rnrr Re: I chyba nic w tym dziwnego ze sie nie spodobał 11.07.05, 10:41 nie wiem czemu ktoś sie moze dziwić takiej ocenie zachowania pamiętajmy MARSZAŁKA SEJMU, który powinien świecić przykładem a nie upodobnić sie do osób którymi gardzi "obszekując je, albo co najwyżej próbując obsikać". Tak to jest jak kandydat na prezydenta buduje popularność wyłącznie na eskalowaniu niechęci do polityków zle ocenianymi przez opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 Re: I chyba nic w tym dziwnego ze sie nie spodoba 11.07.05, 10:50 rnrr napisał: > nie wiem czemu ktoś sie moze dziwić takiej ocenie zachowania pamiętajmy > MARSZAŁKA SEJMU, który powinien świecić przykładem a nie upodobnić sie do osób > którymi gardzi "obszekując je, albo co najwyżej próbując obsikać". Tak to jest > jak kandydat na prezydenta buduje popularność wyłącznie na eskalowaniu niechęci > > do polityków zle ocenianymi przez opinię. idżmy dalej,ty też nie mogąc nic zrobić obszczukujesz marszałka,albo co najwyżej próbujesz obsikać.Fajnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: I chyba nic w tym dziwnego ze sie nie spodoba 11.07.05, 11:00 No widzę, ze trudniej było Ci coś głębszego napisać!!!! Wiesz ironia na tym forum jest stosowana, ale w umiarkowanych ilościach nie szkodzi. Dziwi mnie skąd taki wniosek wysuwasz, ale rozumiem, że niektórym wolno krytykować innych innym nie. Rozumiem, ze teraz jak ktokolwiek, cokolwiek napisze o panu Marszałku to od razu na niego szczeka i sika. No coż Dał wam przykałd Cimoszewicz jak się bronić. Wiadomo wszysczy zli, on jeden biedny i dobry, zawsząd obsikiwany i obszczekiwany. Co do meritum to o co ci chodzi??? Wyraziłem prostą i klarowną ocenę, ze wynik sondażu to naturalna konsekwencja odbioru w społeczeństwie tego typu zachowań. Dlatego też komisja jest zle oceniania i Lepper jest przez zdecydowaną większosć zle oceniany. Coż w tym dziwnego, ze i Cimoszewicz sie nie spodobał. Dziwne to jest to, ze sie zachował dokładnie w stylu Giertycha i myslał, ze furorę na tym zbije. W nosie miał to, ze jest Marszałkiem i nie powinien tworzyć precedensów destabilizujących prace organow państwa. Już widzę jak np. Lepper będzie sie na Marszałka powoływał. Konkuludując: jak wlazł w to i owo to niech sie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Nawet połowa zwolenników RM na tym forum ... 11.07.05, 10:48 ... zagłosuje na Cimoszewicza, wiedzą oni bowiem, że to najmądrzejszy wybór. Zastanawiam się tylko, dlaczego dyżurowa forumowa ekipa GW tak bardzo boi się Cimoszewicza i tak głośno szczeka. Chyba dlatego, że bynajmniej nie będzie on szedł na smyczy ich środowiska tak jak żałosny Kwasiu. Całe szczęście, że ten hańbiący okres w dziejach RP mija bezpowrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Nawet połowa zwolenników RM na tym forum ... 11.07.05, 10:50 loquin.phd napisał: >Chyba dlatego, że bynajmniej nie będzie on > szedł na smyczy ich środowiska tak jak żałosny Kwasiu. Całe szczęście, że ten > hańbiący okres w dziejach RP mija bezpowrotnie. No niestety bedzie szedl i to na smyczy samego Kwasniewskiego i jego kolesiow. Tego sie wlasnie boimy. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Nawet połowa zwolenników RM na tym forum ... 11.07.05, 10:53 Na smyczy kolesiów może i trochę, ale nie wyłącznie. Na smyczy Kwaśniewskiego i GW z pewnością nie. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Nawet połowa zwolenników RM na tym forum ... 11.07.05, 11:23 loquin.phd napisał: > Na smyczy kolesiów może i trochę, ale nie wyłącznie. Na smyczy Kwaśniewskiego i GW z pewnością nie. To czemu GW go tak promuje? A Jola prowadzi mu kampanie? Bezinteresowanie ... chyba w to nie wierzymy w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy_di Re: Nawet połowa zwolenników RM na tym forum ... 11.07.05, 10:59 A po co się bać ??? Czego tu się bać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tommy_di Re: Nawet połowa zwolenników RM na tym forum ... 11.07.05, 10:57 Tych okresów w dziejach Polski jest nawet sporo ... A niektóre z nich są stawiane jako czyny chwalebne ... Hmmmz ... No cóż bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 "loquin.phd", popieram cię, myślący za Cimoszem 11.07.05, 10:58 Nie dziw się, że mamy tylu tumanów w kraju, bo mamy. Oni chcą raz Leppera raz Tuska, raz Borowskiego ale sęk w tym, że Godźkikowa im tak poradziła. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Nawet połowa zwolenników RM na tym forum ... 11.07.05, 11:25 chyba na mózg ci padło, w realu CImoszenko dostanie 10% i niech sp....la Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi cimoszewicz rulez, :)! 11.07.05, 10:50 jak małpa biega po ulicy z brzytwą, to trzeba krzyczeć: "ludzie, uważajcie! małpa z brzytwą!!", a nie: "piękne zwierzę". koniu i reszta długo pracowali na takie potraktowanie, :). Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Komisja bez twarzy i wyraźnego celu! 11.07.05, 10:52 Cimoszewicz nie powinien stawać przed komisją, która teraz w sposób oczywisty jest wyłącznie oraganem kampanii wyborczej każdej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
organza77 Brawa dla Cimoszewicza 11.07.05, 10:56 Brawa i słowa uznania dla przyszłego prezydenta RP !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_sekretarz Re:Tow. Włodzimierz potrzebuje waszego wsparcia! 11.07.05, 10:55 Tuwarzysze! Ubywatele! Pokażcie co potraficie! Nie zgodzimy się nigdy na to! Ażeby to, ażeby te sikające pieski z komisji skrzywdziły tow. Włodzimierza! Razem z nim w nowy czas - wara prawicowym oszołomom! Już dziś poprzyjcie tow. Cimoszenko czynem! www.cimoszenko.info/informacje.html Pierwszy Sekretarz ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 Re:Tow. Włodzimierz potrzebuje waszego wsparcia! 11.07.05, 11:00 pierwszy_sekretarz napisał: > Tuwarzysze! Ubywatele! > > Pokażcie co potraficie! Nie zgodzimy się nigdy na to! Ażeby to, ażeby te > sikające pieski z komisji skrzywdziły tow. Włodzimierza! Razem z nim w nowy > czas - wara prawicowym oszołomom! Już dziś poprzyjcie tow. Cimoszenko czynem! > > www.cimoszenko.info/informacje.html > > Pierwszy Sekretarz > ------------------ > Boże ,ty naprawdę jesteś świr Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 mago13-ubliżasz internaucie ,jesteś nieuprawniona 11.07.05, 11:35 używając Twojego języka pożyczonego od króla Aleksandra z klubu Krakowskiego Przedmieścia....... Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Niech będzie nawet i "towarzysz" byle mądry! 11.07.05, 11:41 Nie mamy zbyt dużego wyboru a w gronie ubiegających się Cimoszewicz jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 Re: Niech będzie nawet i "towarzysz" byle mądry! 11.07.05, 13:50 chris12 napisał: > Nie mamy zbyt dużego wyboru a w gronie ubiegających się Cimoszewicz jest > najlepszy. Dlaczego??? Bo najlepiej klamie??? Odpowiedz Link Zgłoś
tommy_di Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 10:55 E tam ... nie lubimy ... po prostu mnie to ani grzeje ani ziębi ... Ja ogólnie nie lubie Wawy ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
denton76 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:08 Mnie nikt nie pytał, czy się podobało czy nie, więc proszę nie uogólniać, że Polakom się nie spodobało. Facet pokazał, że ma charakter. Mi się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:13 Mi się nie spodobało i też mnie nikt nie pytal. Istota sondaży polega na tym, ze własnie na podstawie "reprezentatywnej próby" uogólnia sie wnioski na całe społeczeństwo. Pomijam fakt, ze 500 osobowe próby telefonicznego mojego zachwytu nie wzbudzają, ale takie same sondaze były robione gdy Cimoszewicz z pompą deklarował, ze startuje, zatem wypadałoby być konsekwentnym w ocenie sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:13 denton76 napisał: > Mnie nikt nie pytał, czy się podobało czy nie, więc proszę nie uogólniać, że > Polakom się nie spodobało. Facet pokazał, że ma charakter. Mi się spodobało. Charakter Gołoty;uciekać bo srrach mnie obleciał. Jeśli ty masz taki charakter to współczuję twoim bliskim... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 13:53 denton76 napisał: > Mnie nikt nie pytał, czy się podobało czy nie, więc proszę nie uogólniać, że > Polakom się nie spodobało. Facet pokazał, że ma charakter. Mi się spodobało. Spodobalo ci sie ze naszczekal obrazil sie i wyszedl, bo gacie mial pelne ze strachu? To nazywasz "charakter"???? Wspolczuje twoim bliskim. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz7 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:14 Wreszcie ktoś utarł nosa tej operetkowej komisji!Na arogancję komisji odpowiedział arogancją w celach edukacyjnych!Kto czym wojuje od tego ginie! To się należało tej za przeproszeniem komisji!Wreszcie pojawił się polityk z ja...mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
revoy Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:16 lisle napisał: > CIEKAWE JAKIM POLAKOM?CHYBA Z MW LUB INNEJ FASZYSTOWSKIEJ ORGANIZACJI!!! BRAWO > CIMO-MASZ JAJA CHLOPIE!!!!I MOJ GLOS ! Spieszę zaspokoić Twoją ciekawosć. Mnie i nie tylko mnie. Nie wierzę Cimoszewiczowi i Jego fantazyjno zaczepno-prowokującym zachowaniom! Moje posty sprzed Jego zaprogramowanego(, wpisanego w kampanię wyborczą butnego) wystapienia są wyrazistym stanowiskiem. Bo trwać mozna tylko w imię słuszności MY- i moja skromna osoba od NOCY HAŃBY 4 CZERWCA 1992 -OBALENIE RZĄDU JANA OLSZEWSKIEGO wiedzielismy, że słuszność jest z nami. Służę osobistymi ( z archiwum)opiniamii jakimi dzieliłem się z A. Michnikiem., nie teraz. Od zawsze, od Sierpnia 1980 r!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrik bzdura. Ci z ktorymi rozmawialem poparli Cimoszew 11.07.05, 11:18 Dyskusje o zachowaniu Cimoszewicza slyszalem w 3 neizaleznych od siebie srodowiskach. Wszedzie poparto Cimoszewicza w sporze z komisja. Swoja droga Ci sami ludzie maja jak najgorsze zdanie o komisji, a za szczegolnie obludnych uznaja giertycha macierewicza i wassermana, czasem miodowicza. Absolutnie nikt nie probowal bronic komisji. Przewazalo zdanie ze nareszcie ktos z ta komisja robi porzadek. ja proby losowej nie przeprowadzilem, ale jednak w jakis sposob jest reprezentatywna opinia z kilku dyskusji, takze nei wierze w ten "blyskawiczny sondaz" zobaczymy w wyborach prawdziwe poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: bzdura. Ci z ktorymi rozmawialem poparli Cimo 11.07.05, 11:22 Rozumiem, ze bzdrurą można określić sondaże analogiczne dające dzień przed i dzień po decyzji o starcie Cimoszewicza od 22 do 28 %. Ja nie wiem w jakich trzech środowiskach sie kolega obraca, ale bynajmniej moi znajomi bardzo fatalnie ocenili Cimoszewicza. W tym niektórzy z nich to zaciekli fani. Zastrzegam. Przeważyły opinie, ze było to w stylu mało smacznym i mało dostojnym jak na Marszałka Sejmu. Ja nazwyam to upodobnieniem do Giertycha, ale jak kto woli. Oczywiście ocena komisji nie może być inna niż jest aczkowlwiek zasadzniczo winne są te teczki nieszczęsne Rzeczywiście poczekajmy na sondaże. Choć ja nie wierze, by coś mu spadło w nich. Odpowiedz Link Zgłoś
luzaczek34 SOCJOTECHNICY CO WY WYPRAWIACIE??????????? 11.07.05, 11:23 Kwaśniewski przed wyborami chociaż chudł, a Cimoszewicz się wygłupił. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabakiewicz Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:24 To ja w takim razie nie jestem Polką! Bo mnie bardzo się podobało! Odpowiedz Link Zgłoś
chamzbmw a sondzie gazety nagle zrobilo sie 70% poparcia 11.07.05, 11:25 ciekawe ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a sondzie gazety nagle zrobilo sie 70% poparc 11.07.05, 11:33 Uważasz, że posiadanie bmw (a raczej msd) upoważnia do obrażania innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
chamzbmw Re: a sondzie gazety nagle zrobilo sie 70% poparc 11.07.05, 11:52 to cimoszmata zaczela te kynologiczne porownania wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2812517.html a w sondzie znow inny wynik Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a sondzie gazety nagle zrobilo sie 70% poparc 11.07.05, 12:15 Gwoli ścisłości zacytował animowego internautę. Czy dalej uważasz, ze określenie "cimoszmata" podnosi Twoją rangę a jego deprecjonuje? Czy to wpływ <msd>? Odpowiedz Link Zgłoś
chamzbmw Re: a sondzie gazety nagle zrobilo sie 70% poparc 11.07.05, 12:26 a co to jest msd? nowa nazwa pzpr, ups.. sld? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a sondzie gazety nagle zrobilo sie 70% poparc 11.07.05, 12:39 Wprost przeciwnie. Za głęboko niesłusznego ustroju nadawano etykietkę - bierny, mierny ale wierny (bmw). Obecnie, w ustroju powszechnej szczęśliwości, nastąpiła zmiana - młody, silny i debilny (msd). :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi miś, grabki, wiaderko, :). 11.07.05, 11:26 że wyszedł - pół biedy. gorzej, że wyszedł z misiem konia, grabkami wassermana i wiaderkiem maciarewicza. miodowiczowi zginęła guma. i czym się będą chłopaki teraz bawiły?? Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: miś, grabki, wiaderko, :). 11.07.05, 11:38 blond_kasi napisał: > że wyszedł - pół biedy. gorzej, że wyszedł z misiem konia, grabkami wassermana > i wiaderkiem maciarewicza. miodowiczowi zginęła guma. i czym się będą chłopaki > teraz bawiły?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: miś, grabki, wiaderko, :). 11.07.05, 11:41 i czym się będą chłopaki > teraz bawiły?? Wiem ale wrodzona skromność i staranne wychowanie odebrane w dzieciństwie nie pozwalają mi tego napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: miś, grabki, wiaderko, :). 11.07.05, 11:43 uu1 napisała: > i czym się będą chłopaki > > teraz bawiły?? > Wiem ale wrodzona skromność i staranne wychowanie odebrane w dzieciństwie nie > pozwalają mi tego napisać. ze niby , mmmmm.... zwlaszcza Koniu bedzie mial zabawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker To ja mam pomysl, 11.07.05, 11:50 zeby zalozyc Romusiowi i kolegom pseckole w sejmiku, z gumowymi kaczorkami, konikiem na biegunach, z jedzonkiem od Witaszka. I do Romusia bedzie czasem tata wpadal, zeby gacie podciagnac i zbic po lapach z brzydkie zabawy. Za szczegolne wykroczenia Romus bedzie za kare przez 2 godziny stawial babki z piasku w ksztalcie sierpa i mlota. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: To ja mam pomysl, fajna ta wasza bajka 11.07.05, 12:01 I przyjdzie jeszcze Celiński i sie ze wsystkimi pokłóci. będzie cerwony ze wciekłosci na twazy i szlag będzie go trafiła jak wsyscy będą przeciw niemu. Całe psedskole bedzie chciało miec swoja ksieznickę. I przyjdzie barbi Jola w eleganckiej sukience i zegarku na baterie wartym wiecej niz wsystkie ubrania chłopców z piaskownicy. Ale Barbi nie bedzie chciała ssie bawic w psedskolu nie jej poziom on jest ze skoły prywatnej i ma swojego Kena, ale jest gotowa go zdradzic dla Wlodzia bo to takie piękne imie. Beda jezdzili w trojke na wyciecki do lasu i bawili się w podchody. Tych tak ugryziemy, tych tak kasniemy hehehe głupie psedskole. Az psedkole kzyknie Wlodzi ty tu przyjdzi pogadać chcemy, a wlodzi pzyjdzie warknie na kolegów, a i przyjdzie z pieskiem zeby obsikać pzedskole. Sam nie obsika pieskiem sie posluzy. Potem jesce pokaze ze ma komputer chłopcom i jakie atrakcje cy tam akcje po cym pojdzie znowu do lasu na gzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To ja mam pomysl, fajna ta wasza bajka 11.07.05, 12:10 Najwyraźniej masz talent bajkopisarza. Gratulacje. Jedna mała modyfikacja. To nie Włodzio przyjdzie z ratlerkiem, tylko Konik Który Łże. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: To ja mam pomysl, fajna ta wasza bajka 11.07.05, 12:21 Rozne talenty nam dali. Ty mas talent do jednozdaniowych kpin dosyc zjadliwych i smacnych, a wracając do bajki i modyfikacji, to co do ratlerka to cemu nie włodzio, a Konik??? Włodzie pzyjdzie też i powie ze to Konik pzysedł a nie on i powie ze gardzi konikiem i go obsceka, ale nie on tylko jego ratlerek na komendę: atakuj, szczekaj, warcz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To ja mam pomysl, fajna ta wasza bajka 11.07.05, 12:28 Kiedyś pewien oficer powiedział do Napoleona - Jestem wyższy, sire. Na co Napoleona odparł - Nie. Pan jest jedynie dłuższy. Jak do do tej Włodzio nie kłamie a konik.. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: To ja mam pomysl, fajna ta wasza bajka 11.07.05, 12:49 Tak tak Włodzio tylko "jak do do tej" czasem poczeka z ujawnieniem prawdy. Co dalej nie tłumacy czemu nie konik. Nie chodzi o nie kłamanie, ale styl wypowiedzi. Myslałem, ze to dosyc oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: To ja mam pomysl, fajna ta wasza bajka 11.07.05, 12:13 Ty to nie umies opowiadac bajek, bo Jola nie pojdzie do pseckola, bo to jest specjalne pseckole dla chlopcow. Nie dla wsystkich, tylko dla takich, ktorzy nie wiedza, co zrobic z rackami. I oni beda tam dostawac specjalne cwicenia, beda nozki w zimnej wodzie moczyc, beda paciorki zmawiac i sluchac radia dla grzecnych chlopcow. A Romus bedzie mial nawet specjalne tory pseskut, zeby sobie mogl poskakac jak prawdziwy konik. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: To ja mam pomysl, fajna ta wasza bajka 11.07.05, 12:18 Dobze ze umiesz Ty i mas na bajki monopol. Własnie ze Jola pójdzie do pzedskola. Zrestą już posła Jola do psedskola obalic jabola. Skoda ze bajki musą być nawet jedynie słusne. A kto jest sefem tego specjalnego psedskola - oświatą włodzio kieruje w tym kraju, a oni wezwą Ojca Dyrektora i to się ojcu dyrektorowi nie spodoba bo gdziezby to jacyś specjalni jego majestat podwazali. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Nie cem monopolu w nasym pseckolu 11.07.05, 12:27 A nieprawda, ja nie chce monopolu w nasym pseckolu, wlodzio tes moze psychodzic, jak bendzie kcial. A ojciec dlektol bedzie w lazience ucyl romusia jak sie siusia, i kacorka, co wyskakuje z rozporka, i antoniego, jak se zrobic dlugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Nie cem monopolu w nasym pseckolu 11.07.05, 12:45 Prose proste jesce artysta, rzec to w cale nie ocywista, Coż za rymy cóż za polot jeszcze przydałby sie samolot, którym całe to psedskole poleciało na Antole Holednderskie cy Antyle nie wiem chyba sie w nazwie myle. Dodac jesce tylko warto ze dyrektor uczy twardo. I nie tylko ucyl romusia jak sie siusia, i kacorka, co w > yskakuje z rozporka, i > antoniego, jak se zrobic dlugiego. Ucy takze Jole Barbi jak sie wywyzsanie miłośc zaskarbi, Upomni też takiego Leska by z niego nie ch... a koleszka, uczy tez Sobotkę Zbynia by sie zniknęła z polityki ta świ..... Do tego mówi Wojuś ty to masz wigorek, ale zapnij se rozporek, A do Senysyn szepnie tyko: uracz mnie niewasto chwilko. Taki to dyrektor z Włodka a jaki rym się rym do Włodka - co z niego za ci...ka Klotka. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Nie cem monopolu w nasym pseckolu 11.07.05, 12:58 fajne bajka, podoba mi sie, w tym pseckolu beda misie, beda lesie, to rozumie sie, beda kacory - dwa obwiesie bedzie jola w tym pseckolu bo nie chcemy monopolu zadnej plci ni orientacji by uniknac mogl frustracji pienkny na biegunach konik bo potsebny mu salonik do ktorego dla wygody dodam mu lesbijke z gejem zeby romus mogl radosnie bez problemu wspierac rosje Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Nie cem monopolu w nasym pseckolu 11.07.05, 13:09 Oj widzę się rozpędzamy Coraz lepszy polot mamy Bajka super tu wychodzi Ciekawe czy docenia to w Łodzi A w tej bajce będzie wszysko I dla Konia ściernisko I dla Władzia rykowisko Konik nie zazna flustracji I masz w tym wiele racji Będzie gej i będzie lesbijka I będzie MW a w reki kawał kijka Będzie chciał tą panią kijem Lecz okaże się kijem-samobijem Sam się chłop znokautuje I nikt go nie pożałuje Wszystko będzie w saloniku Trójki nie tam w głupim dzienniku W dzienniku pokażą wściekłe ryje Jak już ktoś kogoś pobije Jak Giertysze sierpem we Włodzimierza Jak Włodzimierz lewym prostym w kaczkę zmierza Jak kaczka wykiwa Tuska Jak ten się z Zytą wypluwka Jak ta pójdzie do Pedecji I nabwi się infekcji To na ring Antoni wskoczy I Władzia tym zaskoczy Ale ten bijatyk lewy Powystrzela wszystkie mewy Powystrzelał żubry w lesie Przynajmniej taka wieść niesie Odpowiedz Link Zgłoś
alexandersson Re: miś, grabki, wiaderko, :). 11.07.05, 11:59 Po co męczyć konie? Po co męczyć konie? -To przecież dobre zwierzęta.... Są jeszcze DZIEWCZĘTA i ORLEN(taaaaaaa) Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi Re: miś, grabki, wiaderko, :). 11.07.05, 14:19 chyba jednak lepiej, że tylko miś, grabki, wiaderko. bo mnie się widzi, że oni by chcieli inaczej: wasserman to chyba z naganem (czy on aby zrozumie instrukcje obsługi?), maciarewicz z brzytwą oczywiście, no a koniu, wiadomo, z bejsbolem... niedobry cimoszewicz, podły! pozabierał komuch zabawki chłopakom. komisja nigdy juz nie będzie taka sama, :). Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:29 lisle napisał: > CIEKAWE JAKIM POLAKOM?CHYBA Z MW LUB INNEJ FASZYSTOWSKIEJ ORGANIZACJI!!! BRAWO > CIMO-MASZ JAJA CHLOPIE!!!!I MOJ GLOS ! > a ty z parady się urwałeś i tylko jaja ci w głowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kandyz Jakie pomysły na gospodarkę mają kandydaci 11.07.05, 11:34 A moze bardziej właściwie jest zapytać o to o co zapytał BusinessWeek Polska, według mnie wazniejsze niz tzw. komisja do wyrzucania w błoto naszych podatków.A więc czytamy: Oto cała prawda o kandydatach na prezydenta i ich pomysłach na gospodarkę. Zapytali czterech kandydatów, którzy wyraźnie przewodzą w rankingach: Włodzimierza Cimoszewicza, Zbigniewa Religę, Lecha Kaczyńskiego i Donalda Tuska. Swoich poglądów gospodarczych nie przedstawił tylko Lech Kaczyński. warto poczytać coś takiego a nie zajmować się komisją, która uzurpuje sobie oceniać wszystkich tylko nie siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 kandyz-prezydent nie jest od gospodarki,trzyma ... 11.07.05, 11:45 tylko flagę i składa wieńce jak angielska królowa...gospodarka działa sama jak jej nie przeszkadzają politycy.... Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 CIMOSZEWICZ - FACET Z JAJAMI !!!! 11.07.05, 11:47 Nareszcie ktoś tym komisyjnym oszołomom pokazał gdzie ich miejsce. BRAWO!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_na_ostro Re: CIMOSZEWICZ - FACET Z JAJAMI TAKIMI JAK GOŁOTA 11.07.05, 12:06 tzn. tchórza. Odpowiedz Link Zgłoś
cimcipa77 Re: CIMOSZEWICZ - FACET Z ZAJĘCZYMI JAJAMI !!!!!!! 11.07.05, 15:47 SPIEPSZYŁ ZE STRACHU DO LASU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cimcipa77 Re: CIMOSZEWICZ - FACET Z ZAJĘCZMI JAJAMI !!!!!!! 11.07.05, 15:50 SPIEPSZYŁ DO LASU JAK TCHÓRZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Wassermann radził Goździkowej potępić Cimosza 11.07.05, 11:48 Cały naród z Macierewiczem, Giertychem i ojcem Rydzykiem potępia Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
vertino Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:48 Bardzo prosiłbym GW o to żeby nie publikowała kłamstw na swoich stronach. Gdyby w tytule tej wiadomości znalazło się niektórym Polakom..... to byłaby prawda. Jestem Polakiem i uważam, że Pan Cimoszewicz zachował się bardzo dobrze i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bynik Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:51 Wszystkich twierdzących, że Marszałek Cimoszewicz złamał prawo odsyłam do www.abc.com.pl/serwis/du/1999/0321.htm i polecam lektórę Ustawy, ze szczególnym naciskiem na paragraf 4 i 5. Zyczę przyjemnej lektury. Brawo Panie Cimoszewicz !!! !!! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakwi Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:53 Cimoch pokazał klasę ;-) Pokazał tym łosiom z komisji że są burakami, wreszcie ktoś się zdecydował na to, szkoda że tak późno :-( Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Cimoszewicz to cham!Pokazal jak traktuje Polakow!! 11.07.05, 11:53 Zrezsta przy okazji wielkiej powodzi tez pokazal jak sie przejmuje losem dotknietych nieszczesciem wspolobywateli!!! Pamietajmy przy wyborach prezydenckich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Zawód - polityk? 11.07.05, 12:00 A jaki z Cimoszki tak naprawdę prawnik? Zrobił jakąś aplikację? Sorry, bo tak się podkreśla, i sam się chełpi. Czy tak jak Oleksy, nie splamił się pracą, tylko przyssał się do koryta pierwsza rzacz po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 12:18 Przeczytaj jego życiorys i pozbędziesz się rozterek. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 12:24 To zapodaj dla ułatwienia. Bo wiesz ze ludziom to tak niechętnie chce sie szukać pewnych rzeczy. Zapodaj najlepiej całą ciekawą biografię Cimoszewicza. Będzie ciekawa jak sądzę. Czekamyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 12:36 Nie przesadzajmy, jak powiedział leniwy ogrodnik. Nie jestem wolontariuszem W.Cimoszewicza. Ale życiorys czytałem. Wielu życzę takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 12:46 Jesteś pewna tego co piszesz????? Czego w nim niby życzyć???? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 13:02 Np. skończenia studiów na UW, pracy na uczelni, znajomości języków. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 13:16 TEż mi wyczyny. Nie Cimoszewicz pierwszy studia na UW skończył, pracował na uczelni i angielski z rosyjskim opanował. Nie ma w nim nić bardzie interesujacego................ może jest coś bardziej wstydliwego.............................. och taki jestem ciekawy??? Może mi teraz napiszesz co w życioryskie ma czym chwalić się nie powinien. Napisałeś ze nie jesteś sztabowcem wiec spróbuje prosze w imięt tzw. obiektywizmu. Wiem ze to trudno przyjdzie ale................... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 13:21 Nie jestem również "historykiem" z IPN. Nie uważam, że powinienem grzebać w cudzej przeszłości. Interesuje mnie tu i teraz. A <uosia> w dość prymitywny sposób chciała go zdyskredytować. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 13:29 Chwila, chwila... Nie zdyskredytować, a dowiedzieć się czegoś. No dobra, poraziła mnie trochę wiadomość, że Oleksy całe życie przebujał w polityce i że tak można. A że Cimoszewicz chwali się swą znajomością prawa, zastanowiło mnie, gdzie praktykował i jakie ma kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 13:41 Sorki. Jak doskonale wiesz prawnik to nie tylko sędzia, adwokat, prokurator, radca prawny czy notariusz. Gość zrobił doktorat, wykładał na UW. PS. polecam lekturę zawodowych dokonań pp. Rokity, Tuska itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 13:55 Nie chccę Cię złościć znowu, ale Tusk akurat ma się czym chwalić. Nie wiem czemu Rokite tu wrzucasz rozumiem, ze wygodne. Ja mogę Ci polecić zawwodowe dokonania np. Millera, Oleksego, Janika czy nawet Olejniczaka och Ci to dokonali. Dobrze ze Kaczki tu nie wrzuciłaś. Widać Cię złosci, ze to prof. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 14:08 1. Nie chccę Cię złościć znowu, ale Tusk akurat ma się czym chwalić. Malowaniem kominów? Napisaniem książki? Kongresem Liberalno - Demokratycznym? Próbą rozbicia Unii Wolności? Dobry piłkarz amator, fakt. 2. Nie wiem czemu Rokite tu wrzucasz rozumiem, ze wygodne. Oczywiście, że dlatego. No i osiągnięcia inicjatywy trzy czwarte. 3. Ja mogę Ci polecić zawwodowe dokonania np. Millera, Oleksego, Janika czy nawet Olejniczaka och Ci to dokonali. Olejniczak jest po prostu za młody. Pozostali to wytwór epoki, która nigdy nie wróci. Szkoda się nimi zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 14:20 Nie mam zamiaru tu nikogo bronić, ale zestawienie Rokity w towarszystwie kandydatów na prezydenta nie bardzo pasowało dlatego też Oleksego i reszte wstukałem. Piekne i wybirócze wytłumaczenie jak zawsze. Prof. Kaczyński za to był fatalnym opozycjonistą, beznadziejnym szefem NIKu i strasznym prezydentem Warszawy???????????????? Co do Olejniczaka to zdąrzył już być szefem ZMW i uciekł do SLD bo kariere zwietrzył, i byl jedynym w historii szefem Parlamentu studentów który nie dostał absolutorium. Takze nie jest wcale za młody. Rozumiem, ze na tle Tuska i Rokity (Kaczyńskiego prof. już nie) życiorys Cimoszewicza to wzród niedoścignionej doskonałości............ ach oby tak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 14:35 Jak opowiadali ludzie starsi, swego czasu w Miejskich Zakładach komunikacyjnych w Warszawie, wydawano kierowcom autobusów prawa jazdy ważne jedynie w czasie pracy w MZK. To nie jest żart. Czy uczelniany profesor to nie jest coś podobnego? Czy sądzisz, ze Lech Wałęsa relegował ich z kancelarii bo mu się w oczach dwoli? A co do prezydentury w Warszawie, spuśćmy litościwie zasłonę milczenia. PS. Do SLD też nie wstąpię. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 14:39 A znaczy sie dr Cimoszewicz też tą miarą zmierzymy. No własnie zaczyna być Ciekawie. Zaraz najwiecej omówimy Kaczorów bo przeciez w opozycji byli, a o Cimoszewiczu zapomniemy.................. To jak coś jeszcze w tej kwestii bo narazie nic fenomenalnego z tym życiorysem Ci nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 14:47 Doktorat można zrobić na uczelni lub w instytucie. Innej drogi nie ma. Natomiast obnoszenie się z tytułem profesora uczelnianego, przypomina pisanie na wizytówce, na drzwiach mieszkania - dr nauk ekonomicznych. Co do życiorysu W.C. - niczego fenomenalnego nie obiecywałem, niczego nie obiecywałem. Są specjaliści - Maciarewicz, Koń Który Łże, Ten Który Sam Się O Sobie Pozytywnie Wyraża itp. Oni się tym zajmą. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 15:14 Jak zwykle zero konkrtów. Zresztą niepotrzebnie miałem nadzieję. Coż. Ech, ach Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 15:38 Och było by wyrazem zachwytu a nie zachwycasz Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 16:14 Czy ja jestem dolar, żeby sie wszystkim podobać? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 13:30 A to nie wiedziałem, ze historyk z IPN ma wyłączność analizowania życiorysków kandydatów i dróg jakimi szli przez życie. Uosia, chciała go zdyskredytowac w sposób prymitywny, no co ty??? Strasznie sie przy tym nie wysiliła, a brak odpowiedzi na jej apel jest bardzo wymowny!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 14:09 dla niektórych jednak wyczyny. o ile wiem, taki kaczyński nie zdołał się jeszcze nauczyć języka obcego. ale do nauczania moralności rwie się mimo to, :). Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 14:13 Bo on jest z gatunku kaczek nie lotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 14:22 Jak zwykle ty sie wykazałeś wysokich lotów kometnarzem. Jak to miło innych wady wiedzieć.......... :) :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 14:38 Jak to miło przeczytac komplement pod swoim adresem. Pretensję, ze nie wszystkie ptactwo fruwa (jest lotne) to już do matki natury. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zawód - polityk? 11.07.05, 15:16 Dobrz ze chociaż humor masz wyostrzony bo... ach nie dokończe, bo sie dalej pobawie Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Cimoszewicz to cham!Pokazal jak traktuje Pola 11.07.05, 11:59 > Zrezsta przy okazji wielkiej powodzi tez pokazal jak sie przejmuje losem > dotknietych nieszczesciem wspolobywateli!!! A tu masz rafcje. Chyba powinien się ulitować nad dotkniętą nieszczęściem komisją. Odpowiedz Link Zgłoś
saba1953 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:56 Dlaczego się niepodoba? W końcu ktoś tym oszołomom wytłumaczy że nie oni stanowią prawo tylko mają się do niego stosować. Co mają pytania o okres sprzed 20 - 30 lat do zatrzymania Modrzejewskiego. Wtedy był on wiejskim nauczycielem i to jest dopiero przekręt. Z wiochy na prezesa Orlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamania1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 11:57 to znaczy, że żle wybrano grupę docelową . Bo mnie i moim znajomym sie podobało:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alexandersson Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 12:04 Wśród prawników, lekarzy i polityków jest najwięcej wrednych żmij i szuj. Połączenie prawnika z politykiem (czytaj W. Cimoszewicz)to zwyczajny, zwisający ....bezmózgowy zwój.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 12:23 > Wśród prawników, lekarzy i polityków jest najwięcej wrednych żmij i szuj. > Połączenie prawnika z politykiem (czytaj W. Cimoszewicz)to zwyczajny, > zwisający ....bezmózgowy zwój.... Jeżeli przyjąć, że masz rację, to jak wytłumaczyć, że człowiek o Twojej pozycji używa tak mało wykwintengo języka. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 12:27 uu1 napisała: > > Wśród prawników, lekarzy i polityków jest najwięcej wrednych żmij i szuj. > > Połączenie prawnika z politykiem (czytaj W. Cimoszewicz)to zwyczajny, > > zwisający ....bezmózgowy zwój.... > Jeżeli przyjąć, że masz rację, to jak wytłumaczyć, że człowiek o Twojej pozycji > używa tak mało wykwintengo języka. Jak to wytłumaczyć, ze zawsze z taką łatwością przychodzi Ci wyłacznie jakieś bzdury komentować??? Nie mam zamiaru wskazywać bardziej ambitniejszego pola do dyskusji, ale to zastanawiajace. Wiem, wiem, to taka forma zabawy..........w piaskownicy???? :):):), ale pozdrawiam z pewną dozą rozbawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 12:32 Trafiłeś w sedno. Po prostu bawi mnie pokazywanie ludzi w ich własnym lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 12:51 I siebie przy okazji też!!! no to zupełnie jak z Cimoszewiczem kurcze. Też chciał pokazać nędze tej komisji i styl w jakiej pracuje i co mu z tego wyszło. Przebił ją? Wiec uważaj byś nie powtórzyła błędów idola Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 13:17 Uważam, że sprowadził komisję do parteru. To wyłącznie mój osąd i nie przywołuję autorytetów typu dr Kochanowski, dla podparcia swojego przekonania. Pisałem Ci na temat dżumy i kataru, więc nie rozumiem ostatniego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 13:29 dzuma i katar były w kontekscie wyborów prezydenckich. Jeżeli przez ten pryzmat mamy patrzeć na zachowanie marszałka sejmu i swiadka przed komisje to mało to trafne. Wczytaj sie w kontekst jaki przytoczyłem Kochanowskiego wiec nie przesadzaj, a poza tym to niby dlaczego Kochanowskiego nie mozna przytaczać jesli mówi dokładnie to samo co np. Winczorek???? Czym niby sprowadził i w jakim stylu??? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 13:45 > dzuma i katar były w kontekscie wyborów prezydenckich. I tylko dlatego się nim zająłem. Co do zachowania przd komisją - pozostańmy przy swoich zdaniach. A p. Kochanowski jest dyżurnym prawnikiem PiS i człowiekiem, powiedzmy, mało uczciwym. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 13:56 No i jak zwykle wszystko jest jasne. Ja wiem, ze pozostaniemy przy swoich zdaniach, ale urok dyskusji polega na wymianie poglądów............. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 14:11 W moim najgłębszym przekonaniu, człowiek pozbawiony poczucia humoru i umiejętności dyskusji jest człowiekim ułomnym. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 14:24 No to się chyba mnie nie tyczy??????????????? Ułomny dla mnie jest człowiek który na 100 postów w 90% kpiną bucha? Ojej napisze, bo jeszcze uznasz, ze nie żartuję :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 14:27 Ja do Ciebie z sercem na dłoni a Ty Bucharina ze mnie robisz? No, no.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 14:30 No kurcze nie chciałem, humor mi sie wyostrzył............. Wybaczysz? Licze na twoje serce Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 14:39 Nie przeliczysz się. Są we mnie nieprzebrane pokłady miłosierdzia. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 14:42 :) a we mnie litosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 14:49 Często miłosierdzie wynika z litości. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 15:18 No chyba zatem dlatego ci ją okazuję. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 15:24 Zbyt długo byłeś w nie swojej skórze? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 15:29 Niestety mam tylko jedną i niewymienialną takze musze Cie rozczarować. Swoją drogą czy możesz np. ocenić jezyk cimoszewicza jaki użył. No wiesz podobał Ci sie czy nie??? Pasował na przyszłego prezydenta, czy mógł się powstrzymac od tego i owego. Spróbujmy tak. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 15:40 Tak. M n i e się treść, uzasadnienie i język oświadczenia podobały. A rozpatrywanie czy mógł się powstrzymać od tego i owego, przypomina rozważania o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą. Nie mnie to oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 15:54 A co Cię w nich urzekło??? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polakom zachowanie Cimoszewicza się nie spodo 11.07.05, 16:09 A co Cię w nich urzekło??? Urzekło to zbyt mocne słowo. Podobała mi się zwięzłość wypowiedzi, logiczna konstrukcja jak również sposób wygłoszenia (mam na mysli oświadczenie). Odpowiedz Link Zgłoś