kpt.ziobro 19.05.05, 12:40 Czterech "tenorów" (dyszkantów, ze szczególnym uwzględnieniem kantów) może iść i się wypultać. Co jeden to bardziej żałosny ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atak.spawacza [...] 19.05.05, 12:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Borowski = Lepper = Gnom = Tusk. 19.05.05, 13:02 ja bym Tuska wymienila na drugim miejscu, a gnoma na ostatnim. A tak wogole zaden mi nie odpowiada.Szkoda Cimoszki,on mi pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: Borowski = Lepper = Gnom = Tusk. 19.05.05, 14:06 wanda43 napisała: > ja bym Tuska wymienila na drugim miejscu, a gnoma na ostatnim. > A tak wogole zaden mi nie odpowiada.Szkoda Cimoszki,on mi pasował. > ...Wanda a Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Borowski = Lepper = Gnom = Tusk. 20.05.05, 13:16 ligorta napisał: > wanda43 napisała: > > > ja bym Tuska wymienila na drugim miejscu, a gnoma na ostatnim. > > A tak wogole zaden mi nie odpowiada.Szkoda Cimoszki,on mi pasował. > > ...Wanda a Niemiec Borowski to jedyny katolik z tej całej bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Borowski = Lepper = Gnom = Tusk. 21.05.05, 15:17 ligorta napisał: > wanda43 napisała: > > > ja bym Tuska wymienila na drugim miejscu, a gnoma na ostatnim. > > A tak wogole zaden mi nie odpowiada.Szkoda Cimoszki,on mi pasował. > > ...Wanda a Niemiec Wanda i banda. Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: I to najlepszy dowod na potrzebe JOW n/t 19.05.05, 14:04 kropekuk napisał: > atak moczu przed nocnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Borowski = Lepper = Gnom = Tusk. 19.05.05, 13:54 Ciekawe która Kaczka założyła ten prostacki wątek?. --------------------------- Będę głosował na Tuska,bo to uczciwy,odpowiedzialny i kompetentny polityk jako jedyny,który wygra z Kaczorem w II rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Borowski = Lepper = Gnom = Tusk. 20.05.05, 10:06 borbali napisał: > Ciekawe która Kaczka założyła ten prostacki wątek?. > --------------------------- > Będę głosował na Tuska,bo to uczciwy,odpowiedzialny i kompetentny polityk jako > jedyny,który wygra z Kaczorem w II rundzie. Tusk to debilowaty chłopczyk w krótkich majteczkach. Już w KLD był uważany przez kolegów za kompletnego przychlasta. PS Oni wszyscy są siebie warci ! Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Borowski = Lepper = Gnom = Tusk. 21.05.05, 19:32 atak.spawacza napisał: > borbali napisał: > > > Ciekawe która Kaczka założyła ten prostacki wątek?. > > --------------------------- > > Będę głosował na Tuska,bo to uczciwy,odpowiedzialny i kompetentny polityk > > jako > > jedyny,który wygra z Kaczorem w II rundzie. > > Tusk to debilowaty chłopczyk w krótkich majteczkach. Już w KLD był uważany > przez kolegów za kompletnego przychlasta. > > PS > Oni wszyscy są siebie warci ! W "Naszym Dzienniku" płyta CD "Jestem człowiekiem od poczęcia" Na naszej płycie usłyszą Państwo bicie serca kilkunastotygodniowego dziecka będącego w łonie mamy! (nagrania dokonaliśmy w marcu 2005) Na CD również: * naukowcy o momencie zaistnienia człowieka - wypowiedzi m.in. prof. L. Sadowskiej, dr U. Krupy, lek. med. M. Szczawińskiej, dr D. Kornas-Bieli, lek. med. D. Hebdy-Lis, dr. inż. A. Zięby * o prawie do życia dla każdego człowieka * o pigułce RU 486, która powoduje śmierć dziecka poczętego * o dziecku, które jest darem dla rodziców * "Pieśń o nienarodzonych" - zespół "Lechici" * do odtworzenia w komputerze klip wideo mówiący o początkach życia człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś