pies_na_czarnych 05.06.05, 18:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24796155 itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janbezziemi GIWI ALARM!!! 05.06.05, 18:13 Giwi, juz Ci zwracałem uwage na tego "maniexxa". To chory czlowiek,ale czy chorzy musza publicznie pokazywac objawy tej choroby? Faceta trzeba izolować, bo inaczej inteligentni ludzie stąd calkiem uciekną. GIWI, ALARM! Nie masz godnego sobie zastępstwa? Niedziela, fakt, ale kretyni nie spią! Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx [...] 05.06.05, 18:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi [...] 05.06.05, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Do p .Rapaczyńskiej! 05.06.05, 19:00 ten przygłup mnius jest coraz bardziej zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Admin!!!!!!!! 05.06.05, 19:04 Czas najwyższy się obudzić.Tu jest łamany kodeks karny, nie tylko nietykieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Admin!!!!!!!! 05.06.05, 19:07 psychicznych kodeks traktuje inaczej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi spi! 05.06.05, 19:34 Dziękuję, usunęłam. Można tez klikać w kosze, dośc szybko reagują. Nie zawsze jestem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nie reagują:-)))) 05.06.05, 19:37 Klikałam do upadłego:-)))Naruszenie nie-tykiety ich nie ruszało, kk też nie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Nie reagują:-)))) 05.06.05, 19:38 Jeden komputer to jedno kliknięcie, one się nie sumują. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Mają się sumować? Myślałam, że jak ktoś 05.06.05, 19:42 zauważy zgłoszony post, to chociaż go przeczyta i wywali. Po przeczytaniu nie będzie miał wyjścia.To jest sondaż na ilość kliknięć w kosz?:-)))) 11 wywalamy, 10 może jeszcze zostać? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Mają się sumować? Myślałam, że jak ktoś 05.06.05, 19:46 Nie, miałam na myśli to, że jeśli klikasz np. 10 razy, to jest to widoczne jako jedno zgłoszenie :-). Dziś jest niedziela, byc może, że chwilowo nikogo nie było przy koszach. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Giwi spi! 05.06.05, 20:07 giwi napisała: > Dziękuję, usunęłam. Można tez klikać w kosze, dośc szybko reagują. Nie zawsze j > estem na forum Dziekuje za reakcje. W kosze klikalem, az do bolu :( Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Giwi spi! 05.06.05, 20:19 pies_na_czarnych napisała: > giwi napisała: > > > Dziękuję, usunęłam. Można tez klikać w kosze, dośc szybko reagują. Nie za > wsze > j > > estem na forum > > Dziekuje za reakcje. W kosze klikalem, az do bolu :( Pospieszylem sie z tym podziekowaniem. Widze maniekxxx w oslej lawce. Mialem nadzieje, ze za tego typu przewinienia banyjesz. :(( Nie dziekuje ;( Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi spi! 05.06.05, 20:22 Ja nie banuję tylko zgłaszam a dziś jest niedziela. Jakieś reakcje dopiero od jutra. Przykro mi. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Giwi spi! 05.06.05, 20:24 giwi napisała: > Ja nie banuję tylko zgłaszam a dziś jest niedziela. Jakieś reakcje dopiero od j > utra. Przykro mi. :-( :) Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi [...] 05.06.05, 23:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy [...] 06.06.05, 00:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Utwalałem tu 06.06.05, 09:44 dla pamięci ludzkiej słowa "maniexxxa", które zapisałem w kompie, choc tu one wreszcie zniknęły. Spodziewałem się, ze ich powtórzenie też zostanie zablokowane. Szkoda o tyle,ze może stanowiłoby to pomoc w badaniach psychiatrycznych wspomnianego osobnika. Będę zbierał tego typu kuriozalne wypowiedzi, może powstanie z tego jakaś "publikacyja". Pozdrowienia dla myslących. Odpowiedz Link Zgłoś