Gość: Stoik IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 01:02 Niech mój wątek stoi dla Was otworem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Scan Re: Rany, ile tu miejsca! IP: *.home.net.pl 13.09.01, 01:07 Jestem. Dla mnie ten największy pokój z widokiem na morze - bardzo proszę. I obok małą komórkę na spanie. Rozumiem niektórych - Lebensraum! Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Dla Joli salony... IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 01:13 ...i wstęp wolny do kuchni, gdyby chciała nam coś upichcić. Żeby nam tylko na zdrowie wyszło. Ale co do talentu to wątpliwości żadnych nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Dla Joli salony... jeśli IP: *.home.net.pl 13.09.01, 01:17 tu dotrze - na razie ma kłopoty. Niech mebluje....niech gotuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Szanowny Paniczu IP: *.home.net.pl 13.09.01, 01:21 Post muszę ze sobą przenieść jak kanapę, bo pamięć marna i nie ma gdzie usiąść. _____________________ > Mścić się, a to za co? - dopraszam się odpowiedzi. Za wierność? > Kość dla psa,ponadto mam kaszkę dla gołębia. > Nie sprawdzam , czekam. > Stoik podbija stawkę. > Jednakowoż z uszanowaniem Za tą albo tę minutę zaniechania, po tylu wspólnie spedzonych nocach (dla postronnych wyjaśniam, że przy kompie :))Zostawić mnie ta na pustej ulicy ? Czekaj, czekaj nie nadskakuj z tym uszanowaniem bo ja Ci nie zapomnę tego 1 minutowego wprawdzie ale uchybienia. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Szanowny Paniczu IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 01:26 Jolu, wybacz Scanowi, przed wami jeszcze prawie cały XXI wiek. Na razie rozsiądź się wygodnie w salonie i daj się poczęstować kawką. Piesek już przyszedł i patrzy wyczekująco. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Szanowny Paniczu Stoiku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 01:30 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Jolu, wybacz Scanowi, przed wami jeszcze prawie cały XXI wiek. Na razie > rozsiądź się wygodnie w salonie i daj się poczęstować kawką. Piesek już > przyszedł i patrzy wyczekująco. Co robić? No dobrze uwzględnię Twoje pośrednictwo imu wybaczę. Z pieskiem nie ma żartów - długo nie wytrzyma . Wyjdz na spacer i wymyśl dla mnie jeden limeryk. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Piesek i limeryk? IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 01:34 Czy to nie za dużo jak na jednego stoika? Ale trudno, Twoje słowo jest dla mnie rozkazem (nie po raz pierwszy). Czekaj spokojnie, aż wrócę z pieskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Stoiku!!! IP: *.home.net.pl 13.09.01, 01:35 Nie zostawiaj mnie tete a tete z Jolką. Udławi mnie kością.Wbije ją do gardła młotkiem, popchnie ubijakiem jak gęsi tuczonej. Za 1 minutę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Scanie ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 01:42 Gość portalu: Scan napisał(a): > Nie zostawiaj mnie tete a tete z Jolką. Udławi mnie kością.Wbije ją do gardła > młotkiem, popchnie ubijakiem jak gęsi tuczonej. Za 1 minutę ! Bądz męzczyzną nie chowaj się za plecy Stoika. Słuchaj ja tylko tak wychowawczo - prewencyjnie, żebyś tego błedu już więcej nie popełniał. Przecież rozumiem, że jak zona sie przebudzi to musisz szybko resetować kompa. Pozdrawiam niewolnica z Waszego haremu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Jolanto IP: *.home.net.pl 13.09.01, 01:49 Tak, wszystko sie zgadza. Jestem chwilowo gdzie indziej, bo sprawę muszę załatwić z pewnym facetem z Ciemnogrodu. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Wojciechu! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 01:56 Gość portalu: Scan napisał(a): > Tak, wszystko sie zgadza. Jestem chwilowo gdzie indziej, bo sprawę muszę > załatwić z pewnym facetem z Ciemnogrodu. > Buziaczki To honorowa sprawa. Ja mam czas ja poczekam (też 1 minutę). Ale nie nokautuj słabszych. :) Buziaczki odwzajemniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Huryso Niebiańska IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:03 Załatwiłem. Rozkazy? Buziaczki ponowne. On wrócił? Scan Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Tak, wszystko sie zgadza. Jestem chwilowo gdzie indziej, bo sprawę muszę > > załatwić z pewnym facetem z Ciemnogrodu. > > Buziaczki > > To honorowa sprawa. Ja mam czas ja poczekam (też 1 minutę). > Ale nie nokautuj słabszych. :) > Buziaczki odwzajemniam. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Huryso Niebiańska IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:09 Gość portalu: Scan napisał(a): > Załatwiłem. Rozkazy? > Buziaczki ponowne. > On wrócił? Ja bym chciała poczytać i podziwiać gdzie można to uczynić? On to kto ?Limerysta ? Nie zgłosił się jeszcze, piesek lubi długo biegać. Odwrotne buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Huryso Niebiańska IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:13 Stany Zjedn. na kolanach. Pies mały, to potrzebuje krótko. ON NAM daje szansę - popatrz - sami, nikogo nie ma! Buziaczki w tę strone cały czas W. Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Załatwiłem. Rozkazy? > > Buziaczki ponowne. > > On wrócił? > > Ja bym chciała poczytać i podziwiać gdzie można to uczynić? > On to kto ?Limerysta ? Nie zgłosił się jeszcze, piesek lubi długo biegać. > Odwrotne buziaczki. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Hurysie Niebiański IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:31 Gość portalu: Scan napisał(a): > Stany Zjedn. na kolanach. Nie to nieprawda, ten Kraj będący symbolem wolności nigdy nie padnie na kolana - zresztą przed kim ? Ludzi zwykłych szkoda. > Pies mały, to potrzebuje krótko. > ON NAM daje szansę - popatrz - sami, nikogo nie ma! Ale Ty wykorzystujesz sytuację. Oj ja nieboga. > Buziaczki w tę strone cały czas Nie mam siły Ci odmówić. Wojtuś a piłeś dziś coś z procentami - grzecznie pytam tylko niemusisz odpowiadać jak nie chcesz? Wasza jo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Szwagierko Mahometa IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:42 Nic. Absolutnie nic. Niente. Mało tego, nie palę 4-ty dzień. Przybyło mi w płucach 0.01mm pojemności. Atlas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Mahomecie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:51 Gość portalu: Scan napisał(a): > Nic. Absolutnie nic. Niente. Mało tego, nie palę 4-ty dzień. Przybyło mi w > płucach 0.01mm pojemności. > Atlas A chuchnijże no co nie chcesz i papierochy czuję i mieszane trunki. Czemu Wojtuś nie palisz? Pieniązków Ci nie starczyło ? Co się stało ? Uważaj bo przytyjesz przy twoim nieracjonalnym odżywianiu. Rani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Mahometowo IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:54 No i jak to ma jest - jak rymuje to musi być pod wpływem tylko? A Ty - Muzo? Muz Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Nic. Absolutnie nic. Niente. Mało tego, nie palę 4-ty dzień. Przybyło mi w > > > płucach 0.01mm pojemności. > > Atlas > > A chuchnijże no co nie chcesz i papierochy czuję i mieszane trunki. > Czemu Wojtuś nie palisz? Pieniązków Ci nie starczyło ? Co się stało ? Uważaj bo > > przytyjesz przy twoim nieracjonalnym odżywianiu. > Rani > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Mahomecie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 03:05 Gość portalu: Scan napisał(a): > No i jak to ma jest - jak rymuje to musi być pod wpływem tylko? > A Ty - Muzo? Chciałam sie tylko upewnić - czy to powiesz. Jeśli to moja zasługa to wszystko ok. Nie tylko rymowanie ale i narcyzowanie ci dzisiaj wychodzi takoż. Jest 3 min.17 ? jesteś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Szefowo Haremu IP: *.home.net.pl 13.09.01, 01:29 Cos za coś. Ty wiesz coś, ja też wiem coś, szczególnie że nie wykonane. No to jak? Ponadto, przy tak długiej znajomości to wybacza się drobne potknięcia. Przeciwnie-reke trzeba podac. Tym razem z pionierskim pozdrowieniem Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Szefowo Haremu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 01:34 Gość portalu: Scan napisał(a): > Cos za coś. Ty wiesz coś, ja też wiem coś, szczególnie że nie wykonane. No to > jak? > Ponadto, przy tak długiej znajomości to wybacza się drobne potknięcia. > Przeciwnie-reke trzeba podac. > Tym razem z pionierskim pozdrowieniem Jako stara harcerka podaję Ci rękę po męsku. Zgoda buduje. Czego to ja nie wykonałam Generale - był jakiś rozkaz ? Może zbyt łagodnie podany? I potraktowany jako nie zobowiazujący ? Co to było ? Skończyły mi się tabletki na pamięć, biuerlecitina wyschła w butelce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Huryso IP: *.home.net.pl 13.09.01, 01:39 Z tym brakiem pamięci - wszystko po kolei i w stosownym czasie. Teraz trzeba klimaty i nastroje budować. Jak to w nowym domu. Kiedy parapetowe? Hurys Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Cos za coś. Ty wiesz coś, ja też wiem coś, szczególnie że nie wykonane. No > to > > jak? > > Ponadto, przy tak długiej znajomości to wybacza się drobne potknięcia. > > Przeciwnie-reke trzeba podac. > > Tym razem z pionierskim pozdrowieniem > > Jako stara harcerka podaję Ci rękę po męsku. Zgoda buduje. > Czego to ja nie wykonałam Generale - był jakiś rozkaz ? Może zbyt łagodnie > podany? I potraktowany jako nie zobowiazujący ? Co to było ? Skończyły mi się > tabletki na pamięć, biuerlecitina wyschła w butelce. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Jolu, gdzie jesteś? IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 01:16 Czy już się znalazłaś? W żadnym wypadku nie chodź wcześniej spać, przecież piesek jeszcze nie był na spacerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Dla Stoika i Scana - do samego rana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 01:23 Piekni Panowie ! Długo szukałam ale znalazłam co chciałam. Faktycznie bardzo przestrzenny ten wątek. Co do gotowania to jest to domena Scana ja będę jedynie was zabawiać. Stoiku nie mogłeś zaznaczyć w tytule - "prywatne." POzdrawiam zabiegana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Dla Stoika i Scana - do samego rana IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 01:30 Gość portalu: jolka napisał(a): > Stoiku nie mogłeś zaznaczyć w tytule - "prywatne." Bałem się, że żaden Duduś do nas nie zajrzy i w końcu się nami znudzisz. > POzdrawiam zabiegana. Mam nadzieję, że nie deklarujesz tym zdaniem swoich sympatii politycznych (popatrz na dwie pierwsze litery). Ale jeśli nawet, to i tak Cię kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Dla Stoika i Scana - do samego rana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 01:49 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Gość portalu: jolka napisał(a): > > > Stoiku nie mogłeś zaznaczyć w tytule - "prywatne." > Bałem się, że żaden Duduś do nas nie zajrzy i w końcu się nami znudzisz. Wywołujesz duchy Stoiku ? O tej porze jeszcze trzynastego. > > POzdrawiam zabiegana. > Mam nadzieję, że nie deklarujesz tym zdaniem swoich sympatii politycznych > (popatrz na dwie pierwsze litery). Ale jeśli nawet, to i tak Cię kocham. Nie, nie moje sympatie politycznie sa powszechnie znane z tego Trio(a) o którym myślisz to jedynie Kaczorek mi leży. Ja też Was kocham.(ale nie tylko was - dysponuję wolnymi mocami przerobowymi ale zauważyłam, że forumiarze mnie się boją) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Allachowa niewolnico IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:10 Postowo to jesteśmy kwita. Politycznie - w żadnym wypadku. Myśle, że nie zagrozi to jednak wzajemnym uczciom naszego Tercetu Egzotycznego. Też Cię kocham - a co, to Stoikowi tylko wolno? Scan Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Stoik napisał(a): > > > Gość portalu: jolka napisał(a): > > > > > Stoiku nie mogłeś zaznaczyć w tytule - "prywatne." > > Bałem się, że żaden Duduś do nas nie zajrzy i w końcu się nami znudzisz. > > Wywołujesz duchy Stoiku ? O tej porze jeszcze trzynastego. > > > > POzdrawiam zabiegana. > > Mam nadzieję, że nie deklarujesz tym zdaniem swoich sympatii politycznych > > (popatrz na dwie pierwsze litery). Ale jeśli nawet, to i tak Cię kocham. > > Nie, nie moje sympatie politycznie sa powszechnie znane z tego Trio(a) o którym > > myślisz to jedynie Kaczorek mi leży. Ja też Was kocham.(ale nie tylko was - > dysponuję wolnymi mocami przerobowymi ale zauważyłam, że forumiarze mnie się bo > ją) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Mistrzu Pióra ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:16 Gość portalu: Scan napisał(a): > Postowo to jesteśmy kwita. Politycznie - w żadnym wypadku. Myśle, że nie zagroz > i to jednak wzajemnym uczciom naszego Tercetu Egzotycznego. > Też Cię kocham - a co, to Stoikowi tylko wolno? > Przeczytałam i muszę powiedzieć,że jestem z Ciebie dumna. Nie będę klaskać bo póżniej strach przestać. Chyba już teraz zaśniesz spokojnie Wojtusiu !:) Ja cały czas deklaruję kochanie Was obu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Żono Mahometa! IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:29 As salaamu alejkum, Zasnę spokojnie, jak potwierdzisz to wszystko mailem. Deklaracje, jak wiesz, muszą byc wypełnione treścią. Saha, choja. Scan Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Postowo to jesteśmy kwita. Politycznie - w żadnym wypadku. Myśle, że nie z > agroz > > i to jednak wzajemnym uczciom naszego Tercetu Egzotycznego. > > Też Cię kocham - a co, to Stoikowi tylko wolno? > > > Przeczytałam i muszę powiedzieć,że jestem z Ciebie dumna. Nie będę klaskać bo > póżniej strach przestać. Chyba już teraz zaśniesz spokojnie Wojtusiu !:) > Ja cały czas deklaruję kochanie Was obu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Mahomecie ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:37 Gość portalu: Scan napisał(a): > As salaamu alejkum, > Zasnę spokojnie, jak potwierdzisz to wszystko mailem. > Deklaracje, jak wiesz, muszą byc wypełnione treścią. > Saha, choja. Co mam potwierdzać - uzgodnijmy, żebyś póżniej nie reklamował. Tyle wyrazów obcojęzycznych gdzie ja znajdę tłumacza o tej porze ? Gile gile Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Gwiazdo na granatowym nieboskłonie! IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:49 Gwiazdo! To są Twoje deklaracje, kierowane oczywiście do nas Obu: "Ja cały czas deklaruję kochanie Was obu." Tłumacza! Coś mi świta, że kiedyś na te gile wrobiłaś jednego już. Nie będziesz nam w głowach mącić obcojęzycznie My nie po zagranicznych rowach chodzić będziem fonetycznie Meteoryt Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > As salaamu alejkum, > > Zasnę spokojnie, jak potwierdzisz to wszystko mailem. > > Deklaracje, jak wiesz, muszą byc wypełnione treścią. > > Saha, choja. > > Co mam potwierdzać - uzgodnijmy, żebyś póżniej nie reklamował. Tyle wyrazów > obcojęzycznych gdzie ja znajdę tłumacza o tej porze ? > Gile gile Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Od Gwiazdy z granatowego nieboskłonu! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 03:00 Gość portalu: Scan napisał(a): > Gwiazdo! > To są Twoje deklaracje, kierowane oczywiście do nas Obu: > "Ja cały czas deklaruję kochanie Was obu." Kochanie (co robienie ?) łapiesz czy nie ? Mailem chcesz tę samą deklarację czy indywidualną ? - ustalmy po prostu. > Tłumacza! Coś mi świta, że kiedyś na te gile wrobiłaś jednego już. Masz szansę bo problem nie został rozwiązany. Mogę Ci tylko podpowiedzieć, że jeśli znasz arabski (?) to już niedaleko. No miałbyś u mnie fory niesamowite. Potwierdziłbyś swoją pozycję w moich oczach. > Nie będziesz nam w głowach > mącić obcojęzycznie > My nie po zagranicznych rowach > chodzić będziem fonetycznie A vice versa to można ? > Meteoryt > Ta cyberprzestrzeń, Ty jesteś ten sam co od meteorytu ? Tak mi się coś zdawało. Spadająca gwiazda (ale jeszcze nie upadła). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Gwiazdo będąca w połowie drogi IP: *.home.net.pl 13.09.01, 03:18 Odpowiedz tutaj zostawię sobie na jutro. OK? W. Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Gwiazdo! > > To są Twoje deklaracje, kierowane oczywiście do nas Obu: > > "Ja cały czas deklaruję kochanie Was obu." > > Kochanie (co robienie ?) łapiesz czy nie ? Mailem chcesz tę samą deklarację czy > > indywidualną ? - ustalmy po prostu. > > > Tłumacza! Coś mi świta, że kiedyś na te gile wrobiłaś jednego już. > > Masz szansę bo problem nie został rozwiązany. Mogę Ci tylko podpowiedzieć, że > jeśli znasz arabski (?) to już niedaleko. No miałbyś u mnie fory niesamowite. > Potwierdziłbyś swoją pozycję w moich oczach. > > > Nie będziesz nam w głowach > > mącić obcojęzycznie > > My nie po zagranicznych rowach > > chodzić będziem fonetycznie > > A vice versa to można ? > > Meteoryt > > > Ta cyberprzestrzeń, Ty jesteś ten sam co od meteorytu ? Tak mi się coś zdawało. > > Spadająca gwiazda (ale jeszcze nie upadła). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Gwiazdo będąca w połowie drogi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 03:45 Gość portalu: Scan napisał(a): > Odpowiedz tutaj zostawię sobie na jutro. OK? > > > Gwiazdo! > > > To są Twoje deklaracje, kierowane oczywiście do nas Obu: > > > "Ja cały czas deklaruję kochanie Was obu." I zdania póki co (jutro) nie zmieniam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Już po spacerku IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 02:14 Nowy gatunek literacki: Wyszedł Pan z pieskiem swoim na spacerek Nie odstawiali przy tym żadnych gierek Gdyby pan był stoikiem Wróciłby z limerykiem A tak, powstał dla Ciebie ten oto limerek. Zazdrości ciąg dalszy: Razu jednego Jola, nadobna niewiasta Wdziękami wkoło siebe bardzo śmiele szasta Aż mąż jeden, co wierzę Że ją kochał szczerze Zagniewany potężnie, tak zakrzyknął: basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Już po spacerku - Stoik w samym sweterku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:22 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Nowy gatunek literacki: > > Wyszedł Pan z pieskiem swoim na spacerek > Nie odstawiali przy tym żadnych gierek > Gdyby pan był stoikiem > Wróciłby z limerykiem > A tak, powstał dla Ciebie ten oto limerek. > > Zazdrości ciąg dalszy: > > Razu jednego Jola, nadobna niewiasta > Wdziękami wkoło siebe bardzo śmiele szasta > Aż mąż jeden, co wierzę > Że ją kochał szczerze > Zagniewany potężnie, tak zakrzyknął: basta! Stoiku ! Aleś płodny - prosiłam o jeden limeryk. Ale dziękuję - treści nie komentuję. Na Ciebie zawsze można liczyć. Za to Cię lubię. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Już po spacerku IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:22 Miło ponownie słyszeć. Mam nadzieję, że wydajesz w jakiejś oficynie swoje zbiory bo, Pies tego zaden nie zje Więc czytać będę mógł poezję Limeryki - Joli wydane Z uczucia wyrwane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Już po spacerku - do Scana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:25 Gość portalu: Scan napisał(a): > Miło ponownie słyszeć. > Mam nadzieję, że wydajesz w jakiejś oficynie swoje zbiory bo, > > Pies tego zaden nie zje > Więc czytać będę mógł poezję > Limeryki - Joli wydane > Z uczucia wyrwane Wojtku ! Zaimponowałeś mi ale jestes dzisiaj w formie ho ho. Zeby tylko GW was nie uprzedziła z tym wydaniem, trza się śpieszyć. Jolka - dystans, dystans ( to nie do Was do siebie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Jolanto z zadymionego papierosami pokoju, IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:35 Z dystansem to tak bajecznie, Że się przed nim nie ucieknie. Więc poddaj się wydarzeń biegowi, Bo oddasz dystans wrogowi Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Miło ponownie słyszeć. > > Mam nadzieję, że wydajesz w jakiejś oficynie swoje zbiory bo, > > > > Pies tego zaden nie zje > > Więc czytać będę mógł poezję > > Limeryki - Joli wydane > > Z uczucia wyrwane > > Wojtku ! Zaimponowałeś mi ale jestes dzisiaj w formie ho ho. Zeby tylko GW was > nie uprzedziła z tym wydaniem, trza się śpieszyć. > Jolka - dystans, dystans ( to nie do Was do siebie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Wojciechu uwznioślony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:44 Gość portalu: Scan napisał(a): > Z dystansem to tak bajecznie, > Że się przed nim nie ucieknie. > Więc poddaj się wydarzeń biegowi, > Bo oddasz dystans wrogowi > Próbowac zawsze można tzw. samodyscyplina gdy nie ma Marka. Wierzysz w przeznaczenie - fatum - czy tylko rym Ci taki wyszedł. ? A w ogóle to bez parapetówki a całe pomieszczenie juz zagracone - w takim tempie ! Sorry ale ja dzisiaj nie rymuję az mi wstyd - dwóch takich mistrzów - no ale ja Muza - tez dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Firmamentowo! IP: *.home.net.pl 13.09.01, 03:11 Akces Wojsko zgłosiło Solidarnie, By Jolę zawieźć do wyborczej hurmy. Wyszło to bardzo niezdarnie, Bo chlopcy trafili do tiurmy. Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Z dystansem to tak bajecznie, > > Że się przed nim nie ucieknie. > > Więc poddaj się wydarzeń biegowi, > > Bo oddasz dystans wrogowi > > > Próbowac zawsze można tzw. samodyscyplina gdy nie ma Marka. Wierzysz w > przeznaczenie - fatum - czy tylko rym Ci taki wyszedł. ? > A w ogóle to bez parapetówki a całe pomieszczenie juz zagracone - w takim tempi > e ! > Sorry ale ja dzisiaj nie rymuję az mi wstyd - dwóch takich mistrzów - no ale ja > > Muza - tez dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Nieboskłonie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 03:24 Gość portalu: Scan napisał(a): > Akces Wojsko zgłosiło Solidarnie, > By Jolę zawieźć do wyborczej hurmy. > Wyszło to bardzo niezdarnie, > Bo chlopcy trafili do tiurmy. Tralala Wojtek mądrala. Akcja Wyborcza Solidarność gwarantuje krajowi prawość i gospodarność Dlatego jolka decyduje że na nich zagłosuje. Pytała jolki dziadka sąsiadka Powiedz Pan szczerze Bo jolce troche nie wierzę Byłes Pan przeciez zołnierzem Kto godzień rządzic krajem A dziadek Na AWS głos daję Buzek człowiek sprawiedliwy Rzekł dziadek sędziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Kopuło niebieska IP: *.home.net.pl 13.09.01, 03:33 Dalszych limeryków "w temacie wyborczym" nie będę już wymyslał. Bo one Joli a nie partiom, prawda JoJo? Była zabawa JoJo nazwana, kręcili nią od wieczora do rana. JoJo - sprytna bardzo była, kręcącym głowy ukręciła. Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Akces Wojsko zgłosiło Solidarnie, > > By Jolę zawieźć do wyborczej hurmy. > > Wyszło to bardzo niezdarnie, > > Bo chlopcy trafili do tiurmy. > > Tralala Wojtek mądrala. > > Akcja Wyborcza Solidarność > gwarantuje krajowi prawość i gospodarność > Dlatego jolka decyduje > że na nich zagłosuje. > Pytała jolki dziadka sąsiadka > Powiedz Pan szczerze > Bo jolce troche nie wierzę > Byłes Pan przeciez zołnierzem > Kto godzień rządzic krajem > A dziadek Na AWS głos daję > Buzek człowiek sprawiedliwy > Rzekł dziadek sędziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Niebosklonie gwiazdzisty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 03:40 Gość portalu: Scan napisał(a): > Dalszych limeryków "w temacie wyborczym" nie będę już wymyslał. Bo one Joli a n > ie partiom, prawda JoJo? > > Była zabawa JoJo nazwana, > kręcili nią od wieczora do rana. > JoJo - sprytna bardzo była, > kręcącym głowy ukręciła. > Dziękuję za uznanie, wyrażone w tym wierszu dla mojej skromnej osoby. Był raz mądry Wojtek Scan co na każdy temat zdanie miał Jolce dziurę w głowie wiercił żeby ją do siebie zachęcić - zniechęcic. (niepotrzebne skreslić). Pozdrawiam - oczekując skreslen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Gwiazdo nieboskłoniasta IP: *.home.net.pl 13.09.01, 03:50 Pewnie że "zachęcić". Jeśli nie - są metody. W końcu nick mój nie "hiacynt" Stoik nam się zgubił - albo robi to celowo, zaraza jedna ( a podgląda) Stoiku, huhuuuuu! Limit wierszoklectwa na dziś wyczerpałem. Znalazłaś gdzieś Lori A. - wydano ostatnio jej płytę, jeszcze nie ma u nas. ładne klimaty. Czy możesz mi opisać konfig. swego PC? Skłon niebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Gwiazdo nieboskłoniasta IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 03:56 Ciągle czuwa, chociaż niedługo pójdzie spać. On jest człowiek pracy, więc do rana nie może (ale w ogóle to jeszcze może). Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Stoiku i Zenonie IP: *.home.net.pl 13.09.01, 04:03 Rozumiem, że odpalasz do siebie razem z pieskiem. Jutro o zwykłej porze obstawiamy dziewczynę? Ja już też powolutku dryfuję. Pozdrowienia Scan P.S. BTW sprawdz Informacje - przyszła new wave w new age. Gość portalu: Stoik napisał(a): > Ciągle czuwa, chociaż niedługo pójdzie spać. On jest człowiek pracy, więc do > rana nie może (ale w ogóle to jeszcze może). > Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Gwiazdorze nieboskłoniasty Stoiku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 04:09 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Ciągle czuwa, chociaż niedługo pójdzie spać. On jest człowiek pracy, więc do > rana nie może (ale w ogóle to jeszcze może). Oj to dzieki Bogu za wszystko. Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Sklepieniooki Guru Komputerowy ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 04:02 Gość portalu: Scan napisał(a): > Pewnie że "zachęcić". Jeśli nie - są metody. W końcu nick mój nie "hiacynt" Ale ulga.Nawet jakbyś miał inny nick tobyś był sobą Wojtusiu - nieprawdaż. > Stoik nam się zgubił - albo robi to celowo, zaraza jedna ( a podgląda) > Stoiku, huhuuuuu! Stoik jest koresponduje ale tylko ze mna Ciebie olewa :) > Limit wierszoklectwa na dziś wyczerpałem. Ja też. > Znalazłaś gdzieś Lori A. - wydano ostatnio jej płytę, jeszcze nie ma u nas. > ładne klimaty. U nas tym bardziej nie będzie. Wszystko spływa z opznieniem - nieraz sobie coś kupiłam w Wwie a do Szna przychodziło po kwartale lub roku. Bardzo jestem zainteresowana - może mozna ściągnąć. Czy możesz mi opisać konfig. swego PC? Mam laptopa i kompa - jeśli chodzi o konfigurację :) to muszę się zapytać - tego kto robił a o co konkretnie chodzi ? Gwiazda Betlejemska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Gwiazdo Szczecińska IP: *.home.net.pl 13.09.01, 04:07 Pytanie proste - czy masz u siebie kartę dżwiękową, i nagrywarkę. Jeżeli tak, to podam Ci adresy skąd można sćiągnąc nie tylko Lori A. zgrać i nagrać na CD. Mieć płytkę jedną, drugą, potem trzecią. I znudzi się. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Gwiazdorze Warszawski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 04:12 Gość portalu: Scan napisał(a): > Pytanie proste - czy masz u siebie kartę dżwiękową, i nagrywarkę. Jeżeli tak, > to podam Ci adresy skąd można sćiągnąc nie tylko Lori A. zgrać i nagrać na CD. > Mieć płytkę jedną, drugą, potem trzecią. I znudzi się. Karty dzwiękowe to wiem, że mam. Nagrywarkę ma znajomy jak dasz adres to mi przegra a znudzić mi się tak szybko nie znudzi jesli jest to muzyka której ty słuchasz. Oczekująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Szczecinianko! IP: *.home.net.pl 13.09.01, 04:16 Gwiazdo, No to juz wiem, na jutro przygotuję Ci linki wraz z opisem jak to ściągać, zapisywać etc. Ja już nagrałem sobie 3 CD po 80min. muz. ( ale nie Lori A. bo mam ją na kasetach.) Włączamy procedury - Dobranoc, Kapeluszem zamiatam, W. Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Pytanie proste - czy masz u siebie kartę dżwiękową, i nagrywarkę. Jeżeli t > ak, > > to podam Ci adresy skąd można sćiągnąc nie tylko Lori A. zgrać i nagrać na > CD. > > Mieć płytkę jedną, drugą, potem trzecią. I znudzi się. > > Karty dzwiękowe to wiem, że mam. Nagrywarkę ma znajomy jak dasz adres to mi > przegra a znudzić mi się tak szybko nie znudzi jesli jest to muzyka której ty > słuchasz. > Oczekująca. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Warszawiaku! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 04:20 Gość portalu: Scan napisał(a): > Gwiazdo, > No to juz wiem, na jutro przygotuję Ci linki wraz z opisem jak to ściągać, > zapisywać etc. Ja już nagrałem sobie 3 CD po 80min. muz. ( ale nie Lori A. bo m > am > ją na kasetach.) Trzymam Cię za słowo - zresztą pisane. > Włączamy procedury - > Dobranoc, > Kapeluszem zamiatam, Dobranoc przedostatnie bez odbioru. Nie czekam nawet sekundy. jo > > Gość portalu: jolka napisał(a): > > > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > > > Pytanie proste - czy masz u siebie kartę dżwiękową, i nagrywarkę. Jeż > eli t > > ak, > > > to podam Ci adresy skąd można sćiągnąc nie tylko Lori A. zgrać i nagr > ać na > > CD. > > > Mieć płytkę jedną, drugą, potem trzecią. I znudzi się. > > > > Karty dzwiękowe to wiem, że mam. Nagrywarkę ma znajomy jak dasz adres to m > i > > przegra a znudzić mi się tak szybko nie znudzi jesli jest to muzyka której > ty > > słuchasz. > > Oczekująca. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: JoJo!!!! IP: *.home.net.pl 13.09.01, 04:24 To ja już nic nie rozmumiem, przedostatnie dobranoc tzn że jeszcze ma byc ostatnie. To jakie tu proceudry są! DObranoc moje ostatnie. Ostatnie zamachnięcie się kapeluszem Wykrok do tyłu Zniknąłem W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Scanie ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 04:30 Gość portalu: Scan napisał(a): > To ja już nic nie rozmumiem, przedostatnie dobranoc tzn że jeszcze ma byc > ostatnie. To jakie tu proceudry są! W polityce nie mówi się nigdy a w życiu nie używa się wyrazu ostatnie. Takie proste. > DObranoc moje ostatnie. > Ostatnie zamachnięcie się kapeluszem > Wykrok do tyłu > Zniknąłem Znowu mówię do siebie. No trudno. Przedostatnie dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Joli - ostrzeżenie IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 02:42 Jolu, Jolu, po co ten dys-tans Jolu, Jolu, pójdźże z nami w dance Jolu, Jolu, jak wpadniemy w trans Jolu, Jolu, ty będziesz bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Do Stoika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 02:48 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Jolu, Jolu, po co ten dys-tans > Jolu, Jolu, pójdźże z nami w dance > Jolu, Jolu, jak wpadniemy w trans > Jolu, Jolu, ty będziesz bez szans Dystans rzecz ważna Gdy dama jest uważna Tańczyć z dwoma Panami S To ryzykowne jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Muza sprowokowana IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 03:02 A jednak, muza się odezwała wierszem! Od dawna wiem, że potrafi. Trochę polityki: Prawo i sprawiedliwość, chłopaki Mówi poważnie, a nie dla draki nasza Jola rada, bo tak to się składa Że głosować będzie na bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Muza prowokująca Stoika nie zająca IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 03:11 Gość portalu: Stoik napisał(a): > A jednak, muza się odezwała wierszem! Od dawna wiem, że potrafi. Trochę > polityki: > > Prawo i sprawiedliwość, chłopaki > Mówi poważnie, a nie dla draki > nasza Jola rada, > bo tak to się składa > Że głosować będzie na bliźniaki Strasznie dziś dużo wysiłku muszę wkładać w te częstochowiorymowanki: Najpierw wyznają Ci miłość A póżniej od razu wypytują czy Prawo i Sprawiedliwość Dwaj Panowie S zwolennicy Unii Przed głosowaniem nie chodzą do komunii A ja jestem wierna jak pies i od 89 głosuję na AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Do Muzy wiernej aż nadto IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 03:23 Muzo nasza, podziwiam Twój zapał w głosowaniu od ''89 na partię, która jeszcze wtedy nie istniała -:) Oczywiście cieszę się, że Twoje niezłomne przekonania zaowocowały następnym wierszem. Życzę Ci (i sobie) Wejścia (dokąd to się domyślisz). Z tą komunią to nam przywaliłaś, ale jakoś się podniesiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re:Od Muzy wiernej aż nadto doStoika ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 03:31 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Muzo nasza, podziwiam Twój zapał w głosowaniu od ''''89 na partię, która jeszcze > wtedy nie istniała -:) > Oczywiście cieszę się, że Twoje niezłomne przekonania zaowocowały następnym > wierszem. Życzę Ci (i sobie) Wejścia (dokąd to się domyślisz). > Z tą komunią to nam przywaliłaś, ale jakoś się podniesiemy. Oj Stoik widzę, że przybladłeś a to jeszcze nie koniec następny wierszyk (hymn pochwalny AWS) wysłałam. Przyznam Ci się żejeszcze wtedy nie miałam prawa głosu.:) Nie wiem z tym wejściem - czuję że sytuacja się skomplikowała, prysły zmysły.... Stoiku mam problemy z rymowaniem- dlatego ta komunia - nie obrażaj się. A powiedz : Kochasz mnie jeszcze ? solidaruchę Czy już nie ? Buziaczki przepraszające. (wolałbyś PiS?)Ale mi wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Zmuszony do wyznań IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 03:45 Gość portalu: jolka napisał(a): > Oj Stoik widzę, że przybladłeś a to jeszcze nie koniec następny wierszyk (hymn > pochwalny AWS) wysłałam. Przyznam Ci się żejeszcze wtedy nie miałam prawa głosu > .:) Hymn pochwalny czytałem, dziadka podziwiam, chociaż Buzkowi wielkiej przyszłości politycznej nie prorokuję. Co do prawa głosu, to w 89 już je miałem... > Nie wiem z tym wejściem - czuję że sytuacja się skomplikowała, prysły zmysły... No właśnie, po wyborach możemy się zmieścić na jednej kanapie. > Stoiku mam problemy z rymowaniem- dlatego ta komunia - nie obrażaj się. W żadnym wypadku się nie obrażam, obraziłbym się dopiero, jakbyś mnie na dobre rzuciła. > A powiedz : Kochasz mnie jeszcze ? solidaruchę Czy już nie ? > Buziaczki przepraszające. (wolałbyś PiS?)Ale mi wesoło. > Oczywiście że Cię kocham. I do Solidarności zapisałem się jeszcze w 80. Ale jak się kazali powtórnie zapisywać, to już mi się nie chciało. Ale tamta Solidarność z 80/81 to była inna Solidarność, to była solidarność, naprawdę jeden naród. Później dopiero się okazało, że brak zgody na kontynuowanie tego, co było, nie oznacza zgodności poglądów. I rozeszliśmy się w różne strony. Z oceną nowych partii poczekam, aż się wykażą. Przesadnego zaufania do polityków z PiS oraz PO nie mam, ale zwalczać ich nie będę, bo prawica jest Polsce potrzebna. Co do bliźniaków, to idą na fali popularnego pomysłu, że jak się wprowadzi surowsze prawo, to będzie mniej przestępstw. To niestety nieprawda, wiadomo od dawna, że odstrasza tylko nieuchronność kary, a nie jej wysokość. Poza tym jestem przeciwnikiem kary śmierci. Za buziaczki dziękuję i je z przyjemnością odwzajemniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Zmuszony niezobowiązująco do szczerych wyznań IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 03:54 Stoiku ! Albo po prostu Kochanie ! Ze wzruszeniem autentycznym przeczytałam twój post i na 90% sie zgadzam z twoimi poglądami (serio). No ale pozostaje te 10%. Raz był stoik chlopak młody Oryginalnej urody Dziewczyny często podrywał Lecz nigdy nocy nie zarywał. 4 07 czas wwski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Słońce Ty moje... IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 04:00 ...te 10% jest konieczne, żeby nudą nie zawiało i żar między nami nie wygasł. Ale na razie proponuję tylko podróż w krainę Morfeusza. Żegnajcie Śpiący już nie stoik, tylko leżak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Księżycu Ty mój... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 04:06 Gość portalu: Stoik napisał(a): > ...te 10% jest konieczne, żeby nudą nie zawiało i żar między nami nie wygasł. > Ale na razie proponuję tylko podróż w krainę Morfeusza. > Żegnajcie > Śpiący już nie stoik, tylko leżak Nie mówimy żegnaj a do zobaczenia.Leżaku tytuł watku Ciebie nie dotyczy ? Ty cwaniaku. A jak zaśpiewam : Daj mi tę noc! To cobędzie? Wasze sloneczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Oj, przylecę, przylecę... IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 04:13 Jak noc jakąś w całości byś mi ofiarować chciała, to przylecę choćby z drugiego końca świata. I nawet o Wojtku zapomnę, chociaż to nieładnie. Ale cóż, niegodzien Ci hołdy nawet składać taki, co by do Ciebie w takiej sytuacji nie poleciał. Ale na razie jednak ten Morfeusz... Ostatnie dobranoc dla gwiazdki mojej najjaśniejszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Oj, leć leć IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 04:16 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Jak noc jakąś w całości byś mi ofiarować chciała, to przylecę choćby z drugiego > > końca świata. I nawet o Wojtku zapomnę, chociaż to nieładnie. Ale cóż, > niegodzien Ci hołdy nawet składać taki, co by do Ciebie w takiej sytuacji nie > poleciał. Ale na razie jednak ten Morfeusz... > Ostatnie dobranoc dla gwiazdki mojej najjaśniejszej Dziękuję za taka piękną bajkę na dobranoc. Wasza gwiazdeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Dla Scana IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.09.01, 02:31 Gość portalu: Scan napisał(a): > Miło ponownie słyszeć. > > Mam nadzieję, że wydajesz w jakiejś oficynie swoje zbiory bo, > > Pies tego zaden nie zje > Więc czytać będę mógł poezję > Limeryki - Joli wydane > Z uczucia wyrwane W wierszach mych takie bywają herezje Że nawet pies już ich chyba nie zje Gdybym ja był kleryk Wyszedłby limeryk Zamiast dla Scana Hiacynty i frezje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Dla Stoika IP: *.home.net.pl 13.09.01, 02:39 Hiacynt nie rabatką, lecz chwastem stoi. Nie widzę go sałatką, Nie dam, - nie przystoi. Gość portalu: Stoik napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Miło ponownie słyszeć. > > > > Mam nadzieję, że wydajesz w jakiejś oficynie swoje zbiory bo, > > > > Pies tego zaden nie zje > > Więc czytać będę mógł poezję > > Limeryki - Joli wydane > > Z uczucia wyrwane > > W wierszach mych takie bywają herezje > Że nawet pies już ich chyba nie zje > Gdybym ja był kleryk > Wyszedłby limeryk > Zamiast dla Scana Hiacynty i frezje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Dla Stoika IP: *.home.net.pl 13.09.01, 03:01 Na brydżystę: Ze Stoika gra pomyka Piesek karty tasuje Z tego przegrana wynika Bo pies miskę fasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Do rana... IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 15.09.01, 23:00 ...jeszcze dużo czasu. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Do rana... IP: *.home.net.pl 15.09.01, 23:02 Czuwam! Gość portalu: Stoik napisał(a): > ...jeszcze dużo czasu. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Do rana... Stoik IP: *.home.net.pl 16.09.01, 00:18 Stoiku, może byś przegnał Mietka z wątku Sceptyka "Demokratyzacja portalu". W końcu to Wasz wróg wspólny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Do samego rana - znowu obiecanki - cacanki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 23:30 Witam Panów S ! Niektórych ponownie dzisiaj. Czy to prawda, że chłopaki nie płaczą ? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Jolanto IP: *.home.net.pl 15.09.01, 23:49 Zaraz wchodzimy gromadą. W jednym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Wojciechu ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 23:57 Gość portalu: Scan napisał(a): > Zaraz wchodzimy gromadą. W jednym czasie. Czekam, niespokojna i podekscytowana tą zapowiedzią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Reszta z gromady IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 00:05 Melduję się na rozkaz. Co do płaczu, to co prawda chłopaki tego nie robią, ale za to jak już dorosną i stają się mężczyznami, to zalewają się łzami na każdym melodramacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Reszta z gromady IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:13 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Melduję się na rozkaz. Co do płaczu, to co prawda chłopaki tego nie robią, ale > za to jak już dorosną i stają się mężczyznami, to zalewają się łzami na każdym > melodramacie. O to dobrze Stoiku, że to tylko i aż TY. Nie jesteś chyba taki miękki - nie wierzę i melodramatów też nie oglądasz - chyba że tworzysz i uczestniczysz w realu. Sorry, że Ci nie odpowiedziałam w porannym -przedpołudniowym wątku ale nie chciałam zwady z Izy..(ą).Kiedyśjuz coś było w tym względzie. Pozdrawiam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Reszta z gromady IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 00:22 Jolu, co do Izy..., jeśli mówimy o tym samym, to powtórzę to, co już pisałem do Scana, krótki wierszyk Tuwima: Na wiersz Peipera i Putramenta szkoda papiera i atramenta Co do melodramatów, to niestety - płaczę jak bóbr, włącza mi się dusza kucharki (bez obrazy dla kucharek). Szczególnie przy dzieciach i zwierzątkach. Jeśli widziałaś Bezsenność w Seattle, to tam bohaterki mówią o innym filmie, z Deborą Kerr i Cary Grantem. Ja na samą myśl o tamtym filmie już płaczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Reszcie z gromady IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:00 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Jolu, co do Izy..., jeśli mówimy o tym samym, to powtórzę to, co już pisałem do > Scana, krótki wierszyk Tuwima: > > Na wiersz Peipera i Putramenta > szkoda papiera i atramenta Ten sam - ale nie chciałam do prowokować - odpowiedziałam ale dał spokój. > Co do melodramatów, to niestety - płaczę jak bóbr, włącza mi się dusza kucharki > (bez obrazy dla kucharek). Szczególnie przy dzieciach i zwierzątkach. Jeśli > widziałaś Bezsenność w Seattle, to tam bohaterki mówią o innym filmie, z Deborą Kerr i Cary Grantem. Ja na samą myśl o tamtym filmie już płaczę! Poważnie takie miękkie serduszko ! To rzadko się dziś zdarza, a nawet jeśli to dżentelmeni się nie przyznają. Plusik masz u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Królowo! IP: *.home.net.pl 16.09.01, 00:08 Miał wejśc o 23.57. Czekam i nie widzę. Jam gotów. W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Żegnajcie - ale nie na zawsze IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 00:16 Jego imię jest polskie, nie czeskie I urońcie, proszę, po nim łezkie Bo choć serce mu płacze Ach, Joli nie zobacze to wyjść musi ze swoim pieskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Żegnajcie - ale nie na zawsze IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:24 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Jego imię jest polskie, nie czeskie > I urońcie, proszę, po nim łezkie > Bo choć serce mu płacze > Ach, Joli nie zobacze > to wyjść musi ze swoim pieskiem Scan czy ty wierzysz,że Stoik ma naprawdę psa.Bo ja zaczynam coś podejrzewac. Jakie to imię zachodzę w głowę Takie rzeczy interesują białogłowę Zenon, Karol czy Jerzy i tak nikt mu nie uwierzy Zawsze ma pretekst a może tylko wymowę. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Żegnajcie - ale nie na zawsze IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 00:32 No, raz możemy być szczerzy Na drugie mi naprawdę Jerzy I to nie wymówka To nie żadna wdówka Piesek z panem na spacer bieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Żegnajcie - ale nie na zawsze IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:42 Gość portalu: Stoik napisał(a): > No, raz możemy być szczerzy > Na drugie mi naprawdę Jerzy > I to nie wymówka > To nie żadna wdówka > Piesek z panem na spacer bieży > Choć na imię Ci Jurek nosisz ładny garniturek Lubisz bardziej niz ... pieska taka twoja wola i kreska Wrócisz gdy piesek załatwi się na murek. Czekam i tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: PIES IP: *.home.net.pl 16.09.01, 00:41 Ty wiesz, że psa ma Stoik w świecie, Wszak zdjecie jego masz w pececie. A ja naiwny długi czas czekałem, Bo też onego wysłać Tobie chciałem. > Scan czy ty wierzysz,że Stoik ma naprawdę psa.Bo ja zaczynam coś podejrzewac. > > Jakie to imię zachodzę w głowę > Takie rzeczy interesują białogłowę > Zenon, Karol czy Jerzy > i tak nikt mu nie uwierzy > Zawsze ma pretekst a może tylko wymowę. > > Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Dwa pieski ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:49 Gość portalu: Scan napisał(a): > Ty wiesz, że psa ma Stoik w świecie, > Wszak zdjecie jego masz w pececie. > A ja naiwny długi czas czekałem, > Bo też onego wysłać Tobie chciałem. > Wszak to że mam zdjęcie psa w pececie To świadczy tylko że je wysłał w internecie A czy to jego pies czy sąsiadki nie mam na to żadnej podkładki Nie naiwnyś ty i długo zwlekasz a ja na foto piesków nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Żadnego pieska!! IP: *.home.net.pl 16.09.01, 00:55 Żeby wysłać - trzeba wiedzieć jak, A w potrzebie - podać znak. Kabel milczy stale, Czy to w pracy nawale? S. Gość portalu: jo napisał(a): > Wszak to że mam zdjęcie psa w pececie > To świadczy tylko że je wysłał w internecie > A czy to jego pies czy sąsiadki > nie mam na to żadnej podkładki > Nie naiwnyś ty i długo zwlekasz > a ja na foto piesków nie mogę się doczekać. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Qrna twoja niebieska - ani Lori ani jednego nawet pieska ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:06 Gość portalu: Scan napisał(a): > Żeby wysłać - trzeba wiedzieć jak, > A w potrzebie - podać znak. > Kabel milczy stale, > Czy to w pracy nawale? Zeby wysłać trzeba zdjęcie mieć I wtedy trzeba tylko chcieć Wykazać trochę inicjatywy i dziewczynę zadziwić A propo Lori linki są gotowe czy też nie na twoją głowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Piesek, piesek - i po piesku IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 01:13 Kochana Jolu i drogi Scanie Piesek leży na moim tapczanie On nie sąsiadki chociaż ma łatki To same prawdy - ja ręczę za nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Piesek, piesek - i po piesku do Stoika ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:29 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Kochana Jolu i drogi Scanie > Piesek leży na moim tapczanie > On nie sąsiadki > chociaż ma łatki > To same prawdy - ja ręczę za nie Bój się Boga Stoiku Już chciałam narobić krzyku Piesek, piesek i po piesku Myślałam, żes go zgubił gdzieś w brzesku Jeśli ręczysz to jesteś bez grzeszku. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Lori A. - a sprawa psa w kontekście Outlook Express IP: *.home.net.pl 16.09.01, 01:14 Zdjęć u mnie jest dostatek, Różnych,nawet jest bławatek. Lori też zlinkowana cierpliwie czeka, Jaka droga do drugiego człowieka? Inicjatywa - ja bywam nieśmiały, Adres podaj - post będzie niebywały. S. P.S. Marek wyraźnie znudzony? Gość portalu: jo napisał(a): > Zeby wysłać trzeba zdjęcie mieć > I wtedy trzeba tylko chcieć > Wykazać trochę inicjatywy > i dziewczynę zadziwić > A propo Lori linki są gotowe > czy też nie na twoją głowę > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Lori A. - a sprawa psa w kontekście Outlook Express IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:23 Gość portalu: Scan napisał(a): > Zdjęć u mnie jest dostatek, > Różnych,nawet jest bławatek. > Lori też zlinkowana cierpliwie czeka, > Jaka droga do drugiego człowieka? > Inicjatywa - ja bywam nieśmiały, > Adres podaj - post będzie niebywały. > P.S. Marek wyraźnie znudzony Tak było mówić do mnie od razu a nie jak dziad do obrazu Adres mogłeś wziąść od Stoika On od dawna już po nim bryka nie kokietuj z tą niesmiałością bo może ci ona znowu stanąć kością Skrzynka moja jeno na portalu żeby nie blokować pamięci kompa realu Marek nasz jedyny wierny Kibic Chciałby dużo nie robiąc Nic. Niedoczekanie jego . jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Lori A. - a sprawa psa w kontekście JoJo IP: *.home.net.pl 16.09.01, 01:28 Prywatność niejakiego Stoika, Wcale mnie nie dotyka. Moje namiary kiedyś dostałaś- Ale, niewdzięczna, nie skorzystałaś. S. Gość portalu: jo napisał(a): > Tak było mówić do mnie od razu > a nie jak dziad do obrazu > Adres mogłeś wziąść od Stoika > On od dawna już po nim bryka > nie kokietuj z tą niesmiałością > bo może ci ona znowu stanąć kością > Skrzynka moja jeno na portalu > żeby nie blokować pamięci kompa realu > Marek nasz jedyny wierny Kibic > Chciałby dużo nie robiąc Nic. > Niedoczekanie jego . > jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Lori A. - a sprawa psa w kontekście JoJo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:34 Gość portalu: Scan napisał(a): > Prywatność niejakiego Stoika, > Wcale mnie nie dotyka. > Moje namiary kiedyś dostałaś- > Ale, niewdzięczna, nie skorzystałaś. Scan takiego Cię nie znałam i może dobrze że się wstrzymałam Poznaj moją determinację W tej chwili ci wysyłam maila na kolację. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Lori A. - a sprawa skrzynki JoJo IP: *.home.net.pl 16.09.01, 01:41 Na mą późną kolację, Proponujesz determinację. Scan tym stanie skrzynkę otwiera - Czy bedą tylko same zera? Gość portalu: jo napisał(a): > Scan takiego Cię nie znałam > i może dobrze że się wstrzymałam > Poznaj moją determinację > W tej chwili ci wysyłam maila na kolację. > Jo > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Determinacja a sprawa polska IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:45 Gość portalu: Scan napisał(a): > Na mą późną kolację, > Proponujesz determinację. > Scan tym stanie skrzynkę otwiera - > Czy bedą tylko same zera? > Maila wysłałam a odpowiedzi jeszcze nie dostałam Oprócz dwóch zer będzie jedna niewiadoma żeby tajemnicę zachować. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Lori A. - a sprawa psa w kontekście JoJo IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 01:41 I ja też Cię wcale nie zganię Gdy dostanę maila na śniadanie Bądź tak łaskawa Stygnie mi kawa A za chwilę zacznę wielkie chlanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Chlający Stoik? IP: *.home.net.pl 16.09.01, 01:51 Stoika nie poznaję Kiedy ze szklanką mu staję On opój znany i wielki Uszami puszcza bąbelki Gość portalu: Stoik napisał(a): > I ja też Cię wcale nie zganię > Gdy dostanę maila na śniadanie > Bądź tak łaskawa > Stygnie mi kawa > A za chwilę zacznę wielkie chlanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Chlający Stoik - nie rymujący ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:56 Gość portalu: Scan napisał(a): > Stoika nie poznaję > Kiedy ze szklanką mu staję > On opój znany i wielki > Uszami puszcza bąbelki Stoik zawsze trzeżwy i chłodny Choć nieraz bywa głodny Nie wierzę że ma opinię alkoholika Jedynie czasem koniak przełyka. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Na wyodwykowanego Stoika IP: *.home.net.pl 16.09.01, 02:02 Stoik życiem zmęczony Bardzo pragnie do żony Szklanka mleka mu sie przyda Urody a zdrowia mu wyda Gość portalu: jo napisał(a): > Stoik zawsze trzeżwy i chłodny > Choć nieraz bywa głodny > Nie wierzę że ma opinię alkoholika > Jedynie czasem koniak przełyka. > > Jo > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Na stęsknione Stoika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:18 Gość portalu: Scan napisał(a): > Stoik życiem zmęczony > Bardzo pragnie do żony > Szklanka mleka mu sie przyda > Urody a zdrowia mu wyda Żona Stoika niech sobie pobryka On stęskniony może być obrażony Ale niech inna dziewczyna czmycha Gdy wróci na łono rodziny żona Stoika Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Lori A. - a sprawa polska w kontekście JoJo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:51 Gość portalu: Stoik napisał(a): > I ja też Cię wcale nie zganię > Gdy dostanę maila na śniadanie > Bądź tak łaskawa > Stygnie mi kawa > A za chwilę zacznę wielkie chlanie Oj Panowie S obaj z was dranie Chcecie połączyć kolację ze śniadaniem Cóż ja pocznę nad ranem Nie tylko ze Stoikiem ale i ze Scanem Nie pijcie trunków bo pobrudzicie ubranie. Jo O której to śniadanie ? Pomału wszystkiego się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Maile a sprawa śniadania z Jojo IP: *.home.net.pl 16.09.01, 01:57 Sniadanie, kiedy jest we troje Tylko pomaga wzmóc nastroje Drzwi swych otwórz skrzydła Stoły wystawiaj - i pachnidła Gość portalu: jo napisał(a): > Oj Panowie S obaj z was dranie > Chcecie połączyć kolację ze śniadaniem > Cóż ja pocznę nad ranem > Nie tylko ze Stoikiem ale i ze Scanem > Nie pijcie trunków bo pobrudzicie ubranie. > > Jo > O której to śniadanie ? Pomału wszystkiego się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Maile kolacyjno- śniadaniowe IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:06 Gość portalu: Scan napisał(a): > Sniadanie, kiedy jest we troje > Tylko pomaga wzmóc nastroje > Drzwi swych otwórz skrzydła > Stoły wystawiaj - i pachnidła > Drogi Scanie widzę u Ciebie ładne przestronne mieszkanie Kompleks trókąta wygląda z każdego kąta Subtelne śniadalne nastroje aż o swoją psychikę się boję. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Maile kolacyjno- śniadaniowe IP: *.home.net.pl 16.09.01, 02:15 Anglikańska pruderia Jolu, Kiedy towarzystwo nie milczące Duet, trójkąt - miło brzmiące I w piwnicy opowiada facecyje Gorzej, gdy robi się mecyje S. Gość portalu: jo napisał(a): > Drogi Scanie widzę u Ciebie > ładne przestronne mieszkanie > Kompleks trókąta > wygląda z każdego kąta > Subtelne śniadalne nastroje > aż o swoją psychikę się boję. > Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Maile kolacyjno- śniadaniowe IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:27 Gość portalu: Scan napisał(a): > Anglikańska pruderia Jolu, > > Kiedy towarzystwo nie milczące > Duet, trójkąt - miło brzmiące > I w piwnicy opowiada facecyje > Gorzej, gdy robi się mecyje Obawiam się że towarzystwo nie milczące Ale wprost wzajemnie się przekrzykujące Stoik wyszedł bez pożegnania Czyżby unikał naszego zebrania. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Maile kolacyjno- śniadaniowe JoJo IP: *.home.net.pl 16.09.01, 02:33 Powoli, powoli, ostatni łyk nikotyny Wycofuję się.. Berecikiem zamiatając, trzymając go za antenkę Scan Gość portalu: jo napisał(a): > Obawiam się że towarzystwo nie milczące > Ale wprost wzajemnie się przekrzykujące > Stoik wyszedł bez pożegnania > Czyżby unikał naszego zebrania. > Jo > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Maile JoJo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:42 Gość portalu: Scan napisał(a): > Powoli, powoli, ostatni łyk nikotyny > Wycofuję się.. > Berecikiem zamiatając, trzymając go za antenkę No cóż wszystko się kiedyś kończy. Ja się nigdy nie cofam - odchodzę do przodu. Wyprostowana żegnam Scana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Kolacja, śniadanko? IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 02:39 Stoik przerażony wielce Powiesi się chyba na szelce Padł na niego blady strach Że przy żonie obcy gach Jedna tylko go pocieszy Żeby Stoik też pogrzeszył Czy to z rana, czy z wieczora Zawsze jest stosowna pora Więc się Jolu wreszcie rusz Dłużej nie wytrzymam już Ty nam, Scanie, wina dolej I na Ciebie przyjdzie kolej Ciągle z Wami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Do głodomora Stoika ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:57 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Stoik przerażony wielce > Powiesi się chyba na szelce > Padł na niego blady strach > Że przy żonie obcy gach > Jedna tylko go pocieszy > Żeby Stoik też pogrzeszył > Czy to z rana, czy z wieczora > Zawsze jest stosowna pora > Więc się Jolu wreszcie rusz > Dłużej nie wytrzymam już > Ty nam, Scanie, wina dolej > I na Ciebie przyjdzie kolej > > Ciągle z Wami!!!!!! Brak mi słów na taką poezyję. Ja już chyba nie zyję.(virtualnie). Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Do głodomora Stoika ! IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 03:02 Słowo się rzekło, kobyłka u płota (wirtualnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoik dobranoc IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 03:06 Jolu Kochana, z rąk Cię już nie wypuszczę, bo Scan by mnie chyba zabił, a ponadto, dlaczego miałbym się pozbawiać takiej przyjemności. Ale - tu niespodzianka - idę do łóżka. Co się będzie dalej działo, wolę nie myśleć. W każdym razie opisywać na tym forum nie będę! Do śniadanka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: dobranoc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 03:34 Gość portalu: stoik napisał(a): > Jolu Kochana, z rąk Cię już nie wypuszczę, bo Scan by mnie chyba zabił, a > ponadto, dlaczego miałbym się pozbawiać takiej przyjemności. Ale - tu > niespodzianka - idę do łóżka. Co się będzie dalej działo, wolę nie myśleć. W > każdym razie opisywać na tym forum nie będę! > Do śniadanka!!! Ahoj Stoiku ! Prowokatorze ale miły mojemu wirtualnemu sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Do głodomora Stoika ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 03:09 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Słowo się rzekło, kobyłka u płota (wirtualnego) Słowo nawet wirtualne dotrzymane. A gdzie Pan Scan, ja mam dziś ciągłe przeswiadczenie że mi czegoś (kogoś) brakuje. Zeby z tego nie było jakiejś choroby. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoik lekarstwo IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 03:16 Żeby Ci się tylko scanofilia nie rozwinęła, bo na to jest tylko jedna rada - całkowita stoikofagia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: lekarstwo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 03:32 Gość portalu: stoik napisał(a): > Żeby Ci się tylko scanofilia nie rozwinęła, bo na to jest tylko jedna rada - > całkowita stoikofagia. Dzięki Bogu, że nie scanostoikofobia. Napisałes swój nick z małej literki i dlatego go nie znalazłam przedtem. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Dobranoc po raz ostatni IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 03:21 To już koniec - do śniadanka. Obsypuję różami i pocałunkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Dobranoc po raz ostatni IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 03:27 Gość portalu: Stoik napisał(a): > To już koniec - do śniadanka. Obsypuję różami i pocałunkami Przedostanie dobranoc. Wysłałam ci jednego maila - oczywiscie na błędny adres - a wróciły trzy - jak to rozumieć ? Rozpieszczasz mnie, oj ale się ukułam kolcem. Zmieniam treść maila podstępny Stoiku. Te przypadki nie są takie złe. Spij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Królu ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:17 Gość portalu: Scan napisał(a): > Miał wejśc o 23.57. Czekam i nie widzę. > Jam gotów. Królu Mój ! Jest ale trochę póżniej. A co Ty już do mnie bez przyzwoitki - nawet w wirtualiach obawiasz się przyjść ? Czym Cię tak wystraszyłam ? On tez gotowy .Tylko do czego ? Nie za dużotych znaków zapytania ? (i znowu) Jak minął dzień Panom S ? Gotowam tez i zdecydowana na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Królowo IP: *.home.net.pl 16.09.01, 00:22 Nie obawiam, się, broń Boże. Ale tak wyszło że dziś razem mieliśmy wejśc. mamy swe sposoby na uzgadnianie stanowisk. Za chwilę wróce całkowicie do dysp. bo kończę icq z takim jednym. W. Gość portalu: jo napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Miał wejśc o 23.57. Czekam i nie widzę. > > Jam gotów. > > Królu Mój ! Jest ale trochę póżniej. A co Ty już do mnie bez przyzwoitki - naw > et > w wirtualiach obawiasz się przyjść ? Czym Cię tak wystraszyłam ? > On tez gotowy .Tylko do czego ? Nie za dużotych znaków zapytania ? (i znowu) > Jak minął dzień Panom S ? > Gotowam tez i zdecydowana na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: JoJo IP: *.home.net.pl 16.09.01, 00:28 Efekt JoJo jest taki, Że zlatują sie chłopaki. A ona, choć tak nadąsana, Nam zagra do białego rana. Pełna dyspozycja Poddany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Do poddanego dyspozycyjnego WoSc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:38 Gość portalu: Scan napisał(a): > Efekt JoJo jest taki, > Że zlatują sie chłopaki. > A ona, choć tak nadąsana, > Nam zagra do białego rana. > > Pełna dyspozycja > Poddany Chłopaki choć się zlatują Jeszcze szybciej odlatują a jolka wcale nie nadąsana gotowa siedzieć do rana nawet jesli jutro będzie niewyspana. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Do Walczącej IP: *.home.net.pl 16.09.01, 00:47 Premiera ciągle Ona broni, Wiedząc, że ten raczej do koni.... Uczucie nieodwzajemnione, Wkrótce będzie sprawdzone. > Chłopaki choć się zlatują > Jeszcze szybciej odlatują > a jolka wcale nie nadąsana > gotowa siedzieć do rana > nawet jesli jutro będzie niewyspana. > > Pozdr > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Od Victorii Walczącej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:56 Gość portalu: Scan napisał(a): > Premiera ciągle Ona broni, > Wiedząc, że ten raczej do koni.... > Uczucie nieodwzajemnione, > Wkrótce będzie sprawdzone. > Premiera bronię z dobrym skutkiem Aż się poprawia obraz z dłutkiem Wybory to pokażą czy o nim ludzie marzą Jeśli nie to - Millera Premierem ukarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Głos rozsądku IP: *.home.net.pl 16.09.01, 01:05 Żyję życiem wirtualnym, Zachowam się neutralnym. Buzek, Miller - nie moja to bajka, Niech się pali pokoju ma fajka. S. Gość portalu: jo napisał(a): Premiera bronię z dobrym skutkiem > Aż się poprawia obraz z dłutkiem > Wybory to pokażą czy o nim ludzie marzą > Jeśli nie to - Millera Premierem ukarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Głos nierzeczywistego rozsądku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:11 Gość portalu: Scan napisał(a): > Żyję życiem wirtualnym, > Zachowam się neutralnym. > Buzek, Miller - nie moja to bajka, > Niech się pali pokoju ma fajka. Powinieneś żyć w świecie realnym I nie być nigdy nachalnym Gdy Miler do rządów się zabierze Świat virtualny cenzura Ci zabierze. I co wtedy Panie Oficerze. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: JoJowy Głos nierzeczywistego rozsądku IP: *.home.net.pl 16.09.01, 01:18 Gość portalu: jo napisał(a): > Powinieneś żyć w świecie realnym > I nie być nigdy nachalnym > Gdy Miler do rządów się zabierze > Świat virtualny cenzura Ci zabierze. > I co wtedy Panie Oficerze. > Jo Degradacja. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Kompletne, absolutne i nieodwołalne wyłożenie prawdy! IP: *.home.net.pl 16.09.01, 02:24 Kiedy piwa i tytoniu zabraknie, Kiedy człowiek bardzo, bardzo łaknie, Przychodzi wreszcie pora, Nawet na Telesfora. Dobranoc Jojo i Stoiku. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Kompletne, absolutne i nieodwołalne wyłożenie prawdy! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:35 Gość portalu: Scan napisał(a): > Kiedy piwa i tytoniu zabraknie, > Kiedy człowiek bardzo, bardzo łaknie, > Przychodzi wreszcie pora, > Nawet na Telesfora. To już ? Przedostatnie dobranoc Scanie. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Stoik jest! IP: *.home.net.pl 16.09.01, 02:26 Głęboko w Sieci, niestety.......... Wszystko widać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Stoika nie ma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:38 Gość portalu: Scan napisał(a): > Głęboko w Sieci, niestety.......... > Wszystko widać.... Ja nic nie widzę,czy chodzi Ci o sieć (objęcia) Morfeusza ? Nic nie rozumiem taki był zawsze układny i grzeczny. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Stoika nie ma ale jeszcze są inni jeszcze.. IP: *.home.net.pl 16.09.01, 02:42 Przecież Cię, Jojo nie zostawię samej w ciemnej uliczce. Poczekam na Stoika i przekaże w dobre ręce.. Scan Gość portalu: jo napisał(a): > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Głęboko w Sieci, niestety.......... > > Wszystko widać.... > > Ja nic nie widzę,czy chodzi Ci o sieć (objęcia) Morfeusza ? > Nic nie rozumiem taki był zawsze układny i grzeczny. > Jo > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Stoika nie ma ale jeszcze są inni jeszcze.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:45 Gość portalu: Scan napisał(a): > Przecież Cię, Jojo nie zostawię samej w ciemnej uliczce. > Poczekam na Stoika i przekaże w dobre ręce.. Ot i miła niespodzianka a myślałam, ze juz nie zobaczę dzisiaj Scanka. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Stoik jest, ale czy są jeszcze inni? IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 02:47 A wot i niespoździanka! a ja tu dla Ciebie cały poemat ułożyłem (z tych krótszych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Stoiku - w Twoje ręce perswaduję! IP: *.home.net.pl 16.09.01, 02:50 ......Jolę. Dbać trzeba - bo to skarb sieciowy. Dobranoc Wam. Joli szczególniej. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Stoiku - w Twoje ręce perswaduję! IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 02:52 Dziękuję, nie upuszczę! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Stoiku - w Twoje ręce perswaduję! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 03:03 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Dziękuję, nie upuszczę! > Dobranoc Hola Hola Panowie ! Chyba ja mam coś jeszcze do powiedzenia. Nie jestem pałeczką sztafetową. Proszę mnie nie traktować przedmiotowo. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Stoiku - w Twoje ręce perswaduję! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:54 Gość portalu: Scan napisał(a): > ......Jolę. > Dbać trzeba - bo to skarb sieciowy. > Dobranoc Wam. > Joli szczególniej. Scanie zmarznięty Perswadujesz po raz enty Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Stoik jest, ale czy są jeszcze inni? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 03:00 Gość portalu: Stoik napisał(a): > A wot i niespoździanka! a ja tu dla Ciebie cały poemat ułożyłem (z tych > krótszych) Cudowny ten epos ale dla kogo, dla mnie, dla Scana, czy dla Nas ? Rośniesz Stoiku w siłę w moich oczach. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Stoika nie ma ale jeszcze są inni jeszcze.. IP: *.home.net.pl 16.09.01, 02:47 Na Scanka Tylko leżanka Choc i koleżanka S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Inni wystarczą IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 02:52 Gość portalu: Scan napisał(a): > Na Scanka > Tylko leżanka > Choc i koleżanka Drogi Scanie zdejmij choć ubranie. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Inni wystarczą IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 02:55 Jeśliś inny, w ubraniu czy bez, to znikaj, choćbyś sczezł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Inni nie wystarczą IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 03:07 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Jeśliś inny, w ubraniu czy bez, > to znikaj, choćbyś sczezł Wiesz to jest inny inaczej Spotkałeś się może z tym wyrażeniem na Forum. Jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik O nowym dniu IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 16.09.01, 22:58 Jolu, serdeczne dzięki za e-mail. Dzięki niemu dzień rozpoczął się przyjemnie. Niestety okropna pogoda popsuła mi humor. Miary dopełniła lektura tytułów wątków na info i kraju. Jolu i Scanie, może uda Wam się wnieść tu trochę ciepła i radości. Czekam na Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: O nowym dniu IP: *.home.net.pl 16.09.01, 23:18 Istotnie - wszystko jest tak i takie jak piszesz. Mam ze sobą przenośny kaloryfer. My jesteśmy - a ONA? Gość portalu: Stoik napisał(a): > Jolu, serdeczne dzięki za e-mail. Dzięki niemu dzień rozpoczął się przyjemnie. > Niestety okropna pogoda popsuła mi humor. Miary dopełniła lektura tytułów > wątków na info i kraju. Jolu i Scanie, może uda Wam się wnieść tu trochę ciepła > > i radości. > Czekam na Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: O nowym dniu do Scana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 15:34 Gość portalu: Scan napisał(a): > Istotnie - wszystko jest tak i takie jak piszesz. Mam ze sobą przenośny kaloryf > er. > My jesteśmy - a ONA? > Scanie ! Nie ona lecz ja byłam wczoraj krótko. Mając w zapasie tyle przedwczorajszych bajek, które usłyszałam na dobranoc-nie miałam kłopotów z zasnięciem. Kaloryfer chyba zbędny macie tyle wewnętrznego ciepła i życzliwości zwłaszcza dla nowych forumiarek. Ja Cię pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: O starym - nowym dniu do Stoika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 15:29 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Jolu, serdeczne dzięki za e-mail. Dzięki niemu dzień rozpoczął się przyjemnie. > Niestety okropna pogoda popsuła mi humor. Miary dopełniła lektura tytułów > wątków na info i kraju. Jolu i Scanie, może uda Wam się wnieść tu trochę ciepła i radości. > Czekam na Was! Maile otrzymaliście Panowie zgodnie z zamówieniem Scan - wieczorem; Stoik - rano. Zachowaj spokój ducha Stoiku Zebyś nie musiał zmieniać nicku.:) Wątki jak wątki - cena wolności słowa i pluralizmu jednakowoż wysoka. Niestety mój organizm domaga się snu wieczorową porą - przykro że zawiodłam; wpadłam wczoraj tylko na krótką bijatykę i wyskoczyłam w objęcia Morfeusza. Pozdrawiam czule. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Gdzie jesteście? IP: *.toya.net.pl 21.09.01, 01:46 O pomstę do nieba to woła Że Jola zniknęła nam z czoła Więc wracaj nam, Jolu droga Boś ty nasza jest nieboga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Re: Gdzie jesteście? IP: *.uc.nombres.ttd.es 24.09.01, 02:47 Gość portalu: Stoik napisał(a): > O pomstę do nieba to woła > Że Jola zniknęła nam z czoła > Więc wracaj nam, Jolu droga > Boś ty nasza jest nieboga Tak jak mowilem:wroce by nacieszyc sie przepowiednia:za infantylne to bylo ,nudne,stoik gzie Abe ? ha ha ha a ten szczawik z prowincji jak mu tam? Jak tam wybory? Ogon podkulic morde w kubel i do roboty a nie politykowac.Jak sie czuje scan -bekart reformy rolnej i manifestu lipcowego' Cwierc inteligent. A ta debilna pseudointelektualistka durna cipa ze szczecina;jeszcze ma tyle do powiedzenia? No moze pomoge wam ozywic wasze kontakty.Zjednoczcie sie w walce ze mna.Do boju szpagatowa inteligencjo!!!!I jak zwykle musze leciec na dwa tygodnie ,ale wroce!Ej Stoik myslalem tys madrzejszy!PS. Chcieliscie to macie - komuna wrocila i znowu jestescie blaznami europy srodkowej.Obalic komunizm by go przywrocic!Byliscie ciemniakami i to rezultat!To glupota ,kyora macie w genach- tego nie zmienia darmowe studia z punktami za pochodzenie.Kmioty byliscie i kmiotami zostaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Gdzie jesteście? IP: *.toya.net.pl 24.09.01, 02:52 Drogi Kapitanie, śliczny tekst napisałeś, tylko dlaczego per wy? Czy naprawdę myślisz, że Scan, Jola albo ja głosowaliśmy na komunę? I nie bardzo rozumiem, czy jesteś Polakiem, czy Hiszpanem, czy tylko kapitanem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Gdzie jesteście? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 03:00 Gość portalu: Stoik napisał(a): > O pomstę do nieba to woła > Że Jola zniknęła nam z czoła > Więc wracaj nam, Jolu droga > Boś ty nasza jest nieboga Witaj ponownie Stoiku ! Właśnie sie napawam tekstem o placu zabaw. Sami jestesmy nikogo nie ma ? Scan kazał mi zgasić światło około tydzień temu - i zniknął zanim się odwróciłam - może on duch sorry nie zauważyłam tego postu. Widziałeś te wyniki z Osiedla Wroclawskiego ? Pozdrawiam Wasza nieboga. Jestem na czele jako awangarda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Gdzie jesteście? IP: *.toya.net.pl 24.09.01, 03:03 Nie widziałem wyników z osiedla. Napisz jakie są. Odpisałem Ci bardziej na poważnie na informacjach, przed chwilą. Jeszcze z pieskiem nie wyszedłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Gdzie jesteście - do Stoika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 03:07 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Nie widziałem wyników z osiedla. Napisz jakie są. Odpisałem Ci bardziej na > poważnie na informacjach, przed chwilą. Jeszcze z pieskiem nie wyszedłem! UW - 5,52% oczywiście to niczego nie przesądza - jednakże :). Pozdrawiam się 3m się TY i piesek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Obejrzałem IP: *.toya.net.pl 24.09.01, 03:13 Rzeczywiście, na tym osiedlu trochę weselej. Tym niemniej, radować się też nie ma czym. Tam mało kto głosował na PSL, jak to w mieście. Zadziwia natomiast wynik Samoobrony - widać, że ich retoryka przemawia i do ludzi w mieście. Do tego LRP - zbiór największych oszołomów z różnych stron sceny politycznej. No, ale zobaczymy co dalej. Najgorsze są wyniki w senacie, bo doprowadzą do jego likwidacji i już nic nie zatrzyma naszej wiodącej partii. Idę z pieskiem, obejrzę wyniki w swojej komisji! Słodkie buziaczki dla rozweselenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Poczekajmy tzn :) Ty poczekaj IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 03:27 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Rzeczywiście, na tym osiedlu trochę weselej. Tym niemniej, radować się też nie > ma czym. Tam mało kto głosował na PSL, jak to w mieście. Zadziwia natomiast > wynik Samoobrony - widać, że ich retoryka przemawia i do ludzi w mieście. Do > tego LRP - zbiór największych oszołomów z różnych stron sceny politycznej. No, > ale zobaczymy co dalej. Najgorsze są wyniki w senacie, bo doprowadzą do jego > likwidacji i już nic nie zatrzyma naszej wiodącej partii. > Idę z pieskiem, obejrzę wyniki w swojej komisji! > Słodkie buziaczki dla rozweselenia! Wydaje mi się że ostateczne wyniki ulegną korekcie S w dół LPR w górę,PSL było zbyt ponure w trakcie kampanii - ta nagonka na AWSP ludzie nie lubią przesady. Te wyniki w Senacie spowodują uznanie tej Izby jako niezbędnej :) i ostanie się czego i Tobie i sobie życzę. Za buziaczki dziękuję ale jam wesoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Poczekajmy tzn :) Ty poczekaj IP: *.toya.net.pl 24.09.01, 04:01 Właśnie wróciłem spod naszego lokalu wyborczego, gdzie zastałem pod drzwiami nie znającą wyników ogólnopolskich komisję. Nie ucieszyłem ich. Wyniki w mojej komisji oczywiście dużo lepsze od ogólnopolskich, mimo że u mnie głosowało się na Millera. Np. Unia dostała 11%, SLD 34%, a Samoobrona 3,5%. Moja okolica jest jednak dość specyficzna i wyraźnie różna od reszty kraju. Czy to tytułowe "Ty poczekaj" oznacza, że się gdzieś na dłużej wybierasz? Tego mi chyba nie zrobisz? Nieutulony w żalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Poczekajmy tzn :) Ty poczekaj IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 04:29 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Właśnie wróciłem spod naszego lokalu wyborczego, gdzie zastałem pod drzwiami > nie znającą wyników ogólnopolskich komisję. Nie ucieszyłem ich. Wyniki w mojej > komisji oczywiście dużo lepsze od ogólnopolskich, mimo że u mnie głosowało się > na Millera. Np. Unia dostała 11%, SLD 34%, a Samoobrona 3,5%. Moja okolica jest jednak dość specyficzna i wyraźnie różna od reszty kraju. Podniosłeś się trochę na duchu :) oby skutecznie i nieodwracalnie.! > Czy to tytułowe "Ty poczekaj" oznacza, że się gdzieś na dłużej wybierasz? Tego > mi chyba nie zrobisz? Nie to delikatna aluzja że UW bliżej do progu aniżeli mojemu ugrupowaniu. > Nieutulony w żalu Nie czas żalować róż. Pozdrawiam zadowolona pomimo. Czemu ja jestem tak dobrej myśli - ta cholerna intuicja. Skąd wytrzasnąłeś znowu tego typa spod ciemnej gwiazdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Typ IP: *.toya.net.pl 24.09.01, 04:47 Typ się sam wziął, chyba za nami zatęsknił. Gorzej, że dał susa w informacje. Wyraźnie tęskni za Scanem. Niech mu forum lekkim będzie. Ostatnie dobranoc z dodatkowymi ucałowaniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: O Typie Do Stoika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 05:03 Gość portalu: Stoik napisał(a): > Typ się sam wziął, chyba za nami zatęsknił. Gorzej, że dał susa w informacje. > Wyraźnie tęskni za Scanem. Niech mu forum lekkim będzie. > Ostatnie dobranoc z dodatkowymi ucałowaniami Sądzisz, że jednak woli chlopców:). Idż spać bo nie zdążysz się położyć a już będziesz musiał wstawać. I tak już dziś zarwałeś noc. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Dobranoc IP: *.toya.net.pl 24.09.01, 05:11 Daję Ci jeszcze jedną szansę, Kobieto Niezłomna! -:?!) Całkiemostatniedobranoc Odpowiedz Link Zgłoś