maksimum 11.08.05, 21:11 ze prowadzi sztab wyborczy tak znakomitego prawnika,ktory machloje podatkowe przykrywa umowa powiernicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vegas5 od czego klajster na buziaka 11.08.05, 21:38 teraz przed wyborami bedziemy czytac rozne powyciagane brudy... niedlugo ruszy do ataku [mam nadzieje] sztab cimoszewicza ...poczytamy o tusku i innych porzadnych kandydatach Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: od czego klajster na buziaka 11.08.05, 21:44 vegas5 napisała: > teraz przed wyborami bedziemy czytac rozne powyciagane brudy... niedlugo ruszy > do ataku [mam nadzieje] sztab cimoszewicza ...poczytamy o tusku i innych > porzadnych kandydatach porzuć płoche nadzieje przyjacielu, sa tacy którym nie da sie nic wywlec. Wiem że trudno Ci w to uwirzyć ale w innych niż Cimoszewicza formacjach istnieją żyją i działaja stwory z S.F. Uczciwi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: JOLKA SIE TERAZ MUSI RUMIENIC 11.08.05, 21:43 maksimum napisał: > ze prowadzi sztab wyborczy tak znakomitego prawnika,ktory machloje podatkowe > przykrywa umowa powiernicza. Myślisz, że ona lepsza? Są siebie warci. Noie wstydziła się za swoje kłamstwa o dyplomie Kwaśniewskiego to dlaczego ma się wstydzić za kłamstwa Cimoszewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: JOLKA SIE TERAZ MUSI RUMIENIC 11.08.05, 21:44 kataryna.kataryna napisała: > Myślisz, że ona lepsza? Są siebie warci. Noie wstydziła się za swoje kłamstwa o > > dyplomie Kwaśniewskiego to dlaczego ma się wstydzić za kłamstwa Cimoszewicza? Nie wspominając o kłamstwach nt. Fundacji... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Prezio wymysli jakies klamstwo. W tym to on o 11.08.05, 22:00 Jolka z fundacji"Kasa Bez Granic"? Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysze_cenzorzy_do_dziela Re: A co to jest 11.08.05, 22:49 bo ona jest taka niewinna w tych swoich bialych jak snieg kostiumikach.... Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Bieli 11.08.05, 22:53 się proszę nie czepiać, zreszta o ile dobrze pamiętam (a mogę , rzecz wyjatkowa się mylić)zeznawała w czymś ciemnym z białą bluzką pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysze_cenzorzy_do_dziela niewazne 11.08.05, 23:10 w cokolwiek bylaby opakowana , jest taka... CZYSTA! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_lezy_w_naszej_ziemii Re: niewazne 11.08.05, 23:11 zona cezara poza wszelkimi podejrzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysze_cenzorzy_do_dziela Re: niewazne 11.08.05, 23:31 TAK! to wlasnie chcialem powiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: A co to jest 12.08.05, 05:37 fedorczyk4 napisała: > kłamstwo? spytała Jolka Ona dlatego spytala,bo klamia tylko inni. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum JOLKA SIE TERAZ MUSI RUMIENIC-FUNDACJA JOLKI 12.08.05, 05:36 liberus napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Myślisz, że ona lepsza? Są siebie warci. Noie wstydziła się za swoje kłam > stwa o > > > > dyplomie Kwaśniewskiego to dlaczego ma się wstydzić za kłamstwa Cimoszewi > cza? > > > > Nie wspominając o kłamstwach nt. Fundacji... Nie zapomne jaka to wielka uroczystoscia bylo w NYC,gdy Aleksander "THE GREAT" Kwasniewski wreczal glejt zelazny w konsulacie polskim Andrzejowi Golocie. Nie mowilo sie wtedy o 100 tys zielonych przekazanych przez Andrzeja na rzecz fundacji Jolanty,bo to przeciez nie Golota finansuje budowe szpitala lecz Jolanta. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum JOLKA SIE TERAZ MUSI RUMIENIC-Jolka nie wyjdzie z 12.08.05, 15:49 kataryna.kataryna napisała: > maksimum napisał: > > > ze prowadzi sztab wyborczy tak znakomitego prawnika,ktory machloje podatk > owe > > przykrywa umowa powiernicza. > > > > Myślisz, że ona lepsza? Są siebie warci. Noie wstydziła się za swoje kłamstwa o dyplomie Kwaśniewskiego to dlaczego ma się wstydzić za kłamstwa Cimoszewicza? Jolka tak przywykla do wladzy,ze predzej opusci Olka niz palac. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_bie_ta Re: A jak jeszcze wyjdzie, ze ja molestowal??? 11.08.05, 22:47 Pewnie rumieni się bo się wydało. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: A jak jeszcze wyjdzie, ze ja molestowal??? 12.08.05, 07:55 By się rumienić trzeba mieć poczucie wstydu, którego nie sposób dostrzec u osób będących przedmiotem zainteresowania. To tacy specjaliści od ukrywania uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś