Dodaj do ulubionych

Wróciłem do Polski!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 15:18
Niniejszym informuję, że już nie mieszkam w Australii, ale w Poznaniu. Jeśli
zauważycie posty z adresem kończącym się na "au" znaczy to, że ktoś się pode
mnie podszywa.
Jest to mój ostatni post na tym forum ponieważ muszę przemyślec pewne sprawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Brawo Oszolomie za poczucie humoru !! IP: *.proxy.aol.com 25.07.02, 15:43
      • hania_76 Re: Brawo Oszolomie za poczucie humoru !! 25.07.02, 17:22
        Przylaczam sie do gratulacji, Oszolku.
    • Gość: Oszolom z RM Czekamy na przekazy dla Radia Maryja IP: *.rdu.bellsouth.net 25.07.02, 17:12
      Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Niniejszym informuję, że już nie mieszkam w Australii, ale w Poznaniu. Jeśli
      > zauważycie posty z adresem kończącym się na "au" znaczy to, że ktoś się pode
      > mnie podszywa.
      > Jest to mój ostatni post na tym forum ponieważ muszę przemyślec pewne sprawy.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Czekamy na przekazy dla Radia Maryja IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 17:16
        Jeśli ktoś zauważy brak polskich znaków w lirerach oraz obrazoburcze teksty pod
        adresem kościoła i wiary katolickiej tzn że Kagan podszywa się pode mnie
        • Gość: Oszolom z RM KYSZ, kysz Apostato. IP: *.rdu.bellsouth.net 25.07.02, 17:24

Prawdziwy Oszolom.
          Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Jeśli ktoś zauważy brak polskich znaków w lirerach oraz obrazoburcze teksty
          pod
          >
          > adresem kościoła i wiary katolickiej tzn że Kagan podszywa się pode mnie
        • Gość: Ania Re: Czekamy na przekazy dla Radia Maryja IP: *.upc.chello.be 25.07.02, 17:27
          Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Jeśli ktoś zauważy brak polskich znaków w lirerach oraz obrazoburcze teksty
          pod
          >
          > adresem kościoła i wiary katolickiej tzn że Kagan podszywa się pode mnie

Teraz to juz nie Kagan to ZYX i PROXY kopiuje "nie" ale nie skopiowal mi tego
          co prosilam o ksiedzu z wibratorem to chyba sie podszyje i skopiuje sama.
          • maurycy Re: Czekamy na przekazy dla Radia Maryja 25.07.02, 17:52
            To było dobre. He, he.
    • ptwo Forum bez Kagana? Niemożliwe!! 25.07.02, 18:56

> mnie podszywa.
      • jaceq Kagan czy Oszołek - wszystko jedno. 25.07.02, 22:15
        ptwo napisał:

> > Jest to mój ostatni post na tym forum ponieważ muszę przemyślec pewne sprawy.

Jak już skończysz - my pewnie będziemy mieć holograficzne monitory 3D, na forum będzie słychać głos
        ludzki.

PS. Nie bij się z myślami. Możesz przegrać.
    • krakers111 Re: Wróciłem do Polski! 26.07.02, 04:47
      Niniejszym informuję, że już nie mieszkam w Australii, ale w Poznaniu. Jeśli
      zauważycie posty z adresem kończącym się na "au" znaczy to, że ktoś się pode
      mnie podszywa.
      Jest to mój ostatni post na tym forum ponieważ muszę przemyślec pewne sprawy.
      To jest wyraznie napisane przez AbP Paetza! Wiadomosc zbyt dobra, aby mogla byc
      prawdziwa!
      • kolarlgol Re: Wróciłem do Polski! 26.07.02, 05:07
        krakers111 napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
        > mnie podszywa.
        > To jest wyraznie napisane przez AbP Paetza! Wiadomosc zbyt dobra, aby mogla
        byc prawdziwa!
        Krakers! Nie mieszaj na tym forum! kagan zniknal, i juz! I dobrze mu tak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka