz mi jeszcze co byś zrobił, > gdyby tą władzę zdobyli w wyborach i faktycznie zaczęli takie coś budować? > Obraziłbyś się? Belka nie jest u władzy ? Poza tym oni będą pomagać AGORze, która formalnie jest IV władzą, a faktycznie I. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jak śmiesz !? 07.05.05, 22:07 Ano tak:P Belka nie jest jeszcze członkiem PD... a czy ono wogóle już istnieje i czy tak się nazywa? Poza tym możesz mi powiedzieć (napisać) gdzie ten socjalizm (pytam poważnie, bo trochu mi się nie chce śledzić poczynań rządu). Poza tym jakoś nie widzę tej Agorowej władzy. Albo celowo wyolbrzymiasz albo jest niepowarzny. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawny1 Szklarniane warunki dla EUROSOCJALIZMU 07.05.05, 22:12 Szklarniane warunki do dalszego rozwoju EUROSOCJALIZMU będą po przyjęciu EUROKONSTYTUCJI, którą PD rozmyślnie i świadomie, albo bezmyślnie popiera w ciemno, bo jest ekstremalnie "proeuropejska". Eurosocjalizm to nie tylko dyktat Brukseli w sprawach podatkowych, gospodarczych ale i obyczajowych np. homozwiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: PD buduje w Polsce EUROSOCJALIZM 07.05.05, 22:14 Masz racje. PeDecja to pacholki Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś