Dodaj do ulubionych

Lepper kontra tenor Torzewski

21.06.05, 07:23
facet spiewal nie tak jak mu Andrzej zagral .
Kiedy Lepper ma czas na polityke , ten burak ma same procesy
Obserwuj wątek
    • qazaqq Lepper odmawia Prof Zollowi i Prof Geremkowi ... 21.06.05, 07:33
      Lepper odmawia wspólnego zdjęcia stojącym do niego w kolejce Prof. Zollowi i
      Prof. Geremkowi, jak nieoficjalnie mówi się, następnymi, którzy odejdą z
      niczym będą Busch i Putin.

Senat Uniwersytetu Jagielońskiego jest w szoku po niedawnej odmowie przyjecia
      Doktoratu Honoris Causa przez Leppera

(na dziś to tylko hipotezy, ale megalomania jego Eminencji Leppera ogromna
      jest i kto wie co nas jeszcze czeka:)
      • jola_dywity GEREMKOM I ZOLLOM NARÓD DZIEKUJE ZA REFORMY 21.06.05, 09:51
        A konterfekty w/w osobników moim zdaniem nie są powodem do jakiejkolwiek
        egzaltacji czy atencji . I słusznie by zrobił Lepper jak by odmówił wspólnego
        spotkania.lecz to człowiek o wyższej kulturze niż ty polemisto futurysto.
        • patman Lepper o wyższej kulturze? Buahaahahahahahahahahah 21.06.05, 10:04
          Jeszcze takiego dowcipu nie słyszałem. To nadawałoby się do Kiepskich, na których kulturze wzoruje się twój idol.
        • drewsaq O Jolcia, Jolcia. Lepiej by ty krowy wydoiła 21.06.05, 10:10
          bo z myślenia to ci jakoś nic nie wychodzi.
        • jola_dywity Re: GEREMKOM I ZOLLOM NARÓD DZIEKUJE ZA REFORMY 21.06.05, 10:16
          Antagoniści Samoobrony łączcie się bo was czas już się kończy a polityczny trup
          w postaci uni sam nie wierzy w reanimację.Proponuję zatem wysłać kolejnych
          chłopców na wojnę z Irakiem.
          • patman Irak będzie tu na miejscu... 21.06.05, 10:25
            jeśli twój wódz lepper dojdzie do władzy. Poza tym, podaj jeden przykład z historii, kiedy przywódca będący idiotą zrobił coś konstruktywnego w skali państwa.
            • kazuto Re: Irak będzie tu na miejscu... 21.06.05, 16:24
              juz kiedys to mowilem. jesli stanie sie owo nieszczescie narodowe, ze lepper
              dostanie to czego pragnie, to przyjdzie nam chyba w ramach odwetu popelnic
              zbiorowe samobojstwo. tak swoja droga, to lepper to chyba nie polskie nazwisko.
              co na to chlopcy narodowcy?
        • dziudool Re: GEREMKOM I ZOLLOM NARÓD DZIEKUJE ZA REFORMY 21.06.05, 13:55
          jola_dywity napisała:

> A konterfekty w/w osobników moim zdaniem nie są powodem do jakiejkolwiek
          > egzaltacji czy atencji . I słusznie by zrobił Lepper jak by odmówił wspólnego
          > spotkania.lecz to człowiek o wyższej kulturze niż ty polemisto futurysto.

yoli_dywity naród dziękuje za wypowidź w jego imieniu
        • mat56 jola_dywity...czlowieku! 21.06.05, 14:39
          Jola_dywity ja bym sie na twoim miejscu powaznie zastanowil!!! Jezeli nie
          dostrzegasz farsy i glupoty w Lepperze i wszystkim co go otacza, sam(a) jestes
          glupi(a). Ten gosc stracil u mnie resztke wiary po incydencie z Talibanami (to
          jest tylko jedna z 1000 historii, za ktore ta osoba powinna pojsc w zenujaca
          niepamiec, a ty prawdopodobnie z nia). Caly fenomen Leppera okreslilbym tymi
          slowami: nieokielznane chamstwo raczkujacej demokracji.
          • jola_dywity Re: jola_dywity...czlowieku! 21.06.05, 15:38
            Dać ci dać mata Macie w 1 ruchu? Czy wy Macie rozum macie?
        • f0g Ty Jola podziękuj za barchanowe reformy Lepperowi 21.06.05, 15:14
          a nie Geremkowi.
        • konread JOLI i Lepperowi dziękujemy za śpiew... buhahaha 21.06.05, 18:55

• qazaqq EMINENCJA LEPPER MA ZA DUŻY ELEKTORAT NEGATYWNY 22.06.05, 07:28
          ... i to chyba jest odpowiedź na jego indywidualne szanse w polityce. Za
          krytyczną opinię - dziękuję. Jolu, jak widać prowokacja się udała. Eminencja
          Lepper człowiekiem wyokiej kultury .... cóż, widać niektórym zacietrzewienie
          polityczne odbiera poczucie smaku.
    • xionrze A więc... 21.06.05, 08:10
      ..już nie potrzeba dowodów, że solarium jest szkodliwe dla zdrowia.

:-)
    • colage Re: Lepper kontra tenor Torzewski 21.06.05, 08:23
      Niezly jest tez czarnecki - taka tania dziwka, co to kazdemu zrobi loda, byle
      utrzymac sie przy zlobie. Ze-na-da!
    • jola_dywity CZY TRUBADUR MA POMROCZNOŚĆ 21.06.05, 09:45
      Platforma obywatelska celuje w wysuwaniu kandydatur osób z miernym
      przygotowaniem a to kierowcy rajdowego a to śpiewaka,Kierowcę znam osobiście
      jego indolencja w tematach politycznych jest osłupiająca.
      • dziudool ależ moja droga... 21.06.05, 14:00
        Furer musi być dumny z takiejoddanej fanki! z obawy przed zdemaskowaniem twej,
        co prawda złotej, ale jednak słomy w butach piszesz na forum ze słownikiem
        wyrazów obcych na kolanach! gratuluję!
        a'propos, sprawdź hasło:"demagogia" i "hohoł"

a tak w ogóle, to pewnie jesteś całkiem spoko, tylko nas okrutnie podpuszczasz!
        • jola_dywity Re: ależ moja drogi kreatorze neologizmów 21.06.05, 15:13
          Tak mądrego człeka posłuchałam,i zaczełam sprawdzać zwłaszcza to drugie na h i
          problem mam! Może coś mi poradzisz?
      • roll ja wiem ... 21.06.05, 14:01
        że ty się tak tylko przekomarzasz z tą atencją "przewodniczącego" i jego zgrai.
        Bo sądząc po stylu argumentacji to skończyłaś jakąś szkołę i z pewnością twoje
        wypowiedzi są zabawną prowokacją.
    • mangold Który kłamie ?? Proponuję Sąd Boży.... 21.06.05, 09:51
      niech śpiewają...
      • ezpa7z9 Co to jest pokolenie R2D2? 21.06.05, 10:25
        • mangold Na " Gwiezdnych Wojnach" sie chowałem..:-))) 21.06.05, 11:03
          A Ty ??
      • dziudool Re: Który kłamie ?? Proponuję Sąd Boży.... 21.06.05, 14:01
        tako rzecze wszechmogący...
        popieram
    • patman Kolejne zero honoru 21.06.05, 10:00
      Z lepperem wstyd się spotkać, a co dopiero wymieniać kurtuazje.
    • vandrug Re: Lepper kontra tenor Torzewski 21.06.05, 13:12
      Widac jak przytyl. Widac ze ma kase - vv politycy - taka sama twarz :) +_-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka