Gość: Matt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 00:34 Czy usychajaca mumia wolnosci osiagnie prog wyborczy? "100lec polec" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ethanol Re: 3maj z nami IP: 151.112.27.* 08.09.01, 01:11 no trzeba przyznac ze wujek Bronek rozpizdzil UW w trymiga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Re: 3maj z nami IP: *.interklub.pl 08.09.01, 02:08 Gość portalu: ethanol napisał(a): > no trzeba przyznac ze wujek Bronek rozpizdzil UW w trymiga Wujek Bronek,z Mirkiem i Władkiem rozpędzili chłopaków Donalda(na 100 kilku członków jakiejs komisji krajowej UW miało być 2 exKLDziaków,mniej nawet niż z UP- 3) i potem się dziwili,ze Donald z kumplami sobie poszedł.A juz bohaterem był Władek bredzący,że wybory wygrane fuksem przez Bronka udowodniły,że nie ma miejsca dla praktyk Pawła.Mam nadzieję,ze to juz ostatnie podrygi Eurosocjalistów. 3 % w sondarzach...okazało się,ze na UW większosc głosowała z zacisniętymi zębami z braku lepszych alternatyw(na UPR istniała cenzura).W momencie pojawienia się PO wolnorynkowy elektorat UW odetchnął i bez zalu pozegnał wujka Bronka i jego nartki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Re: 3maj z nami IP: *.interklub.pl 08.09.01, 02:18 Zapomniałem...a juz nie do pobicia jest Tadek,ze swoim "Alleluja i do przodu" Wpisujcie podobne genialne texty Uwolków. Podobał mi się jeszcze "Silna klasa średnia to silna Polska" Bardzo liczę na to,ze druzyna Bronka odejdzie do lamusa i jej wszelkie przyszłe różowe mutacje w przyszłosci się nie pojawią.Uważam PO za centroprawicę i ze nie jest to mutacja UW.Głównie tworzą ją KLD,SKL,UPR i troche OdR.Zwłaszcza jej program gospodarczy jest niezły i cieszy,ze Donald nie wpuszcza zadnych socjalistów,których jest od metra w UW.Oby wytrwale zmierzała w kierunku prawdziwej wolnorynkowej prawicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: 3maj z nami IP: *.client.attbi.com 12.07.02, 02:56 to UPR jest w PO ? Ktos tu ostatnio reklamowal EUpr.com owszem poptrzylem. i wygladalo niezle teraz jestem zawiedziony UPR skladnik PO Odpowiedz Link Zgłoś