Dodaj do ulubionych

Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej

23.05.05, 16:55
To nie jest dobry pomysł! Ona już raz była w UW. Kiedy notowania spadały -
odeszła. Poza tym nie potrafi przyznać się do błędu...
Obserwuj wątek
    • junkier A nie mowilem? Tonacy brzytwy sie chwyta 23.05.05, 17:00
      PeDe trzyma sie progu wyborczego jak pijany plotu i liczy ze znany polityk
      podkreci im wynik w ogolnopolskiej skali. To bylby numer! HAusner najpierw ja
      publicznie zdyskredytowal a teraz zapewnia ze jest miejsce! Logika PeDe.
      SOcjalizm z ludzka twarza.
      • usiruf I Krzaklewskiego, i Tyminskiego, i Pola, i Pawlaka 23.05.05, 17:10
        I kazdego generalnie, bo to znaczy ze BEDZIE O CALY GLOS WIECEJ:D
        • mangold Re: I Krzaklewskiego, i Tyminskiego, i Pola, i Pa 23.05.05, 17:27
          i Kroloppa, i Samsona....i Paetza ...hehe... cały głos więcej :-DD
          • ozi33 to chyba juz zaglosuje lepiej na SAMOOBRONE :-) 24.05.05, 02:48
        • bydgoskacd Buzek jest w PO, reszta w PIS! 23.05.05, 17:29
          jak na razie, to były AWS "rehabilituje się" raczej w PO (Buzek) i w PiS
          (Piłka, Kamiński, Styczeń itd). Gdyby nie afera to zapewne i tam wylądowaliby
          Jamroży i Wieczerzak, którzy byli członkami tej samej partii, co Rokita :)
      • panatha Niech wstąpi do PSL - to specjalisci 23.05.05, 19:34
        w zatrudnianiu członków rodzin
    • kataryna.kataryna Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 17:03
      Byłoby śmiesznie gdyby Gilowska przystąpiła do PeDe po tym co niedawno mówiła o
      tej partii i komuszkach w niej. Ale pewnie wstąpi.
      • vice_versa Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 19:10
        Nie, kataryno, Zyta na pewno nie wstąpi do PD. Hausner jest jej ideowym
        wrogiem, gdy chodzi o finanse publiczne. To że Hausner tego nie rozumie to
        dlatego, że koniunkturalistą był, jest i będzie, ale o ekonomii i sposobach
        naprawy finansów publicznych to on wie mniej niż nic, bo koniunkturalista to
        taki ktoś co wszystkim chce zrobić dobrze a w rezultacie robi wszystkim tak
        sobie. Zyta natomiast ma charakter, wóz albo przewóz. Tak samo myśli w
        kwestiach merytorycznych jak i w kwestiach kontaktów międzyludzkich, co
        niestety nie jest mądre... Zyta w polityce ma kłopot z rodziną i z ambicją, nie
        ma kłopotu z finansami publicznymi, odwrotnie niż Hausner. A Zyta i tak przy
        Hausnerze czy Belce jako ta druga czy trzecia by się po prostu nie zrealizowała.
        Prędzej Tusk po wyborach uzna, że Zyta poniosła konsekwencje partyjne, ale z
        funcji publicznych to jej nie dyskryminuje. Zyta przelicytowała i tyle, to
        bardzo dobrze świadczy o Platformie, natomiast Tusk powinien przeciąć te
        spekulacje np z góry proponując jej resort gospodarki. Miała by pół roku
        merytorycznego przygotowywania się. Zachowałby przy tym twarz wobec tych którzy
        uznają Zytę za pokrzywdzoną i szacunek tych którzy uważają że taka osoba nie
        powinna kończyć działalności w życiu publicznym nawet gdy podjęła kilka
        błędnych decyzji.
        Pozdr
      • leszek.sopot Jesli by na chwile zalozyc, ze jest pani powazna.. 23.05.05, 21:01
        Ciekawe dlaczego Hausner nie zacytowal sam siebie mowiac teraz, ze dla Zyty
        jest miejsce w PD. Byloby smieszne, gdyby znow Tusk wyskoczyl na trybune i
        zaczal swoja kolezanke bronic, ze wcale nie trzeba zakladac, ze to osoba
        powazna i inteligentna, bo ona taka jest od urodzenia.
      • kalina_lewandowska Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 23:27
        Non possumus!!!
        Nie w mojej partii, shlag!
    • elektroniczny.morderca PeDecja lubi nepotyzm, zatrudnianie dzieci itp./bt 23.05.05, 17:04
      • elektroniczny.morderca To ta słynna "nowa jakość" w polityce /bt. 23.05.05, 17:05
    • golcon Rezygnuję z PD jeśli dołączy Pani Zyta 23.05.05, 17:22
      Już miałem zamiar wstąpić do PD, jednak wstrzymam się do czasu wyjaśnienia z
      członkowstwem Pani Z. Gilowskiej. Uważnie słuchałem wystąpień Pani Zyty na
      różnych forach. Niestety oprócz języka bazarowego oraz wrodzonej wady wymowy
      nic rozsądnego od tej kobiety ponoć z tytułem profesorskim nie usłyszałem.
      Często się zastanawiałem, jak to się stało,że tej Pani nadano stopień profesora.
      Spełniała w PO rolę nadwornego ujadacza. Skoro SLD wykruszyła się, więc jej
      misja jest skończona. Przecież nie będzie szczekała na zaprzyjaźnione
      ugrupowania. Dobrze więc się stało, że media odsłoniły prawdziwe oblicze tej
      Pani, tą obłudę i fałsz. Brawo Pan Donald Tusk i Jan Maria Rokita za trafną
      decyzję izolacji tej kobiety.
      • synu Re: Rezygnuję z PD jeśli dołączy Pani Zyta 23.05.05, 17:53
        > Już miałem zamiar wstąpić do PD, jednak wstrzymam się do czasu wyjaśnienia z
        > członkowstwem Pani Z. Gilowskiej. Uważnie słuchałem wystąpień Pani Zyty na
        > różnych forach.

A slyszales kiedykolwiek jej wystapienia (CALE) w sejmie np. na temat budzetu?

K
        R
      • vice_versa Re: Rezygnuję z PD jeśli dołączy Pani Zyta 23.05.05, 19:21
        scholar.google.com
        kliknij: Zyta Gilowska
        A jak chcesz się czegoś dowiedzieć merytorycznie, to zamiast Tivi i gazetek
        czytaj raporty i anlizy IBnGR. Ależ mi oszołamiające stwierdzenie: "uważnie
        słuchałem wystąpień Pani Zyty..." Przecież to oczywiste, że wystąpienia
        publiczne mają inną poetykę niż sprawy merytoryczne. Naprawdę ta papka
        informacyjna to wszystko na czym bazujesz???
    • an9991 mam nadzieję że wstąpi 23.05.05, 17:25
      jej spory z hausnerem choć nie zawsze kulturalne (mam na myśli słynna wypowiedź
      hausnera w sejmie) były jednak merytoryczne i mam wrażenie że poglądami oboje
      nie odbiegaja bardzo od siebie; gdyby gilowska pojawila sie w pd
      wzmocniłaby "prawicowe"(w dobrym znaczeniu tego słowa jeżeli to możliwe)
      skrzydło tej partii co nadałoby jej pełniejszy kształt
      • t-800 W PD potrzeba więcej nepotystów /bt. 23.05.05, 17:28

• kabu12 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 17:27
      Taki z niej polityk jak z koziej dupy trąba!Z daleka widać jaki to fałszywiec i
      o co jej chodzi.Tak się mądrzyła,pouczała innych a sama postępowała jak drań.
      • kabu12 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 17:27
        kabu12 napisał:

> Taki z niej polityk jak z koziej dupy trąba!Z daleka widać jaki to fałszywiec
        i
        >
        > o co jej chodzi.Tak się mądrzyła,pouczała innych a sama postępowała jak drań.
        • kabu12 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 17:41
          kabu12 napisał:

> kabu12 napisał:
          >
          > > Taki z niej polityk jak z koziej dupy trąba!Z daleka widać jaki to fałszy
          > wiec
          > i
          > >
          > > o co jej chodzi.Tak się mądrzyła,pouczała innych a sama postępowała jak d
          > rań.
    • gm Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 18:07
      siedzialalem sumie 5 lat za malwersacje mam zamiar wstapic do pd glosujcie na
      ta partie
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 18:13
      No tak...swój swego pozna. Wszystkie głupki hyc do kupki!
      Aferałowie wszystkich opcji łączcie się!

• neceser Demokracja wygrywa wybory, nazisci przegrywaja. 23.05.05, 19:15
        ty w przegranej opcji.napewno. moje pieniadze pracuja na przegrana rydzyka i
        nazigirtysza.
        • polonic Leki, człowieku, leki!!! Znowu zapomniałes. 23.05.05, 21:43

• shawman Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 18:23
      Hausner to niech najpierw pomyśli i skonsultuje się z władzami PD, zanim coś powie.
    • bartekz1 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 19:09
      Tą wypowiedzią PD i Hausner utracili właśnie mój głos w wyborach na jesieni. A
      szkoda bo bardzo chciałem na nich zagłosować.
    • wicurpix Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 19:20
      Jaki nepotyzm? Ludzie, co to ma do rzeczy? Każdy zatrudniłby rodzine gdyby mial takie możliwości. Skoro jej syn potrafi wykonac ekspertyzy i jest fachowcem w swojej dziedzinie po co ktos miałby szukac dalej? A czyż prezydent nie zatrudniał ludzi, którzy nie dość, że bez przygotowania to na dodatek robili machloje pod jego bokiem? A gdzie niby sa oferty pracy w tak eksponowanych miejscach? Ja nie widziałem.
      • pamin1 tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 20:20
        beda uwazac, ze kolesiestwo i nepotyzm sa zjawiskiem normalnym, Polska bedzie
        rzadzona przez kolesiow. Sama dyskusja na temat pani z Lublina nie ma sensu.
        Kazdy polityk w normalnym kraju bylby spalony. A ze pani Zyta po dwoch dniach
        stwierdzila, ze skonczylo sie zrodlo zarobkow dla niej, jej synka i
        synowej....Coz, te same slowa od lat (nagonka). Zalosne...

Aw powietrzu unosil sie smrod gnijacej botwiny (po niemiecku mangold i nawet
        powiewajace na wietrze reczniki nie mogly powstrzymac odruchow wymiotnych.
        • uu1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 20:55
          > Aw powietrzu unosil sie smrod gnijacej botwiny (po niemiecku mangold i nawet
          > powiewajace na wietrze reczniki nie mogly powstrzymac odruchow wymiotnych.
          Nie uważasz, że to zdanie jest głupkowate?
          • pamin1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 20:58
            gdybys sledzil moja dluga polemike z tow. mangoldem, nie uwazalbys tak.
            • uu1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 21:17
              Wprawdzie nie wiem czyim towarzyszem jest <mangold> ale mnie chodzi o sens
              zdania, które puściłeś w obieg. Brzmi prawie tak sensownie jak "Sonety
              Rzymskie" kardynała Andrzeja Marii Deskura.
              • pamin1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 21:19
                I o to wlasnie chodzilo. Bez odbioru, pozdrawiam
                • uu1 Re: tak dlugo jak tacy ludzie jak wicurpix 23.05.05, 21:29
                  Kiepski masz charakter, skoro plujesz na nieobecnego. Ale neofici tacy już są.
    • kalawaw Bazarowy język i maniery 23.05.05, 19:30
      Bazarowy język i maniery charakteryzowały panią profesor. A wiedza też nie
      najwyższego lotu o czym świadczyły "występy" przed kamerami.
    • kalawaw Czas na Rokitę za swoją Nelly - Olechowski wróć! 23.05.05, 19:32
      A Rokita załatwił niezłą robotę dla swojej drugiej żony. tez nepotyzm w
      wykonaniu czołówki PO.
      Olechowski wróć!
    • rs_gazeta_forum Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 20:18
      Rozumiem, że nic nie rozumiem, ale teraz to ja naprawdę już nic nie rozumiem...

Hausner strzela w nogę sobie i PD-cji, a (jak podejrzewam) chcąc zaakcentować
      swoją w niej rolę wypowiada jakieś słowa, których znaczenia chyba nie rozumie.
      Czy zadał sobie pytanie: kto bierze sobie bagaż ze świeżo publicznie przegranego
      polityka?
      Pewnie nie, a teraz, nawet jeśli p. Gilowska nie trafi do PD-cji, to i tak Tusk
      będzie mógł się obnosić ze swą moralną wyższością nad Hausnerem (a PO nad PD).
      • retrofood Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 20:31
        rs_gazeta_forum napisał:

> Rozumiem, że nic nie rozumiem, ale teraz to ja naprawdę już nic nie
        rozumiem...
        >
        > Hausner strzela w nogę sobie i PD-cji,

to wlasnie najlepszy dowod, ze hausner nic nie zalatwia pod publiczke, tylko
        mowi zawsze to co mysli, bez podlizywania sie i dyplomatycznych popisow. a ze
        czasami robi sobie i swojej partii w gacie, to juz inna sprawa
        • rs_gazeta_forum Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 20:49
          Może odniosłem złe wrażenie, bo wiadomo, jak GW potrafi powykręcać wszystko, a
          ja w końcu tylko z tego źródła znam sprawę, ale odniosłem wrażenie, ze Hausner
          właśnie gra pod publiczkę.
          A jeśli nawet mówi zawsze to, co myśli, to tishbite nieźle niżej opisał, co
          można sądzić o takim myśleniu.

P.S.
          Może mało istotne jest mój głos w wyborach, ale jeśli rozważałem głosowanie na
          PD, to brak tam p. Gilowskiej był raczej argumentem "za".
          Nie budziła ona mojej sympatii i zapewne budzić tym bardziej nie będzie po
          umieszczeniu synka na pierwszym miejscu listy wyborczej.
          A teraz Hausner zacznie mi się z nią kojarzyć...
    • stary.prochazka jako sympatyk PD jestem przeciw 23.05.05, 20:24
      nie chcę pani Gilowskiej w tej partii
    • tishbite Zaproszenie z gracja slonia w skladzie porcelany.. 23.05.05, 20:31
      Wyglada na to, ze Hausner przez ostatnie tygonie nie czytal gazet i nie ogladal
      telewizji. ... czyzby jakies dluzsze "intelektualne ferie", gdzie mózg przestal
      funkcjonowac wg. zalozen?

To zaproszenie Gilowskiej do "paczki fajnych chlopaków dziewczyny z podwórka"
      jest wyslaniem zlego sygnalu do wyborców i opinii publicznej... no bo co to ma
      byc - przechowalnia bagazu, biuro rzeczy znalezionych, klub AA (anonimowych
      apparatczyków)... czy moze partia Armii Zbawienia Upadlych Dusz na innych
      fronatch??? Jakby partii Rydzyka bylo malo...

Gilowska wypadla z obiegu - i musi minac jakis czas, zanim wyborcom minie
      ciezki kac po odkryciach dokonanych "na lonie rodziny pani Zyty"...

... no i co z tego, ze zal, ze umie nawijac i ma gadane(czy aby sama w to
      wierzy, co sama glosi???), ze ma doswiadczenie ... i co najwazniesze "zna
      ludzi"...

Moze warto skonczyc w polityce z tym "klubem wzajemnej adoracji" i zaczac zyc
      dla wybroców, dla Kraju, dla przyszlosci Polski - obojetnie jak glupio i
      idealistycznie by to nie zabrzmialo - bo przeciez w ktoryms miejscu wlasnie
      dlatego idzie sie do polityki i za to idealistyczne "nawijanie" zbiera sie
      glosy i zaufanie wybroców...

... i idzie sie aby sluzyc, a nie aby jej sluzono... ot, taki juz glupi jestem
      i wierze w takie tam idealistycznie bzdury (z ktorych wyborcy beda rozliczali -
      zanim zaglosuja)...

Zyta, znajdz sobie cos innego do roboty - bo na mój glos (i wiele innych) nie
      masz juz po co liczyc...
    • uu1 do p. Hausnera 23.05.05, 20:53
      Po pierwsze - należy przypomnieć pański życorys,
      po drugie - zadać pytanie, czy Pańskie polemiki z p. Z. G. były prowadzone w
      oparciu o wiedzę czy wyobrażenia o posiadanej wiedzy,
      po trzecie - wszedł Pan do języka potocznego jako pomysłodawca sprzedaży
      alkoholu od godziny 13. Chce Pan powtórzyć ten sukces?
      po czwarte - czy Pan nie widzi własnej kompromitacji?
    • jw11 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 21:03
      10%?? bez mojego głosu, o ile ta pani wstąpi do PD..
      • t324911 Cale szczescie 23.05.05, 21:16
        ze na scenie politycznej nie ma miejsca na PD .
        • uu1 Re: Cale szczescie 23.05.05, 21:19
          Sądzisz, ze Pe Dzie się nie załapią?
          • t324911 Re: Cale szczescie 23.05.05, 22:20
            A co maja do zaoferowania ?? . Odpadki z innych ugrupowan polaczone jedna mysla
            jak tu jeszcze raz doczepic sie do koryta . Moje najglebsze wyrazy wspolczucia
            dla potencjalnych wyborcow .
            • uu1 Re: Cale szczescie 23.05.05, 22:27
              Obyś miał rację. Bo zwróc uwagę, że taka Marysia WłADYSŁAW Olaboga 3/4 ROKITA
              ( słownie: sześć) razy zmieniała partię.
              • t324911 Re: Cale szczescie 23.05.05, 22:41
                Za glupote wyborcow winy nie ponosze . :)))
      • ksiundz Nie rozumiem Was Ped...ki, krzyczycie: jeśli Zyta 24.05.05, 07:08
        wstąpi do PD to ja: nie wstępuję/występuje/nie głosuje na PD.

A nie pomyśleliście, że jeśli zaprasza się do PD Zytę, która koniec końców
        popełniła małe grzechy, to do PD zaproszono zapewne o wiele bradziej grzesznych
        aferzystów ?

Aferałowie już tam pewnie SĄ i bronią osiągnięć III RP.

Zyta nie powinna Wam zatem przeszkadzać :)))))

• meritum3 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 21:14
      No p Hausner tu idzie nie tylko o Zytę ale Zytę z rodziną - wprawdzie szeregi
      wam wzrosną ale czy macie tyle pierwszych miejsc na listach wyborczych ( no bo i
      dla mamuski i dla syna i a może Zyta ma dalszą roszinę, która zasługuje na
      fotel sejmowy) ?
    • pamin1 PD okazuje sie byc smietnikiem, do ktorego 23.05.05, 21:17
      przyjety zostanie kzdy smiec mogacy zapewnic jakakolwiek ilosc glosow. Czytajac
      posty na forum, widac, ze nie jest to idiotyzmem. Jak duzo ludzi uwaza, ze
      kolesiostwo, neopotyzm, zlodziejstwo jest zupelnie normalnym zjawiskiem nad
      Wisla. Stopien akceptacji obecnego stanu rzeczy jest przerazajacy.
      • uu1 Re: PD okazuje sie byc smietnikiem, do ktorego 23.05.05, 21:22
        Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród studentów trzeciego roku prawa kilku
        polskich uczelni. Jedno z pytań brzmiało - czy dopuszczasz możliwość
        przekupienia świadka (respondent w założeniu jest adwokatem)? Odpowiedź TAK -
        60 %. To nie głupi kawał.
        • pamin1 Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród ..... 23.05.05, 21:28
          Dotyczy to niestety wszystkich diedzin zycia publicznego w Polsce....
          • uu1 Re: Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród .. 23.05.05, 21:32
            Wobec tego mówienie o IV Rzeczpospolitej jest wielką hucpą. Tylko gdzie tkwi
            klucz do wyjścia z tego zaklętego kręgu?
            • pamin1 Re: Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród .. 23.05.05, 21:37
              Sorry Winnetou, obawiam sie, ze nie ma zadnego wyjscia. Ten ludek ma tylko
              jedno zadanie: napchac wlasne kieszenie, bez ogladania sie na innych. A jak sie
              ich zlapie uza reke, to krzycza, ze nagonka. Dotyczy to WSZYSTKICH!!!!!
              • uu1 Re: Dwa lata temu przeprowadzono ankietę wśród .. 23.05.05, 21:51
                Nie. Mnie nie dotyczy. Ciebie nie dotyczy. Mojego ojca nie dotyczy. Co się do
                cholery dzieje?
                • pamin1 Kochana uu1 23.05.05, 21:59
                  przeczytaj wiekszosc postow na wszelkich forach. Czy nie przeraza Cie to, ilu
                  ludzi jest gotowych tolerowac zlodziejstwo, korupcje? W Polsce obowiazuja
                  zasady siermiezno-buraczane. Klamca lustracyjny jest szefem parti, rezygnacja
                  Zyty jest przyjmowana z oburzeniem, ona sama mowi o nagonce... Wszedzie panosza
                  sie oszusci, naginacze, ludzie, ktorzy w normalnym kraju siedzieli by za
                  kratkami..Co sie do cholery dzieje???? Zle sie dzieje!!!!
                  • uu1 Re: Kochana uu1 23.05.05, 22:05
                    Zle sie dzieje!!!!
                    Oczywiście, bardzo źle. Ale czy przypadkiem nie jesteśmy w sytuacji 40
                    pasażerów autobusu, których terroryzuje 2 pijanych, gotowych na wszystko
                    bydlaków? To musi trwać? Na "policję" nie liczę.
                  • synu Re: Kochana uu1 23.05.05, 22:25
                    > Klamca lustracyjny jest szefem parti, rezygnacja
                    > Zyty jest przyjmowana z oburzeniem, ona sama mowi o nagonce... Wszedzie
                    panosza
                    > sie oszusci, naginacze, ludzie, ktorzy w normalnym kraju siedzieli by za
                    > kratkami..

W jakim kraju Zyta by siedziala? Kogo oszukala? Co nagiela?

K
                    R
        • piotr7777 Re: PD okazuje sie byc smietnikiem, do ktorego 23.05.05, 21:28
          Widziałem jak w zeszłym roku brała udział w dyskusji nt. przywrócenia kary
          śmierci - mówiła głupio, bez sensu i pod publiczkę, jednoczesnie pozwalała
          tytułować się "pania Profesor", co w tej sytuacji było niestosowne.
          • uu1 Re: PD okazuje sie byc smietnikiem, do ktorego 23.05.05, 21:34
            Wszystkie Jej wypowiedzi, jakie udało mi się słyszeć były w tym stylu.
    • milygosc Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 21:40
      bydgoskacd napisała:

> To nie jest dobry pomysł!

Tylko tyle???A co z moralnością p Gilowskiej a teraz i P Hausnera i PD
      • pamin1 Kolega milygosc raczy zartowac..... 23.05.05, 21:45
        To towarzystwo nigdy nie widzialo na oczy slowa moralnosc. Nawet nie w slowniku
        wyrazow obcych.
      • uu1 Re: Hausner: w PD jest miejsce dla Gilowskiej 23.05.05, 21:53
        Pe Dzie mają moralność jakby trochę inną.
    • polonic Kto pamieta Gilowską u Lisa??? 23.05.05, 21:42
      w programie o PD razem z Mazowieckim, Frasyniukiem i Romanem Giertychem??
      Pamietacie oc mówiła?
      • milygosc Re: Kto pamieta Gilowską u Lisa??? 23.05.05, 21:45
        A teraz stanowcze tak dla NEPOTYZMU
    • polonic Idzie nowe...PeDecja.. 23.05.05, 21:45
      BUAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • nabukko Hausner to ..... 23.05.05, 21:58
      gnida dworska, zyta takoż. Wart pałac Paca i Pac pałaca. Ciekaw jestem zdania
      Frasyniuka i Mazowieckiego o tej hmmmm.... "damie". Jeśli ją przyjmą maja jeden
      głos mniej.
      • uu1 Re: Hausner to ..... 23.05.05, 22:10
        Każda dama pija spirytus.
        • nabukko Re: Hausner to ..... 23.05.05, 22:12
          ale prawdziwa dama nie chwali się tym i nie pije do lustra, nooooo, chyba że
          alkoholiczka ale wtedy to już nie dama
          • uu1 Re: Hausner to ..... 23.05.05, 22:16
            Dlaczego? Wtedy jest to dama alkoholiczka. Czasami lepsza od ekonomistki. :-))
            • nabukko masz "słusznego" 23.05.05, 22:17
              wolę ją jako alkoholiczke na odwyku niż jak "posełkę"
        • retrofood Re: Hausner to ..... 23.05.05, 22:27
          uu1 napisała:

> Każda dama pija spirytus

ale tylko prawdziwe damy nigdy go nie pija w malej ilosci
          • uu1 Re: Hausner to ..... 23.05.05, 22:30
            Oczywiście. Picie spirytusu w małej ilości, świadczy o małości ducha.
            PS. Dyducha nie gaście.
      • tomek9991 Hausner to aparatczyk PZPR 23.05.05, 22:51
      • tomek9991 PZPR = PD 23.05.05, 22:51
      • tomek9991 NIGDY nie zagłosuję na aparatczyka PZPR 23.05.05, 22:51
      • tomek9991 UW popełniła samobójstwo robiąc PD z takimi jak on 23.05.05, 22:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka