bydgoskacd 23.05.05, 16:55 To nie jest dobry pomysł! Ona już raz była w UW. Kiedy notowania spadały - odeszła. Poza tym nie potrafi przyznać się do błędu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junkier A nie mowilem? Tonacy brzytwy sie chwyta 23.05.05, 17:00 PeDe trzyma sie progu wyborczego jak pijany plotu i liczy ze znany polityk podkreci im wynik w ogolnopolskiej skali. To bylby numer! HAusner najpierw ja publicznie zdyskredytowal a teraz zapewnia ze jest miejsce! Logika PeDe. SOcjalizm z ludzka twarza. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf I Krzaklewskiego, i Tyminskiego, i Pola, i Pawlaka 23.05.05, 17:10 I kazdego generalnie, bo to znaczy ze BEDZIE O CALY GLOS WIECEJ:D Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: I Krzaklewskiego, i Tyminskiego, i Pola, i Pa 23.05.05, 17:27 i Kroloppa, i Samsona....i Paetza ...hehe... cały głos więcej :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoskacd Buzek jest w PO, reszta w PIS! 23.05.05, 17:29 jak na razie, to były AWS "rehabilituje się" raczej w PO (Buzek) i w PiS (Piłka, Kamiński, Styczeń itd). Gdyby nie afera to zapewne i tam wylądowaliby Jamroży i Wieczerzak, którzy byli członkami tej samej partii, co Rokita :) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Niech wstąpi do PSL - to specjalisci 23.05.05, 19:34 w zatrudnianiu członków rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 17:03 Byłoby śmiesznie gdyby Gilowska przystąpiła do PeDe po tym co niedawno mówiła o tej partii i komuszkach w niej. Ale pewnie wstąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 19:10 Nie, kataryno, Zyta na pewno nie wstąpi do PD. Hausner jest jej ideowym wrogiem, gdy chodzi o finanse publiczne. To że Hausner tego nie rozumie to dlatego, że koniunkturalistą był, jest i będzie, ale o ekonomii i sposobach naprawy finansów publicznych to on wie mniej niż nic, bo koniunkturalista to taki ktoś co wszystkim chce zrobić dobrze a w rezultacie robi wszystkim tak sobie. Zyta natomiast ma charakter, wóz albo przewóz. Tak samo myśli w kwestiach merytorycznych jak i w kwestiach kontaktów międzyludzkich, co niestety nie jest mądre... Zyta w polityce ma kłopot z rodziną i z ambicją, nie ma kłopotu z finansami publicznymi, odwrotnie niż Hausner. A Zyta i tak przy Hausnerze czy Belce jako ta druga czy trzecia by się po prostu nie zrealizowała. Prędzej Tusk po wyborach uzna, że Zyta poniosła konsekwencje partyjne, ale z funcji publicznych to jej nie dyskryminuje. Zyta przelicytowała i tyle, to bardzo dobrze świadczy o Platformie, natomiast Tusk powinien przeciąć te spekulacje np z góry proponując jej resort gospodarki. Miała by pół roku merytorycznego przygotowywania się. Zachowałby przy tym twarz wobec tych którzy uznają Zytę za pokrzywdzoną i szacunek tych którzy uważają że taka osoba nie powinna kończyć działalności w życiu publicznym nawet gdy podjęła kilka błędnych decyzji. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Jesli by na chwile zalozyc, ze jest pani powazna.. 23.05.05, 21:01 Ciekawe dlaczego Hausner nie zacytowal sam siebie mowiac teraz, ze dla Zyty jest miejsce w PD. Byloby smieszne, gdyby znow Tusk wyskoczyl na trybune i zaczal swoja kolezanke bronic, ze wcale nie trzeba zakladac, ze to osoba powazna i inteligentna, bo ona taka jest od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lewandowska Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 23:27 Non possumus!!! Nie w mojej partii, shlag! Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczny.morderca PeDecja lubi nepotyzm, zatrudnianie dzieci itp./bt 23.05.05, 17:04 Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczny.morderca To ta słynna "nowa jakość" w polityce /bt. 23.05.05, 17:05 Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Rezygnuję z PD jeśli dołączy Pani Zyta 23.05.05, 17:22 Już miałem zamiar wstąpić do PD, jednak wstrzymam się do czasu wyjaśnienia z członkowstwem Pani Z. Gilowskiej. Uważnie słuchałem wystąpień Pani Zyty na różnych forach. Niestety oprócz języka bazarowego oraz wrodzonej wady wymowy nic rozsądnego od tej kobiety ponoć z tytułem profesorskim nie usłyszałem. Często się zastanawiałem, jak to się stało,że tej Pani nadano stopień profesora. Spełniała w PO rolę nadwornego ujadacza. Skoro SLD wykruszyła się, więc jej misja jest skończona. Przecież nie będzie szczekała na zaprzyjaźnione ugrupowania. Dobrze więc się stało, że media odsłoniły prawdziwe oblicze tej Pani, tą obłudę i fałsz. Brawo Pan Donald Tusk i Jan Maria Rokita za trafną decyzję izolacji tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: Rezygnuję z PD jeśli dołączy Pani Zyta 23.05.05, 17:53 > Już miałem zamiar wstąpić do PD, jednak wstrzymam się do czasu wyjaśnienia z > członkowstwem Pani Z. Gilowskiej. Uważnie słuchałem wystąpień Pani Zyty na > różnych forach. A slyszales kiedykolwiek jej wystapienia (CALE) w sejmie np. na temat budzetu? K R Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Re: Rezygnuję z PD jeśli dołączy Pani Zyta 23.05.05, 19:21 scholar.google.com kliknij: Zyta Gilowska A jak chcesz się czegoś dowiedzieć merytorycznie, to zamiast Tivi i gazetek czytaj raporty i anlizy IBnGR. Ależ mi oszołamiające stwierdzenie: "uważnie słuchałem wystąpień Pani Zyty..." Przecież to oczywiste, że wystąpienia publiczne mają inną poetykę niż sprawy merytoryczne. Naprawdę ta papka informacyjna to wszystko na czym bazujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 mam nadzieję że wstąpi 23.05.05, 17:25 jej spory z hausnerem choć nie zawsze kulturalne (mam na myśli słynna wypowiedź hausnera w sejmie) były jednak merytoryczne i mam wrażenie że poglądami oboje nie odbiegaja bardzo od siebie; gdyby gilowska pojawila sie w pd wzmocniłaby "prawicowe"(w dobrym znaczeniu tego słowa jeżeli to możliwe) skrzydło tej partii co nadałoby jej pełniejszy kształt Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 17:27 Taki z niej polityk jak z koziej dupy trąba!Z daleka widać jaki to fałszywiec i o co jej chodzi.Tak się mądrzyła,pouczała innych a sama postępowała jak drań. Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 17:27 kabu12 napisał: > Taki z niej polityk jak z koziej dupy trąba!Z daleka widać jaki to fałszywiec i > > o co jej chodzi.Tak się mądrzyła,pouczała innych a sama postępowała jak drań. Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 17:41 kabu12 napisał: > kabu12 napisał: > > > Taki z niej polityk jak z koziej dupy trąba!Z daleka widać jaki to fałszy > wiec > i > > > > o co jej chodzi.Tak się mądrzyła,pouczała innych a sama postępowała jak d > rań. Odpowiedz Link Zgłoś
gm Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 18:07 siedzialalem sumie 5 lat za malwersacje mam zamiar wstapic do pd glosujcie na ta partie Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 18:13 No tak...swój swego pozna. Wszystkie głupki hyc do kupki! Aferałowie wszystkich opcji łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Demokracja wygrywa wybory, nazisci przegrywaja. 23.05.05, 19:15 ty w przegranej opcji.napewno. moje pieniadze pracuja na przegrana rydzyka i nazigirtysza. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 18:23 Hausner to niech najpierw pomyśli i skonsultuje się z władzami PD, zanim coś powie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekz1 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 19:09 Tą wypowiedzią PD i Hausner utracili właśnie mój głos w wyborach na jesieni. A szkoda bo bardzo chciałem na nich zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 19:20 Jaki nepotyzm? Ludzie, co to ma do rzeczy? Każdy zatrudniłby rodzine gdyby mial takie możliwości. Skoro jej syn potrafi wykonac ekspertyzy i jest fachowcem w swojej dziedzinie po co ktos miałby szukac dalej? A czyż prezydent nie zatrudniał ludzi, którzy nie dość, że bez przygotowania to na dodatek robili machloje pod jego bokiem? A gdzie niby sa oferty pracy w tak eksponowanych miejscach? Ja nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 20:20 beda uwazac, ze kolesiestwo i nepotyzm sa zjawiskiem normalnym, Polska bedzie rzadzona przez kolesiow. Sama dyskusja na temat pani z Lublina nie ma sensu. Kazdy polityk w normalnym kraju bylby spalony. A ze pani Zyta po dwoch dniach stwierdzila, ze skonczylo sie zrodlo zarobkow dla niej, jej synka i synowej....Coz, te same slowa od lat (nagonka). Zalosne... Aw powietrzu unosil sie smrod gnijacej botwiny (po niemiecku mangold i nawet powiewajace na wietrze reczniki nie mogly powstrzymac odruchow wymiotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 20:55 > Aw powietrzu unosil sie smrod gnijacej botwiny (po niemiecku mangold i nawet > powiewajace na wietrze reczniki nie mogly powstrzymac odruchow wymiotnych. Nie uważasz, że to zdanie jest głupkowate? Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 20:58 gdybys sledzil moja dluga polemike z tow. mangoldem, nie uwazalbys tak. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 21:17 Wprawdzie nie wiem czyim towarzyszem jest <mangold> ale mnie chodzi o sens zdania, które puściłeś w obieg. Brzmi prawie tak sensownie jak "Sonety Rzymskie" kardynała Andrzeja Marii Deskura. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 21:19 I o to wlasnie chodzilo. Bez odbioru, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 21:29 Kiepski masz charakter, skoro plujesz na nieobecnego. Ale neofici tacy już są. Odpowiedz Link Zgłoś
kalawaw Bazarowy język i maniery 23.05.05, 19:30 Bazarowy język i maniery charakteryzowały panią profesor. A wiedza też nie najwyższego lotu o czym świadczyły "występy" przed kamerami. Odpowiedz Link Zgłoś
kalawaw Czas na Rokitę za swoją Nelly - Olechowski wróć! 23.05.05, 19:32 A Rokita załatwił niezłą robotę dla swojej drugiej żony. tez nepotyzm w wykonaniu czołówki PO. Olechowski wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 20:18 Rozumiem, że nic nie rozumiem, ale teraz to ja naprawdę już nic nie rozumiem... Hausner strzela w nogę sobie i PD-cji, a (jak podejrzewam) chcąc zaakcentować swoją w niej rolę wypowiada jakieś słowa, których znaczenia chyba nie rozumie. Czy zadał sobie pytanie: kto bierze sobie bagaż ze świeżo publicznie przegranego polityka? Pewnie nie, a teraz, nawet jeśli p. Gilowska nie trafi do PD-cji, to i tak Tusk będzie mógł się obnosić ze swą moralną wyższością nad Hausnerem (a PO nad PD). Odpowiedz Link Zgłoś
retrofood Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 20:31 rs_gazeta_forum napisał: > Rozumiem, że nic nie rozumiem, ale teraz to ja naprawdę już nic nie rozumiem... > > Hausner strzela w nogę sobie i PD-cji, to wlasnie najlepszy dowod, ze hausner nic nie zalatwia pod publiczke, tylko mowi zawsze to co mysli, bez podlizywania sie i dyplomatycznych popisow. a ze czasami robi sobie i swojej partii w gacie, to juz inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 20:49 Może odniosłem złe wrażenie, bo wiadomo, jak GW potrafi powykręcać wszystko, a ja w końcu tylko z tego źródła znam sprawę, ale odniosłem wrażenie, ze Hausner właśnie gra pod publiczkę. A jeśli nawet mówi zawsze to, co myśli, to tishbite nieźle niżej opisał, co można sądzić o takim myśleniu. P.S. Może mało istotne jest mój głos w wyborach, ale jeśli rozważałem głosowanie na PD, to brak tam p. Gilowskiej był raczej argumentem "za". Nie budziła ona mojej sympatii i zapewne budzić tym bardziej nie będzie po umieszczeniu synka na pierwszym miejscu listy wyborczej. A teraz Hausner zacznie mi się z nią kojarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka jako sympatyk PD jestem przeciw 23.05.05, 20:24 nie chcę pani Gilowskiej w tej partii Odpowiedz Link Zgłoś
tishbite Zaproszenie z gracja slonia w skladzie porcelany.. 23.05.05, 20:31 Wyglada na to, ze Hausner przez ostatnie tygonie nie czytal gazet i nie ogladal telewizji. ... czyzby jakies dluzsze "intelektualne ferie", gdzie mózg przestal funkcjonowac wg. zalozen? To zaproszenie Gilowskiej do "paczki fajnych chlopaków dziewczyny z podwórka" jest wyslaniem zlego sygnalu do wyborców i opinii publicznej... no bo co to ma byc - przechowalnia bagazu, biuro rzeczy znalezionych, klub AA (anonimowych apparatczyków)... czy moze partia Armii Zbawienia Upadlych Dusz na innych fronatch??? Jakby partii Rydzyka bylo malo... Gilowska wypadla z obiegu - i musi minac jakis czas, zanim wyborcom minie ciezki kac po odkryciach dokonanych "na lonie rodziny pani Zyty"... ... no i co z tego, ze zal, ze umie nawijac i ma gadane(czy aby sama w to wierzy, co sama glosi???), ze ma doswiadczenie ... i co najwazniesze "zna ludzi"... Moze warto skonczyc w polityce z tym "klubem wzajemnej adoracji" i zaczac zyc dla wybroców, dla Kraju, dla przyszlosci Polski - obojetnie jak glupio i idealistycznie by to nie zabrzmialo - bo przeciez w ktoryms miejscu wlasnie dlatego idzie sie do polityki i za to idealistyczne "nawijanie" zbiera sie glosy i zaufanie wybroców... ... i idzie sie aby sluzyc, a nie aby jej sluzono... ot, taki juz glupi jestem i wierze w takie tam idealistycznie bzdury (z ktorych wyborcy beda rozliczali - zanim zaglosuja)... Zyta, znajdz sobie cos innego do roboty - bo na mój glos (i wiele innych) nie masz juz po co liczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 do p. Hausnera 23.05.05, 20:53 Po pierwsze - należy przypomnieć pański życorys, po drugie - zadać pytanie, czy Pańskie polemiki z p. Z. G. były prowadzone w oparciu o wiedzę czy wyobrażenia o posiadanej wiedzy, po trzecie - wszedł Pan do języka potocznego jako pomysłodawca sprzedaży alkoholu od godziny 13. Chce Pan powtórzyć ten sukces? po czwarte - czy Pan nie widzi własnej kompromitacji? Odpowiedz Link Zgłoś
jw11 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 21:03 10%?? bez mojego głosu, o ile ta pani wstąpi do PD.. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Cale szczescie 23.05.05, 21:16 ze na scenie politycznej nie ma miejsca na PD . Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Cale szczescie 23.05.05, 22:20 A co maja do zaoferowania ?? . Odpadki z innych ugrupowan polaczone jedna mysla jak tu jeszcze raz doczepic sie do koryta . Moje najglebsze wyrazy wspolczucia dla potencjalnych wyborcow . Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Cale szczescie 23.05.05, 22:27 Obyś miał rację. Bo zwróc uwagę, że taka Marysia WłADYSŁAW Olaboga 3/4 ROKITA ( słownie: sześć) razy zmieniała partię. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Cale szczescie 23.05.05, 22:41 Za glupote wyborcow winy nie ponosze . :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Nie rozumiem Was Ped...ki, krzyczycie: jeśli Zyta 24.05.05, 07:08 wstąpi do PD to ja: nie wstępuję/występuje/nie głosuje na PD. A nie pomyśleliście, że jeśli zaprasza się do PD Zytę, która koniec końców popełniła małe grzechy, to do PD zaproszono zapewne o wiele bradziej grzesznych aferzystów ? Aferałowie już tam pewnie SĄ i bronią osiągnięć III RP. Zyta nie powinna Wam zatem przeszkadzać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 21:14 No p Hausner tu idzie nie tylko o Zytę ale Zytę z rodziną - wprawdzie szeregi wam wzrosną ale czy macie tyle pierwszych miejsc na listach wyborczych ( no bo i dla mamuski i dla syna i a może Zyta ma dalszą roszinę, która zasługuje na fotel sejmowy) ? Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 PD okazuje sie byc smietnikiem, do ktorego 23.05.05, 21:17 przyjety zostanie kzdy smiec mogacy zapewnic jakakolwiek ilosc glosow. Czytajac posty na forum, widac, ze nie jest to idiotyzmem. Jak duzo ludzi uwaza, ze kolesiostwo, neopotyzm, zlodziejstwo jest zupelnie normalnym zjawiskiem nad Wisla. Stopien akceptacji obecnego stanu rzeczy jest przerazajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PD okazuje sie byc smietnikiem, do ktorego 23.05.05, 21:22 Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród studentów trzeciego roku prawa kilku polskich uczelni. Jedno z pytań brzmiało - czy dopuszczasz możliwość przekupienia świadka (respondent w założeniu jest adwokatem)? Odpowiedź TAK - 60 %. To nie głupi kawał. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród ..... 23.05.05, 21:28 Dotyczy to niestety wszystkich diedzin zycia publicznego w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród .. 23.05.05, 21:32 Wobec tego mówienie o IV Rzeczpospolitej jest wielką hucpą. Tylko gdzie tkwi klucz do wyjścia z tego zaklętego kręgu? Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród .. 23.05.05, 21:37 Sorry Winnetou, obawiam sie, ze nie ma zadnego wyjscia. Ten ludek ma tylko jedno zadanie: napchac wlasne kieszenie, bez ogladania sie na innych. A jak sie ich zlapie uza reke, to krzycza, ze nagonka. Dotyczy to WSZYSTKICH!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród .. 23.05.05, 21:51 Nie. Mnie nie dotyczy. Ciebie nie dotyczy. Mojego ojca nie dotyczy. Co się do cholery dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Kochana uu1 23.05.05, 21:59 przeczytaj wiekszosc postow na wszelkich forach. Czy nie przeraza Cie to, ilu ludzi jest gotowych tolerowac zlodziejstwo, korupcje? W Polsce obowiazuja zasady siermiezno-buraczane. Klamca lustracyjny jest szefem parti, rezygnacja Zyty jest przyjmowana z oburzeniem, ona sama mowi o nagonce... Wszedzie panosza sie oszusci, naginacze, ludzie, ktorzy w normalnym kraju siedzieli by za kratkami..Co sie do cholery dzieje???? Zle sie dzieje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kochana uu1 23.05.05, 22:05 Zle sie dzieje!!!! Oczywiście, bardzo źle. Ale czy przypadkiem nie jesteśmy w sytuacji 40 pasażerów autobusu, których terroryzuje 2 pijanych, gotowych na wszystko bydlaków? To musi trwać? Na "policję" nie liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: Kochana uu1 23.05.05, 22:25 > Klamca lustracyjny jest szefem parti, rezygnacja > Zyty jest przyjmowana z oburzeniem, ona sama mowi o nagonce... Wszedzie panosza > sie oszusci, naginacze, ludzie, ktorzy w normalnym kraju siedzieli by za > kratkami.. W jakim kraju Zyta by siedziala? Kogo oszukala? Co nagiela? K R Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: PD okazuje sie byc smietnikiem, do ktorego 23.05.05, 21:28 Widziałem jak w zeszłym roku brała udział w dyskusji nt. przywrócenia kary śmierci - mówiła głupio, bez sensu i pod publiczkę, jednoczesnie pozwalała tytułować się "pania Profesor", co w tej sytuacji było niestosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PD okazuje sie byc smietnikiem, do ktorego 23.05.05, 21:34 Wszystkie Jej wypowiedzi, jakie udało mi się słyszeć były w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
milygosc Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 21:40 bydgoskacd napisała: > To nie jest dobry pomysł! Tylko tyle???A co z moralnością p Gilowskiej a teraz i P Hausnera i PD Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Kolega milygosc raczy zartowac..... 23.05.05, 21:45 To towarzystwo nigdy nie widzialo na oczy slowa moralnosc. Nawet nie w slowniku wyrazow obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 21:53 Pe Dzie mają moralność jakby trochę inną. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Kto pamieta Gilowską u Lisa??? 23.05.05, 21:42 w programie o PD razem z Mazowieckim, Frasyniukiem i Romanem Giertychem?? Pamietacie oc mówiła? Odpowiedz Link Zgłoś
milygosc Re: Kto pamieta Gilowską u Lisa??? 23.05.05, 21:45 A teraz stanowcze tak dla NEPOTYZMU Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Idzie nowe...PeDecja.. 23.05.05, 21:45 BUAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Hausner to ..... 23.05.05, 21:58 gnida dworska, zyta takoż. Wart pałac Paca i Pac pałaca. Ciekaw jestem zdania Frasyniuka i Mazowieckiego o tej hmmmm.... "damie". Jeśli ją przyjmą maja jeden głos mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: Hausner to ..... 23.05.05, 22:12 ale prawdziwa dama nie chwali się tym i nie pije do lustra, nooooo, chyba że alkoholiczka ale wtedy to już nie dama Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Hausner to ..... 23.05.05, 22:16 Dlaczego? Wtedy jest to dama alkoholiczka. Czasami lepsza od ekonomistki. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko masz "słusznego" 23.05.05, 22:17 wolę ją jako alkoholiczke na odwyku niż jak "posełkę" Odpowiedz Link Zgłoś
retrofood Re: Hausner to ..... 23.05.05, 22:27 uu1 napisała: > Każda dama pija spirytus ale tylko prawdziwe damy nigdy go nie pija w malej ilosci Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Hausner to ..... 23.05.05, 22:30 Oczywiście. Picie spirytusu w małej ilości, świadczy o małości ducha. PS. Dyducha nie gaście. Odpowiedz Link Zgłoś