langston PROBA ROZBICIA PANSTWA 08.08.05, 10:14 W swietle wspolpracy Kaszubow i Slazakow dla uzyskania autonomi dla ich regionow, co jest rowne rozbiciu Panstwa Polskiego -glosuje na PIS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: PROBA ROZBICIA PANSTWA 08.08.05, 12:47 Autonomia regionów to rozbicie państwa?! Lecz się buraczany europejczyku ( tak, małą literą ). Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk to mnie przerasta... 08.08.05, 10:27 Samo oglądanie wystąpień tego pana wybija mnie z rytmu, a jeszcze jak PiSs wygra wybory i Macierewicz dojdzie do Spółki, to ja gratuluję prwicy wyboru. Bałem sierządów PiSs, ale PiSs+Macierewicz, a co za tym idzie PiSs+Macierewicz+Radio na M.=TRAGEDIA (nic innego mi w tej chwili do głowy nie przychodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 10:28 Istny cyrk "w budowie"! Już podjęłam decyzję: nie głosuję w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 10:32 to cienka jestes.konstrukcja sychiczna rowna zeru.nie oddajac glosu , glosujesz za sld.proste, jak sznurek w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 "fakt dziennikarski"? 08.08.05, 10:45 PiSowi raczej nie oplaca sie przyjmowanie tak kontrowersyjnych osob, nic na tym nie zyskuja, a moga stracic elektorat bardziej umiarkowany. Poza tym nowi sojusznicy prawdopodobnie po wyborach i tak pojda wlasna droga. Odpowiedz Link Zgłoś
kulturalna haha 08.08.05, 10:51 niech sie łacza to juz napewno na nich nie zagłosuje. "radio maryja - kaczy głos w twoim doumu" Odpowiedz Link Zgłoś
s4321r Cała prawda o PIS – Ludzie zastanówcie się !!! 08.08.05, 11:03 Cała prawda o PIS – Ludzie zastanówcie się !!! 10.01.1999. Londyn - Augusto Pinochet przyjął w areszcie domowym w Wentworth pod Londynem gości z Polski: posła Michała Kamińskiego, członka KRRiTV Marka Jurka i red. naczelnego "Życia" Tomasza Wołka. Wg Kamińskiego, wizyta miała rodzinny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: Cała prawda o PIS – Populizm i Socjalizm 08.08.05, 11:24 A co Ty wiesz o Chile i Pinochetcie ?? Na Białorus spadaj komuchu i dam buduj socjalistyczny raj. Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: Korzenie? CIA ? 08.08.05, 11:28 util napisał: > Czyli "noc teczek" Macierewicza? A dla kogo pracuje Macierewicz ??? ABW ?? a moze CIA ? Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 11:14 Kiedys nie potrafili razem wystartowac bo nie potrafili sie dogadac. Nie ufam im. W ilu ugrupowaniach był MAcierewicz ??? Dla kogo pracuje ?? ABW ?? Tacy ludzie powini zostawic polityke w spokoju. Macierwicz ma lewicowe poglady czyli swietnie pasuje do PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.slawinski Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 11:25 Jak oni się kumają z talibanem od ojca Rydzyka to niestety, ale mój głos który miał być oddany na nich powędrował właśnie do Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 11:31 mateusz.slawinski napisał: > Jak oni się kumają z talibanem od ojca Rydzyka to niestety, ale mój głos który > miał być oddany na nich powędrował właśnie do Platformy Obywatelskiej. Na Twoim miejscu zainteresowalbym sie Kto staruje z list PO i co robili to tej pory. Jakie mieli osiagniecia. Glosuj na Platforme JKM Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Jeszcze więcej faszystów w PiS 08.08.05, 11:28 Oznacza to, że PiS jeszcze bardziej skręca w prawo. PiS urasta więc do rangi największego faszyzującego ugrupowania w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: Jeszcze więcej socjalistow w PiS 08.08.05, 11:34 shygay napisał: > Oznacza to, że PiS jeszcze bardziej skręca w prawo. PiS urasta więc do rangi > największego faszyzującego ugrupowania w Polsce. Faszysci to wiekszosci geje. A PiS = Populizm i Socjalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Jeszcze więcej socjalistow w PiS 08.08.05, 11:44 Odwal się koleś! Nie podoba Ci się mój nick? Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: Jeszcze więcej socjalistow w PiS 08.08.05, 12:05 shygay napisał: > Odwal się koleś! Nie podoba Ci się mój nick? > Do organizacji o profilu faszystowskim to w wiekszosci geje. Bo tacy przystojny faceci tam sa. Milo popatrzec i nie tylko mozna sie posilowac. fajne chlopaki tam sa. a do Twojego nicka nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Tak sobie czytam.... 08.08.05, 12:03 wypisywane tu przez wielu pobożne życzenia(że PiS załatwi sprawę korupcji- HAHAHAAHA!!!! zobaczycie za trzy, cztery lata, że nie załatwił), że będzie solidna polityka zagraniczna(że niby mały nieodpowiedzialny człowieczek z wielkimi kompleksami będzie ją prowadził? HAHAHAHA!!!!!)itp. I ogarnia mnie przerażenie. Fundujecie Nam (Wy,bo ja nie będę głosował na socjalistów)kolejne zmarnowane cztery(a może mniej)lata rządów socjalcudotwórców. Za cztery lata bezrobocie bedzie na poziomie pewnie 15%, gospodarka nadal bedzie kuleć, ZUS nadal bedzie marnotrawił pieniadze, benzyna nadal będzie droga itd.itp. Serdecznie dziękuje Wam drodzy rodacy za dalsze marnowanie potencjału kraju i jego mieszkańców z powodu ekonomicznego analfabetyzmu większości. Żal mi Poslki, że ma takich tuków za obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: Tak sobie czytam.... tragedia 08.08.05, 12:08 swoboda_t napisał: > wypisywane tu przez wielu pobożne życzenia(że PiS załatwi sprawę korupcji- > HAHAHAAHA!!!! zobaczycie za trzy, cztery lata, że nie załatwił), Wystarczy popatrzec na rzadu Kaczynskiego i chlopakow PiSu z PO tragedia. Wsadzili swoich ludzi i dalej kreca lody. Odpowiedz Link Zgłoś
1tadeusz1 Teraz wiadomo 08.08.05, 12:04 Maciarewicz wart Kaczora, a Kaczor Maciarewicza.Dobrze, że to wychodzi przed, a nie po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: Jakiej prawicy ? 08.08.05, 12:47 jak Wielebny Michnik pisze ze prawica to goju siedz cicho. Bo jutro napisza ze jestes pedofilem i sympatykiem skrajnej prawicy faszystow(gejow). Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Jakiej prawicy ? 08.08.05, 13:00 Czytałeś Mein Kampf, ale nic nie zrozumiałeś. Zrozumiesz prostaczku boży, kiedy prawica z logo "TKM" da ci wykładnię demokracji via radio maryja. Eeeeeeeeee, nie zrozumiesz........ Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: Jakiej prawicy ? 08.08.05, 13:16 wirusx napisał: > Czytałeś Mein Kampf, ale nic nie zrozumiałeś. > Eeeeeeeeee, nie zrozumiesz........ Niemieckiego nie znam !!! bo wersja po polsku jest okrojona. nie Czytalem Mein Kampf probowałem nie dało sie jej przeczytac!! I pomyslec ze Wybiorcza to ksiazke reklamowała. Gowno to oni umieja reklamowac jak socjalizm z twarza Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 12:31 galba, z wielu twoich wpisow (a nie szczedzisz ich gazetowym forom) wynika, ze jestes szurniety. Wiec ciebie przekonywala nie bede. Ale apeluje do wszystkich trzezwo myslacych wyborcow: oto PiS pokazalo swoja prawdziwa twarz; zagarnie pod swoje opiekuncze skrzydla kazdego oszoloma i kazdego faszyste, byle dorwac sie do zlobu. Olszewski i Macierewicz juz sie w '92 skompromitowali; zamiast zrobic cos dla kraju (a wtedy mozna bylo zrobic bardzo wiele), wymachiwali teczkami. A teraz bracia K. namaszczaa ich na swoich sojusznikow. Zenada. Dlatego, dorgie panie i drodzy panowie, dobrze sie zastanowcie, zanim we wrzesniu oddacie glos. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 funia81 ! Wytęż umysł, masz zadanie ! 08.08.05, 13:35 Tu i teraz poniżej wpisz, czym się skompromitował były premier Jan Olszewski Czas START ! Czas wykonania zadania : 15 minut. 1. ................ 2. ................ 3. ................ 4. ................ 5. ................ ______________ Nie bój się myśleć, myślenie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: funia81 ! Wytęż umysł, masz zadanie ! 08.08.05, 14:11 > czym się skompromitował były premier Jan Olszewski No czesc... Troszke dluzej to trwalo, bo nie siedze caly czas przy komputerze, ale sluze: 1. Nieudolnoscia w roli premiera 2. Kretynskimi pomyslami na gospodarke, szczegolnie prywatyzacje 3. Tolerowaniem Macierewicza 4. Teczkologia 5. Czerwona plachta na slepiach, ktora przeslonila mu interes kraju Do tego naprawde nie trzeba myslec, wystarczy PAMIETAC!!! Ale nasz narodek latwo zapomina i wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Re: funia81 ! Niestety, "oblałaś" zadanie ! 08.08.05, 22:33 Pojęcia, - nieudolność rządzenia, - kretyńskie pomysły na gospodarkę szczególnie na prywatyzację, - tolerowanie Macierewicza, - teczkologia, - czerwona płachta na ślepiach, która przesłoniła mu interes kraju, którymi odpowiedziałaś mi na pytania, - nie dość że są nie konkretne ( a oczekiwałem konkretów ), to przede wszystkim kłamliwe. Nie zaliczam Ci tego zadania. Mam nadzieję, że na poprawkowym pójdzie Ci lepiej. Nie wiem, skąd masz taki zasób wiedzy, ale z całą pewnością potwierdzasz ( dosłownie w końcowym zdaniu swojego postu ), że pisałaś bezmyślnie. Nie wydaje mi się, byś miała miażdżycę, która negatywnie wpływa na pamięć, chyba że uległaś jakiemuś urazowi głowy i związku z nim masz „wybiórczą” amnezję. Ale czas na fakty. Nie zgadzając się z ówczesną linią polityki Lecha Wałęsy, Olszewski odrzuca kandydowanie w wyborach w 1989 roku do tzw. kontraktowego Sejmu. Odrzuca też propozycję uczestniczenia w rządzie Tadeusza Mazowieckiego. Jesienią 1990 roku uczestniczy w przygotowaniu programu wyborczego L. Wałęsy i jest jego mężem zaufania w Państwowej Komisji Wyborczej w wyborach prezydenckich. Po zwycięstwie wyborczym prezydent Wałęsa zleca mu zorganizowanie rządu. Po paru tygodniach Olszewski zrzeka się tej misji, nie godząc się na udział w rządzie komunistycznej nomenklatury ( między innymi admirała Kołodziejczyka jako szefa MON ) i na kontynuowanie linii polityki gospodarczej Leszka Balcerowicza - na co nalegał Wałęsa. A polityka L. Balcerowicza to nic innego, jak realizowanie postanowień wynikających z planu opracowanego przez George’a Sorosa i Jefrey’a Sachsa, - dążących do całkowitego obezwładnienia polskiej gospodarki. W Polsce plan ten był okrzyknięty planem Balcerowicza, co oczywiście było kłamstwem. Nie L. Balcerowicz był jego twórcą. 5 grudnia 1991 roku Sejm powołuje Jana Olszewskiego na stanowisko premiera rządu RP. Rząd Olszewskiego od początku swej działalności podejmuje próbę zmiany kierunku polityki, zwłaszcza w dziedzinie gospodarki i prywatyzacji majątku narodowego. musże tu wspomnieć, że Jego poprzednik - Jan Krzysztof Bielecki - liberał pierwszego gatunku już zaczął "rozdawać swoim" najlepsze kąski, które należały do Narodu. Premier Olszewski rozpoczął też proces dekomunizacji w wojsku i resorcie spraw wewnętrznych. Zahamowanie przez premiera dotychczasowych kierunków tzw. dzikiej prywatyzacji oraz zarządzenie kompleksowej kontroli resortu przekształceń własnościowych spowodowało otwarty konflikt rządu z ugrupowaniami postkomunistycznymi i liberalnymi w parlamencie. W maju 1992 roku Olszewski sprzeciwia się przekazaniu baz opuszczanych przez wojska rosyjskie stacjonujące w Polsce w ręce międzynarodowych spółek polsko-rosyjskich. Spółki te chciały wykorzystać te bazy jako ośrodki handlu bronią ( czyt. pralni brudnych mafijnych pieniędzy ). Gdy mimo sprzeciwu premiera odpowiednie porozumienie polsko - rosyjskie zostaje przez MSZ parafowane dochodzi na tym tle do konfliktu z prezydentem Lechem Wałęsą. By nie dopuścić do podpisania parafowanego już porozumienia, premier przekazał sprzeciw rządu w drodze wysłania szyfrowej depeszy do Moskwy na ręce Lecha Wałęsy. Nazajutrz po powrocie z Moskwy prezydent zgłosił wniosek o odwołanie rządu. Niespełna dwa tygodnie później rząd Olszewskiego został obalony w nocnym głosowaniu z 4 na 5 czerwca 1992 roku w związku z wykonaniem przez ministra Macierewicza uchwały Sejmu o ujawnienie konfidentów służby bezpieczeństwa zajmujących stanowiska w najwyższych władzach państwa. Tak więc dziwię się Tobie, że zarzucasz Olszewskiemu „teczkologię”, - podczas gdy było to wykonanie ustawy sejmowej. Premier solidaryzował się ze stanowiskiem ministra spraw wewnętrznych w tej sprawie, proponując w porozumieniu z I Prezesem Sądu Najwyższego powołanie specjalnego, niezależnego organu dla oceny prawdziwości przedstawionych materiałów. Wniosek ten nigdy nie został przez Sejm rozpatrzony. Nie rozumiem, jak mogłaś wyobrażać sobie rządzenie krajem przez ludzi z komunistycznej nomenklatury i agentów, którzy nie mieli ani kwalifikacji, ani „pomysłu na III RP”. Ci ludzie potrafili tylko służyć obcym, kasować pieniądze za „uprzejmie donoszę” i czapkowanie oligarchom międzynarodówki socjalistycznej. Obce im było pojęcie „polskiego interesu narodowego”, ponadto to nie kto inny, jak oni chcieli się uwłaszczyć na majątku należącym do całego Narodu polskiego. Pani majątku także. Części z nich zresztą udało się uwłaszczyć, ale nie za przyczyną J. Olszewskiego. O nie droga Pani ! Ja o taką Polskę nie nadstawiałem karku w latach 80-tych. A mam już ponad 50 lat, spory zasób wiedzy, odść wysokie kwalifikacje zawodowe, spore doświadczenie życiowe i wiem, co piszę, w przeciwieństwie do Pani. Gdyby J. Olszewski miał jak piszesz „czerwoną płachtę na ślepiach”, to przede wszystkim zgodziłby się na przekształcenie byłych poradzieckich baz wojskowych w polsko-rosyjskie bazy handlu bronią, tym samym przyzwalając na dalsze panoszenie się Sowietów w Polsce. Pretensje, które kierujesz pod adresem Jana Olszewskiego skieruj do Lecha Wałęsy. To jest właściwy adres. Jeśli PiS z posłem Ziobro dążył będzie do totalnego zlustrowania, wskazania winnych za bandycką i rabunkową prywatyzację i wyciągnięcie konsekwencji wobec winnych, to z całą pewnością znajdzie w tym działaniu poparcie J. Olszewskiego. Pozdrawiam i zapraszam do lektury niezakłamanej najnowszej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: funia81 ! Wytęż umysł, masz zadanie ! 08.08.05, 15:13 1. Teczkologia - kto nie z nami ten agent, na którego teczka sobie gdzieś lezy :P 2. Macierewicz z jego pomysłami na lustracje, odstraszył ludzi od tego pomysłu na lata całe. Bo jeśli tak ma wyglądac lustracja to dziękuję. Ps - według tego pomysłu Kieres zrobił lustracje agenta Hej-Mo i skończyło sie ogólno narodowym wrzaskiem, że lustracja tak wyglądac nie powinna. 3. Przeciez to za Olszewskiego min. Glapiński zaczął wprowadzac koncesje :P 4. Durna prywatyzacja - koronnym przykładem Huta Warszawa, gdzie sprzedano nie swoje grunty :P [zapomniały se bidoki, że częśc huty jest na prywatnym gruncie] I nie zajęło mi to 15 minut :P Odpowiedz Link Zgłoś
sztet Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 13:03 to może być błąd mojej partii... na którą będę tak czy siak głosował... wiadomo że po podpisaniu koalicji z po po wyborach Ci od Macierewicza uciekną i będą psioczyc tak samo jak ci co uciekli z aws-u ... oni sa zawsze na nie i myślę że szukają tylko miejsca aby się jakoś dostać do sejmu a potem znowu będą setki domów ojczystych i innych ... z drugiej strony nie zmarnują się głosy i mądrala giertych i jego ojciec co to się jaruzelskiemu kłaniał dostana przytczka w nos...to mnie cieszy... hm Odpowiedz Link Zgłoś
franz99 Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 13:07 Powstaje wspanialy sojusz! Dorzucilbym do tego jeszcze Samoobrone i mamy wszystkich oszolomow w jednym worku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 13:15 franz99 napisał: > Powstaje wspanialy sojusz! Dorzucilbym do tego jeszcze Samoobrone i mamy > wszystkich oszolomow w jednym worku:-) franc te wasze ubeckie etykiety, to wsadźcie sobie w mycki-berety Odpowiedz Link Zgłoś
franz99 Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 13:24 No prosze, i znalazl sie kolejny oszolom! Zapewne abba15 chcesz zrobic z Polski panstwo wyznaniowe:-) A wspaniali ekonomisci z pis i lpr zrobia z nas druga Bialorus! Glosuj sobie na populistow-przeciez masz do tego prawo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e TAK TRZYMAC...NIGDY Z PO 08.08.05, 13:20 ...zaczyna sie klarowac po-lsd i ich platformy jezeli przkrocza prog wyborczy...jest szansa na powstanie dwoch partii...prawicy i pobolszewickiej lewicy...z korzyscia dla polski i wyborcow...zreszta polskie spoleczenstwo juz nie takie jak cztery lata temu...gdy mu w telewizji powiedzieli...to jest kandytdat bezpartyjny -znakomity fachowiec i telewidzowie szli i glosowali na kandydata bezpartyjnego...a pozniej ten kandydat okazal sie zwykla bolszewicka gnida ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Tak. A 2+2 jest 17,5. PARKOMETR na Nobla,nowy syst 08.08.05, 14:43 - em arytmetyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
ryho61 swieta trojca: Kaczynski, Maciarewicz i Rydzyk 08.08.05, 13:39 z takimi sojusznikami PIS daleko nie zajedzie - sadze nawet, ze nie jest w stanie wygrzebac sie z blota w jakim sie znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
saba1953 Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 13:42 Wreszcie kaczory pokazały że do władzy choćby po trupach i z idiotami pod rękę. Jeżeli bierze się takiego psychicznego przygłupa z uśmiechem zawodowego kretyna jak Maciarewicz to nie może znaczyć nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e JEZELI MACIEREWICZ jest idiota... 08.08.05, 13:59 ...to kim ty jestes oszolomie lewacki baku...i zajmij sie swoimi mafiozami ))) ...saba1953 napisał: > Wreszcie kaczory pokazały że do władzy choćby po trupach i z idiotami pod rękę. > Jeżeli bierze się takiego psychicznego przygłupa z uśmiechem zawodowego kretyna > jak Maciarewicz to nie może znaczyć nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 20:36 saba1953 napisał: > Wreszcie kaczory pokazały że do władzy choćby po trupach i z idiotami pod rękę. > Jeżeli bierze się takiego psychicznego przygłupa z uśmiechem zawodowego kretyna > jak Maciarewicz to nie może znaczyć nic innego. Moja suka Kama jest mądrzejsza od saby (też suka?). Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 21:14 Saba zgadzam sie z Toba,wyszła prawdziwa natura Kaczorow to grozne oszołomy populisci bez wizji nieliczac totalnego wiezienia ktorych programik ekononiczny przebija tylko imbecyl Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Kaczor dygocze z żądzy władzy.Będzie trzeba,pójdzi 08.08.05, 14:37 - e na wsio, też na to, nie może tylko z SLD, niestety :( . Jest niebezpieczny właśnie dlatego, że dygocze... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Kaczor dygocze z żądzy władzy.Będzie trzeba,p 08.08.05, 20:41 zyks napisał: > - e na wsio, też na to, nie może tylko z SLD, niestety :( . Jest niebezpieczny > właśnie dlatego, że dygocze... Dygocze ta czerwona chołota z pod znaku sierpa i młota. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrypolak "Na progu IV Rzeczypospolitej" Marcina Masnego 08.08.05, 16:09 Lada dzień w księgarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 19:27 Maciarewicz akurat do was pasuje pisuarowcy, i to pod względem intelektualnym jak i moralnym! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: PiS podbiera Macierewicza 08.08.05, 20:44 jakarta napisał: > Maciarewicz akurat do was pasuje pisuarowcy, i to pod względem intelektualnym > jak i moralnym! Oczywiście, że pasuje. A miejsce czerwonej gawiedzi jest zakratami, tam gdzie się siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: No i skąd w narodzie takie qoorestwo!? 08.08.05, 20:49 Re: No i skąd w narodzie takie qoorestwo!? Z komuny i żydokomuny, które wzięły się z dziadostwa chłopcze: dziadostwa bez zasad moralnych, bez honoru, bez godności, bez szlachetności, bez człowieczeństwa wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: No i skąd w narodzie takie qoorestwo!? 08.08.05, 21:40 Abba 15 co ty kochana pleciesz naczytałas sie broszurek i ci odbiło ze niby co gdzie tu moja kochana widzisz komunistow,byli podobna przed wojna,gdzie widzisz zydow wymordowano a reszte przegnano,to nie dobrze widziec cos czego nie ma jest na to nawet okreslenie medyczne.Za niepowodzenia jestesmy winni sami chyba ze KOSMICI. Odpowiedz Link Zgłoś