pies_na_czarnych 05.06.05, 21:58 Brawo Giwi! :) Z drugiej strony zapowiada sie wieczor, bez wielkiego smiechu. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja [...] 05.06.05, 21:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Osioł:-))))))))) Ty jesteś niereformowalny:-)) 05.06.05, 22:01 Osioł i kaczory w jednym wątku? Zapłaczemy sobie klawiatury ze śmiechu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik ta giwi, tez porabana..... 05.06.05, 22:00 warci siebie byli, zal mi oszola, teraz:((( Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: ta giwi, tez porabana..... 05.06.05, 22:01 osioł ta piesek ogrodnika. a le za te skasowane papcio muchomorek nie zapłąci. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: ta giwi, tez porabana..... 05.06.05, 22:03 on robi za: bog zaplac o.Dyrektorowi! Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: ta giwi, tez porabana..... 05.06.05, 22:04 a za skasowane też nie bedzie bozia zapłać. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Giwi calego osla wykasowala 05.06.05, 22:06 A mowilam Ci osle, ze to forum to dobrze skonstruowana machina. Oni tam widza, kto, gdzie i w jakim watku sie pojawia. No i beda go kasowac. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi calego osla wykasowala 05.06.05, 22:07 i tak jest postęp do tego co było kiedyś..kiedyś po prostu zostałbym zabanowany Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: No i nie pisz o homoseksualizmie kaczek 05.06.05, 22:10 uważaj bo to ci Giwi wytnie...w końcu przeszła ona na kaczy żołd Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Od razu na żołd:-)))))) Kaczki i bez włażenia 05.06.05, 22:12 im do łóżka dostarczają rozrywki niezwykłej i są wdzięcznym tematem do robienia sobie jaj:-))))))))) Do łóżka ludziom się nie włazi, kaczkom też nie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Od razu na żołd:-)))))) Kaczki i bez włażenia 05.06.05, 22:15 a księżom można..eh ta selektywność Gó..arzy Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Od razu na żołd:-)))))) Kaczki i bez włażenia 05.06.05, 22:16 oszolom.z.radia.maryja napisał: > a księżom można..eh ta selektywność Gó..arzy ci to na sile wciagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Księży chyba w przeciwieństwie do kaczek, 05.06.05, 22:18 obowiązuje celibat:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja a co to ma do rzeczy? 05.06.05, 22:20 większość tego typu rewelacji odnośnie księzy to są bzdury wyssane z palca Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ma, dużo ma:-))) 05.06.05, 22:22 Kaczkom wolno sypiać z kim chcą:-))))) Księżom nie wolno z nikim:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Dopisz, ze w wierze katolickiej 05.06.05, 22:24 Ksieza grekokatoliccy moga sobie wciagac. Tak jak kaczki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Ma, dużo ma:-))) 05.06.05, 22:25 jeśli tak to niec przestaną się powoływać na chrześcijańskie korzenie i zabiegać o elektorat ludzi wierzacych bo aby tylko wprowadzają wiernych wyborów w błąd, to jest oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Kaczki są wdzięcznym tematem do robienia jaj 05.06.05, 22:27 bez zaglądania im do łożek:-))) Ile razy mam to powtarzać:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz A czy u kaczek moze wystepowac homoseksualizm? 05.06.05, 22:25 Czy kaczki wtedy nie maja jajek? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: A czy u kaczek moze wystepowac homoseksualizm 05.06.05, 22:27 dobre pytanie..Holendrzy twierzdą ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A czy u kaczek moze wystepowac homoseksualizm 05.06.05, 22:28 oszolom.z.radia.maryja napisał: > dobre pytanie..Holendrzy twierzdą ze tak Wszystkie stwory na Ziemi lubia eksperymentowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Kaczki, o których to mowa nie mają jaj :-))) 05.06.05, 22:28 To są kaczki bezjajeczne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nie strasz:-))))))))) Małe kaczki to początek 05.06.05, 22:30 kaczej dynastii:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Oszoł, jak można stracić coś czego się nigdy 05.06.05, 22:31 nie miało? :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja aa teraz już wszystko jasne..masz rację... 05.06.05, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: jejku! to Kaczyńscy są wykastrowani??? 05.06.05, 22:31 a co to sa Kaczynscy? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: jejku! to Kaczyńscy są wykastrowani??? 05.06.05, 22:33 to szefowie Prawa I Sprawieldiwości Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Nie sa wykastrowani. 05.06.05, 22:45 Takie glosy mieli zawsze. Zepsules zabawe. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz To jest taka mała rasa kaczek:-))) 05.06.05, 22:51 Żyją w skupiskach politycznych,żywią się uwielbieniem tłumów:-)))))))))))Objęte ochroną, zakaz strzelania jak do ludzi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: To jest taka mała rasa kaczek:-))) 05.06.05, 22:55 > Żyją w skupiskach politycznych,żywią się uwielbieniem tłumów:-))))))))))) Objęte > > ochroną, zakaz strzelania jak do ludzi:-))) Na kaczki organizuje sie polowania. Nawet nie wiem czy maja okres ochronny. Przed wyborami to zadnego okresu nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: To jest taka mała rasa kaczek:-))) 05.06.05, 22:57 bladatwarz napisał: > > Żyją w skupiskach politycznych,żywią się uwielbieniem tłumów:-))))))))))) > Objęte > > > > ochroną, zakaz strzelania jak do ludzi:-))) > > Na kaczki organizuje sie polowania. Nawet nie wiem czy maja okres ochronny. > Przed wyborami to zadnego okresu nie maja. Wchodzicie na sliskie tematy. Za takie slowka Giwi dzisiaj banuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: To jest taka mała rasa kaczek:-))) 05.06.05, 22:59 kaczki mają okres ochronny w lęgu,ale chyba tylko samiczki.kaczory mozna strzelać,ale trudno trafić-wysoko latają Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Pewna jesteś, że nie ma zakazu:?-)))) 05.06.05, 22:58 Chętnie na nie ze śmiechozolem zapoluję:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Pewna jesteś, że nie ma zakazu:?-)))) 05.06.05, 23:03 nie na 100%,ale jutro skoro świt(po 9.00)wszystko napisze.wiem jedno najlepsze kaczorki są jak troche skruszeją i nie capią wiatrem Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi calego osla wykasowala 05.06.05, 22:09 Jak się dobrze postarasz... kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Na widok "osła" bedę pisał: :)) 05.06.05, 22:09 Pani "Ośle"! - "obogaconyś" ty "Radyjem" niczym PiSiorek "Peca" po krotochwilach z klerykami w refektarzu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Giwi calego osla wykasowala 05.06.05, 22:09 oszolom.z.radia.maryja napisał: > i tak jest postęp do tego co było kiedyś..kiedyś po prostu zostałbym zabanowany giwi napisała: > Ja nie banuję tylko zgłaszam a dziś jest niedziela. Jakieś reakcje dopiero od j > utra. Przykro mi. :-( forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=28&w=24796873&a=24800755&rep=2 Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Kacze jaja... 05.06.05, 22:38 Kacze jaja tylko wyglądają efektownie, ale po ich wchłonięciu ląduje się w szpitalu. Co innego kacza zupa - gdyby nie to, że wymyślili ją bracia Marx (nomen omen). A Oszoł już w ostatnich dniach dostał żółtą kartkę. Ale Bozia rozum rozdaje jak popadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Kacze jaja... 05.06.05, 22:56 kaczki rozmnazają sie przez dotyk dziobkami-to dowiedzione naukowo(amerykański naukowiecto był) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kacze jaja... 05.06.05, 22:58 ksenos napisał: > kaczki rozmnazają sie przez dotyk dziobkami-to dowiedzione naukowo (amerykański > naukowiecto był) Cos ci sie z Eskimosami pomylilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Czy te konkretne kaczki 05.06.05, 22:59 mogą się nie rozmanażać? Dwie to już i tak tłum:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
velsatis Re: Osiolom doigral sie! 05.06.05, 23:01 coś słabo się doigrał, kłapie tu i kłapie aż miło... a juz myslałem, ze moze chociaż ban, albo ekskomunika. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Osiolom doigral sie! 05.06.05, 23:23 velsatis napisał: > coś słabo się doigrał, kłapie tu i kłapie aż miło... > > a juz myslałem, ze moze chociaż ban, albo ekskomunika. Wladny za bany dopiero jutro obejmuje stanowisko dowodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Osiolom doigral sie! 06.06.05, 13:40 oborovy napisała: > pies_na_czarnych napisa?a: > > > velsatis napisa?: > > > > > cos´ s?abo sie˛ doigra?, k?apie tu i k?apie az˙ mi?o... > > > > > > a juz mysla?em, ze moze chociaz˙ ban, albo ekskomunika. > > > > Wladny za bany dopiero jutro obejmuje stanowisko dowodzenia. Jeszcze go nie ma:) Czyzby zrezygnowal z pisania w godzinach pracy? Moze zbanowany i Rycyk musi mu nowy computer sprawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Osiolom doigral sie! 06.06.05, 19:55 A co to było??? Widzę, że wczoraj wieczorem była tu niezła jazda;) Szkoda, że musiałem wyjechać, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś