Gość: brzytwa IP: *.pcz.czest.pl 09.07.02, 16:33 Przeczytajcie o sloniach i mrowkach. www.angora.pl/teksty/mikke/skeleton.ihtml?file=__28-02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania_76 Re: Slonie i mrowki. 09.07.02, 16:37 Widac, ze sezon ogorkowy. JKM tez wysycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Slonie i mrowki. IP: *.pcz.czest.pl 09.07.02, 16:48 hania_76 napisała: > > Widac, ze sezon ogorkowy. > JKM tez wysycha. Dlaczego wysycha, przeciez dotknal waznego problemu gospodarczego? Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Slonie i mrowki. 09.07.02, 16:50 Gość portalu: brzytwa napisał(a): > hania_76 napisała: > > > > > Widac, ze sezon ogorkowy. > > JKM tez wysycha. > > Dlaczego wysycha, przeciez dotknal waznego problemu gospodarczego? Jakie to oryginalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Slonie i mrowki. IP: *.pcz.czest.pl 09.07.02, 16:51 hania_76 napisała: > Jakie to oryginalne! Pewnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Hania 76 IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 17:00 hania_76 napisał(a): > Gość portalu: brzytwa napisał(a): > > > hania_76 napisała: > > > > > > > > Widac, ze sezon ogorkowy. > > > JKM tez wysycha. > > > > Dlaczego wysycha, przeciez dotknal waznego problemu gospodarczego? > > > Jakie to oryginalne! Czy "hania 76" to dawna "Hania"? Czy "76" to rok urodzenia, czy wiek? A może coś jeszcze innego? (Nie pytałbym o wiek gdyby nie to, że sieć jest anonimowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Hania 76 IP: *.pcz.czest.pl 09.07.02, 17:03 Gość portalu: t napisał(a): > Czy "hania 76" to dawna "Hania"? > Czy "76" to rok urodzenia, czy wiek? A może coś jeszcze innego? (Nie pytałbym o > > wiek gdyby nie to, że sieć jest anonimowa) Hania jest wnerwiona, ze kazdy kojarzy to 76 z data urodzenia. Wszystkim po kolei musi tlumaczyc, ze tak jej sie tylko napisalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Hania 76 IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 17:06 Gość portalu: brzytwa napisał(a): > Gość portalu: t napisał(a): > > > Czy "hania 76" to dawna "Hania"? > > Czy "76" to rok urodzenia, czy wiek? A może coś jeszcze innego? (Nie pytał > bym o > > > > wiek gdyby nie to, że sieć jest anonimowa) > > Hania jest wnerwiona, ze kazdy kojarzy to 76 z data urodzenia. Wszystkim > po kolei musi tlumaczyc, ze tak jej sie tylko napisalo. I wcale mnie to nie dziwi. Jak mówi stary seksistowki stereotyp (ktoremu z przyjemnością ulegam) kobieta po skończeniu 25 lat przestaje się przyznawać do wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Drogi Sherlocku 09.07.02, 17:43 Gość portalu: t napisał(a): > hania_76 napisał(a): > > > Gość portalu: brzytwa napisał(a): > > > > > hania_76 napisała: > > > > > > > > > > > Widac, ze sezon ogorkowy. > > > > JKM tez wysycha. > > > > > > Dlaczego wysycha, przeciez dotknal waznego problemu gospodarczego? > > > > > > Jakie to oryginalne! > > Czy "hania 76" to dawna "Hania"? > Czy "76" to rok urodzenia, czy wiek? A może coś jeszcze innego? (Nie pytałbym o > > wiek gdyby nie to, że sieć jest anonimowa) Nie mam ani 26 ani 76 lat. A cyferki 76 sa dosyc przypadkowe. Hania 76 to dawna Hania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: Drogi Sherlocku IP: *.ima.pl 09.07.02, 17:48 hania_76 napisał(a): > Gość portalu: t napisał(a): > > > hania_76 napisał(a): > > > > > Gość portalu: brzytwa napisał(a): > > > > > > > hania_76 napisała: > > > > > > > > > > > > > > Widac, ze sezon ogorkowy. > > > > > JKM tez wysycha. > > > > > > > > Dlaczego wysycha, przeciez dotknal waznego problemu gospodarczeg > o? > > > > > > > > > Jakie to oryginalne! > > > > Czy "hania 76" to dawna "Hania"? > > Czy "76" to rok urodzenia, czy wiek? A może coś jeszcze innego? (Nie pytał > bym o > > > > wiek gdyby nie to, że sieć jest anonimowa) > > Nie mam ani 26 ani 76 lat. A cyferki 76 sa dosyc przypadkowe. Hania 76 to dawna > > Hania. Masz anielską cierpliwość Haniu,acha, i intuicja niczego sobie - wyżej wymienieni osobnicy zwrócili uwagę na "postempacki"/ cholera, niedługo sama zacznę tak pisać, wiem że ma to swój długi rodowód ale nie chce mi się sięgać tak daleko do tyłu /. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Drogi Sherlocku 09.07.02, 17:56 Gość portalu: Astra napisał(a): > hania_76 napisał(a): > > > Gość portalu: t napisał(a): > > > > > hania_76 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: brzytwa napisał(a): > > > > > > > > > hania_76 napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > Widac, ze sezon ogorkowy. > > > > > > JKM tez wysycha. > > > > > > > > > > Dlaczego wysycha, przeciez dotknal waznego problemu gospoda > rczeg > > o? > > > > > > > > > > > > Jakie to oryginalne! > > > > > > Czy "hania 76" to dawna "Hania"? > > > Czy "76" to rok urodzenia, czy wiek? A może coś jeszcze innego? (Nie > pytał > > bym o > > > > > > wiek gdyby nie to, że sieć jest anonimowa) > > > > Nie mam ani 26 ani 76 lat. A cyferki 76 sa dosyc przypadkowe. Hania 76 to > dawna > > > > Hania. > > > Masz anielską cierpliwość Haniu,acha, i intuicja niczego sobie - wyżej wymienie > ni > osobnicy zwrócili uwagę na "postempacki"/ cholera, niedługo sama zacznę tak > pisać, wiem że ma to swój długi rodowód ale nie chce mi się sięgać tak daleko d > o > tyłu /. W sezonie ogorkowym o czyms pisac trzeba ;) Mozna i o domniemanym wieku forumowiczek. Pozdrawiam. PS. A propos postempactwa - mam wrazenie, ze jest to slowo-wytrych. Znaczy wszystko i nic. Kiedy nie wiadomo jak cos skomentowac, mowi sie, ze to postempactwo. I juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Etalon postempactwa IP: *.eng.fsu.edu 09.07.02, 18:00 A może ja np. bym został sobie etalonem czyli wzorcem postempactwa? Brzytwa z t by oczywiście musieli pokrywac koszty mojego utrzymania w dobrym stanie, w zamian obiecałbym się nie zmieniać ani trochę.... Tak bym sobie leżał pod szkłem, whisky tanią popijał, do zwiedzających płci odmiennej mrugał.. bardzo fajnie.. Pozdrawiam KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Etalon postempactwa 09.07.02, 18:02 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > A może ja np. bym został sobie etalonem czyli wzorcem postempactwa? Brzytwa z t > > by oczywiście musieli pokrywac koszty mojego utrzymania w dobrym stanie, w zami > an > obiecałbym się nie zmieniać ani trochę.... > Tak bym sobie leżał pod szkłem, whisky tanią popijał, do zwiedzających płci > odmiennej mrugał.. bardzo fajnie.. > Pozdrawiam > > KrisK Zazdrosc nie pozwoli. Ktoz by wtedy emanowal... Nie, na tym poprzestane i nie powiem kto by czym emanowal, bo zaraz mi brzytwa znowu zarzuci brak poczucia humoru i IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Re: Etalon postempactwa IP: *.eng.fsu.edu 09.07.02, 18:06 Też tak myślę, ale szkoda. Byłoby naprawdę miło, tak w Sevres pod Paryżem urządzić muzeum postempactwa: bary, kina, kluby, czytelnie, gorzelnie i browary. W muzeum konserwatyzmu: sale modlitw, place apelowe, maneże, sale tortur. No i gdzie wolałyby chodzić ładne dziewczyny? KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Etalon postempactwa 09.07.02, 18:07 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Też tak myślę, ale szkoda. Byłoby naprawdę miło, tak w Sevres pod Paryżem > urządzić muzeum postempactwa: bary, kina, kluby, czytelnie, gorzelnie i browary > . > W muzeum konserwatyzmu: sale modlitw, place apelowe, maneże, sale tortur. > No i gdzie wolałyby chodzić ładne dziewczyny? > KrisK Oj, mialy by zgryz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: Etalon postempactwa IP: *.ima.pl 09.07.02, 18:05 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > A może ja np. bym został sobie etalonem czyli wzorcem postempactwa? Brzytwa z t > > by oczywiście musieli pokrywac koszty mojego utrzymania w dobrym stanie, w zami > an > obiecałbym się nie zmieniać ani trochę.... > Tak bym sobie leżał pod szkłem, whisky tanią popijał, do zwiedzających płci > odmiennej mrugał.. bardzo fajnie.. > Pozdrawiam > > KrisK Wszystko jest do przyjęcia ale nie rozumiem jednej rzeczy:dlaczego TANIĄ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Etalon postempactwa 09.07.02, 18:07 Gość portalu: Astra napisał(a): > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > > > A może ja np. bym został sobie etalonem czyli wzorcem postempactwa? Brzytw > a z t > > > > by oczywiście musieli pokrywac koszty mojego utrzymania w dobrym stanie, w > zami > > an > > obiecałbym się nie zmieniać ani trochę.... > > Tak bym sobie leżał pod szkłem, whisky tanią popijał, do zwiedzających płc > i > > odmiennej mrugał.. bardzo fajnie.. > > Pozdrawiam > > > > KrisK > > > Wszystko jest do przyjęcia ale nie rozumiem jednej rzeczy:dlaczego TANIĄ??? > A no wlasnie - moze Stowarzyszenie Antypatykow Postempactwa zrzuci sie na zapasik single malt? Chociaz... To takie konserwatywne! Postempactwem jest zwracac uwage na jakosc trunku POMIMO jego ceny. Konserwatyzmem - kupowanie tego co najdrozsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Tania whisky.. IP: *.eng.fsu.edu 09.07.02, 18:10 Dlaczego tania? Z dwóch powodów: a) sprzedają ją w takich ładnych dwulitrowych plastykowych butelkach.. b) nie chcę rujnować budżetów domowych konserwatystów. Za co bedą wówczas kupować książki wydawnictwa Antyk? No i musze podtrzymywac ich przekonanie o moim alkoholizmie! Wszak postempak jestem. Taki brzytwa to np. "prawie w ogóle nie pije". A szkoda. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: do brzytwy IP: *.ima.pl 09.07.02, 18:17 . Taki brzytwa to np. "prawie w ogóle nie pije". A szkoda. Czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Re: do brzytwy IP: *.eng.fsu.edu 09.07.02, 18:23 Mam na to dokumenty - to w dyskusji, gdy brzytewka zarzucił mnie i Hani (jeszcze bez tajemniczego 76) że się snobujemy na luksusowe trunki! Rozumicie: on jest ponad takie Nałogi.. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: do brzytwy 09.07.02, 18:37 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Mam na to dokumenty - to w dyskusji, gdy brzytewka zarzucił mnie i Hani (jeszcz > e > bez tajemniczego 76) że się snobujemy na luksusowe trunki! Rozumicie: on jest > ponad takie Nałogi.. > KrisK "Ponad snieg bielszym sie stane" - tak sobie recytuje co rano przy goleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Tania whisky.. 09.07.02, 18:36 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Dlaczego tania? Z dwóch powodów: > a) sprzedają ją w takich ładnych dwulitrowych plastykowych butelkach.. > b) nie chcę rujnować budżetów domowych konserwatystów. Za co bedą wówczas kupow > ać > książki wydawnictwa Antyk? No i musze podtrzymywac ich przekonanie o moim > alkoholizmie! Wszak postempak jestem. Taki brzytwa to np. "prawie w ogóle nie > pije". A szkoda. > KrisK A co to znaczy "prawie w ogole"? Baaaardzo pojemne pojecie. Prawie tak jak postempactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Prawie w ogóle.. IP: *.eng.fsu.edu 09.07.02, 19:43 .. to może np, znaczyć że pije 1/2 litra gorzały raz w tygodniu. Al ew tym przypadku skłaniam sie raczej ku prawie abstynenctwu mienionego brzytewki. Liczne kwasy. które go najwyraźniej trawią, rozpuszczalne są w alkoholach róznokolorowych i wielosmakowych. Wniosek - nie pije. Chyba tez nie pali. Ćwiczy rano przed oknem w siatkowym podkoszulku. Hartuje się. Daje odpór i zwalcza słabości. Czasem upada ale zawsze się podnosi. Miewa bicepsy. Jest pryncypialny i programowo prawoskrętny. Dość obojetny płciowo. Tak mi wyglada. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: Slonie i mrowki. IP: *.telimeny / 192.168.0.* 09.07.02, 16:37 Gość portalu: brzytwa napisał(a): > Przeczytajcie o sloniach i mrowkach. > <a href="www.angora.pl/teksty/mikke/skeleton.ihtml?file=__28-02"target=" > _blank">www.angora.pl/teksty/mikke/skeleton.ihtml?file=__28-02</a> przeczytane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Odpowiedz IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 09.07.02, 16:39 To socjal-demokraci z UW do tego doprowadzili...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto w UDEKOMUNIE pisze IP: *.client.attbi.com 09.07.02, 17:18 www.angora.pl/images/mikke.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Slonie i mrowki. IP: *.szeptel.net.pl 09.07.02, 18:04 Brzytwa, biorąc do ręki Angorę, zawsze zaczynam od strony JKM/Panów S&S. Błazeństwa JKM są niewątpliwą ozdobą tego poczytnego tygodnika. Czasem się z nim zgadzam, częściej nie, ale (jak tu) art. wydaje mi się banalny, bo oczywisty (co się JKM rzadko zdarza). W tym samym nrze 28, na tej samej stronie Sobczak i Szpak piszą o wiele ciekawsze rzeczy: www.angora.pl/teksty/klika/skeleton.ihtml?file=__28-02 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Slonie i mrowki. 09.07.02, 19:51 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Brzytwa, biorąc do ręki Angorę, zawsze zaczynam od strony JKM/Panów S&S. > Błazeństwa JKM są niewątpliwą ozdobą tego poczytnego tygodnika. Czasem się z ni > m zgadzam, > częściej nie, ale (jak tu) art. wydaje mi się banalny, bo oczywisty (co się JKM > rzadko zdarza). > W tym samym nrze 28, na tej samej stronie Sobczak i Szpak piszą o wiele ciekaws > ze rzeczy: > > <a href="www.angora.pl/teksty/klika/skeleton.ihtml?file=__28-02"target=" > _blank">www.angora.pl/teksty/klika/skeleton.ihtml?file=__28-02</a> Dobre, chociaz z tymi wydmuszkami przesadzili. Moim zdaniem zamiast wydmuszek jest c.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Slonie i mrowki. IP: *.szeptel.net.pl 09.07.02, 21:10 douglasmclloyd napisał(a): > Dobre, chociaz z tymi wydmuszkami przesadzili. Moim zdaniem zamiast wydmuszek > jest c.pa. Oni często przesadzają. W końcu to satyrycy, jak JKM. Odpowiedz Link Zgłoś