Dodaj do ulubionych

Zgubiłam pieska...

IP: 194.181.38.* 31.08.01, 09:55
Piesek nazywa się Enancjo i jest wybuchową mieszanką
dobermana z australijskim dingo. Miał obróżkę z
radionadajnikiem, ale chyba zgubił. Wyszedł wieczorem
pobiegać po Szczecinie i nie wrócił :-(((
Uczciwego znalazcę proszę o kontakt.
Wysoka nagroda!
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Zgubiłam pieska... 31.08.01, 10:00
      Ponoc wylazl wczoraj na spacerek bez obrozy!!! Jak mozesz go tak wypuszczac!
    • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... IP: 212.33.74.* 31.08.01, 10:24
      Jest mądry. Sam do Ciebie wróci.
      • mario2 Re: Zgubiłam pieska... 31.08.01, 10:36
        Myslisz, ze madry piesek by do niej wrocil?
        • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... IP: 212.33.74.* 31.08.01, 10:40
          Czyżby jakies wątpliwosci co do Jasminy?:)))))
          Aha, napędziłam. Masz tu cos ok. 1 litra. Wystarczy?
          • mario2 Re: Zgubiłam pieska... 31.08.01, 10:43
            do celow dezynfekcyjnych wystarczy!. Dlaczego mam miec obiekcje co do Jasminy?
            • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 10:52
              Mario!

Wczoraj proponowałam żebyś został moim pieseczkiem to nie
              chiałeś!
              Został tylko etat kotka... Przykro mi (ale jako kotek
              mógłbyś spaś na mojej poduszce i drapałabym Cię za
              uszkiem.....)
              • mario2 Re: Mario 31.08.01, 11:01
                Nie zgadzam sie na zoologiczne traktowanie mojej osoby. Ty chyba rzeczywiscie z
                Gucwinskim powinnas porozmawiac! ;o))) To pachnie zoofilia! Na koncu wyjdzie,
                ze brakuje tylko wszy lonowej!!! ;o)))
                • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 11:12
                  Chyba trochę przesadziłeś. Tak swoją drogą, to gratuluję
                  doświadczeń.
                  • mario2 Re: Jasmina 31.08.01, 11:17
                    Prawda- przesadzilem- przepraszam. Nie jestem dzis w dobrym chumorze- ale
                    przysiegam, ze sie poprawie!
                    • Gość: jasmina Re:mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 11:24
                      Ok.
                      Nie bądź smutny.....
                      Złe dni mają to do siebie, że nazajutrz są tylko
                      wspomnieniem. Pomyśl o tym....
                      • mario2 Re:mario 31.08.01, 11:25
                        Pomyslalem i sie przerazilem- moze pozostac kac!
                        • Gość: jasmina Re:mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 11:32
                          Jakie to smutki masz zamiar dziś topić? Może nie warto?
                          Są inne sposoby na poprawę humoru. Takie "bezkacowe".
                          • mario2 Re:mario 31.08.01, 11:55
                            Wiesz, konkretnie to sm naprawde nie wiem o co chodzi! Moze to juz nastroj
                            jesienny?. Moze troszke nostalgii za krajem. Moze zazdroszcze Wam wspanialego
                            weekendu, podczas, gdy mi musi wystarczyc komp? Nie wiem!
                            • Gość: jasmina Re:mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:02
                              Mój nie będzie aż taki wspaniały....
                              Ostatnio tylko pracuję i pracuję... I też mi trochę
                              smutno z tego powodu....Bo praca to tak naprawdę tylko
                              pretekst,,,, Poza tym jesień mnie dobija...
                              Wolałabym trochę inną formę spędzania weekendów....
                              Co mam zrobić, abyś nie był taki smutny????
                              Wiem....
                              Przytulę Cię..........
                              No i jak.....? Lepiej?
          • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... IP: 212.33.74.* 31.08.01, 11:00
            eeee! to był tylko :)))))))).
            jak możesz pędzonego z ekologicznie czystych jeżyn używać do dezynfekcji? tym się trzeba
            delektować!
            • Gość: jasmina Re:Anka :-))))) IP: 194.181.38.* 31.08.01, 11:13
              Wypijmy za zdrowie Pieska ! Znalazł się na chwilę i
              znowu zniknął! O 9 z minutami skrobał biedaczek do
              drzwi.......
              Co ze mnie za właścicielka buuuuuuuuuuuuu....
              • mario2 Re:do Anki 31.08.01, 11:18
                do bedziemy sie smarowac od wewnatrz- bardzo dzisiaj tego potrzebuje- a i litra
                moze zabraknac!
                • Gość: Anka Re:do Mario IP: 212.33.74.* 31.08.01, 11:25
                  przezornie zostawiłam resztę w tajnym schowku. nie wiedziałam czy będzie smakować.
                  znajdzie się jeszcze parę miarek pocieszycielki zbolałych. :))))
              • Gość: Anka Re:Jasmina IP: 212.33.74.* 31.08.01, 11:19
                Jasmina nie becz ! przygarnij sobie chow-chowa. kręci się ich tu trochę. do Ciebie przybiegną
                po jednym gwiździe. napijmy się! :)))))
                • Gość: jasmina Re:Anka i Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 11:22
                  Kochani!
                  No to zdrówko!!!!!!
                  Ale na trzy się kiepsko dzieli! Trzeba nam czwartego.
                  • mario2 Re:Anka i Mario 31.08.01, 11:23
                    Na trzy sie dobrze dzieli- zreszta mozna pieskowi zostawic!
                    • Gość: jasmina Re:Anka i Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 11:25
                      Ty to masz głowę Mario!
                      Ja to tylko się boję, żeby on się w bestię nie
                      zamienił... Procenty nie każdemu pieskowi służą...
                      • mario2 Re:Anka i Mario 31.08.01, 11:57
                        Sam sie przedstawil jako labrador- a one sa zazwyczaj spokojne!!!
                        Zreszta jak tak dalej pojdzie- sam wszystko wypije. Na zagryche mam zrobione
                        klopsiki rybne w occie
                        • Gość: Anka Re:Jasmina i Mario IP: 212.33.74.* 31.08.01, 12:04
                          nikogo nie znalazłam ci bardziej interesujący mają wczesniejszy weekend. Mario weź to ode
                          mnie bo ciężkie. mam salami, polędwicę, chleb, pomidory w smietanie, ciastka kawowe i
                          brzoskwinie. ufff! a dla psa wątrobiankę. lubi?
                          • mario2 Re:Jasmina i Mario 31.08.01, 12:06
                            no to dziewczyny- siadajcie- a ja do kuchni. Podmalujcie oko, poprawcie
                            fryzurki, nakarmcie pieska. Ja w tym czasie zrobie kanapki! Czy moze tez goraca
                            kolacje? Co Wy na to?
                          • Gość: jasmina Re:Anka i Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:07
                            Jak nie lubi to polubi!
                            A ja pomidorki bardzo chętnie...
                            Mam tu ciasteczka z rodzynkami, śliweczki, gruszki i
                            jogurt! Pasuje?
                            To do dzieła! :-)))
                            • Gość: Anka Re: IP: 212.33.74.* 31.08.01, 12:09
                              Mario wyjdź z tej kuchni bo nam smutno! albo przeniesiemy się do Ciebie! lubię siedzieć w
                              kuchni. Mmmm co za zapachy!
                        • Gość: jasmina Re mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:05
                          Po pierwsze, patrz post wyżej...
                          Po drugie - upij się ze mną!
                          Ja zawsze upijam się na wesoło! :-)))
                          • mario2 Re: Re Jasmin 31.08.01, 12:07
                            Dobra- to polewaj. Na Twoja odpowiedzialnosc! tylko zrobie cos do przekaszenia.
                            • Gość: jasmin Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:11
                              No to chlup w ten głupi dziub!
                              Mario... Ja mam bardzo słabą głowę... Nie dość że jest
                              mi wesoło, to jeszcze robię inne okropne rzeczy...
                              • mario2 Re: mario 31.08.01, 12:13
                                Jasminko- zdroweczko. U mnie z glowa lepiej! Nie martw sie nie wykorzystam
                                okazji i nie dam zrobic Tobie nic zlego!
                                A moze w przerwie pojdziemy na romantyczny spacer, zeby % wywietrzaly!
                            • Gość: jasmin Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:12
                              No to chlup w ten głupi dziub!
                              Mario... Ja mam bardzo słabą głowę... Nie dość że jest
                              mi wesoło, to jeszcze robię inne okropne rzeczy...
                              • mario2 Re: mario 31.08.01, 12:16
                                Jasminko- u mnie z glowa lepiej! Nie martw sie nie wykorzystam okazji i nie dam
                                zrobic Tobie krzywdy.
                                A moze w przerwie pojdziemy na romantyczny spacer. Zeby conieco wywietrzalo.
                                Wyprowadzimy tez psa!
                                • Gość: Anka Re: IP: 212.33.74.* 31.08.01, 12:19
                                  Wy sobie idźcie we dwoje ja wyprowadzę psa! Przy okazji zobaczę czy cos w schowku
                                  zostało.
                                  • Gość: Jasmina Re: Anka IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:24
                                    Anka! Hep!! nie możemy iść sami! Hep hep...My już wogóle
                                    nie możemy chodzić.... Gdzie byłaś?!
                                • Gość: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:19
                                  Och! Jesteś wspaniały! O wszystkim pomyślałeś... Tylko
                                  dlaczego post na temat przytulania pozostał bez
                                  odzewu??? Nie uduszę Cię.... hehe...może...
                                  • mario2 Re: mario 31.08.01, 12:25
                                    Dziewczyny, moze rzeczywiscie znalezc czwartego? Bo nieparzyste liczby sa
                                    nieszczesliwe! Pies sie juz chyba nie znajdzie, bo albo go auto przejechalo,
                                    albo sobie suczke znalazl!
                                    Jasmin, tez lubie sie przytulac! Tylko nie znasze przemocy fizycznej. Wiesz
                                    przy mojej fisis, nie mialbym szans uchronic sie przed duszeniem- nawet przez
                                    kobiete!
                                    • Gość: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:27
                                      Mario.... czy Ty naprawdę jesteś taki wątły i słaby, czy
                                      to tak przez skromność kręcisz, co?
                                      Baczność!!!!!
                                      Wzrost! Waga! Obwód klatki!
                                      Konkrety! Konkrety!
                                      • mario2 Re: mario 31.08.01, 12:28
                                        Nie na forum ogolnym- bo sie wstydze!
                                        • Gość: Anka Re: jasmina i mario IP: 212.33.74.* 31.08.01, 12:31
                                          byłam w schowku jak macie jeszcze siły to wam naleję! Mario nie ma czego się wstydzić, tylko
                                          na forum lepiej nie zdradzac bo pełno złosliwców dookoła.
                                          • Gość: jasmin Re: Anka IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:40
                                            Polewaj!
                                            Wypijemy za zdrowie Mario!
                                            Tak swoją drogą on coś ukrywa!
                                            Tak swoją drogą, ja już naprawdę mam się ochotę napić...
                                        • Gość: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:39
                                          Och dlaczego? Dlaczego????
                                          Nie mogę żyć samymi wybrażeniami! Pisałam, że jestem
                                          mało poezyjna! Chcę konkretów!
                                          PLS PLS PLS!!!!!
                                          • Gość: Anka Re: IP: 212.33.74.* 31.08.01, 12:49
                                            Pijmy zatem pijmy! wyobraźnia zacznie lepiej działać i będziemy wiedziały jak wygląda Mario!
                                            gdzie On się podział zaraz nic nie zostanie!
                                            • Gość: jasmina Re: Anka IP: 194.181.38.* 31.08.01, 12:51
                                              Poszedł do sklepu po kolejną flaszkę!
                                              Mam nadzieję, że przy okazji zerknie w lustro i coś nam
                                              powie!
                                              • Gość: Anka Re: jasmina IP: 212.33.74.* 31.08.01, 12:55
                                                a jak nie będzie mógł , bo mu odbicie zniknęło?
                                                • mario2 Re: jasmina 31.08.01, 12:57
                                                  Na forum ogolnym nie bede sie wypowiadal na temat mojego wygladu!!!
                                                  Koniec kropka. Wystarczyc powinno to co juz wiecie: posrebrzane wlosy, czarny
                                                  was i oczy.
                                                  Bylem w kuchni. Gorace danie gotowe: golabki w sosie pomidorowym!
                                                  • Gość: Anka Re: Mario IP: 212.33.74.* 31.08.01, 13:08
                                                    Mario litosci ja chcę utyć ale już nie dam rady!
                                                  • Gość: jasmina Re: Anka IP: 194.181.38.* 31.08.01, 13:21
                                                    Ale przyznasz że gołąbki + flaszka to genialny patent!
                                                  • Gość: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 13:19
                                                    Och Mario nie dręcz nas, a już zwłaszcza tymi
                                                    gołąbkami!!!!
                                                    Ja mam znów chińską zupkę ble! Nikt o mnie nie dba.....
                                                  • Gość: Anka Re: Jasmina IP: 212.33.74.* 31.08.01, 13:24
                                                    jasne Jasmino, że przyznam ale ile można? chyba mi cos zaszkodziło czuję nagły przypływ
                                                    chęci do pracy :))))))).
                                                  • mario2 Re: Jasmina 31.08.01, 13:31
                                                    Dziewczyny - a na kolacje- pycha! Bitki cielece , do tego mloda kapustka ze
                                                    skwarkami i ziemniaki zapiekane ze smietana!
                                                  • Gość: Anka Re:Mario IP: 212.33.74.* 31.08.01, 13:36
                                                    A ty dalej bezlitosnys
                                                    Anka zrozpaczona.
                                                  • Gość: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 13:45
                                                    To ja po to noszę do pracy jogurty i jabłka, żebyś Ty mi
                                                    tu pisał o takich pysznościach! Miej litość.........
                                                    A co po kolacji hmmmmmmmmm?????????? :-)))
                                                  • Gość: trapszo Re: mario IP: *.access.nacamar.de 31.08.01, 13:55
                                                    Jest czwarty mam nalewke cosik ca. 2litry.
                                                    Napic sie moge ale jesc nie bede Mario co to jest "ziemniaki zapiekane ze
                                                    smietana" Brrrrrr!!!!

Pozdrawiam
                    • Gość: Anka Re:Jasmina i Mario IP: 212.33.74.* 31.08.01, 11:30
                      pójdę poszukać kogos mało pijącego, żeby nam więcej zostało. może przy okazji cos na ząb
                      się trafi! nie wypijcie wszystkiego zostawcie mi trochę!
                      • Gość: jasmina Re:Anka IP: 194.181.38.* 31.08.01, 11:34
                        Na flaszkę - kłódka!
                        Wracaj szybko......
                        Tylko błagam! Żadnych słonych paluszków! Jestem dziś po
                        zebraniu....
    • Gość: Anka Re: Jasmina Mario IP: 212.33.74.* 31.08.01, 13:52
      Hmmmmmm:))) w takim razie znikam po angielsku życząc Wam udanej pory pokolacyjnej,
      nocnej oraz weekendowej! Do poniedziałku! Mario ode mnie masz buzi za pysznosci! Jasmina
      to zupełnie niewinne buzi! :)))).
      • Gość: jasmina Re:Anka :-)))) IP: 194.181.38.* 31.08.01, 14:00
        Dzięki za buziaka, flaszkę i towarzystwo!
        Baw się dobrze i wróóóóóóóóóóóóóć do nas w poniedziałek!
        pozdrawiam :-)))))))))))
        • mario2 Re:Anka :-)))) 31.08.01, 14:10
          Tak wracajcie- jako te gesi na wiosne. Apro pos gesi.... Jasminko, kochanie-
          moze jutro na obiadek?
          • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 14:16
            Stanowczo odmawiam! Poza tym "jutro" powinno się zacząć
            od śniadania podanego do łóżeczka a nie od obiadu!!!
            Nie chcę gęsi buuuuuuu........
            • mario2 Re: Mario 31.08.01, 14:21
              sniadanko bedzie. No jakze moglas pomyslec o tym, ze moglbym Cie glodzic?
              rogalik z maselkiem, jajko na miekko, kawa lub mleko.

Potem znow upojny poranek, a na obiad mozemy sie udac do restauracji. Shanghai
              bylby niezly!

I co Ty na to?
              • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 15:33
                Wchodzę w to!
                Nawet biorąc pod uwagę fakt, że nie cierpię rozbełtanych
                dzieci kury!
                Z Twojej ręki zjem nawet truciznę !!! (mam nadzieję, że
                uwierzyłeś:-)
                • mario2 Re: Mario 31.08.01, 17:01
                  to Ty tez plod (jajko) uwazasz juz za dziecko? Tego sie nie spodziewalem!!!
                  • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:02
                    To był cytat z filmu! Nigdy nie byłam w ciąży, więc
                    trudno mi powiedzieć, co uważam za dziecko! Jak na razie
                    lubię takie, którym już nie trzeba wycierać pupy!
                    • mario2 Re: Mario 31.08.01, 17:04
                      to moje polubisz, a reszte mozna dogadac!
                      • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:05
                        Toż to luksusowa sytuacja - odchowane dziecko!!! :-)
                        • mario2 Re: Mario 31.08.01, 17:16
                          no odchowane- ale nie chcialbym na tym poprzestac- przynajmniej na probach
                          sprowadzenia nastepnego na ten swiat!
                          Mam juz dom i posadzilem drzewo, zeby byc 100% mezczyzna musze jeszcze splodzic
                          syna!!!
                          • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:17
                            No to do dzieła Mario!
                            Ludzkość czeka!
                          • mario2 Re: Mario 31.08.01, 17:23
                            to znaczy , ze sie zgadzasz uzyczyc....hmmmm..... genow?
                            • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:26
                              Co mam do stracenia! starzeję się... niedługo nici z
                              dzidziusia....
                              Jeśli po mnie odziedziczy talent i urodę, a po Tobie
                              imię - nie ma sprawy!

A tak wogóle - uciekam!
                              buziak... i do poniedziałku
                              • mario2 Re: Mario 31.08.01, 17:27
                                pa- mam nadzieje, ze po mnie jeszcze odziedziczy inteligencje!!!
                                • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:30
                                  Wiedziałam, że to napiszesz!
                                  Co by tu nie gadać, nasze dziecko będzie śliczne i
                                  genialne!
                                  • mario2 Re: Mario 31.08.01, 17:32
                                    i od razu bedzie mialo psa!!!
                                    • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:33
                                      Ha! to będzie bardzo szczęśliwe dziecko! :-)
                                      • mario2 Re: Mario 31.08.01, 17:36
                                        i szczesliwi rodzice!!!
                                        • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 17:38
                                          Najszczęśliwsi na świecie! Przyzwyczaj się do tej myśli
                                          przez weekend, a w poniedziałek do roboty!
                                          A ja idę szukać nart!
                                          PA!
                                          • mario2 Re: Mario 31.08.01, 17:40
                                            tak to sie teraz nazywa?- za moich czasow, to byly : plyty chata, szklo!!!
                                            • Gość: jasmina Re:HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ Mario!!!! IP: 194.181.38.* 03.09.01, 09:49
                                              Witaj Kurczaczku!!
                                              Jak zwykle w poniedziałek mam niebiańsko dobry humoR!!!
                                              Mam nadzieję, że przeżyłeś weekend! Chyby było nie
                                              najlepiej - tak wynika z postów....
                                              Aby do listopada!!!! ----> mam nadzieję, że zapuszczasz
                                              brodę!
                                              Wiesz Kurczaczku, że śniłeś mi się? Tylko że z tym snem,
                                              jest mały feler.... Nie wiem czy mogę to roztrząsać na
                                              forum!
                                              • mario2 Re:HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ Mario!!!! 03.09.01, 09:57
                                                Witaj Zlotko.
                                                Ja dobrze Ciebie widziec znowu w zlotym humorze! Weekend nie byl znowu taki
                                                zly. Wiesz strasznie fajnie rozmawialo mi sie z Samanta! Tylko prosze nie badz
                                                zazdrosna. A sen prosze opisz w e- mailu!
                                                Mario
                                                • Gość: jasmina Re:HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ Mario!!!! IP: 194.181.38.* 03.09.01, 10:02
                                                  Dear!
                                                  uh! dlaczego miałabym być zazdrosna??????
                                                  Nie przeceniaj się Kurczaczku! :-)))
                                                  Żartowałam! Żartowałam!
                                                  Co do snu....
                                                  Widzisz, chodzi o to, że przyśniłeś mi się jako WIELKI
                                                  FACET.... Biorąc pod uwagę fakt, że reklamujesz się jako
                                                  wątła kruszynka, to bardzo interesujące!
                                                • Gość: 2001 Re:HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ Mario!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 10:06
                                                  Dzien dobry! Czy sprzedaja tutaj ogorki?
                                                  • Gość: jasmina Re:2001 IP: 194.181.38.* 03.09.01, 10:10
                                                    Leeeeeeeniweeeeeeeee dla kogo?....
                                                  • mario2 Re:Jasmina 03.09.01, 10:32
                                                    Kochanie, czy Ty miewasz prorocze sny? Wiesz wielkosc jest sprawa wzgledna!
                                                  • jasmina_tdi Re:Mario 03.09.01, 10:35
                                                    Nie! Ja po prostu mam cholerną intuicję!
                                                    Och! To znaczy że mój sen ma coś w sobie z prawdy?!
                                                    Jak mocno potrafisz przytulić Kurczaczku??
                                                  • Gość: 2001 Re:Mario IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 11:20
                                                    Moze troche swiezych podrzucic, bo jakos nudno sie robi, no nie?
                                                  • jasmina_tdi Re:2001 03.09.01, 11:22
                                                    Mam dziwne wrażenie, że wszyscy poszli do szkoły!!
                                                    Nawet w pracy mam pustki!
                                                  • Gość: 2001 Re:2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 11:24
                                                    jasmina_tdi napisał(a):

> Mam dziwne wrażenie, że wszyscy poszli do szkoły!!
                                                    > Nawet w pracy mam pustki!

Moze brak im amunicji w broni maszynowej co wali gdzie popadnie!

• mario2 Re:Jasmin 03.09.01, 11:47
                                                    Kurde Jasmin z kim Ty gadalas w czasie weekendu na moj temat? Owszem, jest w Wa-
                                                    wie kilka osob, ktore mnie widzialy, ale protestuje przeciwko rozwalaniu przez
                                                    nich wizerunku, ktory tu buduje
                                                  • jasmina_tdi Re:Jasmin 03.09.01, 11:53
                                                    Mario!
                                                    Przysięgam! Nie mamy wspólnych znajomych, a przynajmniej
                                                    nic o tym nie wiem!!!
                                                    Naprawdę mi się przyśniłeś i naprawdę w moim śnie byłeś
                                                    ogromnym facetem!!!
                                                    Jeśli sen ma cokolwiek wspąlnego z jawą, to kupię
                                                    pierwsze lepsze narty jakie mi się trafią hehehehehe...
                                                  • mario2 Re:Jasmin 03.09.01, 12:08
                                                    Jestem zalamany!!! I po co ja sie kamufolwalem, po co pocilem sie , zeby
                                                    stworzyc moj nowy wizerunek? Jeden sen jednej kobity wszystko zniweluje! I jak
                                                    tu babom wierzyc!
                                                    A kupuj sobie te narty. Juz i tak wszystko jedno! :o(((
                                                  • Gość: 2001 Re:Jasmin IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 12:21
                                                    mario2 napisał(a):

> Jestem zalamany!!! I po co ja sie kamufolwalem, po co pocilem sie , zeby
                                                    > stworzyc moj nowy wizerunek? Jeden sen jednej kobity wszystko zniweluje! I jak
                                                    > tu babom wierzyc!
                                                    > A kupuj sobie te narty. Juz i tak wszystko jedno! :o(((

No zobaczymy.

• mario2 Re:Jasmin 03.09.01, 12:23
                                                    A co chcesz zobaczyc?
                                                  • Gość: 2001 Re:Jasmin IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 12:25
                                                    Twoja dusze oczywiscie.
                                                  • mario2 Re:Jasmin 03.09.01, 14:27
                                                    Dusze juz tez stracilem. Jestem rozebrany analitycznie na czynniki pierwsze!
                                                  • jasmina_tdi Re:Mario 03.09.01, 14:35
                                                    A kto Cię tak rozebrał Słonko?!
                                                    Tym właśnie kończy się przesiadywanie nocą na czacie
                                                    hehehehehe.......
                                                    Mam nadzieję, że brak odzienia nie równa się pustce w
                                                    głowie.... Chociaż, bezmyślność na golasa... Mogłoby być
                                                    bardzo...bezmyślnie...
                                                  • mario2 Re:Mario 03.09.01, 15:06
                                                    Przesledz ostatnie posty z ostatnych dni!!! Chodzilem bardzo wczesnie spac. A
                                                    przynajmniej nie przesiadywalem w necie. A czy w czasie przesiadywania jestem
                                                    nago czy nei- nie ma chyba dla innych wiekszego znaczenia!
                                                  • Gość: jasmina Re:Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 15:17
                                                    Dla mnie by miało!
                                                    Ale ja mam niezwykle bujną wyobraźnię...;-)

> Przesledz ostatnie posty z ostatnych dni!!! Chodzilem bardzo wczesnie spac. A
                                                    > przynajmniej nie przesiadywalem w necie. A czy w czasie przesiadywania jestem
                                                    > nago czy nei- nie ma chyba dla innych wiekszego znaczenia!

• mario2 Re:Mario 03.09.01, 15:43
                                                    masz wyobraznie , ktora doprowadza do takich a nie innych marzen sennych ( nie
                                                    bede ich tu nazywal) ale skoro juz w nich (marzeniach) widzialas moja prawdziwa
                                                    fisis, to sny te musza byc bardzo naturalistyczne!!! :o)))
                                                  • Gość: jasmina Re:Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 15:56
                                                    No cóż, po pierwsze to moja kobieca intuicja... rzadko
                                                    omylna :-))))
                                                    A marzenia??? Senne jak widać... I mało konkretne :-)
                                                  • mario2 Re:Mario 03.09.01, 15:59
                                                    Wiesz, sen to przezycia podswiadome! nie wiesz kiedy i w jakiej formie do
                                                    Ciebie powroca!
                                                  • Gość: jasmina Re:Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 16:14
                                                    jako osoba będąca przeciwieństwem uosobienia poezji,
                                                    preferuję przeżycia bardziej przyziemne :-)))))
                                                  • mario2 Re:Mario 03.09.01, 18:35
                                                    na przyklad miekkie ladowania w cieplym lozeczku?
                                                  • jasmina_tdi Re:Mario 03.09.01, 18:43
                                                    BINGO proroku!
                                                    Lubię Cię coraz bardziej... Ale niestety, jak na razie,
                                                    nie bardziej niż swoje ciepłe łóżeczko......:-)
                                                  • mario2 Re:Mario 03.09.01, 18:44
                                                    moje tez jest cieple- mam termofor!!!
                                                  • jasmina_tdi Re:Mario 03.09.01, 18:47
                                                    A ja mam zawsze zimne stopy......... Oznacza to, że nie
                                                    masz już tego cudownego, grzewczego urządzenia......:-)
                                                  • mario2 Re:Mario 03.09.01, 19:10
                                                    Mam- bo moje stopy sa zawsze cieple!!!
                                                  • jasmina_tdi Re:Mario 03.09.01, 19:12
                                                    Zazdroszczę Ci... Ja kostnieję wprost proporcjonalnie do
                                                    zbliżajęcej się zimy!!! Zdajesz sobie sprawę, jak trudno
                                                    rozgrzać mnie w grudniu???
                                                  • mario2 Re:Mario 03.09.01, 19:28
                                                    Oj napracowal by sie czlowiek, napracowal!!! :o))) Ale robota im ciezsza tym
                                                    daje pozytywniejsze efekty. A w grudniu Sylwester- chodzisz na niego w futrze i
                                                    welnianym staniku?
                                                  • Gość: jasmina Re:Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 19:34
                                                    Chodzę na niego w futrze ale bez stanika!
                                                  • mario2 Re:Mario 04.09.01, 01:24
                                                    ale majteczki chyba cieple zakladasz?
    • Gość: Enancjo Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 09:51
      Gość portalu: jasmina napisał(a):

> Piesek nazywa się Enancjo i jest wybuchową mieszanką
      > dobermana z australijskim dingo. Miał obróżkę z
      > radionadajnikiem, ale chyba zgubił. Wyszedł wieczorem
      > pobiegać po Szczecinie i nie wrócił :-(((
      > Uczciwego znalazcę proszę o kontakt.
      > Wysoka nagroda!

Poniedzialkowe dzien dobry,
      ... jako ze sie sam odnalazlem ... prosze o WYSOKA NAGRODE !!!!!
      Milego dnia / Enancjo
      • Gość: jasmina Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: 194.181.38.* 03.09.01, 09:53
        Piesku! Odnalazłeś się już w piątek więc nagroda będzie
        połowiczna!
        A muszelkę przywiozłeś?! :-))))
        • Gość: Enancjo Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 09:56
          .. albo cala nagroda, ale bo nie bedzie muszelki .. z hmmm
          niespodzianka.../Enancjo
          • Gość: jasmina Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: 194.181.38.* 03.09.01, 10:04
            a co to za niespodzianka???
            Perełka???
            Och Piesku!!!!!!!!!! Jesteś kochany!!!!!!:-)))
            • Gość: Enancjo Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 10:10
              .. cosik mi sie nie przestajesz sprawdzac jako Wlascicielka .. a moglabys
              otrzymac cos bardzo osobistego ... gdyz perly ... no coż sa piekne ale zimne w
              dotyku i blasku, jak swiatelka odleglych gwiazd. Moje niespodzianki sa
              cieplejsze !!! / Enancjo
              • Gość: jasmina Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: 194.181.38.* 03.09.01, 10:13
                Enancjo!
                Sprawiasz, że miękną mi kolana!
                Cóż znaczą perły......:-)))
                • Gość: Enancjo Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 10:22
                  .. perly sa naprawde piekne, aksamitne w dotyku, zniewalajace blaskiem, ale to
                  uzaleznienie ma swoja cene...
                  ..skoro to ma byc pol nagrody sa samo odnalezienie.. nie wazne kiedy to
                  rezygnuje z niej.. ale pewnie sa tacy co sie skusza ../ Enancjo
                  • Gość: jasmina Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: 194.181.38.* 03.09.01, 10:25
                    Co do kuszenia....
                    Mnie bardzo łatwo skusić, jeśli podejdzie się do tego
                    umiejętnie......
                    Choć czasem i życia może nie starczyć... W końcu "łatwo"
                    to pojęcie względne....
                    • Gość: Enancjo Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 10:32
                      pol nagrody .. to jak pol kosci, pol szczescia, pol Wlascicielki. Ja przy moim
                      oddaniu nie umiem zyc na pol i jak cos chce to chce calosci, by smak tego byl
                      pelny a nie jak lody w polewie czekoladowej bez czekolady albo z produktem
                      czeokalodopodobnym. Pol czegos to .. juz troche oszustwo, i tylko dorosli tak
                      potrafia. Daj dziecku pol lizaka, albo badz dla mezyczyny polkobieta ....
                      niektorym zycie na pol wystarcza .... / Enancjo
                      • jasmina_tdi Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko 03.09.01, 10:38
                        Piesku.... Skąd ten smutek?
                        Mnie nie da się rozpatrywać w "połowicznych"
                        kategoriach! Uszy do góry!
                        Mam dla Ciebie kosz jabłek......
                        • Gość: Enancjo Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 11:07
                          .. dzieki za jabluszka :))), ale poczulem tylko pol serca stad stalem sie pol
                          bezpanski.. co u mnie oznacza calkowicie bezpanski , bo formacie na pol jest
                          mi zbyt ciasno.
                          .. a dla ukochanej Wlascicielki mam bursztynek z wlosem mojego protoplasty
                          WIELKIEGO ( widze ze cenisz wielkosc w snach ) "DINOGOZAURA".. !!! / Enancjo
                          • jasmina_tdi Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko 03.09.01, 11:14
                            To nie ja - to moja podświadomość! Nie mam na nią
                            wpływu... Co za pech!
                            Co do bezpańskości, nawet połowicznej...
                            Piesku! Chcesz mi uciec??? :-(((((
                            Dlaczego... Być może nie jestem najlepszą właścicielką,
                            ale się staram!!!....
                            • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: 212.33.74.* 03.09.01, 11:16
                              Witajcie! Jasmina mówiłam Ci, że się znajdzie!
                              • jasmina_tdi Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko 03.09.01, 11:20
                                Hej!!! Jak weekend?
                                Ten Piesek to niezły cwaniaczek! Za to że się znalazł,
                                chce nagrodę!
                                • Gość: Enancjo Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 11:26
                                  .. nie sztuka jest sie dobrze odnalezc, moze sztuka jest sie dobrze zgubic/
                                  Enancjo
                            • Gość: Enancjo Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 11:21
                              .. a czym jest podswiadomosc... to jest moja kosc zycia.. poznac ta ukryta
                              czesc duszy, dotkanac jej. Jako zwierzak jestem bardzo intuicyjnie reagujacy...
                              .. starasz sie .. chyba jestem Twoim pierwszym zwierzakiem co !!?? / Enancjo
                              • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: 212.33.74.* 03.09.01, 11:28
                                Weekend pracowity przygotowywałam swoje konie mechaniczne do jesieni.))))))))
                                Nagrodę Mu podaj, niech wie, że ma hojną Panią i bedzie wiedział co traci jak znów
                                zwieje:))))))))).
                                • Gość: Enancjo Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 11:31
                                  do : Anka ... no nareszczie jakas psiara... / Enancjo
                                • Gość: crimen Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Wlascicielko IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 11:33
                                  Witam wszystkich, a szczególnie dwie wojowniczki:-)Miłego dnia.
                                  • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Do Panów IP: 212.33.74.* 03.09.01, 11:37
                                    Witajcie! Cieszę się, że się odnajdujecie po długich i krótkich weekendach:))))))). Brakuje tu
                                    jeszcze Mario i Wolanda:))))))))).
                                    • Gość: crimen Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Do Panów IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 11:41
                                      Mario miał bardzo pracowity weekend.Prawie nie odchodził od kompa:)Czy Smoczyce
                                      znają się na samochodach?
                                      • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Do Panów IP: 212.33.74.* 03.09.01, 11:45
                                        Na kaszlakach tak, bo nimi akurat jeżdżą :)))))))).
                                        • Gość: crimen Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Do Panów IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 11:49
                                          Jesteś Wielka:)))
                                          • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Do Panów IP: 212.33.74.* 03.09.01, 11:54
                                            A właśnie że nie, tylko 164 cm.:)))))))))).
                                            • jasmina_tdi Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Do Panów 03.09.01, 11:57
                                              Nie , Anka!!! Stanowczo protestuję! To jest mój wzrost!
                                              • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Do Jasminy IP: 212.33.74.* 03.09.01, 12:04
                                                Wygląda na to, że jestesmy sobie równe:))))))).
                                              • Gość: crimen Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Do Panów IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 12:12
                                                A ja nie pisałem o wzroście tylko o Wielkości:)))
                                                • Gość: Anka Re: Zgubiłam pieska... sam sie odnalazlem ....Do Crimena IP: 212.33.74.* 03.09.01, 12:50
                                                  dobrze dobrze już ja znam te męskie sztuczki;))))))))))
                                          • jasmina_tdi Re: Piesek i ferajna 03.09.01, 11:56
                                            Co do kaszlaków..... Mam dziurę w tłumiku. Żeby zagłuszyć
                                            wyrzuty sumienia muszę słuchać muzyki na cały
                                            regulator....
                                            Co do nagrody, to oczywiście aktualna.....
                                            • Gość: Anka Re: Piesek i ferajna IP: 212.33.74.* 03.09.01, 11:59
                                              wymień tłumik co prędzej maleństwo będzie Ci wdzięcznie służyć długie lata. jemu też należy
                                              się nagroda;)))))))).
                                              • Gość: jasmina_tdi Re: Mario :-(((((( IP: 194.181.38.* 03.09.01, 12:43
                                                Taaaaak???
                                                Wszystko Ci jedno?
                                                Mnie w takim razie też! Nie zamierzam już o Tobie śnić...
                                                Poza tym sam się sypnąłeś Kurczaczku!
                                                • Gość: mario2 Re: Mario :-(((((( IP: 193.28.97.* 03.09.01, 12:47
                                                  A to niby gdzie Biedronko? Poza tym snic mozesz, poczekaj jak Ci dzis wieczorem
                                                  e-maila wywale!
                                                  • Gość: jasmina Re: Mario :-(((((( IP: 194.181.38.* 03.09.01, 12:55
                                                    Jak to gdzie?! Tu i przed chwilą hehehehe...Nie jestem
                                                    prorokiem, mój sen mógłbyć przecież senną fikcją! Nie
                                                    pomyślałeś o tym cwaniaczku?! :-)))
                                                    Mail? Wieczorem? No no....
                                                    A jak nie usnę??? Będziesz mieć mnie na sumieniu!
                                                  • Gość: Anka Re: Do ewentualnie zainteresowanych IP: 212.33.74.* 03.09.01, 12:57
                                                    Moi drodzy z przykrością muszę Was opuścić. obowiązki wzywają. może uda mi się odezwać
                                                    ok. 17.00. jeśli nie to do jutra do 8.00!
                                                  • Gość: Enancjo Re: do Wlaścicielki - J IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 12:59
                                                    ... jak kogos trzeba ugryzc .. to mozesz na mnie liczyc // Enancjo
                                                  • Gość: jasmina Re: do Wlaścicielki - J IP: 194.181.38.* 03.09.01, 14:25
                                                    Piesku!
                                                    Właśnie do głosu dochodzi moja gorsza strona....
                                                    Czy mógłbyś tak ugryźć połowę świata za jednym
                                                    zamachem???
                                                    :-((((((((((((
                                                  • Gość: Enancjo Re: do Wlaścicielki - J IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 14:28
                                                    hmm jasne .. tylko ktora .. bo jak leci powoduje niestrawnosc..../Enancjo
                                                  • jasmina_tdi Re: do Wlaścicielki - J 03.09.01, 14:32
                                                    Może faktycznie sobie darujmy :-)))) Jestem kiepska z
                                                    reanimacji ..... A weterynarzom jakoś nie wierzę!
                                                    Wróćmy do tematu muszelki...
                                                    Jaką to niespodziankę może zawierać tak malutka
                                                    muszelka?!
                                                  • mario2 Re: do Jasminy 03.09.01, 14:55
                                                    Jasminko:
                                                    nie myslisz o mnie na jawie, za to dziala podswiadomosc. To ujawnia sie w
                                                    czasie marzen sennych. Nie linczuje nikogo. Dlaczego mialbym pozbawiac sie
                                                    zabawy i .... potencjalnych przyjaciol?
                                                  • Gość: jasmina Re: do mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 14:58
                                                    Nie mówiłam o Tobie!
                                                    Moje imię będzie tu niedługo popularniejsze niż
                                                    prezydent! heheheehehe... Jasmina to, Jasmina tamto....
                                                    Nie sądzisz, że to urocze????? :-))))
                                                  • Gość: Enancjo Re: do Wlaścicielki - J IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 15:00
                                                    niespodzianka w muszelce ... symboliczna... harmonia,spokoj,potega oceanu,
                                                    zwiastun burz, echo krzyku ryb i ssakow, szum roslin, cisza lona ktore byc moze
                                                    jest kolebka calego zycia, wszystkie pragnienia te odkryte i te nie, Ty, ja,
                                                    on, ono, bajki, opowiesci, milosc, nienawisc, itd... zalezy gdzie zajrzysz do
                                                    tej muszelki mozesz cos zobaczyc ... jestem nia urzeczony../ Enancjo
                                                  • mario2 Re: do Jasminy 03.09.01, 15:07
                                                    Hihi- cosik wiem o kosztach popularnosci!!!
                                                  • Gość: jasmina Re: do Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 15:15
                                                    Uchyl rąbka tajemnicy.... :-))))
                                                  • mario2 Re: do Mario 03.09.01, 15:45
                                                    Zawsze pelna skrzynka e-mailowa. Ale wiesz- najczesciej nie od swoich
                                                    adwersarzy, a od zupelnie cichych, za to przesympatycznych osob!
                                                  • Gość: jasmina Re: do Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 15:52
                                                    Zawsze wiedziałam, że Ci, którzy tu najmniej tu krzyczą,
                                                    mają najwięcej do powiedzenia :-)))
                                                  • mario2 Re: do Mario 03.09.01, 15:57
                                                    bo maja, tylko po prostu nie lubia robic tego publicznie. Za to w prywatnej
                                                    korespondencji okazuja sie fantastyczni. Czego i Tobie , po Twoim zalogowaniu
                                                    sie , zycze!
                                                  • Gość: jasmina Re: do Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 16:12
                                                    Zalogowanie było przypadkowe.
                                                    A co do korespondencji, no cóż, trudno wyczuć.
                                                  • Gość: aniela Re: do Mario IP: *.mst.gov.pl 03.09.01, 16:16
                                                    czy jaśminie i mariowi drugiemu płacą od ilości wypowiedzianych tu słów? :)
                                                    zdominowali wszystkie wątki :)
                                                  • jasmina_tdi Re:Aniela :-))) 03.09.01, 17:17
                                                    Nie wszystkie, nie wszystkie :-)))
                                                    Tylko te, na których pada słowo "sex" albo coś równie
                                                    emocjonującego!
                                                  • mario2 Re:Aniela :-))) 03.09.01, 18:37
                                                    no, bo my mamy takie same zainteresowania i fajnie nam sie z soba rozmawia, a
                                                    to nie jest zabronione, nawet gdy przez innych zle widziane. Podejrzewam, ze
                                                    moze to szczypta zazdrosci :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re:Aniela :-))) 03.09.01, 18:40
                                                    Jeśli już, to na pewno nie ze strony Anieli hehehehe...
                                                  • jasmina_tdi P.S. Mario 03.09.01, 18:41
                                                    Co masz na myśli mówiąc, że mamy takie same
                                                    zainteresowania???? :-)))
                                                    No Kurczaczku - tłumacz się!
                                                  • mario2 Re: P.S. Mario 03.09.01, 18:42
                                                    Zainteresowanie sie soba nawzajem- poczte odebrala?
                                                  • jasmina_tdi Re: P.S. Mario 03.09.01, 18:45
                                                    Odebrała i nawet odpisała!
                                                    Nie żebym się czepiała, ale gdzie te darmowe pasemka!
                                                    Czy ja mam Ci wysłać coś ze ślubowania pierwszaków???
                                                  • mario2 Re: P.S. Mario 03.09.01, 18:56
                                                    wyslalem fotki na ktorych jestem Twoim rowiesnikiem- dodaj pasemka i pare kg i
                                                    masz mnie w dzisiejszej postaci!
                                                  • jasmina_tdi Re: P.S. Mario 03.09.01, 19:00
                                                    Wiedziałam, że to mały przekręt....
                                                    Mario..... Nie wygłupiaj się, stawiasz mnie w
                                                    niezręcznej sytuacji! Nie mogę się zrewanżować tym samym
                                                    i wysłać Ci fotki jako rówieśniczka!!! :-)))))))
                                                    Chcę fotkę jak najbardziej traźniejszą i basta! :-(
                                                  • mario2 Re: P.S. Mario 03.09.01, 19:30
                                                    Bede Ci dosylal fotki sukcesywnie jak bedziesz wchodzila w moje latka. Za 11
                                                    dostaniesz aktualna. Tzn- taka na ktorej mam 37
                                                  • Gość: jasmina Re: P.S. Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 19:32
                                                    Czy sądzisz, że aż tak długo wytrzymam przy kompie?
                                                    Nawet jeśli, to będę ślepa!
                                                    Nie marudź i wyślij dziś!
                                                  • mario2 Re: P.S. Mario 03.09.01, 19:44
                                                    Nie mam w kompie aktualnych, jak w nocy cos zescanuje to Ci wysle
                                                  • Gość: jasmina Re: P.S. Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 19:46
                                                    Ok, trzymam Cię za słowo, aczkolwiek, pomysł ze
                                                    zdjęciami nie był zbyt rozsądny! Zmuszasz mnie
                                                    podstępem, żebym o Tobie myślała! :-)))
                                                  • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 00:15
                                                    Noc już jest głęboka, noc bezksiężycowa, blasku gwiazd mi brak. Spotkaj mnie w
                                                    otchłani, tuż na jej krawędzi, podaj mi swą dłoń, choć na jedną noc.....

Pozdrowienia
                                                  • mario2 Re: Do Jasmin 04.09.01, 01:26
                                                    a co to za podstep? Juz wiesz, jak chce wygladac. Wiesz na co mnie stac. Wiec
                                                    spij spokojnie!
                                                  • mario2 Re: do Jasminy 03.09.01, 14:33
                                                    Juz nic nie wiem co o Tobie sadzic. Moze rzeczywiscie masz wlasciwosci Sybilli.
                                                    W rzeczywistosci jestem bylym zawodowym pilkarzem recznym, a ci z reguly do
                                                    ulomkow nie naleza!
                                                    Wiec byl to jednak sen proroczy. I jest mi bardzo przyjemnie, ze moge w Twoich
                                                    snach goscic!
                                                  • Gość: jasmina Re: do Mario IP: 194.181.38.* 03.09.01, 14:52
                                                    Czysty przypadek! Choć szczerze mówiąc, to nie wiem
                                                    dlaczego mi się przyśniłeś.... Nie myślę o Tobie
                                                    szczególnie intensywnie na jawie, a jeśli już to z
                                                    ciekawości.... No, może nie tylko...:-)))
                                                    Na wszelki wypadek nic więcej nie napiszę, bo czeka mnie
                                                    publiczny lincz! Ciekawe, czy byłby to pierwszy na
                                                    forum....
    • Gość: Enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 09:46
      .. nie karmisz, nie wypuszczasz, brak pieszczot, nawet pod koldre juz nie
      wypuszczasz i widac tylko obiecujesz publicznie sie usprawiedliwiajac, ze sie
      STARASZ.
      .. jak tak dalej pojdzie .. bede musial zmienic Wlascicielke!!!! / Enancjo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka