wojtek2784 Trzeba wygrac z tow.Cimoszewiczem ... 17.07.05, 01:15 To bedzie skandal , jezeli tak zwana prawica polska przegra z takim przebierancem z PZPR-u. To znaczy, ze ona rowniez nie reprezentuje interesow wyborcow i nie potrafi ich przekonac do tych pogladow, ktore powinny byc wazne dla kazdego Polaka. A moze ta prawica jest rowniez manipulowana przez inne sily. Odpowiedz Link Zgłoś
wichajster2 z tow Cimoszenką??? 17.07.05, 01:18 prawica nie jest manipulowana oni się po prostu nie potrafią skupić na jakimkolwiek celu zawsze dziecko nienapoczęte a to pedalskie pochody a to pochody antyżydów w Myślenicach Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Polacy,Polacy ponad wszystko,ponad zerowy plus 17.07.05, 01:37 Nowa myśl, ponad ujemne plusy. Niech będzie pochylony. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp slonce warszawy 17.07.05, 01:47 kaczynski lech wraz z bratem, wyprowadzicie narod nasz na prosta! dalej, naprzod! pod ( naturalnie) sztandarami twemi prawa i sprawiedliwosci (!!!!!!), naprzod! amen i dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
trickykid Kaczyński zna Polskę i jej potrzeby? 17.07.05, 02:20 A to dobre... Terytorium Polski zamieszkuje ok 38 milionów ludzi, którzy znają Polskę, i większość z tych ludzi ma potrzeby które pokrywają się z potrzebami większości pozostałych mieszkańców. To, że Pan Kaczor jest wśród nich, nie czyni go ani lepszym ani gorszym kandydatem na prezydenta niż statystyczny Kowalski. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo zadnych kaczek! 17.07.05, 02:47 Prezydentem Polski nie moze byc osoba zapieniona i zakompleksiona, Polacy na widok prezydenta nie powinni odczuwac wstydu. Dlatego Kaczki maszerujcie gesiego do domu! Spie.... dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
jozek46 Niewiarygodne 17.07.05, 05:53 Niewiarygodne!!!On zawsze czuje Polskę,kiedy jest możliwość przejęcia władzy i szmalu,ale czy kiedykolwiek i cokolwiek mu wyszło???Nigdy!!!Kończyło się na obiecankach.Im więcej mówi się o sprawiedliwości tym jej mniej w praktyce,bo mówi się to co ludzie chcą usłyszeć.Wyborca chce Polski sprawiedliwej,ale tego Kaczory nie zrobią,bo im nie o to chodzi.Oni chcą wygrać na haśle wybory,a potem ???=na kolana i proś o jałmużnę pana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Zacytuję Pania Igę z ONET-u... 17.07.05, 09:13 Oswiadczenie p. Kaczynskiego, ze zna problemy Polski i wie jak rzadzic o niczym nie swiadczy. Mial juz okazje bedac w roznych partiach i w rzadzie pokazac co potrafi. Jest w nim pelno nienawisci i zlosci. Te cechy nie daja pewnosci, ze wie co robic. Zlosc jest zlym doradca. Nie wolno obrazac i szkalowac wszystkich ludzi.Mysle, ze jest to czlowiek pelen kompleksow i za wszelka cene dazy do wladzy.Boje sie takich ludzi.Chcialabym, aby uczciwie powiedzial jak bedzie rzadzil a nie bazowal na wizerunku szeryfa - juz nawet ostatnio przypisuje sobie zaslugi policji.Jest to maly czlowiek z wielkimi ambicjami. ~Iga, 2005-07-17 07:50 Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink "Mały człowiek - z wielkimi ambicjami !" 17.07.05, 09:21 jurek46pink napisał: > Oswiadczenie p. Kaczynskiego, ze zna problemy Polski i wie jak rzadzic o niczym > > nie swiadczy. Mial juz okazje bedac w roznych partiach i w rzadzie pokazac co > potrafi. Jest w nim pelno nienawisci i zlosci. Te cechy nie daja pewnosci, ze > wie co robic. Zlosc jest zlym doradca. Nie wolno obrazac i szkalowac wszystkich > > ludzi.Mysle, ze jest to czlowiek pelen kompleksow i za wszelka cene dazy do > wladzy.Boje sie takich ludzi.Chcialabym, aby uczciwie powiedzial jak bedzie > rzadzil a nie bazowal na wizerunku szeryfa - juz nawet ostatnio przypisuje > sobie zaslugi policji.Jest to maly czlowiek z wielkimi ambicjami. > > > > ~Iga, 2005-07-17 07:50 Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 pomarzyć - dobra rzecz 17.07.05, 09:25 już był w ogródeczku, już witał się z gąską...i dupa Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Ten krasnal czuje potrzebe wladzy! 17.07.05, 09:33 Potrzeb Polski Kaczor nie czuje, bo gdyby tak bylo, to szanowalby prawo. Wszyscy widzielismy, jak je lamal zakazujac Parady Rownosci. Za to czuje nieodparta zadze wladzy, przez ktora moglby dominowac nad slabszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Ten krasnal czuje potrzebe wladzy! 17.07.05, 10:31 krasnal i Parady Rownosci? Pieprzysz o równości, a jednoczesnie atakujesz kogos za to, ze jest niski? To ja ci powiem, ze tacy jak nie maja racji bytu w mojej Polsce. Do gazu!! :)))))) oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Ten krasnal czuje potrzebe wladzy! 17.07.05, 12:26 W mojej Polsce nie maja racji bytu mordercy chcacy kogokolwiek gazowac, zlodzieje, obludnicy, oszusci, nikczmnicy, ludzie chcacy sila narzucic innym wyznawane przez siebie wartosci. Nikogo jednak nie zamierzam eksterminowac ani dyskryminowac. W Polsce winno rzadzic prawo i to bez poblazania dla jakiegokolwiek przestepcy, nawet jesli nosi on sutanne albo trzyma pastoral w rece. Homoseksualisci zas,jezeli zachowuja prawo, moga w mojej Polsce byc w pelni soba na rowni z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost strach się bać 17.07.05, 09:59 Jeśli Lech Kaczyński czuje potrzeby Polski tak samo dobrze jak potrzeby Warszawy, to niech się boją wszyscy nieuświadomieni mieszkańcy Polski, którzy codziennych ,,sukcesów" prezydenta kaczyńskiego w warszawie nie odczuwają na własnej skórze. Aż dziw bierze, że żaden z kontrkandydatów Kaczorka nie potrafi jego indolencji w zarządzaniu Warszawą przeciw niemu wykorzystać. A po wyborach chętnie bym obejrzał rozkład głosów w zależności od regionu - ciekawe, czy w Warszawie kaczorowi uda się zebrać jakieś głosy poza tymi, które oddadzą na niego weterani Powstania Warszawskiego, nieświadomi tego, na jak wariackich papierach, z pominięciem prawa i sprawiedliwości, było budowane Muzeum Powstania Warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: strach się bać 17.07.05, 10:14 Zacytuję uczestnika f.k. - po języku, którym się posługuje, nietrudno się domyślić, kogo popiera: "Pokażemy czerwonym, różowym i demokratom.pl na czym polega demokracja!" Bez komentarza i b/o Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: strach się bać 17.07.05, 10:48 d_ost napisał: > Jeśli Lech Kaczyński czuje potrzeby Polski tak samo dobrze jak potrzeby > Warszawy, to niech się boją wszyscy nieuświadomieni mieszkańcy Polski, którzy > codziennych ,,sukcesów" prezydenta kaczyńskiego w warszawie nie odczuwają na > własnej skórze. Aż dziw bierze, że żaden z kontrkandydatów Kaczorka nie potrafi > > jego indolencji w zarządzaniu Warszawą przeciw niemu wykorzystać. > > A po wyborach chętnie bym obejrzał rozkład głosów w zależności od regionu - > ciekawe, czy w Warszawie kaczorowi uda się zebrać jakieś głosy poza tymi, które > > oddadzą na niego weterani Powstania Warszawskiego, nieświadomi tego, na jak > wariackich papierach, z pominięciem prawa i sprawiedliwości, było budowane > Muzeum Powstania Warszawskiego. Chyba jestes "warszawiakiem", a nie warszawiakiem, może nawet tu nie mieszkasz... Bo takie kretynizmy tylko taki może pisać... Idioto, Warszawa jest najlepiej zarządzanym miastem w Polsce, poziom inwestycji wzrósł a nie zmalał, tyle imprez kulturalnych co tego lata nie było jeszcze w historr 16 lecia (tylko co cie moze obchodzic, nie?) Patrzenie tylko i wylacznie przez pryzmat komentarzy GW lub (nie daj boziu!) WOT-u niczego nie ukazuje. Pochodz sobie po Warszawie, zamiast jezdzic samochodem, zobaczysz klomby, zieloną trawę i zadbane drzewa (wreszcie naprawde). Zobaczysz tez odrestaurowane wiezyczki na Moscie Poniatowskiego... itd, itp Nie jestem kombatantem AK, a bede glosowal na Kaczynskiego, miedzy innymi dlatego ze to daje nadzieje, ze Muzeum Powstania Warszawskiego bedzie istniec - czerwona opcja takiej gwarancji nie daje, okaze sie ze nie ma pieniedzy (pamietam KTO byl za przyznaniem pieniedzy na metro, a kto przeciw!). Takze dlatego ze chcialbym by Pajac w koncu przestal straszyc, przynajmniej bedzie zasloniety jako tako od strony Marszalkowskiej... Do tego potrzebny mi jest Kaczyński na najwyższym stołku! z mozliwoscią wplyniecia na Sejm, z możliwością inicjatyw legislacyjnych! Cimoszewiczowi wisi Warszawa - dla niego wazna jest POLITYKA ZAGRANICZNA, stanowisko w UE lub ONZ dla Kwaśniewskiego, sprzedawanie Polski po kawałku - najlepiej poprzez społkę J&S, oraz to zeby jemu "zylo się dostatniej"! I na to sie nie godze. KONIEC I BOMBA KOTO CZYTAL TEN TROMBA (lub trąba jak kto woli)!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Nie obraz sie 17.07.05, 14:19 ale nie wydaje mi sie, ze W-wa jest najlepiej zarzadzanym miastem w Polsce. Oczywiscie, jest najwiekszym i ma najwieksze potrzeby. Dostaje tez najwyzsze dotacje z budzetu. Inne maista (Krakow, Poznan, Wroclaw...) nie maja uprzywilejowanej pozycji i musza zalatwiac wszystko na drodze oszczednosci i poszukiwania srodkow pozabudzetowych. To uczy gospodarnosci i w miastach tych widac wiekszy porzadek i szybszy rozwoj, pomimo, ze to W-wa z uwagi na centralizacje naszego Panstwa przyciaga najwiecej inwestorow (ale tez wielu odstrasza przerostem administracji i brakiem ulatwien). Gdyby miastami rzadzili zawodowi urzednicy, a nie ludzie, dla ktorych jest to przystanek w walce o wladze wszedzie byloby lepiej. A tak w dalszym cigu "caly Narod buduje swoja stolice". Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko DEMOKRACJA - kiedy !? 17.07.05, 10:24 To że ktoś ma kartę akredytacyjną nie znaczy , że jest dziennikarzem!Tak samo jak ktoś jest w komisji sejmowej nie znaczy , że jest prawym obywatelem Polski! Nadmiar demokracji spowodował wiele szkód w niektórych małych glowach Polaków! Demokracja to coś bardzo delikatnego i przy braku inteligencji można zrobić z niej komuś dużo krzywdy!I potrzeba działań bardzo zdecydowanych aby to uporządkować! To mali , źli ludzie próbują manipulować demokracją - dla osiągnięcia w ich mniemaniu wyższej pozycji społecznej!Naganne zachowanie Cimoszewicza spowodowało wiele zamieszania. Część z nas zaczeła się inetresować problemem każdej młodej demokracji.Zły występek trenera i kapitana reprezentacji siatkarzy być może zniszczy WIĘKSZE ZŁO- jaką jest podłość ludzka! To nie postkomunizm jest problemem Polaków w XXI wieku - problemem jest brak uczciwych elit we władzy i opozycji , w dziennikarstwie itd!Nadzieją była młodzież , ale większość z nich ślepo naśladuje starszych, skompromitowanych idoli!Tak jest w polityce , dziennikarstwie i wielu innych dziedzinach życia! A mądrej młodzieży brakuje odwagi - albo wiary , że w Polsce można będzie cokolwiek zmienić!Brawo Panie trenerze , kapitanie i Panie Marszałku Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Ja był nie był taki zadufany 17.07.05, 10:47 Nie byłbym taki pyszałkowaty z tym czuciem Polski. Wprawdzie też zyję już dość długo i pamiętam praktyczne życie w PRLu, dość przyzwoicie znam historię i polską tradycje, mam rodzinę z udokumentowanym rodowodem od XVI wieku, ale nie wiem, czy tak dobrze znam i czuję Polskę i potrzeby Polaków, by ich uszczęśliwiać. Trochę skromności (niestety zawsze kurduple mieli kompleksy to i hałasowali zanadto) panie Kaczyński. Nie ta liga, jak na moje oko. Warszawa to jest chyba szczyt Twoich możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Ja był nie był taki zadufany 17.07.05, 10:56 zhk napisał: > Nie byłbym taki pyszałkowaty z tym czuciem Polski. Wprawdzie też zyję już dość > długo i pamiętam praktyczne życie w PRLu, dość przyzwoicie znam historię i > polską tradycje, mam rodzinę z udokumentowanym rodowodem od XVI wieku, ale nie > wiem, czy tak dobrze znam i czuję Polskę i potrzeby Polaków, by ich > uszczęśliwiać. Trochę skromności (niestety zawsze kurduple mieli kompleksy to i > > hałasowali zanadto) panie Kaczyński. Nie ta liga, jak na moje oko. Warszawa to > jest chyba szczyt Twoich możliwości. Prowadzisz kulturalny dialog, czy maglowa rozmowe? Kurdupel nie uchodzi, zaraz cie skasuja QTM: a weźta sie wszyscy od.lta od Kaczyńskiego!! Co to jest? Cyrk czerwonych? Długaśny Cimoszko lepszejszy? Ten dopiero NASZ urządzi, NASZ albo czerwonych, razczej czerwownych! Jesteś czerwony to się czes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk eeee panie kulturalny 17.07.05, 11:10 kurdupel jest sropolskim słowem ltóre mówi wiele. 'Od..olta' to raczej skasują panie kulturalny i poprawny politycznie. Ja się nie czepiam, tylko niech on da sobie siana. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: eeee panie kulturalny 17.07.05, 11:24 zhk napisał: > kurdupel jest sropolskim słowem ltóre mówi wiele. 'Od..olta' to raczej skasują > panie kulturalny i poprawny politycznie. Ja się nie czepiam, tylko niech on da > sobie siana. Ch....... też jest staropolskim słowem. A sianko sie nalezy Cimoszewiczowi, przeciez on o tym wlasnie marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: eeee panie kulturalny 17.07.05, 11:32 Kto powierdział, że Cimoszewicz jest moim idolem? Nie jest. A pan niski musiałby sporo się natrudzić by mnie przekonać, bym sięza takiego prezydenta nie wstydził. Bo na razie to bym się do takiego ojca narodu nie przyznawał. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: eeee panie kulturalny 17.07.05, 11:42 zhk napisał: > Kto powierdział, że Cimoszewicz jest moim idolem? Nie jest. A pan niski > musiałby sporo się natrudzić by mnie przekonać, bym sięza takiego prezydenta > nie wstydził. Bo na razie to bym się do takiego ojca narodu nie przyznawał. A kto tak twierdzi? Tak mi sie skojarzylo, bo slyszalem ze C. lubi ... No to daj mu szanse zamiast atakowac i to niskimi lotami. Jak na ktorymkolwiek forum w GW zacznie sie merytoryczna dyskusja, to ja sie chetnie wlacze, na razie to tak jakby wszyscy sa z tej samej bajki.... A ja sie dostosowuje... Napisalem za co cenie Kaczynskiego, odpowiedzia sa obelgi. Ojciec narodu? A coz to takiego? To jakis byczek co splodzil 40 milionów malych Polaczkow? A gdzie mamusia....?? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: eeee panie kulturalny 17.07.05, 11:44 Precz z niskimi kandydatami. Ci wasi fani mają po 163 i 165. Czas na kogoś wysokich lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: eeee panie kulturalny 17.07.05, 11:47 rnrr napisał: > Precz z niskimi kandydatami. Ci wasi fani mają po 163 i 165. Czas na kogoś > wysokich lotów. O, wlasnie to jest przyklad merytorycznej dyskusji na tym forum. Do du z takimi dyskusjami!! Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: eeee panie kulturalny 17.07.05, 11:54 Kurcze, a ja myslałem, ze na wzrór niedoścignionej/niedoscignionego uu1 posłuże się lekką ironią, idąc za przykładem z góry. Ale świętą prawdę napisałeś. Przyznaję Ci rację. To nie jest mój styl i go nie popieram. PZDR czy PZPR i przepraszam. To taka metafora była. PS. Nigy nie zagłosuje na Cimoszewicza. PS.2 na Kaczora też PS.3 chyba ze mnie SLD do tego zmusi a raczej ludzie, którzy dzieki braku reklamy ze strony Cimoszewicza ulegną tej zbiorowej hipnotycznej manipulacji i wybiorą sojusz. PS.4 ale i nawet wtedy to raczej niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk P.S. 17.07.05, 11:12 A czerwony to koleś chyba Ty masz .., chciałem powiedzieć buzię. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: P.S. 17.07.05, 11:16 zhk napisał: > A czerwony to koleś chyba Ty masz .., chciałem powiedzieć buzię. Jesli masz na mysli to samo co ja to sie mylisz. A mylisz sie dlatego ze ja tego czegos nie pokazuje byle ciulowi!!! Kaczynski the best! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: P.S. 17.07.05, 11:23 No tak, gratuleję braciom elektoratu. Siedź w domu i właśnie sięnie pokazuj lepiej. Poza tym nie każdy kto nie lubi zacietrzewionych pajacyków jest czerwony jak... Podobnie jak ktoś kto nie trawi Radia Maryja nie jest zaraz bezbożnikiem, pedałem czy innym antychrystem. Nudzisz sięjak widzę, bo paplesz wszędzie to samo. Takie gadanie nie przysparza zwolenników prezydentowi, który niestety nie nadaje się na piedestał. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: P.S. 17.07.05, 11:34 zhk napisał: > No tak, gratuleję braciom elektoratu. Siedź w domu i właśnie sięnie pokazuj > lepiej. Poza tym nie każdy kto nie lubi zacietrzewionych pajacyków jest > czerwony jak... Podobnie jak ktoś kto nie trawi Radia Maryja nie jest zaraz > bezbożnikiem, pedałem czy innym antychrystem. Nudzisz sięjak widzę, bo paplesz > wszędzie to samo. Takie gadanie nie przysparza zwolenników prezydentowi, który > niestety nie nadaje się na piedestał. Niestety. Jak kazdy czlowiek. Siedze w domu, pracy, tramwaju, ktory jest czysty jak nigdy, bo pan K. popedzil paru gosci z Tramwajow, czasem w autobusie, zimą, rozmyslam nad tym dlaczego dopiero od roku 2002 mozna bylo ograzc je porzadnie, mysle tez o tym, dlaczego dopiero od roku 2002 zaczeto myslec nad zaslonieciem Pajaca... Mysle tez o tym dlaczego przez trzynascie lat nikt nie zadbal o Muzeum Powstania. Poniewaz siedze i mysle wychodza mi rozne rzeczy, w przeciwienstwie do tych ktorzy nie siedza i nie mysla, lub mysla ze mysla. Kaczynskiemu przyda sie kazdy glos, nawet takiego jak ja!, choc przyznaje, ze moglby miez lepszych adoratorow - ja nie jestem tak prawy, jak na to wygladam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: P.S. 17.07.05, 11:57 A można wiedzieć ile kilometrów dróg i ile mostów Kaczyński w Warszawie zbudował, a nawet ile zaczął budować???? Można sie dowiedziec ile przetargów unieważniono bo miały błędy merytoryczne???? Mozna wiedzieć co robi w Urzędzie Miasta tylu pracowników rodzin posłów i polityków PISu???? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: P.S. 17.07.05, 12:52 rnrr napisał: > A można wiedzieć ile kilometrów dróg i ile mostów Kaczyński w Warszawie > zbudował, a nawet ile zaczął budować???? Można sie dowiedziec ile przetargów > unieważniono bo miały błędy merytoryczne???? Mozna wiedzieć co robi w Urzędzie > Miasta tylu pracowników rodzin posłów i polityków PISu???? A mozna wiedziec po co komu tunel wzdluż Wisły? A wiesz ile było za poprzednikow lipnych transakcji i zawyzonych kosztorysow? A spoldzielnia od budowania mostow? Jezeli mialy bledy to chyba dobrze ze je uniewazniono!? Kto je skladal? Kaczynski? Wymien "tylu". Ja znam nazwiska TRZECH/TROJGA, moze sie myle, ale to na milionowe miasto dosc malo.... Poczekaj troszke, ustroj sie zmieni, burmistrzowie, wtedy dorwa sie inni z innych rodzin. Mam wrazenie ze nie wiesz o czym piszesz, zapamietales jakis tam artykulik z ZW, ja tez go pamietam, o ile mnie pamiec nie myli jest takze w moim publikatorze jesgo omowienie. Adres : www.twarda.kylos.pl/publikator/ dzial to chyba Warszawa lub prasa, jedno z dwojga... Pozdrawiam PS Woloska juz przejezdna, cos czego nie mogli zrobic poprzednicy przez cztery lata, udalo sie teraz zrobic? AT Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: P.S. 17.07.05, 12:13 Poniewaz siedze i mysle wychodza mi rozne rzeczy, w przeciwienstwie do tych > ktorzy nie siedza i nie mysla, lub mysla ze mysla. Gazdo, co robicie jak macie czas? - A, siedze se i myśle. A jak nie macie czasu? - To ino siedze. ja nie jestem tak prawy, jak na to > wygladam :)))))))) Ani tak kulturalny jakby należało. Odpowiedz Link Zgłoś
waterman50 L.Kaczyński: Znam Polskę i czuję jej potrzeby 17.07.05, 10:54 Właśnie-laleczka Barbie,czyli jeden z tych,co ukradli księżyc....Chroń nas,Panie,przed takim prezydentem.Ani prawa,ani sprawiedliwosci,tylko T.K.My. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: L.Kaczyński: Znam Polskę i czuję jej potrzeby 17.07.05, 11:04 waterman50 napisał: > Właśnie-laleczka Barbie,czyli jeden z tych,co ukradli księżyc....Chroń > nas,Panie,przed takim prezydentem.Ani prawa,ani sprawiedliwosci,tylko T.K.My. Laleczka Barbie? kaczyński. Chybaś Pan troche przesadzil?! A co do meritum to K. właśnie sie sprzeciwial TKM Tak ze sie BUJAJ, jak mowia w Warszawie na Twardej!!! Cimoszewicz został przebierańcem roku! Czerwonych szatek już nie nosi, teraz włożył toge prawnika - eksperta od siedmiu bolesci! Tylko, ze pogonili frajera z sali sadowej, nie pomoglo KGB i taraz zalozyl fraczek i udaje goscia weselnego. Jak wroci, o ile wogole, to sie okaze ze jest Krecikiem (Krecik - wybacz!) i bedzie mowil "o!jo!" a gawiedź z rozdziawioną gębą będzie próbowała zgadnąć co Wspanialec chcial przez to powiedziec... A potem jeszcze zalozy cierniowa korone i powie ze "cierpi za wiare", wiare w to, ze mozna byc w SLD i nie byc, byc po stronie Oleksego i nie, byc po stronie Janika i mu sie przeciwstawiac - jednoczesnie, podkreslam... TFU!! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: L.Kaczyński: Znam Polskę i czuję jej potrzeby 17.07.05, 11:52 Jak widać na załączonym obrazku:), czerwone pająki tak się boją Kaczorków, że aż im pajęczyna czerwienieje. Nawet do niemieckich gazet latają i straszą Kaczyńskim, bo Lech może domagać się czegoś tam od Niemców. Tak, Kaczyński jest zły, bo chce dobrze dla Polski, a Szrederom, Czyrakom i Putinom, mówi Basta. hej! Ciposzenko na sołtysa Kalinówki, a "Maciek" żubr na doradcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: L.Kaczyński: Znam Polskę i czuję jej potrzeby 17.07.05, 12:01 PS. nie jesteś kolego wtajemniczony, ale z tego co media podały to w Kalinówce nie lubią ludzie Cimoszewicza najbardziej w tym kraju. Jakoże ze miałem przyjemnośc mieszkać koło człowieka podobnego pokroju to im sie nie dziwię. Kolumna samochodów o 2 w nocy na sygnale czasem nawet moze sparalizować biedna wioskę i kury i kaczki przestaną się nieść. Ale sprawdzimy już 9 pażdziernika czy Kalinówka kocha Włodzimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
legiaking4 CIMOSZENKO-BARBIE czyli GEJ-TRANWERSYTA ?????? 17.07.05, 12:14 a h..j go tam wie !!! może i jest barbie !!! tyle razy zmieniał skórę ... z aparatczyka na demokratę z komucha sbka na niezależnego partyjnie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 [...] 17.07.05, 12:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
legiaking4 [...] 17.07.05, 12:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek884 [...] 17.07.05, 13:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pleszek Żartowniś z tego Kaczczyńskiego 17.07.05, 12:14 On zna polskę i czuje się potrzebny. Buchachacha!!! On potrzebny?! Jak wrzód na d.... Jest to mały złośliwy człowieczek, zakompleksiony i przez to bardzo niebezpieczny. Jeśli by mu się udało (co nie daj Boże) to z pewnością po swojej kadencji będzie najbardziej znienawidzonym Prezydentem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
antinowhere [...] 17.07.05, 12:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Ż_A_Ł_O_S_N_E 17.07.05, 13:13 kiedy darujemy sobie tych wszystkich UB-ków SB-ków i inne gady??? Za parę lat jak poumierają, braknie wam argumentów... chyba, że o zdradę podejrzewać będziecie ich dzieci i wnóków. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek884 Ż_A_Ł_O_S_N_E S B C T W O I ICH POTOMSTWO !!! 17.07.05, 13:22 bananekk napisał: > kiedy darujemy sobie tych wszystkich UB-ków SB-ków i inne gady??? Za parę lat > jak poumierają, braknie wam argumentów... chyba, że o zdradę podejrzewać > będziecie ich dzieci i wnóków. jedyna nadzieja ze majątek narodowy Polaków zagrabiony przez tych sbków tatusiów i dziadków zostanie ich niewinnemu potomstwu odebrany !!! i wtedy mogłyby te dzieciątka emigrować do usa, sywajcarii czy rosji aby prowadzić wolne żcie gastarbajterów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Ż_A_Ł_O_S_N_E 17.07.05, 13:28 to pewnie do Niemców wciąż czujesz odrazę za 1939-1945 czy do Rosjan za 1945- 1989? nie uważasz, że należałoby już dać sobie spokój z odgrzebywaniem historii? zapewne twoim największym autorytetem jest JP2, co niedziela do kościoła, ale o przebaczeniu zapomnijmy, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ostrowski Re: Ż_A_Ł_O_S_N_E S B C T W O I ICH POTOMSTWO 17.07.05, 14:14 Lolek884 swieta prawda!,tylko ciekawe czy oni by potrafili to zloto za Uralem kopac:),jak takie mundre to dobra ci tam wszelkiego dostatek!!!,a jednak nie jada...hm...OSTRY107. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 "pleszek", Kaczczyński nie będzie prezydentem, 17.07.05, 12:29 Mógłby być gdzieś w zachodniej Afryce albo w jednej z republik rosyjskich, gzdzie uznano by jego konspiracyjne zasługi i polityczne doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Znam Kaczyńskiego, niech poszuka innej pracy 17.07.05, 12:22 Na naukę nigdy nie jest za późno ale żeby być wytrawnym politykiem to trzeba się nim urodzić a potem kultywować to zajęcie. Kaczyński ma takie samo przygotowawnie do funkcji prezydenta jak Wałęsa. Obydwu panów cenię ale to za wysokie progi... Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Znam Kaczyńskiego, niech poszuka innej pracy 17.07.05, 12:32 Rozumiem niechęc do kaczki ale nie przesadzajmy znowu. Porównanie jednego i drugiego to już podpada pod śmiesznośc. Tylko zajadły fanatyk na coś takiego moze wpaść. Ciekawe niby idąc tym tokiem kto ma takowe przygotowanie???? Tylko błagam o konkrety a nie jakiś frazes typu: Cimoszewicz zaliczył wszystkie stanowiska w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi POD ROZWAGĘ: czy M. Gogol był prorokiem??? 17.07.05, 12:23 Jeśli nie, to skąd znał pp. Kaczyńskich&comp., że ich tak trafnie "zdefiniował"??? >Ludzie ograniczeni, a przy tym fanatycy, stanowią plagę ludzkości. Biada państwu, w którym tacy ludzie mają władzę. Są nietolerancyjni i pozbawieni wszelkich skrupułów. Uważają, że cały świat kłamie, a tylko oni mówią prawdę< Mikołaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: POD ROZWAGĘ: czy M. Gogol był prorokiem??? 17.07.05, 13:16 no tak mądrego postu jeszcze nie czytałem, co prawda tylko cytowałeś, ale jakże trafnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: POD ROZWAGĘ: czy M. Gogol był prorokiem??? 17.07.05, 13:20 Cytat pasuje jak ulal do Kaczora. Niech bedzie przestroga dla tych, ktorzy chca na niego glosowac! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: POD ROZWAGĘ: czy M. Gogol był prorokiem??? 17.07.05, 13:29 jestemzewsi napisał: > Jeśli nie, to skąd znał pp. Kaczyńskich&comp., że ich tak > trafnie "zdefiniował"??? > > >Ludzie ograniczeni, a przy tym fanatycy, stanowią plagę ludzkości. Biada > państwu, w którym tacy ludzie mają władzę. Są nietolerancyjni i pozbawieni > wszelkich skrupułów. Uważają, że cały świat kłamie, a tylko oni mówią prawdę > 0; >Mikołaj Gogol< Jaa! - ależ ten Pan Gogol był mądry! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Panie "J"!- kopiuję cytat z Gogola i już!:)) 17.07.05, 13:33 "o kaczej nacji" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Panie "J"!- kopiuję cytat z Gogola i już!:)) 17.07.05, 13:35 Ok, nie ma sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log POD ROZWAGĘ: czy Pan Gogol, pójdzie siedzieć 17.07.05, 13:38 po dojściu kaczek do władzy??, za jego o "kaczkach": >Ludzie ograniczeni, a przy tym fanatycy, stanowią plagę ludzkości. Biada państwu, w którym tacy ludzie mają władzę. Są nietolerancyjni i pozbawieni wszelkich skrupułów. Uważają, że cały świat kłamie, a tylko oni mówią prawdę< Mikołaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz " Rewizor " nas czeka jak nic:-))))))))) 17.07.05, 13:43 Tylko na "rewizora" u Gogola nie czekano z taką nadzieją jak kaczy elektorat czeka na kaczy sukces:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: " Rewizor " nas czeka jak nic:-))))))))) 17.07.05, 13:44 Dawać tu teczkę Gogola M., płatnego zdrajcy, pachołka Rosji;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: " Rewizor " nas czeka jak nic:-))))))))) 17.07.05, 13:46 Gogol.M. kryptonim" Rewizor" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: " Rewizor " nas czeka jak nic:-))))))))) 17.07.05, 13:47 TW? Czytała mysz limeryk ku swojej chwale? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: " Rewizor " nas czeka jak nic:-))))))))) 17.07.05, 13:49 Czytała, w dumę urosła :-))) Ale wstyd myszy bo sama limeryków pisać nie umie i nie może się odwzajemnić:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: " Rewizor " nas czeka jak nic:-))))))))) 17.07.05, 13:55 Ja też nie umiem, ale poprosze o odpowiedź "pod skrzydłami";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: " Rewizor " nas czeka jak nic:-))))))))) 17.07.05, 13:49 a nie Carex? <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: POD ROZWAGĘ: czy Pan Gogol, pójdzie siedzieć 17.07.05, 14:54 "Mam Was":))?? - "Tak się bawicie"?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Mowi, ze zna Polske, to czemu zachowuje sie jakby 17.07.05, 12:33 spadl z ksiezyca, ktory kiedys zwedzil z bratem ???? Czy tak trudno pojac, ze ludzie chca kogos zachowujacego sie normalnie, godnie, bez ziania nienawiscia i plucia jadem (a on tak sie nie zachowuje, a nawet jak probuje, to wystawia w swoim imieniu kolege oszoloma - (Dorn)). P.S. Swoja droga to ciekawe jak PiS pojmuje prawo i sprawirdliwosc patrzac jak dziala i zachowuje sie np. Dorn ! ( z elementarna uczciwoscia ludzka ten gosc nie ma nic wspolnego - pokazujac ludziom komu i co sie nalezy tzn. p. Dornowi wszystkie mozliwe przywileje lacznie z darmowym dowozem na wczasy limuzyna rzadowa, oczywiscie na koszt jeleni, ktorzy w podziece powinni teraz zaglosowac jeszcze na Dorna i spolke !! - niedoczekanie !!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Jeszcze o Kaczynskim. 17.07.05, 12:40 Wyglaszajac swoje slowa deczko sie pomylil ! Mialo byc: znam siebie, czuje potrzebe wolnosci, moj wileki glod sukcesu i rzadzy wladzy ! ale boje sie , ze przegram. Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Nie glupi facet ale bardzo ograniczony... 17.07.05, 12:46 gdyby znal potrzeby polakow spojzalby do podrecznikow i uzupelnil by swoje edukacjyjne luki odnosnie homoseksualizmu... i bezwzglednie demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk KACZYŃSKI I TEN JEGO WYMUSZONY UŚMIECH 17.07.05, 12:49 Bardziej pyszałkowatego polityka z prawej strony nie widziałem wcześniej w polskim parlamencie. Ta jego duma i ten wymuszony uśmiech, brrr włos się jeży... Odpowiedz Link Zgłoś
lolek884 CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!!!!!!! 17.07.05, 13:12 bananekk napisał: > Bardziej pyszałkowatego polityka z prawej strony nie widziałem wcześniej w > polskim parlamencie. Ta jego duma i ten wymuszony uśmiech, brrr włos się jeży.. > . NO TAL ALE ZMARSZCZKI MIMICZNE CIMOSZENKI ZASTYGŁY NA WIECZNEJ ZGRYZOCIE I STRACHU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 13:15 fo fajnego poziomu schodzi dyskusja na forum, widać że prawicowe poglądy głosisz... czuję niesmak i to tuż przed obiadem... Odpowiedz Link Zgłoś
lolek884 Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 13:25 bananekk napisał: > fo fajnego poziomu schodzi dyskusja na forum, widać że prawicowe poglądy > głosisz... > czuję niesmak i to tuż przed obiadem... może doda ci apetytu gdy sobie wspomnisz twojego idola WC prawiącego publicznie o sikaniu i olewaniu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 13:32 sądzisz, że Włodzimierz Cimoszewicz jest moim idolem? Nie wiedziałem, że się znamy do tego stopnia, że znasz moich idoli. Jak wiesz idol jest tylko jeden... z pewnością nie jest nim, ten pyszałkowaty pan z PiSs-u I PiSs on Drake... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ostrowski Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 13:29 ...,bo widzisz bananekk Ty na obiad banaqnki ,a po Tobie skorki,od tych bananow?!,trzeba wam wreszcie zabrac te"banany!"i oddac malpom na bananowcach!!! Q****WA!!!,dlaczego L.W.nie wprowadzil dekretu,ze czerwone m***py na 20 lat wara od"wadzy?!",a was wszedzie pelno i przy L.W.tez!!!,obawiam sie,ze tak samo przy L.Kaczyńskim:(((OSTRY 107!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 13:33 mylisz się nie bananqi a pieczoną kaczuszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ostrowski Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 13:37 no widzisz Ty pieczona kaczuszke,a pol Polski "piorka".....tak?!albo zgnat i skorka!!!???OSTRY 107. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 13:42 śmieszne jest to co wypisujesz... Kiedy upadł komunizm, przypomnę ci w 89' ja poszedłem do zerówki, więc co ja 6- letni dziecko mogłem mnieć wspólnego z tamtym aparatem władzy, żeby teraz mi wszystko zabierać, czy co tam jeszcze wypisujesz... Ja się poprostu boję rządów TAKIEJ prawicy, bo zauważ małą zależność, wszystkie prawicowe głosy na tym czacie są tak przepełnione jakąś złością i nienawiścią, wszędzie wietrzycie jakieś spiski, że aż strach się bać... Ja nie chce żyć w kraju, w którym rządzą ludzie, którzy oskarżają wszystkicho wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
mietekb2 [...] 17.07.05, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 15:24 no jasne, nawet więcej donosili na siebie nawzajem... nie ma zbyt wielu poważnych ludzi ta polska prawica... Odpowiedz Link Zgłoś
wislaking33 Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 21:28 bananekk napisał: > no jasne, nawet więcej donosili na siebie nawzajem... > nie ma zbyt wielu poważnych ludzi ta polska prawica... donosicielstwo jest i bylo cecha szczegolna czerwonej zarazy ! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 21:32 ale bananekk nie pisał tego na serio, tylko ten post wyżej który notabene został skazowany, próbował nawtykać mu, że jego rodzice musieli mieć coś wspólnego z tamtym paratem władzy i tak napisałem o tym donosicielstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
mietek554 Re: CAREX NAWET W WC NIE WYMUSI UŚMIECHU ULGI !!! 17.07.05, 22:59 bananekk napisał: > ale bananekk nie pisał tego na serio, tylko ten post wyżej który notabene > został skazowany, próbował nawtykać mu, że jego rodzice musieli mieć coś > wspólnego z tamtym paratem władzy i tak napisałem o tym donosicielstwie... faktem jest ze michniki i inne zaklamańce z gw tną, kasują i wycinają posty z tego forum jak szaleńcy w amoku ! przez co wypaczają sens wielu wypowiedzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 kandydat L.Kaczyński 17.07.05, 12:52 Co jest grane? podpor,pol-wych tow.Pietrzak spiewa na promocji "Kaczora".Nie mam nic przeciw Kaczyńskiemu -ale nie widzę go na stanowisku prezydenta- .Posturę ma paskudną Małe to ,pękate i brzydkie i ma mnie reprezentować?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: kandydat L.Kaczyński 17.07.05, 12:53 ...takie brzydkie kkaczątko co? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: kandydat L.Kaczyński 17.07.05, 13:12 Ale tylko prawdziwe kaczatko, nie labedz! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log W kulminacyjnym momencie na kacze głowy 17.07.05, 13:25 polecą ich własne "kacze" odchody!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jaki pan, taki kram - gratulacje dla Kaczorów 17.07.05, 13:27 z okazji poparcia snajpera21! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jaki pan, taki kram - gratulacje dla Kaczorów 17.07.05, 13:43 Tu!? - P"J", skrzydeł kaczko nie przytniem za bardzo:), za duuuży wątek!, ale próbować warto!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jaki pan, taki kram - gratulacje dla Kaczorów 17.07.05, 13:45 Do roboty ku chwale SO;-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ostrowski Re: Jaki pan, taki kram - gratulacje dla Kaczorów 17.07.05, 13:45 a tatko na wsi byl moli,moli....taaaaaaa?!OSTRY107. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jaki pan, taki kram - gratulacje dla Kaczorów 17.07.05, 13:47 A ta wieś to powstała dopiero za rządów pana prezydenta L. Kaczyńskiego i nazywa się Warszawa;-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ostrowski Re: Jaki pan, taki kram - gratulacje dla Kaczorów 17.07.05, 13:52 no i wyszlo szydlo ,z worka,bo to zawsze byla wies ta warszawka:))))OSTRY107 Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jaki pan, taki kram - gratulacje dla Kaczorów 17.07.05, 14:05 Tak, tak, kwak-kwak: w przeciwieństwie do metropoli Kaczory k/Siedlec;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietekb2 MY CIEBIE ZNAMY CAREX I DLATEGO SPIEPRZAJ DZIADU ! 17.07.05, 14:26 I TU KACZYNSKI MA RACJE !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Kaczyński potrzebuje władzy. Wiadomo. 17.07.05, 13:50 znam Polskę czuję Polskę potrzebuję Polski a nie Kaczylandu Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.ostrowski Re: Kaczyński potrzebuje władzy. Wiadomo. 17.07.05, 13:56 nastepny,ze wsi:)))jedz se do Paryza ,tam masz "kaczolandie":)))OSTRY107. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Polska potrzebuje władzy. Wiadomo więc, że: 17.07.05, 15:04 >Polska nie chce znać kaczek >Polska "czuje" kaczkę >Polska cię nie potrzebuje "kaczko" >i Kaczylandu Ps Myślę, że wybaczy mi Pani ingerencję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 DORN PO CHORWACJI POSELSKIM SAMOCHODEM 17.07.05, 13:57 ZA NASZE PODATKI WYPOCZYWAŁ WIELKI KRZEWICIEL PRAWDY.I NOMINOWANY NA MINISTRA SPRAWIEDLIWOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
mietekb2 CAREX CO Z AKCJAMI ORLENU ZA 500000 ZL ??????????? 17.07.05, 14:33 jak to sie stalo ze carex jest najwiekszym prywatnym inwestorem w Orleni ? Odpowiedz Link Zgłoś