indianski 21.06.05, 07:23 facet spiewal nie tak jak mu Andrzej zagral . Kiedy Lepper ma czas na polityke , ten burak ma same procesy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qazaqq Lepper odmawia Prof Zollowi i Prof Geremkowi ... 21.06.05, 07:33 Lepper odmawia wspólnego zdjęcia stojącym do niego w kolejce Prof. Zollowi i Prof. Geremkowi, jak nieoficjalnie mówi się, następnymi, którzy odejdą z niczym będą Busch i Putin. Senat Uniwersytetu Jagielońskiego jest w szoku po niedawnej odmowie przyjecia Doktoratu Honoris Causa przez Leppera (na dziś to tylko hipotezy, ale megalomania jego Eminencji Leppera ogromna jest i kto wie co nas jeszcze czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity GEREMKOM I ZOLLOM NARÓD DZIEKUJE ZA REFORMY 21.06.05, 09:51 A konterfekty w/w osobników moim zdaniem nie są powodem do jakiejkolwiek egzaltacji czy atencji . I słusznie by zrobił Lepper jak by odmówił wspólnego spotkania.lecz to człowiek o wyższej kulturze niż ty polemisto futurysto. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Lepper o wyższej kulturze? Buahaahahahahahahahahah 21.06.05, 10:04 Jeszcze takiego dowcipu nie słyszałem. To nadawałoby się do Kiepskich, na których kulturze wzoruje się twój idol. Odpowiedz Link Zgłoś
drewsaq O Jolcia, Jolcia. Lepiej by ty krowy wydoiła 21.06.05, 10:10 bo z myślenia to ci jakoś nic nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: GEREMKOM I ZOLLOM NARÓD DZIEKUJE ZA REFORMY 21.06.05, 10:16 Antagoniści Samoobrony łączcie się bo was czas już się kończy a polityczny trup w postaci uni sam nie wierzy w reanimację.Proponuję zatem wysłać kolejnych chłopców na wojnę z Irakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Irak będzie tu na miejscu... 21.06.05, 10:25 jeśli twój wódz lepper dojdzie do władzy. Poza tym, podaj jeden przykład z historii, kiedy przywódca będący idiotą zrobił coś konstruktywnego w skali państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuto Re: Irak będzie tu na miejscu... 21.06.05, 16:24 juz kiedys to mowilem. jesli stanie sie owo nieszczescie narodowe, ze lepper dostanie to czego pragnie, to przyjdzie nam chyba w ramach odwetu popelnic zbiorowe samobojstwo. tak swoja droga, to lepper to chyba nie polskie nazwisko. co na to chlopcy narodowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
dziudool Re: GEREMKOM I ZOLLOM NARÓD DZIEKUJE ZA REFORMY 21.06.05, 13:55 jola_dywity napisała: > A konterfekty w/w osobników moim zdaniem nie są powodem do jakiejkolwiek > egzaltacji czy atencji . I słusznie by zrobił Lepper jak by odmówił wspólnego > spotkania.lecz to człowiek o wyższej kulturze niż ty polemisto futurysto. yoli_dywity naród dziękuje za wypowidź w jego imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 jola_dywity...czlowieku! 21.06.05, 14:39 Jola_dywity ja bym sie na twoim miejscu powaznie zastanowil!!! Jezeli nie dostrzegasz farsy i glupoty w Lepperze i wszystkim co go otacza, sam(a) jestes glupi(a). Ten gosc stracil u mnie resztke wiary po incydencie z Talibanami (to jest tylko jedna z 1000 historii, za ktore ta osoba powinna pojsc w zenujaca niepamiec, a ty prawdopodobnie z nia). Caly fenomen Leppera okreslilbym tymi slowami: nieokielznane chamstwo raczkujacej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: jola_dywity...czlowieku! 21.06.05, 15:38 Dać ci dać mata Macie w 1 ruchu? Czy wy Macie rozum macie? Odpowiedz Link Zgłoś
f0g Ty Jola podziękuj za barchanowe reformy Lepperowi 21.06.05, 15:14 a nie Geremkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
qazaqq EMINENCJA LEPPER MA ZA DUŻY ELEKTORAT NEGATYWNY 22.06.05, 07:28 ... i to chyba jest odpowiedź na jego indywidualne szanse w polityce. Za krytyczną opinię - dziękuję. Jolu, jak widać prowokacja się udała. Eminencja Lepper człowiekiem wyokiej kultury .... cóż, widać niektórym zacietrzewienie polityczne odbiera poczucie smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
xionrze A więc... 21.06.05, 08:10 ..już nie potrzeba dowodów, że solarium jest szkodliwe dla zdrowia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: Lepper kontra tenor Torzewski 21.06.05, 08:23 Niezly jest tez czarnecki - taka tania dziwka, co to kazdemu zrobi loda, byle utrzymac sie przy zlobie. Ze-na-da! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity CZY TRUBADUR MA POMROCZNOŚĆ 21.06.05, 09:45 Platforma obywatelska celuje w wysuwaniu kandydatur osób z miernym przygotowaniem a to kierowcy rajdowego a to śpiewaka,Kierowcę znam osobiście jego indolencja w tematach politycznych jest osłupiająca. Odpowiedz Link Zgłoś
dziudool ależ moja droga... 21.06.05, 14:00 Furer musi być dumny z takiejoddanej fanki! z obawy przed zdemaskowaniem twej, co prawda złotej, ale jednak słomy w butach piszesz na forum ze słownikiem wyrazów obcych na kolanach! gratuluję! a'propos, sprawdź hasło:"demagogia" i "hohoł" a tak w ogóle, to pewnie jesteś całkiem spoko, tylko nas okrutnie podpuszczasz! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: ależ moja drogi kreatorze neologizmów 21.06.05, 15:13 Tak mądrego człeka posłuchałam,i zaczełam sprawdzać zwłaszcza to drugie na h i problem mam! Może coś mi poradzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
roll ja wiem ... 21.06.05, 14:01 że ty się tak tylko przekomarzasz z tą atencją "przewodniczącego" i jego zgrai. Bo sądząc po stylu argumentacji to skończyłaś jakąś szkołę i z pewnością twoje wypowiedzi są zabawną prowokacją. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Który kłamie ?? Proponuję Sąd Boży.... 21.06.05, 09:51 niech śpiewają... Odpowiedz Link Zgłoś
dziudool Re: Który kłamie ?? Proponuję Sąd Boży.... 21.06.05, 14:01 tako rzecze wszechmogący... popieram Odpowiedz Link Zgłoś
patman Kolejne zero honoru 21.06.05, 10:00 Z lepperem wstyd się spotkać, a co dopiero wymieniać kurtuazje. Odpowiedz Link Zgłoś
vandrug Re: Lepper kontra tenor Torzewski 21.06.05, 13:12 Widac jak przytyl. Widac ze ma kase - vv politycy - taka sama twarz :) +_- Odpowiedz Link Zgłoś