Dodaj do ulubionych

miller o sprawie pzu

14.07.05, 11:50
zeznania leszka millera na temat sprawy eureko sa conajmniej intersujace. jest
tam co nieco o naciskach z ue kwasniewskim i belce.

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050714/ekonomia/ekonomia_a_6.html1
tymczasem - notka w gw jest mniej niz skromna:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2817788.html
a niemal cala uwaga mediow skupia sie na w sumie banalnej sprawie
proceduralnej sprokurowanej przez cudowne dziecko ordynackiej i porozumienia
bez barier

ciekawe prawda?
Obserwuj wątek
    • homosovieticus Re: miller o sprawie pzu 14.07.05, 22:55
      bush_w_wodzie napisał:

> zeznania leszka millera na temat sprawy eureko sa conajmniej intersujace. jest
      > tam co nieco o naciskach z ue kwasniewskim i belce.
      >
      > www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050714/ekonomia/ekonomia_a_6.html1
      > tymczasem - notka w gw jest mniej niz skromna:
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2817788.html
      > a niemal cala uwaga mediow skupia sie na w sumie banalnej sprawie
      > proceduralnej sprokurowanej przez cudowne dziecko ordynackiej i porozumienia
      > bez barier
      >
      > ciekawe prawda?
      Moim zdaniem bardzo ciekawe i ...rozwojowe.
      Próbowałem zainteresowac zeznaniami byłego premiera innych forumowiczów, ale z
      mizernym skutkiem.
      Forumowicze dają sobie narzucać tematy "hot" i o nich dyskutują zawzięcie
      najczęściej z bardzo mizernym skutkiem poznawczym.
      • lej_czerwonego Moze Miller wysyla obozowi Kwacha sygnal 14.07.05, 23:48
        Nie probojcie ze mnie robic kozla ofiarnego i kompletnie mnie izolowac, bo
        zrobie wam kuku.
        • lej_czerwonego Re: Moze Miller wysyla obozowi Kwacha sygnal 14.07.05, 23:51
          Sorki za blad, "probujcie" rzecz jasna.
        • homosovieticus Re: Moze Miller wysyla obozowi Kwacha sygnal 14.07.05, 23:51
          lej_czerwonego napisał:

> Nie probojcie ze mnie robic kozla ofiarnego i kompletnie mnie izolowac, bo
          > zrobie wam kuku.
          Możliwe, że po bobycie w Stanach, poczuł się silniejszym.
          • lej_czerwonego Re: Moze Miller wysyla obozowi Kwacha sygnal 14.07.05, 23:52
            A oboz Kwasniewskiego skupil sie wokol Cimoszewicza i razem z nim walczy
            wlasnie o zycie. Jest bardzo duzo do stracenia.
      • michal00 Re: miller o sprawie pzu 14.07.05, 23:54
        Miller zachowuje sie bardzo dwuznacznie. Niby broni Kwacha mowiac, ze nie bylo
        z jego strony zadnych naciskow, a jednoczesnie dosc szeroko opowiada o dziwnych
        zagraniach ludzi Kwacha. Wygadal np., ze nieformalnym doradca Kaczmarka byl
        Kratiuk, ktory wbrew regulom dysponowal poufnymi informacjami. Intrygujaca jest
        tez kwestia silnych naciskow miedzynarodowych. Czy tak liczni przedstawiciele
        roznych gremiow z UE monitowaliby w tej sprawie, gdyby ktos ich nie przekonal,
        ze moze to odniesc skutek? Czy Eureko ma az tak duze wplywy na kontynencie,
        zeby zorganizowac taka akcje?
    • bush_w_wodzie kaczmarek montkiewicz kratiuk 15.07.05, 23:42
      robi sie coraz ciekawiej a na topie dalej przepychanki proceduralne

--

wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=99516
      fragment:

<...>

Członkowie komisji chcieli też wyjaśnić rolę, jaką w rozmowach z Eureko odgrywał
      Kratiuk. Według Kaczmarka był on tylko jego społecznym doradcą, którego wiedzę
      chciał wykorzystać do rozwiązania sporu z Eureko. Kaczmarek zeznał, że Kratiuk
      zapoznał się, w jego obecności w resorcie skarbu, z obiema umowami dodatkowymi z
      2001 r. Umowy dawały Eureko możliwość nabycia dodatkowych 21 proc. akcji PZU.

Kaczmarek przyznał, że w 2002 r. resort skarbu zawarł z Kratiukiem umowę o
      doradzanie w sprawie PZU, jednak "nie została ona skonsumowana" i kancelaria KNS
      nie otrzymała w tej kwestii żadnego wynagrodzenia.

Montkiewicz stwierdził jednak, że Kratiuk przedstawiał się jako pełnomocnik
      Kaczmarka w negocjacjach z Eureko. Dodał, że Kratiuk pokazał mu w swojej
      kancelarii segregator z dokumentami dotyczącymi PZU, w tym z umową
      prywatyzacyjną z listopada 1999, na podstawie której Eureko kupiło 20 proc.
      akcji PZU, a BIG BG - 10 proc. akcji ubezpieczyciela.

W zeznaniach świadków nie zostało wyjaśnione skąd Kratiuk mógł mieć tę umowę i
      czy w ogóle ją posiadał.

Montkiewicz poinformował, że o roli Kratiuka - jako pełnomocnika w procesie
      prywatyzacji PZU - dowiedział się od Kaczmarka i od samego Kratiuka. B. prezes
      PZU zeznał też, że Kaczmarek już na 10 miesięcy przed objęciem funkcji ministra
      skarbu negocjował z Eureko. Również tym zeznaniom zaprzeczył Kaczmarek. "Nie
      prowadziłem żadnych rozmów o charakterze negocjacji z Eureko na 10 miesięcy
      przed objęciem urzędu" - zapewnił b. minister skarbu.

<...>
      • michal00 Re: kaczmarek montkiewicz kratiuk 16.07.05, 00:15
        Wyglada na to, ze toczyla sie walka o PZU w SLD miedzy grupa Millera, do ktorej
        nalezal Montkiewicz, a KKP z Kaczmarkiem i Kratiukiem. Montkiewicz za plecami
        ministra skarbu podpisal umowe z bankiem HSBC przewidujaca skup akcji PZU od
        pracownikow. Nie jest jasne, czy HSBC nie mial cichej zgody na pertraktacje z
        Eureko w sprawie odsprzedazy ich pakietu. Audytor odkryl ta umowe i zrobila sie
        afera - wylecial Montkiewicz, a zastapil go wierny Kwasowi Stypulkowski. Opcja
        millerowska przegrala, a po jego odsunieciu nastal Belka i Socha, ktorzy pod
        pozorem mozliwej rzekomo przegranej w arbitrazu chcieli opylic pozostale akcje
        Eureko. W ostatniej chwili zostali skontrowani powolaniem komisji sledczej i
        plan nie wypalil, choc nie da sie wykluczyc, ze rzad Belki na bezczelnego w
        ostatnim dniu urzedowania podpisze jednak jakas trefna ugode.
      • homosovieticus co własciwie znaczą określenia: grupa prezydencka 16.07.05, 00:19
        i grupa byłego premiera.
        Jak myślisz bushu,czy jest możliwym, że obie grupy wspierane są przez różne
        zagraniczne ośrodki?
        • bush_w_wodzie dobre pytania 16.07.05, 00:44
          homosovieticus napisał:

> i grupa byłego premiera.
          > Jak myślisz bushu,czy jest możliwym, że obie grupy wspierane są przez
          > różne zagraniczne ośrodki?

grupa millera wyglada bardziej siermieznie - troche po gomulkowsku... mowilo sie
          kiedys ze za millerem stal aparat i teren - i to by sie zgadzalo. moze
          dodatkowo policja i sb? znane tez byly dobre stosunki millera za schroederem.

grupa prezia to esencja uwlaszczonej nomenlatury. cwani oportunisci ktorzy w iii
          rp "czesza ogromna kase" z prywatyzajci doradztwa itp. sprawni i przystosowani.
          dawni dzialacze mlodziezowek pzpr - slowem ordynaccy. no i wsi ich oslania - byc
          moze lubi ich wywiad

kiedys mi sie zdawalo ze miller jest bliski waszyngtonu a prezio oscyluje miedzy
          bruksela a moskwa. teraz odnosze wrazenie ze oportunizm grupy prezia rzuca ich
          po prostu od biznesu do biznesu a millerowcy tym sie roznia od preziowcow ze sa
          mniej obrotni i dlatego musza byc bardziej "narodowi"

a co ty sadzisz?
          • homosovieticus dobre pytania i ....takie sobie odpowiedzi 16.07.05, 00:54
            moim zdaniem grupa prezia ulega naciskom Moskwy( tak, tak) a Miller Band
            Białego Domu ( tym Berlina).
            Trafnie odnalazłeś "charakter narodowy" w orkiestrze millerowskiej.
            Wyglądałoby na to,że stypendium zagraniczne, wzmocniło znacznie brzmienie
            wspomnianej orkiestry.
            Może to oznaczać,że kandydat "ponadpartyjny" nie znalazł poparcia za Oceanem
            i ...polegnie razem z pryncypałem.
            • bush_w_wodzie Re: dobre pytania i ....takie sobie odpowiedzi 16.07.05, 01:27
              homosovieticus napisał:

> moim zdaniem grupa prezia ulega naciskom Moskwy( tak, tak) a Miller Band
              > Białego Domu ( tym Berlina).

zarowno prezio jak i miller ulegaja naciskom moskwy (kontrakty gazowe) ale takze
              brukseli i waszyngtonu. wcale nie jestem pewien czy klucz panstwowy tu jeszcze
              dziala... choc upadek helikoptera millera bylaby na reke szczegolnie moskwie - a
              jesli to nie byl wypadek - to stalo za nim wojsko i jego sluzby... a wiec domena
              prezia

mozliwe sa inne podzialy. np: kapital - polityka. kapital globalny - kapital
              narodowy.

jest pewne ze preziowi sa od sorosa. millerowcy nie sa od sorosa - byc moze po
              drodze im z niemieckim lobby przemyslowym - bo to tez potezna sila jest?

> Trafnie odnalazłeś "charakter narodowy" w orkiestrze millerowskiej.

chociaz tyle :)

> Wyglądałoby na to,że stypendium zagraniczne, wzmocniło znacznie brzmienie
              > wspomnianej orkiestry.

czy ja wiem? gls millera brzmi cienko. uwazam ze pamietna sprawa prowokacji
              cbs/gazeta to byla eliminacja ludzi millera z policji/cbs w celu oczyszczenia
              pola dla kampanii prezydenckiej. w dodatku "wyszlo na jaw" ze rzad millera
              fabrykowal dokumenty by bronic oli

> Może to oznaczać,że kandydat "ponadpartyjny" nie znalazł poparcia za Oceanem
              > i ...polegnie razem z pryncypałem.

ta gra nie jest chyba az tak prosta
              • homosovieticus prosta nie jest to fakt,jest interesująca to też 16.07.05, 01:32
                fakt.
                pożyjemy -zobaczymy, kto popycha te kukiełki.

bush_w_wodzie napisał:
                >ta gra nie jest chyba az tak prosta
    • basia.basia mafia pisała ustawy 16.07.05, 00:54
      bush_w_wodzie napisał:

> a niemal cala uwaga mediow skupia sie na w sumie banalnej sprawie
      > proceduralnej sprokurowanej przez cudowne dziecko ordynackiej i porozumienia
      > bez barier
      >
      > ciekawe prawda?

To im się już znudziło (dziennikarzom i mało co z tego rozumieją), podobnie jak
      sprawa Orlenu. Jak słyszę te idiotyczne dziennikarskie opinie (powtarzają jak
      papugi jedni za drugimi), że te komisje są bez sensu, strata czasu i hucpa (co
      prawda głównie o orlenowskiej) to widzę, że albo nic nie kapują albo kapują ale
      wolą o tym za dużo nie mówić czyli zamist o sprawą zajmować nie śledczymi.

A to czytałeś? Tu numery niezłe wychodzą! I to nie koniec:)

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33207,2821157.html
      • homosovieticus dobry wieczór obu Paniom.Kłania się niezauważany 16.07.05, 01:03
        forumowicz o prowokującym nicku.
        Czołem dziewczęta, o poważnych sprawach zaczynamy szeptać na forumie!
        ps
        Michnik także zamilkł, a tak niedawno,był "pewien uczciwości Premiera".
        Pamiętają Damy o tem?
        • iza.bella.iza Re: dobry wieczór obu Paniom.Kłania się niezauważ 16.07.05, 01:14
          homosovieticus napisał:

> forumowicz o prowokującym nicku.

Ależ zauważany! Zawsze ilekroć się pojawi:)

> Czołem dziewczęta, o poważnych sprawach zaczynamy szeptać na forumie!

Czołem. Prze:) Ja tam na poważne sprawy nie mam w te upały ochoty. Śledzę
          czasem to i owo, żeby nie wypaść z obiegu i czujność zachować, ale na żadną
          śledczą harówę nie mam ochoty.

> ps
          > Michnik także zamilkł, a tak niedawno,był "pewien uczciwości Premiera".
          > Pamiętają Damy o tem?

Pamiętają:) Ja ciekawa jestem kogo w końcu Michnik namaści na idealnego
          kandydata do dużego pałacu. Jeśli będzie to Cimoszko, to przestanę martwić się
          o wynik wyborów. Adam sam wszak przyznał, że ci, których popiera zawsze
          przegrywają:) W zasadzie to namaszczenie nie jest potrzebne, bo widać po
          artykułach w GW kogo nadredaktor ukochał najbardziej tym razem.
          • homosovieticus nauczyłem się manipulować tekstem niczym GW 16.07.05, 01:22
            iza.bella.iza napisała:

>Ja tam nie mam w te upały ochoty.

A ja wprost przeciwnie. :))
            • iza.bella.iza uczeń przerósł mistrza:) n/t 16.07.05, 01:40
              • homosovieticus Bywa i tak, w upalne noce lipcowe 16.07.05, 01:42

U mnie, za oknem 29 C
                • iza.bella.iza Re: Bywa i tak, w upalne noce lipcowe 16.07.05, 01:45
                  A u mnie tylko 22 stopieńki:)
                  • homosovieticus Re: Bywa i tak, w upalne noce lipcowe 16.07.05, 01:48
                    iza.bella.iza napisała:

> A u mnie tylko 22 stopieńki:)
                    22 stopnie, do siódmego nieba!
                    • iza.bella.iza Re: Bywa i tak, w upalne noce lipcowe 16.07.05, 01:55
                      homosovieticus napisał:

> iza.bella.iza napisała:
                      >
                      > > A u mnie tylko 22 stopieńki:)
                      > 22 stopnie, do siódmego nieba!

Nie do siódmego nieba, tylka na siódmym piętrze:) Serio, serio:)))
                      • homosovieticus Re: Bywa i tak, w upalne noce lipcowe 16.07.05, 02:02
                        iza.bella.iza napisała:

> homosovieticus napisał:
                        >
                        > > iza.bella.iza napisała:
                        > >
                        > > > A u mnie tylko 22 stopieńki:)
                        > > 22 stopnie, do siódmego nieba!
                        >
                        > Nie do siódmego nieba, tylka na siódmym piętrze:) Serio, serio:)))

Byliśmy pod drzwiami.I widzieliśmy.
                        Siódme niebo, na siódmym piętrze.
                        • iza.bella.iza Re: Bywa i tak, w upalne noce lipcowe 16.07.05, 02:10
                          homosovieticus napisał:

>
                          > > homosovieticus napisał:
                          > >
                          > > > iza.bella.iza napisała:
                          > > >
                          > > > > A u mnie tylko 22 stopieńki:)
                          > > > 22 stopnie, do siódmego nieba!
                          > >
                          > > Nie do siódmego nieba, tylka na siódmym piętrze:) Serio, serio:)))
                          >
                          > Byliśmy pod drzwiami.I widzieliśmy.
                          > Siódme niebo, na siódmym piętrze.

Byliście z Pepe i nie zapukaliście? Żal mnie i moim kiciom:(

Tym razem już na prawdę aaaa kotki dwa:) hryyyyy
        • basia.basia Re: dobry wieczór obu Paniom.Kłania się niezauważ 16.07.05, 01:31
          homosovieticus napisał:

> forumowicz o prowokującym nicku.

Świecisz mi się na zielono to jak bym mogła nie zauważyć?
          Witaj, ach witaj:)

> Czołem dziewczęta, o poważnych sprawach zaczynamy szeptać na forumie!

To fakt. Straciłam zupełnie ochotę na hulanki i swawole z powodu zagmatwanej
          sytuacji politycznej. Mamy czas gdy się decyduje nasza przyszłość. Wierzę w to,
          że tym razem naprawdę mamy dużą szansę na poważną i korzystną zmianę w kraju.
          I mam nadzieję, że taki Cimoszewicz zostanie wyautowany. Wszystko się zmienia
          z dnia na dzień - widzę to po sobie, bo sama w ostatnich dniach zmieniłam zdanie
          co do mojego kandydata na prezydenta. Każdemu się to może zdarzyć, liczę więc na
          to, że ludzie mając czas przekonać się kto to jest WC po prostu go skreślą.

> ps
          > Michnik także zamilkł, a tak niedawno,był "pewien uczciwości Premiera".
          > Pamiętają Damy o tem?

Oczywiście. A wczoraj zrobiłam ciekawe odkrycie w związku z nim. Poszukam i Ci
          podetknę:)
          • homosovieticus Re: dobry wieczór obu Paniom.Kłania się niezauważ 16.07.05, 01:38
            basia.basia napisała:

> Świecisz mi się na zielono to jak bym mogła nie zauważyć?

Na zielono powiadasz? Niby żem taki NIEDOJRZAŁY i KWAŚNY?
            >A wczoraj zrobiłam ciekawe odkrycie w związku z nim. Poszukam i Ci
            > podetknę:)
            Wdzięcznym będę!
            całuski Marian
      • iza.bella.iza Re: mafia pisała ustawy 16.07.05, 01:08
        Te mafijne ustawy powstały jeszcze za rządów Buzka, niestety:(
        • bush_w_wodzie Re: mafia pisała ustawy 16.07.05, 01:13
          przygladalem sie kiedys specyfice sytuacji w ktorej spotykaja sie ludzie z
          wyboru - ktorzy przychodza w dane miejsce (np do rzadu) niejako z nikad - z
          etatowa biurokracja sredniego szczebla. przez dosyc dlugi czas (a moze nawet do
          konca kadencji) to biurokraci robia co chca w wiekszosci spraw

z relacji o sprawie tego rozporzadzenia wyglada ze pilotowali ja wlasnie
          urzednicy sredniego szczebla
      • bush_w_wodzie Re: mafia pisała ustawy 16.07.05, 01:10
        witam. to ze mafia pisuje ustawy jest wiecej niz pewne

dla przykladu - dziwilo mnie natretne forsowanie przez rzady wprowadzania kas
        fiskalnych gdzie popadnie. co sie okazalo? oczywiscie istotnym graczem na tym
        rynku jest firma (bylego?) oficera specsluzb (chyba wsi?). kiedys zajmowal sie
        kasami fiskalnymi optimus... i dobrze to klusce szlo dopoki wojsko i skarbowka
        nie zrobily na niego bezzasadnej oblawy. i tak to sie kreci.

a oprocz pzu i mafii paliwowej - jest jeszcze sprawa polskich hut stali -
        sprzedanych przez rzad millera z blogoslawienstwem prezia za ich roczny zysk
        netto (2 lat po sprzedazy). oczywiscie - byly jeszcze dlugi - ale i tak
        mittalowi udal sie super biznes

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17007&w=10955588&a=26525347
        i tak mozna by pewnie dlugo wymieniac
    • iza.bella.iza a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 00:55
      Miller go pogrąża, jego pupilek się pogrąża a on nic. Czy my w ogóle mamy
      jeszcze jakiegoś prezia, czy tylko samych kandydatów?
      • basia.basia Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:00
        iza.bella.iza napisała:

> Miller go pogrąża, jego pupilek się pogrąża a on nic. Czy my w ogóle mamy
        > jeszcze jakiegoś prezia, czy tylko samych kandydatów?

Prezio pojechał pewnie do Jastarni - na wakacje. Tak przynajmniej zapowiadał:)
        Zrobił co mógł, żeby WC wypromować (nawet mu Jolkę wypożyczył:)) i nic więcej
        nie wymyśli:)
        • homosovieticus Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:04
          basia.basia napisała:

>Zrobił co mógł, żeby WC wypromować (nawet mu Jolkę wypożyczył:)) i nic więcej
          > nie wymyśli:)
          Wypożyczył?
          Na dzień, lub dwa, oczywiście?
          • iza.bella.iza Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:07
            Czujni jesteśmy na te same tematy:)))
            • homosovieticus Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:10
              iza.bella.iza napisała:

> Czujni jesteśmy na te same tematy:)))

Jak dwie turkaweczki!?
              • iza.bella.iza Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:16
                homosovieticus napisał:

>
                > > Czujni jesteśmy na te same tematy:)))
                >
                > Jak dwie turkaweczki!?

Raczej jak papużki nierozłączki:)
                • homosovieticus Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:19
                  iza.bella.iza napisała:

>
                  > >
                  > > > Czujni jesteśmy na te same tematy:)))
                  > >
                  > > Jak dwie turkaweczki!?
                  >
                  > Raczej jak papużki nierozłączki:)
                  I tak ...TRZYMAĆ !
                  • iza.bella.iza Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:20
                    homosovieticus napisał:

>
                    > > homosovieticus napisał:
                    > >
                    > > > iza.bella.iza napisała:
                    > > >
                    > > > > Czujni jesteśmy na te same tematy:)))
                    > > >
                    > > > Jak dwie turkaweczki!?
                    > >
                    > > Raczej jak papużki nierozłączki:)
                    > I tak ...TRZYMAĆ !

Jak zawsze! Nawet Rolo nas nie był w stanie rozłączyć:)
                    • homosovieticus Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:25
                      iza.bella.iza napisała:

>
                      > >
                      > > > homosovieticus napisał:
                      > > >
                      > > > > iza.bella.iza napisała:
                      > > > >
                      > > > > > Czujni jesteśmy na te same tematy:)))
                      > > > >
                      > > > > Jak dwie turkaweczki!?
                      > > >
                      > > > Raczej jak papużki nierozłączki:)
                      > > I tak ...TRZYMAĆ !
                      >
                      > Jak zawsze! Nawet Rolo nas nie był w stanie rozłączyć:)

Rolo, podobno się powiesił.
                      ps

Szczegółow nie znam i nie wiem nawet jak Ona wygląda.
                      Mówią ,że ma długą szyję. Jak Tyszkiewicz lub Waniek.
                      • iza.bella.iza Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:42
                        homosovieticus napisał:

> Rolo, podobno się powiesił.

Co Ty piszesz???

> ps
                        >
                        > Szczegółow nie znam i nie wiem nawet jak Ona wygląda.
                        > Mówią ,że ma długą szyję. Jak Tyszkiewicz lub Waniek.

Chodzi Ci żonę Cimoszki?
                        • homosovieticus Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:50
                          iza.bella.iza napisała:

>
                          > > Rolo, podobno się powiesił.
                          >
                          > Co Ty piszesz???

Powiesił się na szyi jakieś kobiety , której nigdy nie widziałem i nie wiem
                          dlatego jak wyglada w rzeczywistości, a słyszałem ,że ma długą szyję, niczym
                          Tyszkiewicz lub Waniek Danuta.
                          Teraz kumasz? :))
                          >
                          > > ps
                          > >
                          > > Szczegółow nie znam i nie wiem nawet jak Ona wygląda.
                          > > Mówią ,że ma długą szyję. Jak Tyszkiewicz lub Waniek.
                          >
                          > Chodzi Ci żonę Cimoszki?
                          • iza.bella.iza Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:54
                            homosovieticus napisał:

> Powiesił się na szyi jakieś kobiety , której nigdy nie widziałem i nie wiem
                            > dlatego jak wyglada w rzeczywistości, a słyszałem ,że ma długą szyję, niczym
                            > Tyszkiewicz lub Waniek Danuta.
                            > Teraz kumasz? :))

Teraz to tak:) No, widzisz - każda potwora znajdzie swego amatora, nawet
                            zrolowna:))) A skąd masz takie osobiste wieści? Pogodziłes się z chłopcem z
                            kapeli?
                            • homosovieticus wymyślam wieści l 16.07.05, 01:55
                              iza.bella.iza napisała:

>
                              > > Powiesił się na szyi jakieś kobiety , której nigdy nie widziałem i nie wi
                              > em
                              > > dlatego jak wyglada w rzeczywistości, a słyszałem ,że ma długą szyję, nic
                              > zym
                              > > Tyszkiewicz lub Waniek Danuta.
                              > > Teraz kumasz? :))
                              >
                              > Teraz to tak:) No, widzisz - każda potwora znajdzie swego amatora, nawet
                              > zrolowna:))) A skąd masz takie osobiste wieści? Pogodziłes się z chłopcem z
                              > kapeli?
                              • iza.bella.iza o.k:) odbiorę i przeczytam:) 16.07.05, 01:58
                                A potem ide spać. Odpiszę jutro.
                                Dobranoc:)
                              • homosovieticus wymyślam wieści nie biorąc za nie 16.07.05, 01:59
                                odpowiedzialności, jak czyni to czasami upadła GW.
                              • homosovieticus dobranoc wsiem piszuszczym i nie piszuszczym n/t 16.07.05, 02:00
        • iza.bella.iza Re: a prezio jakby się pod ziemię zapadł 16.07.05, 01:06
          Olek Włodkowi małżonkę wypożyczył tylko na konferencję prasową. Na własne oczy
          dziś w TV widziałam, że do USA Carex odlatywał tylko w towarzystwie własnej
          ślubnej:)

p.s. ale mam dzisiaj ubaw z forumowych wielbicieli W.C.:))))
    • ksiundz Wczorajsza notka GW o konfrontacji Kaczmarek- 16.07.05, 05:27
      Montkiewicz też niczego sobie. Oglądałem to w nocy. Okazuje się, że gwiazdą
      konfrontacji był Kratiuk. I co znajdujemy w notatce Gazetki ?:

"Wiesław Kaczmarek powiedział również, że Andrzej Kratiuk z kancelarii KNS nie
      był jego formalnym pełnomocnikiem w procesie prywatyzacji PZU."
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2822218.html

Ani słowa o współpracy Kratiuka z BIGiem, ani słowa o roli Kratiuka (wedle
      zeznań Montkiewicza) przy rozmowach Kaczmarka z Eureko i sprawach personalnych
      PZU, ANI SŁOWA o tym, że Montkiewicz widział w kancelarii Kratiuka w grudniu
      2001 r. kopie umów Skarb Państwa-EUREKO, do których nawet Minister Finansów
      miał dostęp tylko we fragmencie. REWELACJA
      Jeśli się zestawi rolę tego Kratiuka w sprawie Orlenu i PZU to wychodzi nam
      całkiem Szara Eminencja. A w GW ani słowa, być może dlatego, że Kratiuk
      zarządza "bez barier", a Księżniczka bierze udział w carexowej kampanii i kółko
      się zamyka :)))
      • homosovieticus Da Bóg, a My Go poprzemy w wyborach, to i drzwi 16.07.05, 06:29
        się zatrzasną.
        Jakie drzwi, to ksiundz się domyśla, a My wiemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka