Dodaj do ulubionych

Przestroga!

24.07.02, 16:17
Polscy,,Talibowie’’uaktywniają się gwałtownie!
W Nowym Sączu krążą,,starsze panie’’, które wymuszają na swoich sąsiadkach
podpisy przeciw prowadzeniu przez nasz kraj negocjacji w sprawie
przystąpienia do Unii Europejskiej.
,,Nie będzie Pani czarną owcą pośród nas”- to na ogół skutkuje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Astrid LPR = Swiadkowie Jehowy !!! IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 16:25
      A gdzie w tym kraju policja ? te stare cholery gotowe nawet ludzi zmuszac
      pazurami do podpisow, a w razie czego siekiera ! LPR dziala jak typowa sekta -
      Swiadkowie Jehowy przeciez tez zmuszaja swoich czlonkow do werbowania ludzi.
      Czy te babsztyle mozna jakos zidentyfikowac, jak one sie przedstawiaja ?
    • dreaded88 Ej, demokraci... 24.07.02, 16:38
      Wy wszyscy jesteście przecież takimi demokratami, że wam się uszami wylewa.
      Każdy może LPR-ówy pogonić w cholerę. Wam się marzy totalitaryzm maskowany niby-
      liberalną gadką-szmatką, w którym Zwarte Społeczeństwo Obywatelskie zmierza
      Świetlistym Szlakiem ku Jedynie Słusznemu Celowi.
      dreaded88, libertarianin
      • Gość: Astrid Re: Ej, demokraci... IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 16:43
        Wykrecasz kota ogonem ! Przeciez te baby na zlecenie guru sekty zmuszaja
        podstepnie ludzi do podpisow ! Liczy sie ilosc, nie jakosc. Te stare cipska
        pojada nawet do szpitali i na konajacych wymusza podpisy ! To wg ciebie jest
        demokracja czy totalitarne wplywy totalitarystycznej w swoich zalozeniach
        sekty ??!!
        • dreaded88 Re: Ej, demokraci... 24.07.02, 16:57
          Wiesz co, wkurzają mnie z tej działki Jehowici albo akwizytorzy ale nie robię z
          tego afery i będę przeciwny regulacjom mającym ich zwalczać. Przy okazji
          wyborów samorzadowych i parlamentarnych kandydaci chodzą po domach żeby
          przekonywać do swoich racji, jak się komus nie podoba to nie wpuszcza, koniec
          gadki. LPR to partia polityczna z którą się nie zgadzam ale nie bardziej
          porypana od większości innych. Jak ktoś jest zafiksowany pozytywnie albo
          negatywnie na punkcie Rydzyka to problem jego i ewentualnie terapeutów.
          • Gość: Astrid Re: Ej, demokraci... IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 18:10
            W Polsce sytuacja jest dosc specyficzna ze wzgledu na przecietny niski stopien
            wyksztalcenia, tradycje katolicka i antysemicka oraz wszechwladze kosciola i
            jego bardziej polityczna niz religijna role w kraju. Do tego dochodzi jeszcze
            wynikajacy z tego wszystkiego brak tolerancji dla wszystkich, ktorzy nie
            mieszcza sie w przyjetych ogolnie schematach.Jezeli ja sie tak wk... na rydzyka
            i KK to wlasnie dlatego. Historia Polski to przeciez historia burdelu
            spowodowanego glownie z winy politykierskiego wscibstwa i interesownosci kleru.
            Chcialoby sie aby to sie nareszcie skonczylo ale nie, to sie nie skonczy, bo
            oni zeszmaca kazdego kto bylby przeciw nim, gdyby byl nawet Salomonem i chcial
            dla tego kraju jak najlepiej. Z ambon, czy z RM latwo jest kogos sponiewierac,
            latwo opluc przez dewotow. Moim zdaniem Polska nie ma szans na prawdziwy rozwoj
            przy tak ogromnym znaczeniu politycznym KK.
            • dreaded88 Re: Ej, demokraci... 24.07.02, 18:22
              Ja siedzę głownie w Polsce i mam mocne wrażenie że tak O.Dyrektor jak i nauki
              KK ( żeby nie było, również ich aspekt pozytywny ) trafiają do mało kogo (
              kilkanaście-kilkadziesiąt % ), ludzie chodzą do kościołów ale przeważnie
              olewają to co ksiądz mówi. Gadanie o wszechwładzy KK jest tego samego gatunku
              co tezy innych o żydomasonerii. Strona ceremonialna czy obecne mizdrzenie się
              Kwasa i Millera do biskupów nie powinny nikogo zwieść, chyba że pewne rzeczy
              chce ujrzeć za wszelką cenę. Co tu się rozwodzić - najbardziej czytanymi
              publikatorami są GW i NIE, największą partią SLD. Te komitety babć na wioskach
              czy w miasteczkach to też przesada, połowa młodziaków nosi tam koszulki z
              pentagramem albo odwróconym krucyfiksem i nic z tego nie wynika. Problemem
              Polski nie są księża ale kretyński system podatkowy, urzędnicy skarbowi i
              złodzieje we władzach wszystkich szczebli.
              • Gość: Astrid Re: Ej, demokraci... IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 18:30
                O to przeciez chodzi ! Wladze sa problemem ale wladze nie spadaja z nieba.
                SLD wygrywa, bo ludzie mimo wszystko odrzucaja KK ale ten sam KK ma ogromne
                wplywy na ludzi. Latwo zniszczyc w zarzewiu kazde nowopowstajace ugrupowanie
                polityczne nazywajac jego czlonkow np. Zydami, gejami czy komuchami.
                KK podstwil noge juz niejednemu niewygodnemu, zwlaszcza w terenie, w malych
                miastach i wsiach.
                • dreaded88 Re: Ej, demokraci... 24.07.02, 18:39
                  Sorry, ale "moją" firmę usiłuje namiętnie rozłożyć Urząd Skarbowy a nie xiądz
                  pleban, nie Glemp wymyślał prawo powielaczowe na którym kolesie się opierają.
                  Czas chyba podpisać protokół rozbieżności i skończyć, bo nie dojdziemy do
                  żadnych konstruktywnych wniosków. Mimo wszystko - pozdr.
    • douglasmclloyd Re: Przestroga! 24.07.02, 16:40
      mateusz7 napisał:

> Polscy,,Talibowie’’uaktywniają się gwałtownie!
      > W Nowym Sączu krążą,,starsze panie’’, które wymuszają na swoich sąs
      > iadkach
      > podpisy przeciw prowadzeniu przez nasz kraj negocjacji w sprawie
      > przystąpienia do Unii Europejskiej.
      > ,,Nie będzie Pani czarną owcą pośród nas”- to na ogół skutkuje!!!

Czy to te same, ktore widzial Lepper w Klewkach?
    • Gość: prowokat Re: Przestroga! IP: *.telimeny / 192.168.0.* 24.07.02, 16:47
      te kobiety to heroiny III RP i kazdy powinien brać z nich przykład. Te damy to
      sól polskiej ziemi.
      • Gość: Ania Re:Do prowokata IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 16:49
        Gość portalu: prowokat napisał(a):

> te kobiety to heroiny III RP i kazdy powinien brać z nich przykład. Te damy
        to
        > sól polskiej ziemi.

Lubisz takie starocie???
        EEEEEEEEE
        • Gość: prowokat Re:Do Ani IP: *.telimeny / 192.168.0.* 24.07.02, 16:57
          > Lubisz takie starocie???

skoro u Ciebie nie mam już szans :)
          • Gość: Ania Re:Do prowokata IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 17:28

> > Lubisz takie starocie???
            >
            > skoro u Ciebie nie mam już szans :)

To ja Ci podesle pare mlodych panienek zeby Cie namowily do UE
            Co Ty na to?
            • Gość: prowokat Re:Do prowokata IP: *.telimeny / 192.168.0.* 24.07.02, 17:36
              > To ja Ci podesle pare mlodych panienek zeby Cie namowily do UE
              > Co Ty na to?

zastanów się nad tym głęboko
              bo co bedzie jesli ja je przekabace

• Gość: Ania Re:Do prowokata IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 17:42

> > To ja Ci podesle pare mlodych panienek zeby Cie namowily do UE
                > > Co Ty na to?
                >
                > zastanów się nad tym głęboko
                > bo co bedzie jesli ja je przekabace
                >
                Nie dasz rady .Napisalam wyraznie "pare panienek"

hihihihihi
                • Gość: prowokat Re DO ANI 2 IP: *.telimeny / 192.168.0.* 24.07.02, 18:04
                  > Nie dasz rady .Napisalam wyraznie "pare panienek"
                  >
                  > hihihihihi

ja jestem jeszcze młody i mogę dać radę
      • Gość: Astrid Re: Przestroga! IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 16:54
        Chciales powiedziec sol w Polskich ranach, sol w polskich oczach, heroiny ze
        sztuki o wspolczesnych wampirzycach z biblia pod pacha ?
      • douglasmclloyd Re: Przestroga! 24.07.02, 17:17

> te kobiety to heroiny III RP i kazdy powinien brać z nich przykład. Te damy
        to
        > sól polskiej ziemi.

W tym kontekscie, lepszym slowem niz sol, bylby nawoz. Doslownie ( wkrotce) i w
        przenosni.
        • Gość: polishAM Re: Przestroga! IP: *.nas18.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 18:33
          W sensie doslownym kazdy z nas bedzie nawozem. W tajemnicy powiem Ci Douglas,
          ze sraczka tych babci smierdzi tak samo jak twoja i moja.
          • douglasmclloyd Re: Przestroga! 24.07.02, 18:42
            Gość portalu: polishAM napisał(a):

> W sensie doslownym kazdy z nas bedzie nawozem. W tajemnicy powiem Ci Douglas,
            > ze sraczka tych babci smierdzi tak samo jak twoja i moja.

Wachales?
            • Gość: polishAM Re: Przestroga! IP: *.nas18.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 18:55
              Bez wachania Douglas gwarantuje Ci. Smierdzi tak samo. Jak potwor. Jedynie
              probojemy przedstawiac sie jako piekne i pachnace jednostki. Nie chce Cie
              wprowadzac w kompleksy, ale prawda jest okrutna. Smierdzimy.
              • douglasmclloyd Re: Przestroga! 24.07.02, 19:00

> Bez wachania Douglas gwarantuje Ci. Smierdzi tak samo. Jak potwor. Jedynie
                > probojemy przedstawiac sie jako piekne i pachnace jednostki. Nie chce Cie
                > wprowadzac w kompleksy, ale prawda jest okrutna. Smierdzimy.

Mow za siebie. Ja pachne!
                • Gość: polishAM Re: Przestroga! IP: *.nas18.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 19:11
                  Smierdzimy Douglas. Mieszkalem raz w hotelu w Maseru (Lesotho) w potwornym
                  upale bez wody. Ruchalem sie przez trzy dni z jakas czarna kurwa i oboje
                  smierdzielismy jak potwor. Ale szybko sie do tego przyzwyczailismy. Po pewnym
                  czasie ten smierdzacy pot, jej pizda i moja fujarka zamienily sie w jeden
                  naturalny sos. Takie jest prawo natury. Wyobrazasz sobie ze kiedy w koncu
                  naprawili wode, czulem sie jak milion dollars men.
                  • douglasmclloyd Re: Przestroga! 24.07.02, 20:59

> Smierdzimy Douglas. Mieszkalem raz w hotelu w Maseru (Lesotho) w potwornym
                    > upale bez wody.

Trzeba bylo wziac lepszy hotel. Nie stac cie?

> Ruchalem sie przez trzy dni z jakas czarna kurwa i oboje
                    > smierdzielismy jak potwor.

Nie ma sie czym chwalic.

> Ale szybko sie do tego przyzwyczailismy.

Myslalem, ze tylko do luksusu czlowiek sie szybko przyzwyczaja. Ty, jako
                    kompromitacja zasady, szybo przyzwyczajasz sie do syfu.

> Po pewnym
                    > czasie ten smierdzacy pot, jej pizda i moja fujarka zamienily sie w jeden
                    > naturalny sos. Takie jest prawo natury. Wyobrazasz sobie ze kiedy w koncu
                    > naprawili wode, czulem sie jak milion dollars men.

Za pozno. Dla mnie pozostaniesz smierdzacym dziadem.
                    • Gość: polishAM Re: Przestroga! IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 22:19
                      Daj sobie powiedziec, nie jestes z plastiku. Twoje komorki zdychaja szybciej
                      niz sie odradzaja. Zdechle organizmy wydzielaja potworny odor. Zanim kazda z
                      tych komorek zaniknie Ty pierdolniesz w kalendarz i bakterie Cie zezra. Tego
                      Douglas nie unikniesz bez wzgledu na cokolwiek.
                      • douglasmclloyd Re: Przestroga! 24.07.02, 22:28

> Daj sobie powiedziec, nie jestes z plastiku. Twoje komorki zdychaja szybciej
                        > niz sie odradzaja. Zdechle organizmy wydzielaja potworny odor. Zanim kazda z
                        > tych komorek zaniknie Ty pierdolniesz w kalendarz i bakterie Cie zezra. Tego
                        > Douglas nie unikniesz bez wzgledu na cokolwiek.

Zrozum. Roznica miedzy nami jest taka, ze ty smierdzisz juz za zycia.
                        • Gość: polishAM Re: Przestroga! IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 22:43
                          Areosole, shampoo, aftershave, mydlo, pasta do zebow to tylko sztuczne
                          maskowanie tego co Twoj organizm bez przerwy wydziela. Zdechle organizmy i pot.
                          Wez swoje gowno do reki i zapytaj sie innych. Powiedza Ci to co ja od dawna
                          wiem. Wszyscy smierdzimy. Bo jestesmy tacy sami. Prawda, ktora tak trudno Ci
                          przyjac do wiadomosci.
                          • douglasmclloyd Re: Przestroga! 24.07.02, 22:56

> Areosole, shampoo, aftershave, mydlo, pasta do zebow to tylko sztuczne
                            > maskowanie tego co Twoj organizm bez przerwy wydziela.

Za to skuteczne.

> Zdechle organizmy i pot.

Moj organizm potrafi wydzielac takze mile zapachy. Szczegolnie mile dla pan.
                            Niektore twierdza, ze mezczyzna powinien pachniec mezczyzna. Zadna nie
                            stwierdzila, ze powinien smierdziec.

> Wez swoje gowno do reki i zapytaj sie innych.

Wybacz ale nie pojde w twoje slady.

> Powiedza Ci to co ja od dawna
                            > wiem. Wszyscy smierdzimy.

Wydaje ci sie.

> Bo jestesmy tacy sami.

No nie. Nie wmawiaj mi, ze jestem taki sam jak ty, smierdzielu.

> Prawda, ktora tak trudno Ci
                            > przyjac do wiadomosci.

Prawda, ktora siedzi tylko w twojej smierdzacej wyobrazni.
                            • Gość: polishAM Re: Przestroga! IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 23:07
                              Czemu Douglas nie chcesz wziac swojego gowna do reki. Religia Ci nie pozwala,
                              prawo zabrania, czy moze jest to czyn spolecznie szkodliwy. Nie. Poniewaz
                              smierdzi, jest nieprzyjemny w dotyku i wyszedl z Twojego organizmu. Nigdy od
                              tego nie uciekniesz. Jestes zasrancem jak kazdy z nas.
                              • douglasmclloyd Re: Przestroga! 24.07.02, 23:15

> Czemu Douglas nie chcesz wziac swojego gowna do reki.

Ile razy mam ci pisac, ze sie roznimy. I to znacznie. Bardziej niz myslisz,
                                smierdzielu.
                            • Gość: Astrid Re: Przestroga! IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 23:09
                              Nie przejmuj sie. To co powiedzial Polisham to jest zwykla "madrosc zyciowa"
                              polskiego nalogowego akloholika.
                              • Gość: polishAM Re: Przestroga! IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 23:52
                                Przypomne tylko, ze ta dyskusja zaczela sie kiedy Douglas powiedzial, ze te
                                starsze panie beda w sensie doslownym nawozem. Niezbyt to uprzejme ale prawda.
                                Prawda jednak idzie dalej i dotyczy kazdego z nas. Douglas jednak tej prawdy
                                nie moze zaakceptowac.
    • jaceq Popieram dreadeda 24.07.02, 20:58
      Bo też nie wydaje mi się, by w warunkach, powiedzmy, demokratycznych, możnaby zabronić komukolwiek
      jakichkolwiek, z wyjątkiem tych prawnie zabronionych (dobry prawnik zapewne potrafiłby z tych bab zrobić
      przed sądem podżegaczki wojenne, komunistki, faszystki itp.)

I ja też mam prawo powiedzieć głośno, co o tym sądzę.

Swoją drogą - dotychczasowe akcje RM - zazwyczaj kończyły się materiałem dla prokuratury; gdyby
      prokuratura nie bała się bokserskich nawyków Rydzyjnego - może by i co z tego było.
      • Gość: Astrid Re: Popieram dreadeda IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 21:25
        Jasne, ze baby moga robic co chca, ich sprawa, tylko nikt powazny nie moze sie
        liczyc z rezultatami ich dzialalnosci tj. zebranymi glosami, bo to byloby
        sprzeczne z zasadami praworzadnosci w demokratycznym panstwie.
        • jaceq Re: Popieram dreadeda 24.07.02, 21:59
          Gość portalu: Astrid napisał(a):

> Jasne, ze baby moga robic co chca, ich sprawa, tylko nikt powazny nie moze sie
          > liczyc z rezultatami ich dzialalnosci tj. zebranymi glosami, bo to byloby
          > sprzeczne z zasadami praworzadnosci w demokratycznym panstwie.

Wydaje im (a raczej: mu) się, że musi cóś zrobić:

Dzisiaj katolicka tv puls podała za cbosem: na lpr zagłosuje około 5%. Tylko tyle na cały lpr razem z
          zetchaenem. Chyba nie będę trzeźwiał z radości, jak ta tendencja się utrzyma.

Sojuz sił tak ciemnych, że się nawet boją w wychodku światła zapalić, prawdopodobnie przyjmie nazwę:
          "Chrześcijańska Unia Jedności" (w skrócie: ChUJ).
          • Gość: Astrid Re: Popieram dreadeda IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 22:12
            Dzieki Ci bracie za dobre wiesci ! Oby tak dalej ! Z tego wynika, ze juz nawet
            konajacy nie wierza w glupie slowka.
            Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka